Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 17:00
- Nahlásit

sarax
..jinak škoda mluvit

Zatím to de,ještě maminku potřebuje.

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 17:12
- Nahlásit

jablunka

kolik že mu je????
Terri
neboooj.,...Vikina fakt slintá už půl roku jen je príma jí třeba d¨ržet nad hlavou

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 17:14
- Nahlásit

sarax
kolik že mu je????

Woe,se tu tlemim,jak debil a děti si myslí,že sem postižená!!!
Je mu 17!

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 17:16
- Nahlásit

jablunka
hmm na mě mladej
hele ale aby mi neslintal na Michalu :

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 17:22
- Nahlásit

sarax
hele ale aby mi neslintal na Michalu
Nebude,už má zuby fšechny!!!
On nebude v neděli doma(von teda není skoro pořád),má v Pcích trénik taiboxu.

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 17:33
- Nahlásit

jablunka
má zoubky jo??pašáááák
hele to zas bude Míše líto že neuvidí nějakýho kluka co je větší jak vona

Terri
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 17:45
- Nahlásit

jo, ty slinty jsou Zorro hadra
Jinak u nás je dneska pěkně hnusné počasí, i Malá má nějakou plačtivou náladu...

Terri
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 17:51
- Nahlásit

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 17:56
- Nahlásit

Terri
ta je krááásná u nás taky nic moc počasí a Vikča má rýmu a je protivnáto bude hukot na tý víkendovce

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 18:05
- Nahlásit

sarax
Tady je taky hnusně!!!
Terri
Kočička nádherná!!!

Martina
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 19:06
- Nahlásit

sarax
mimochodem sem psala ale Viktorka a Dorotka nepsala jsem že Viktorka
nechci tady nějak rozdmýchávat atmosféru, ale díky, že jsi na nás taky myslela, fakt jsem tady nad fotkama slintala, všem známým rozeslala, ale tady ohlasy až na nějaké výjimky nic moc, tak pak se to připomenout prostě musííííííííí néééé?
Terri
malá je krásná, jak pěkně pase. Dneska jsme byli na kontrole, tak Dorotka váží 4,95 kg, jsou jí dva měsíce. Doktorka jí dala na bříško, jestli prej zvedá hlavičku? Dorotka se zabejčila a neukázala skoro nic. Hned jsem chtěla domů letět pro fotku, jako pro důkaz, že opravdu ale opravdu pase.

sarax
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 19:13
- Nahlásit

Martina
všem známým rozeslala, ale tady ohlasy až na nějaké výjimky nic moc, tak pak se to připomenout prostě musííííííííí néééé?
no jistě,u nás doma a moji známí všichni znají i Dorotku s Michalkou mužskýmu je ukazuju pořád a jemu se líběj obě
a já žeru fšecky mimina;)
chtěla domů letět pro fotku, jako pro důkaz, že opravdu ale opravdu pase.

Terri
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 20:28
- Nahlásit

Martina
Dorotka se zabejčila a neukázala skoro nic. Hned jsem chtěla domů letět pro fotku, jako pro důkaz, že opravdu ale opravdu pase
To naše taky Potvůrky

Děkujem všem za pochvaly..

brut
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 01:25
- Nahlásit

Terri
Michalka krásně pase koníčky ..... je moc šikovná

Loučím se, budu nejdřív v neděli večer, tak sem koukejte maminy dát nějaké fotečky, ať se mám čím kochat

Petra
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 08:26
- Nahlásit

Ahoj holky
tak zkouším vkládat ty fotky, na mail jsem je už poslala brut ale sem jaksi nejdou
Terri
Michalka je krásná a jak je šíkovná

Garfield
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 09:24
- Nahlásit

Hezký den všem. Včera na sebe konečně čerstvě vdaná (pár dní) kolegyně práskla, že je na konci 4. měsíce. Je super mít bezprostředně blízko někoho, kdo je o krůček dál a s kým se dá kecat.
Z prvotní fáze laxnosti - jakože neříkej hop dokud nepřeskočíš, zatím si na těhotnou ani nehraj jsem přešla do fáze - sakra, ať už mám ten nejkritičtější 3. měsíc za sebou. Není mi moc dobře a jsem v té fázi strachu, aby to dobře dopadlo, protože mám před sebou 3 týdny "lámání chleba". Tak radši mezi těhotné a maminkovité moc nenakukuju, abych to nezakřikla.
Taky jste si prošli nějakou fází vnitřních obav?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 09:32
- Nahlásit

Garfield
ti muzu segra rict, ze parkrat v zivote jsem si fazi obav "co kdyz bude tehotna" fakt prosel ....
ted jak starnu a hraju fotbal s mladsima kamaradama, tak jsem v te pozici, ze se jim vysmivam a smeju kdykoliv se do podobne situace dostanou oni. kamarad nas uplne nesnasel, kdyz jsme mu pokazde zvedali telefon asi tri tydny v kuse s vykrikem: "Pavel bude mit bejby" ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 09:34
- Nahlásit

Jirikovo
Šak na Tebe taky dojde bratříčku... a pak se budu smát já, Ronie, Garfield, Tara a monitory na stolech cz-psáků budou skákat smíchy.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 09:46
- Nahlásit

Garfield
Šak na Tebe taky dojde bratříčku
kdepak, nedojde ....

a pak se budu smát já, Ronie
no tak zrovna ®onie by se podle me moc nesmala, ale tezce by to nesla ....

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 09:52
- Nahlásit

Garfield

Jéje a jakejma,to k tomu prostě patří.Jen je neštěstí se příšerně hlídat.Někoho takovýho sem měla naproti přez barák a každej pupínek spojovala s hrozícím potratem!!!Myslela sem,že mi z ní hrábne!

Garfield
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 10:00
- Nahlásit

jablunka
No tak já si dala paradoxně jeden den kolo, ten samý večer bowlingový zápas a druhý den jsem vyrazila s koněm ven, no a včera mi moc dobře fakt nebylo, ale to s tím nemá asi žádnou souvislost.

Martina
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 10:03
- Nahlásit

Garfield
Já první těhotenství trochu krvácela okolo 7.týdne, tak to jsem měla nahnáno, druhé těhotenství pohoda a třetí už jsem se bála od začátku do konce, protože už jsem starší, na plodovce jsem nebyla, takže obavy opravdu byly. To víš, že nebudeš asi klidná, dokud nebudeš mít zdravé krásné miminko v náručí, ale jak píše jablunka, nic se nesmí přehánět, to znamená samozřejmě nic nepodceňovat, ale ani se nějak zbytečně nesledovat. Určitě to bude v pohodě.

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 10:59 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Garfield
Taky jsem tím prošla Ono, nechci strašit, ale až přestanou strachy z toho "zda se to udrží", tak pak nastanou "jestli to bude v pořádku" atak
Každopádně - toho koně bych pomalu vynechávala...ty otřesy mimču a Tobě moc dobře dělat nebudou...
A vůbec - jsi na začátku cosi psala o posilování....já měla taky takové myšky "vše jako dřív", ale krom toho, že jsem byla hrozně unavená, tak jsem se omezila na great pohodové procházky se psem, jsem pak taky chytla krvácení. No žádná sranda. A takové silové cviky, lyže a koně Ti nedoporučí žádný lékař.
Ale jinak - se snaž být v co největší pohodě Jak jen to půjde. A nestresuj z postavy, co jsi nenacvičila předtím teď nedoženeš A to jistě není Tvůj problém

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 11:39
- Nahlásit

Garfield
to si piš..a přesně jak píše Terri..pokud si pamatuju mailovaly jsme si i o tom
a když skončila fázeobav a zda to bude v pořádku začla fáze bože jak to půjde ven to sice člověk ví ale...
:

handula
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 11:45
- Nahlásit

začla fáze bože jak to půjde ven to sice člověk ví ale...

zrovna včera jsem nechtěně přepla na ČT2 a tam porod v primym prenosu, tak me zase ty obcasny zachvevy materstvi presly....sice to clovek vi, ale videt to takhle nechci - radsi...

AOZ
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 12:30
- Nahlásit

Terri
fešanda

handula
já to viděla skoro celé, a naopak jsem si říkala, že ona skoro vůbec neřve, klepali se jí nohy jak dítě "lezlo" ven, to je jasné, ale přišlo mi, že to není tak strašné. a zarazilo mě, že nebyla oholená.jenom přítel na to odmítl koukat a pořád chtěl ať to přepnu.

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 12:33
- Nahlásit

AOZ
a zarazilo mě, že nebyla oholená
proč by měla? Staré lékařské "nutnosti" jsou opravdu zastaralé. Viz. vyjádření WHO o porodech a porodnictví...
Ale v ČR je to furt alá Ordinace v růžovce

handula
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 12:37
- Nahlásit

AOZ
ona skoro vůbec neřve

no ještě kdyby do toho řvala, tak to nevim...mě to stačilo takhle...jak vystříkla na plodová voda, brrr...jak byla úplně v agonii, to dite na prsou pak vubec nevnimala, přišlo mi to prostě strašný, i když na druhou stranu docela rychlý....Na tohle bych se nastávajícím maminkám zakázala dívat....

AOZ
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 12:49
- Nahlásit

Terri
no právě, já myslela, že se holí do hola

handula
no já to znám z filmů, kde řvou a chtějí horkou vodu a ručníky, tak mě to docela překvapilo

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 12:55
- Nahlásit

AOZ
no právě, já myslela, že se holí do hola
mnohde stále ano. Ti rozumnější pak jen u hráze. A nebo vůbec - na přání rodičky.
no já to znám z filmů, kde řvou a chtějí horkou vodu a ručníky
klasika Já viděla porody (na videu) klasické a podle Leboyera - to je sakra rozdíl. Přitom stačí pouhý jiný přístup personálu...

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání