Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Martina
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 10:47
- Nahlásit

brut
přece jen bude ještě jedno
To víš, že ne. To je jenom taková moje obrana když mi někdo řekne:Jééé tak máte třetí holku nebo jéé tak se vám to nepovedlo (a tváří se u toho jako by se mi narodil ufon). Tak už jsem jen říkala: co se nám nepovedlo, že máme zdravou holčičku a teď už říkám: tak to čtvrtý bude určitě kluk. Už nemám sílu jinak reagovat, někteří mezi námi, to je opravdu síla.

Syska
Ahoj děvčata, co mimísci, nezlobí?
Normálně žasnu, jak je Dorotka hodná. Včera usnula v 8 večer, ve tři hodiny začala kňourat, tak jsem jí dala dudlík a vzbudila se na kojení až v půl šestý a pak spala do devíti. Fakt se nestačím divit, že je to moje dítko, snad není taky vyměněný.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 10:51
- Nahlásit

Martina
jj, někteří jsou vážně dóóst divný ....nenech se otrávit, máte krásnou, zdravou holčičku a to je to nejdůležitější...a že je třetí? Někdo má zase tři kluky .....holt to ta příroda takhle zařídila

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 10:52
- Nahlásit

http://aktualne.centrum.cz/%7Elenkabrutarova%7Eac2 9359a76dd3cf4c1c4b88970dea4cd/zahranici/evropa/cla nek.phtml?id=509910
Snad se to u toho druhého zlomí.

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 11:00
- Nahlásit

brutTaky jsi měla pocit, že ti v břiše běhají bublinky? Já pokaždý ( teď mně čeká kontrolní lapar.), a mám potom vždycky hrozný hlad...naštěstí máme osvícené sestřičky a mám schované rohlíky.
Bublinky teda ne,jedna velká bublina a pomalu uchází!
Já jsem sestru šokovala 1/2 hodiny po zákroku,když jsem si sedla na postel a poprosila ji o čaj a piškoty!

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 11:03
- Nahlásit

Někdo má zase tři kluky .....
když se babičce narodil třetí strejda, schytala od doktora facku, protože místo aby měla radost, že je zdravej tak řekla "Jé ,zase kluk..."

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 11:08
- Nahlásit

Eimy
Moje babička měla zase tři kluky, když prej čekala čtvrtý, tak byla přesvědčená, že to bude holka, znáte to: jiný břicho, jiný nevolnosti, prostě všechno nějak jinak než u předchozích těhotenství. Samozřejmě se jim narodil "zase" kluk. Babička když o tom dneska mluví (je jí 81 let), tak říká: Martinko, i děda se tak hrozně těšil na holčičku a když mi řekli, že je to kluk, tak to bylo jako by mi vrazili kudlu do zad. Tohle normálně vypustila z pusy naše pobožná babička. Když to tenkrát řekla poprvé, tak jsme se řezali jak koně, ani ne tý kudle v zádech, ale tomu, že tohle fakt vypustila babča z pusy.

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 11:28
- Nahlásit

jablunka
ty jo miminka na Slovači je mi moc líto
my byli na kontrole s ramenem a pro zmenu mačkala dr hnis...ale snad už se to dohojí a budem moct očkovat..jak fčéra říkali že je fajn když je ten černej kašel že sou děti vočkovaný tak mi zatrnulo...

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 11:32
- Nahlásit

sarax
my byli na kontrole s ramenem a pro zmenu mačkala dr hnis
Bobeček malej,tak jí to za nás pofoukej....
OT-Budeš mít tu čubinu doma?

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 11:36
- Nahlásit

jablunka
mno pokud se nesežerou a třeba se domluvíme s Mel klidně na střídačkuale potřebuju to zkusit...

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 11:48 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Též mám dudlíky od Aventu.

No a máte doma někdo takovou tu houpačku? Něco jako tohle?

Mně pěkně šibe, v souvislosti s tím včerejším černým kašlem a tím, že dnes má svátek František jsem si vzpomněla na úděsnou kapitolu v Malém Bobši...

Garfield
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 11:53
- Nahlásit

Terri
úděsnou kapitolu v Malém Bobši...
...úplně to vidím před sebou. Ta knížka mě děsila ještě o trošku víc než pohádky bratří Grimmů, u těch jsem se bála tak hezky abstraktně. U Bobše doopravdy.

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 11:53 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Terriv souvislosti s tím včerejším černým kašlem a tím, že dnes má svátek František jsem si vzpomněla na úděsnou kapitolu v Malém Bobši...
Já si na to taky vzpoměla!!!
My měli bez hrazdičky,ale nedám naní dopustit!

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 11:58
- Nahlásit

Terri
pokud je to Fisher price a vibrační tak to máme od Vikčinejch 3 tejdnů?

Garfield
jako Bobeš byl fakt masakr...srdceryvný

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 12:04
- Nahlásit

sarax
To je zase úžasná fotka s úúúúúúúžasnou Vikinkou!

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 12:07
- Nahlásit

jablunka
jen je už skoro historická

handula
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 12:18
- Nahlásit

sarax

za tuhle fotku by me nechala tchyne zavrit...
ale je to krásný...

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 12:35
- Nahlásit

sarax
jen je už skoro historická
Ty sou nejlepčí!
handula
za tuhle fotku by me nechala tchyne zavrit...
Manžel mojí setry by nám zakázal stýkat se navždy!!!

brut
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 12:50
- Nahlásit

Terri
Mně pěkně šibe, v souvislosti s tím včerejším černým kašlem a tím, že dnes má svátek František jsem si vzpomněla na úděsnou kapitolu v Malém Bobši...
Tak na Bobše jsem ani nevzdechla, ale pro změnu jsem minulý týden četla článeček o vracejících se nejen středověkých inf. nemocech ( mor, lepra atd.) a šla jsem vyhledat učebnice, abych si oživila, jak se tomu vyhnout..... se na mně doma koukali jak na blázna, co prý šílím

brut
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 12:52
- Nahlásit

handula
jablunka
u nás naštěstí není nikdo, kdo by se takhle blbě choval

handula
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 13:01
- Nahlásit

jablunka
brut

u nas se to resi - teda tchyne to resi - uz docela dlouho, o nasem psovi se odmita bavit, vadi ji i kdyz ji vcera pritel rekl ze mame psa nemocnyho, i to ji vadi...a nejvic resi CO TEDA BUDEME DELAT SE PSEM AZ BUDEME MIT DITE!!!

brut
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 13:05
- Nahlásit

handula
CO TEDA BUDEME DELAT SE PSEM AZ BUDEME MIT DITE!!!
přece to samé co teď, jen s mírnýma změnama
Bych jí brzy poslala kamsi...... jak dopadla ruka a její skoro vydírání ( teda doufám, že jsem opět nepopletla nick)

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 13:08
- Nahlásit

brut
přece to samé co teď, jen s mírnýma změnama
Bych jí brzy poslala kamsi...

já bych na to pravila že to pořeším až budu vědět co s babičkama a tak

handula
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 13:17
- Nahlásit

brut
sarax
ste to nepochopili, ona neřeší, jako jestli vůbec budeme něco dělat, bere to jako automatickou věc, že pes půjde pryč, jen řeší, jestli teda konečně utratit nebo do útulku...
no dle posledního telefonátu s partnerem - ja uz na to nemam nervy - je dozivotni mrzak, nemuze predni clanek natahnout rovne, ale ma ho pokrčenej, a ze nemuze hrat na fletnu, no proste ty dozivotni nasledky ma no...

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 13:48 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

sarax
Fisher price
přesně tu mám v oku.... tak jsem ráda žes spokojená už jdu utrácet....(za kolíbku, ne psa ale tfuj to je humor)
To je asi asociace k Handule....bo jsme taky teď měli nemocného psa...a ten navíc manželovic mamku polil šťávou z mrkve jak ji chtěl pozdravit.... a včera udělal něco podobného co na fotce Sarax...)

brut
nedívala ses na Dr.House? Tam byl mor z psí blechy... Taky jsem si hned vzpomněla, jak se to všechno vrací a jak tu ještě za chvíli budou tropické nemoci no humus.

Mrkněte se na tohle:
URL

brut
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 14:36
- Nahlásit

handula
ona neřeší, jako jestli vůbec budeme něco dělat, bere to jako automatickou věc, že pes půjde pryč, jen řeší, jestli teda konečně utratit nebo do útulku...
já jsem to pochopila, ale řekla bych jí přesně to, co jsem psala výše .....pes zůstane a nastanou pro něj jen mírné změny. Ať se třeba kousne do zadnice
S tím prstem...bych to moc neřešila...její problém, ale chápu, ajk ti je

Terri
nedívala, já moc telku nesleduju , ale když už tu máme exotické pavouky, tak proč ne tropické nemoci ..... bohužel, si je lidi vozí z ciziny a nejen to

Ještě štěstí, že nic cizího v těle nesnesu

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 14:46
- Nahlásit

Terri
Tam byl mor z psí blechy..
Jj,Mexický blechy sou sfině....
Mrkněte se na tohle:
Vždycky s něčím přídou s křížkem po fůnuse!!!Ale prd,já už mám vystaráno a neřeším!!!

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 16:10
- Nahlásit

jablunka
Jj,Mexický blechy sou sfině....
Modrý soudek...

Syska
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 07:50
- Nahlásit

Tak té mojí kamarádce, co čekala dvojčátka, se včera narodily, cituji sms: Dnes ve 14.30 se nám narodila krásná holčička Matylda. Měří 50 cm a váží 3200g. Hned za ní se narodila stejně krásná holčička Adélka. Měří 49 cm a váží 2900g. Obě jsou zdravé a v pořádku....

No na to, že to jsou dvojčátka a termín měla kolem 20. října, tak to jsou pěkný macíci, v sobotu se jdu na prdelky mrknout. Byla jsem z té zprávy docela dojatá, protože ta kamarádka je moje srdeční záležitost, tak už se těším, až vám sem hodím nějaké fotečky..

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 09:15
- Nahlásit

Syska
krásná holčička Matylda. Měří 50 cm a váží 3200g. Hned za ní se narodila stejně krásná holčička Adélka. Měří 49 cm a váží 2900g. Obě jsou zdravé a v pořádku...
Božžžžžíííííí!!! Opravdu jsou to kousci,na to že sou to dvojčátka a ještě dřív.

brut
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 09:16
- Nahlásit

Syska
teda, to jsou na dvojčátka pěkné kousky

Gratulujeme a přejeme holčičkám do života všechno nej, nej a hlavně hodně zdravíčka

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání