| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 11:02
- Nahlásit
sarax
taky doufám. Protože pro nezralý nervový systém - třeba když usíná - a pes spustí sirénu, to musí být velká zátěž. Ale to by znamenalo nemít psa v bytě, resp. ne ve stejné místnosti.
Tak jsem zvědavá co odpoví další mimi-pejskaři
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 17:21
- Nahlásit
nerodil jste někdo v Třebíči, hůůůstýýý
http://www.novinky.cz/krimi/porodnice-zamenila-det i--rodice-to-zjistili-po-10-mesicich_123872_0luhv. html
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 17:22
- Nahlásit
Vcelka
naštěstí né..tedka to říkali ve zprávách na Nooově...jen nevím jak napadlo rodiče udělat testy DNA
ale je to drsný..si vem..dítě jim najdou..není na ně zvyklý a to co piplali doma dát jinam??
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 17:24 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Vcelka
sarax
Taky sem na to koukala a je to docela síla!!! Ještě,že mám u všech dětí jasnou podobu na tatínky......
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 17:27
- Nahlásit
sarax
napadlo je to protože se tatínkovi prý chlapi v hospodě smáli že to neni jeho dcera, protože oba rodiče byli tmavší a ona byla blondýnka. Píšou to v tom článku.
No je to hustý, hlavně kdyby to třeba nezjistili vůbec nebo až někdy po letech.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 18:30
- Nahlásit
Nerodil a už jsme se tady o tom bavili.Třebíč nebrat.Z mnoha důvodů.Jen nějak nemůžu přijít na to,s čím bych tam šla.
Taky jsem to viděla ve zprávách a říkala jsem si,proč dělali testy.A chtějí za každý měsíc života 1 mil.By mě zajmalo,jak člověk vyčíslí,kolik stojí 1 měsíc života jeho dítěte.To je zajímavá otázka do diskuse.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 18:36
- Nahlásit
U nás by se podoba také nezapřela
Ale je to humus, protože co teď - vymění si je? a co vztahy atd. No si to neumím představit
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 19:54
- Nahlásit
abby
kolik stojí 1 měsíc života jeho dítěte.To je zajímavá otázka do diskuse.
já ti nevím no,neumím si to předtsvit...to proč dělali testy je v článku..pokud se dítě nepodobalo nikomu....ale fakt nevím
Terri
? a co vztahy atd. No si to neumím představit
právě... 10 měsíční už pozná mámu a tátu a blízký..to je drsný pro všechny
|
abby
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 20:25
- Nahlásit
A dovedete si představit,co teď budou dělat rodiče,co tam taky rodili.Je to moje,není ....
A když jsme u otázek,mám další.Osobně mě zajímá váš názor.Představte si,že je pátek odpoledne a vaše dítě se poraní na čele.Ne nějak extra vážně,ale je to potřeba zašít.Co byste udělali?Jeli byste na pohotovost nebo byste poprosili zubaře,aby vám to zašil.Podotýkám,že bydlíte ve městě,kde je dětská nemocnice a autem jste tam za 1/4 hodiny?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 20:32
- Nahlásit
abby
nebo byste poprosili zubaře
Proč zubaře???Pochopím to při poranění pusy,nebo pokousání psem s tím,že poraněná je obličejová část,ale jinak snad chirurgická pohotovost.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 20:42
- Nahlásit
jablunka
Já to nechápu.Asi se jim nechtělo na pohotovost.A dneska tam ještě paní přišla na vytažení stehů.Mě z toho asi klepne.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 20:53
- Nahlásit
abbyJá to nechápu.Asi se jim nechtělo na pohotovost.A dneska tam ještě paní přišla na vytažení stehů.Mě z toho asi klepne.
Asi je to k vám blíž!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 21:00
- Nahlásit
abby
a Zdenda to zašil?? a kolik bylo dítěti???
|
abby
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 21:38
- Nahlásit
sarax
Zašil.Kolik bylo dítěti,nevím.Sama jsem ho sprdla,že to udělal,ale on je moc hodnej.Někdy až moc
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 22:49
- Nahlásit
Terri
Když si vezmeš, že okolo dítěte zatroubí auto, zazvoní zvonek, pustí sirény, zařve jiné dítě atd. , tak psí štěkání s ním už nic nenadělá
abby
teda doktor je šikulka, ale příliš velký dobrák
S tím dítětem ....taky znám rodinu, která si nechala dělat testy DNA u svého dítěte, naštěstí pro dítě oba byli jeho rodiče ( a do dneška se dítko nepodobá ani jednomu z nich....já tam vidím spíš babičku)
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 22:57
- Nahlásit
brut
.taky znám rodinu, která si nechala dělat testy DNA u svého dítěte
jako mě moc hlava stejně nebere že to někdo udělá...každý dítě není odraz rodičů..podoba je kolikrát vidět až časem
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 23:01
- Nahlásit
k tomu štěkání v blízkosti mimča: Někdy se to prostě stane, že pes vylítne, začne štěkat a malá se lekne. A to nemusí spát nebo usínat. Když spí, tak se snažím, aby byla fenka v jiné místnosti. Manžel trošku přiškrtil zvonek, takže od té doby co zvoní zvonek míň, tak fenka i míň štěká. Někdy začne dost, ale většinou začíná jen vrčením, tak to jí hned okřiknu, takže to nějak ukočírujeme, sice ne vždycky, ale už je to lepší než ze začátku.
k dudlíkům: používám silikonový od aventu, takový ty žlutý babmuly nepoužívám, protože se brzy vytáhnou, holky si na ně vždycky zvykly a pak nechtěly jiný. Na těch silikonových se mi hlavně líbí, že fakt nemění velikost.
a k porodům v Třebíči:
já věděla proč tam nemám jet rodit. Od nás je totiž skoro stejně daleko Jindřichův Hradec, Jihlava a Třebíč, takže jsme se ze začátku rozhodovali kam, nakonec to vyhrál J. Hradec a tam jsem byla max. spokojená. Až si pojedu pro toho kloučka, tak teda určitě ne do Třebíče, ještě by mi dali "zase" holčičku.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 23:06
- Nahlásit
Martina
my používáme dudlíky od Nuku a od Mamu a klidně gumový..ale fakt je vyhazuju často
Až si pojedu pro toho kloučka, tak teda určitě ne do Třebíče, ještě by mi dali "zase" holčičku.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 08:10
- Nahlásit
sarax
podoba je kolikrát vidět až časem
u někoho ani po čase, já jsem zářným příkladem, povahově jsem celá táta a vzhledově po nikom... Oba rodiče tmavé vlasy, já blondýna...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 08:50
- Nahlásit
Zdenda se taky narodil v Třebíči.Tak jsem mu řekla,ať si nechá udělt testy.Je sice celej taťka,ale z mamky nemá naprosto nic.Třeba ho taky vymenili
Jo a to dítě,co šil bylo 1,5 roku staré.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 09:29
- Nahlásit
ahoj holky, maminy kde kupujete (výhodně) papírové pleny. Mi používáme pampers a jsme moc spokojení, ale jaksi ceny jsou hodně rozdílné. Ne ní někde něco přes net?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 09:41
- Nahlásit
Ahoj děvčata, co mimísci, nezlobí? O tom problému v Třebíči jsem neslyšela, co se vlastně přesně stalo? Jinak že je tam katastrofální špitál vím, mám tam rodinu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 10:15
- Nahlásit
sarax
jako mě moc hlava stejně nebere že to někdo udělá...každý dítě není odraz rodičů..podoba je kolikrát vidět až časem
no, ono u nich není divu...kluk je snědý, s tmavýma očima a rodiče jsou typ světlý ( otec je mírně nazrzlý a matka špinavá blondýna) ....ani jeden nemá tmavé oči....ale jak říkám, babička pochází od někud z jihu, takže tam ta podoba je
Martina
přece jen bude ještě jedno?
Petra
holka, s tím ti neporadím....já moc jednorázovky nemusím ( tak maximálně na cestování)
Co Péťa? A jak je to s fotkama.....kdyžtak mi je zkus poslat ještě jednou menší a já ti je sem dám
Syska
včera bylo ve zprávách, že rodiče vychovávali 10měsíců dítě a nebylo jejich ....nechali udělat testy DNA
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 10:19
- Nahlásit
Teď jsem se dozvěděla,že jedno s těch siamských dvojčátek ze Slovenska umřelo.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 10:21
- Nahlásit
jablunka
ty už jsi zpět? A v pohodě?
Teď jsem se dozvěděla,že jedno s těch siamských dvojčátek ze Slovenska umřelo.
to se dalo čekat, hlavně aby přežilo alespoň to druhé
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 10:35
- Nahlásit
brut
Ty brďo, tak to je celkem hustý...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 10:37
- Nahlásit
jablunka
Jejda...to mě je strašně líto, fandila jsem jim...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 10:39
- Nahlásit
brut
ty už jsi zpět? A v pohodě?
Jj,ještě ten den,ale jde to.Jen jsem neuvěřitelně nafouklá a bolí mě bříšánko,jak kdybych přetáhla cvičení.
hlavně aby přežilo alespoň to druhé
No můžou jen doufat.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 10:40
- Nahlásit
Syska
.to mě je strašně líto, fandila jsem jim
To asi každej,ale je pravda,že se to dalo čekat.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2007 10:44
- Nahlásit
jablunka
Taky jsi měla pocit, že ti v břiše běhají bublinky? Já pokaždý ( teď mně čeká kontrolní lapar.), a mám potom vždycky hrozný hlad...naštěstí máme osvícené sestřičky a mám schované rohlíky.
|