Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 10:51
- Nahlásit

sarax
pěkné , mám radost, že bude za chvíli běhat...když už mně nevyšli ty dvojčata, tak alespoň běhání

AOZ
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:16
- Nahlásit

sarax
jak to myslíš hrrr?? než přišla na svět tak s tím trochu otálela, to se ti taky moc nelíbilo teď to dohání a to taky ne tak co ty vlastně chceš. nejsi náhodou ženská

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:28
- Nahlásit

AOZ
nejsi náhodou ženská

no se mi nelíbí že se staví..by se mi líbilo aby chodila jako Pepíček kolem 1 a1/2 roku ale je fakt že Michalka mi už touhle dobou chodila..vono nese ovoce to jak jí vždycky posadím ,jako má lézt tak at leze a nechodí ale to vona né,jako plazení a válení sudů požadovaným směrem máme za 1

brut
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:31
- Nahlásit

sarax
hehe, Honza lezení přeskočil a začal hned chodit, Jitka lezla a chodit začala v roce, taky válela sudy a lezla pozadu ( couvala) třeba ve dveřích, když se chtěla vyhnout.

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:38
- Nahlásit

brut
njn Michalka taky nelezla...a dneska když to s ní mlatí si říkám že možná to přeskočení týhle etapy chybí
Pepča taky couval

AOZ
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:40
- Nahlásit

sarax
holčičky jsou asi rychlejší, holt začneš trénovat rychlé starty

brut
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:56
- Nahlásit

sarax
dneska když to s ní mlatí si říkám že možná to přeskočení týhle etapy chybí
něco podobného jsem si zrovna včera večer říkala u Honzy, jen s tím rozdílem, že jsem ho měla v postýlce přivázat a nechat "uzrát"

AOZ
holčičky jsou asi rychlejší, holt začneš trénovat rychlé starty
třeba to nebude tak horký a Vikča začne běhat až v roce, ale zase na druhou stranu se u toho dobře hubne
U nás platilo a do dneška platí...holka v klidu a rozvážně, kluk jak tank a bez rozmyslu .....výborná kombinace na mé nervíky

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 12:46
- Nahlásit

brut
sem ti poslala maila..odpověz mi pokud možno do mailu...pokud dojde..

brut
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 12:56
- Nahlásit

sarax
zatím nic nedošlo....posílala jsi na japeo?

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 12:58
- Nahlásit

brut
kouknu

brut
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 13:11
- Nahlásit

sarax
došlo a odpověď už taky letěla zpět

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:10
- Nahlásit

sarax
Mimochodem k té zástavě dechu..., ona je to asi blbost, ale četla jsem, že to snad ani nemusí mít "patologickou" příčinu, nýbrž že SIDS je v podstatě to samé, co počůrávání dětí ve spánku, když už se nepočůrávají. Tedy, dítě už dávno chodí na záchod, nepočůrává se, je zcela samostatné. Leží a spí, chce se mu močit, zdá se mu sen, že vstalo z postele a šlo čůrat a jak si tak ve snu hačne na mísu a spustí, tak to pustí v reálu do postele. Normálně tělo prostě poslechne mozek ve smyslu realizace snu. No a prý SIDS nastává u dětí pouze a jen v určité fázi spánku, kdy děti sní. Takže prý se jim zdá o tom, že jsou u mámy v bříšku, kde nedýchali. Tomu snu propadnou natolik, že zatají resp. zcela zadrží dech a po překonání určitého limitu dojde k odkysličení mozku, dýchací reflex vypne úplně a dítě zemře. Přišlo mi to dost zajímavý a samozřejmě strašný.
Jinak Nanny může prý blbnout, když dítě už mění polohu po celé potýlce a z podložky nějak odlehne.

Terri
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 16:26 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

No a prý SIDS nastává u dětí pouze a jen v určité fázi spánku, kdy děti sní. Takže prý se jim zdá o tom, že jsou u mámy v bříšku, kde nedýchali. Tomu snu propadnou natolik, že zatají resp. zcela zadrží dech a po překonání určitého limitu dojde k odkysličení mozku, dýchací reflex vypne úplně a dítě zemře.
No tak to by mně teda fakt zajímalo, jak tohle prozkoumali

Jinak my dnes byli na 3měs. prohlídce a včeličce hexa.

Á vibrátor fakt funguje!! Myslím ten houpačkový...jen se ho trochu bojím vypnout

Terri
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 19:51 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Co říkáte na ty pneumokoky a očkování? (nevím, jestli už to tu nebylo...)

Změna: aha, už jsem to našla. Tak Petro, naočkovalas? A Ty, Sarax?

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 22:33
- Nahlásit

Garfield
Jinak Nanny může prý blbnout, když dítě už mění polohu po celé potýlce a z podložky nějak odlehne.
no tu zkušeenost s Nanny nemám..funguje at leží Vikča kde chce...takže nevím,ale i tak myslím že je to fajn
Terri
A Ty, Sarax?
já budu očkovat určitě,ale tedka čekám na to co nám řeknou v Úsolu a jak naplánují doočkování hexavakcinou..jen bude tohle anebo pokud mi to povolí budu očkovat...takže 5.11. jdeme na odběry a pak se uvidí

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 07:33
- Nahlásit

Garfield
a tohle se mi nezdá jak se mi to rozleželo vůbec,neb jak to snímá pohyb tak ti bude signalizovat že je to OK i když dítko vyndáš a opřeš se o postýlku...takže odlehnutí nevím,když to bere pohyb zábradlí postýlky a třeba velké houpání podlahy

Terri
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 10:51 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

sarax
taky mám z toho strach. Ale teď jsme začli hexa, jsme ještě malí, tak nevím...
PS: dostali jsme injekci do stehna, ne do ramínka (že je tam větší sval )

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 11:05
- Nahlásit

Terri
kterou injekci?hexu??to teda tady dávaj vždy do stehna stejně to byly děsný slzičky

Terri
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 11:51 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

sarax
tak kterou jste teda dostali do ramínka?
No jo slzičky...

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 11:59
- Nahlásit

Terri
no TBC..a to se dává snad všude v porodnicích do rtamínka..páč tam je vidět ta jizvička...tu máme i my na rameni
a slzičky mě fakt drtěj...
včera nám odtřihovala dr zarostlý palečky a taky chu´tovka..slzičky,klepající se bradička a krev
joooo a doufám že jako fšichni vítě že nehty na nožičkách se mají zastřihávat do obloučku..už mimčům...dřív se říkalo rovně..ale to je prej špatně...

Terri
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:53
- Nahlásit

sarax
jo tak, to máte už z porodnice... Jsem si myslela, že některá z těch další, protože se vám to už fakt dlouho vleče.
Cože? zas do obloučku? nám říkali že do rovna (i teď). Chjo názory.

Slzičky jsou hrozné... my budem muset chvíli docházet na rehabku, zatím se nám nesrovnala nožička.

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:04
- Nahlásit

Terri
sarax
nehty na nožičkách se mají zastřihávat do obloučku..už mimčům...dřív se říkalo rovně..ale to je prej špatně...

Stejně je to jedno,když máš blbě rostlé nehtové lůžko,budou ti nehty zarůstat stejně.

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 15:54
- Nahlásit

jablunka
to sice asi jo..ale špatným stříháním se to zhorší....
a pokud to někomu zarůstá málo dá se to opravit...a někdy se to dětem zlepší jak se změní tvar palečku

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 16:31
- Nahlásit

Fšem matkám!!!!
Potřebuju vod vás slyšet názor!Právě sem cérce(15let) asi zkazila perspektývní fstah!!!Přišla na zahradu s hošanem z vedlejší fsi a že jim je zima,jesli nemůžou do kuchyně,uvařit si čaj.No tak proč né,souhlasila sem.Po půl hodině sem usoudila,že dost bylo čaje a s jemným zaklepáním sem tam ftrhla.A ten gauner měl hlavu narvanou v mojí LEDNICI!!!!No chápete to!!!Tak sem mu slušně voznámila,že toto jako ne,to až po zásnubách a von byl f cukuletu f prdeli! Holka mi řekla,že jesli se na ní vykašle,tak je to moje chyba,pokouším se jí vysvjetlit,že gdyž mu pude vo ní,tak se nevykašle a gdyž vo žvanec,ať dá ruce pryč vona,páč to za nic nestojí.
No co vy na to????????

brut
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 16:49
- Nahlásit

jablunka
..... se docela slušně bavím, málem jsem se tu zadusila, to mi nedělej ( ach ta představivost)
Jsem si myslela, že měl tu hlavu narvanou úplně jinde

Jinak mladý to momentálně těžko vysvětlíš, protože jsi naprosto nechápavá, stará a hloupá matka ...... jinak tě uklidním, tohle by u nás taky neprošlo a moje reakce by byla podobná

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 16:59
- Nahlásit

brut
jinak tě uklidním, tohle by u nás taky neprošlo a moje reakce by byla podobná
Je mi jasný,že mladou musím nechat vychladnou,ale sem ráda,že to vidíš podobně.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 17:00
- Nahlásit

jablunka
jj, jak dlouho u ní trvá vychladnutí? U nás tak celý večer a půl druhého dne.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 17:01
- Nahlásit

a že jim je zima
ten gauner měl hlavu narvanou v mojí LEDNICI!!!!
hele tak to je jasny, to jim zima asi nebyla ....

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 17:05
- Nahlásit

brut
jj, jak dlouho u ní trvá vychladnutí? U nás tak celý večer a půl druhého dne.

Taky jí dávám čas do zejtřka do večera,páč s náma chce jet na Velkou pardubickou,tak příde žebrat.
Jirikovo
to jim zima asi nebyla ...
Ježíšikristepanebožemarjápano to mi vůbec nedocvaklo!!!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 17:06
- Nahlásit

jablunka
mimochodem
Tak sem mu slušně voznámila,že toto jako ne,to až po zásnubách
sem zvedavej, kdy bude mit od tebe povoleno na ni vubec sahnout, kdyz do lednice muze az po zasnubach ....

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání