| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 21:29
- Nahlásit
Terri
no ahojky....krásná Michalka...jedno z mejch oblíbenejch jmen
takže koukej fotit at se máme čím kochat
jinak my jsme dali dneska večer rýžovou kaši na noc...Vikča má nacpanej pupík a zatím spí
|
abby
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 09:23
- Nahlásit
Terri
Aehoj Terri,krásné miminko
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 09:32
- Nahlásit
Terri
Boze ta je fantasticka. Som sem zavitala po dlhom case a kuk. Uz je na svete dalsia kynologicka. Vela stastia
sarax
Ta s tou ponozkou je bozska fotka. A Viktorka ako vzdy uzasna
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 12:48
- Nahlásit
Terri
Michalka je nádherná těšíme se na další fotečky a povídání o tom, jak máš doma hodné mimčo
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 14:23
- Nahlásit
no a my dáme fotky jak jsme měly poprvé mrkvovej příkrm
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 15:36
- Nahlásit
Děkujeme všem
Jinak je moc hodná (jak jinak )...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 16:06 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
Terri
Jinak je moc hodná (jak jinak
je krásná nepláče???to je taky jasný voni ty kynologický děti sou víc v poho
a jak je tobě???po císaři??dobrý??byl nějak neplánovaně že?...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2007 21:08
- Nahlásit
Terri
Moc krásná holčička. Ať Vám krásně roste a dělá jen samou radost. Už jsem to tu psala, jak Ti závidím, že už to máš za sebou a máš malou doma. Já už měla dvakrát nějaké ty poslíčky, už jsem jednou myslela, že fakt pojedeme a pořád nic. Navíc teď zase ta vedra, už mě z toho klepne, valím se jak tank, už chci mít mimi taky v postýlce. Ještě jednou si vyberu termín porodu do tropických veder.
sarax
Viktorka opět úžasná. Holky se tu smály, jak si sundavá tu ponožku, to je fakt dobrá fotka.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2007 10:23 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
sarax
Martina
jak je tobě???po císaři??dobrý??byl nějak neplánovaně že?...
Vybrala si pro svůj příchod na svět krásné datum, ale 17 dní před termínem... Odtekla mi voda (a to kvapem), a Malá se potvůrka zase stihla otočit zadkem světu. Porodní cesty nepřipravené, bolesti a kontrakce žádné...
Prvně chtěli čekat do rána (přijela jsem v 18 hodin), ale nakonec se rozhodli pro císaře, protože 95% tohohle by takto stejně skončilo. (Jedna kolegyně tohle "štěstí" neměla, porodila koncem pánevním a měla 24 vnitřních i vnějších stehů...).
Císaře jsem si nechala ve spinálce, abych malou mohla hned vidět. Jinak ale humus
No a teď ji máme doma, lepší než v bříšku Martině ty vedra fakt nezávidím
Eště jsme nebyli v poradně vážit, ale když se zvážím na naší digi váze bez ní a s ní, tak má 3,4 kg - tj. přibrala by to za 14 dní z 2980 g...
Má se k světu holka
A hodná je, kynoložka bude určitě .
Takže celkově já už se cítím dobře, jizva bolí, ale v normálu. Nejhorší byl pro mně asi 4tý den po porodu, kdy na mně všechno spadlo a chytla mně plačtivá proniczanic depka . No porodem a týdnem v porodnici jsem zhubla 10 kg, doma pak ještě 1,5 kg. Takže teď mám navíc tak cca 5 kg - z toho beztak 2 kg na prsou Jsem pojízdná mlíkárna...kráva Milka hadra.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2007 12:30
- Nahlásit
Terri
Ještě jednou posílám gratulaci k malé. Je skvělé, že jste v pořádku a Michalka přibírá. S tou váhou máš kliku, co by za to některé maminy daly.
Jak se k malé staví hafan, už si jí hlídá?
sarax
teda Vikča už je velká slečna a jak krásně baští
Martina
Vydrž, už jen pár dní a budeš mít klid ( teda jen od bříška)
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2007 13:47
- Nahlásit
Tedy to je venku hnusný vedro.
My jsme oba mrtví, psice mrtvola, včera jsme šli na prochajdu brzo ráno a pak až kolem 18 a stejně bylo vedro, klika, že nám tu protýká ten Botič, aspoň se psice mohla vycachtat.
Dneska je ještě hůř.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2007 14:15 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
brut
Add váha - no proto jsem ji hned zvážila
Jak se k malé staví hafan, už si jí hlídá?
Měl zánět očí, tak jsme ho moc k ní nepouštěli...bobánek to nenesl dobře. Teď už je přeléčený /doufám/ a chodí očumovat postýlku a očuchávat věci. Když ji mám u sebe, přijde ňufnout a chová se něžně. A hlídá mně i ji přede všemi
Sarax
Strašně to letí...Vikča roste před virtuálníma očima...nedávno tu Gaf dala "oznámení" o jejím narození...
Fromeli
30 st. ve stínu u nás, hrůza A bude prý hůř...
dotaz na zkušené matky
Máte nějakou zkušenost čeho se vyvarovat v jídle - krom nadýmavek alá květák, brokol., luštěniny, zelí - všeobecně?
Prý citrusové plody.
A co ryngle, švestky, broskve, meruňky, nektarinky...? Máme plnou zahradu...tak nevím.
Jsem teĎ našla příspěvky na netu, že krom klasických prdlavek (luštěny aspol.) prý můžu všechno, pokud na to sama nejsem alergická (a krom citrusů) a že se dítko může osypat tak jako tak. Ty švestkoidní jsem ale myslela spíš na prdíky
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2007 14:30
- Nahlásit
30 st. ve stínu u nás, hrůza A bude prý hůř...
Terri
my máme teploměr venku v polostínu je tam 36,5 a v místnosti máme 26,5.
Pro mímíse to musí být děsný
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2007 14:36
- Nahlásit
fromeli
V místnosti (a to jsme v té nejchladnější) též máme 26 st. Mimís je v body... ale jde to poznat - budí se co hoďku a půl a má žízeň.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2007 15:40
- Nahlásit
Terri
hele co se týče ovoce..vždycky sem zkusila trochu ..to poznáš,bud se osype nebo ne add luštěniny..sem si dala občas i kukuřici..sice trochu,ale dala
tak má 3,4 kg - tj. přibrala by to za 14 dní z 2980 g...
ty jo..budem závidět aby nás nedohnala my máme úúspěšně 5750g
brut
teda Vikča už je velká slečna a jak krásně bašt
no vzhledem k tomu že jíá to ode mě nestačilo je pro mě ideální to kombinovat..takhle snad budem kojit ještě chvilku
fromeli
Pro mímíse to musí být děsný
akorát jsme přijeli domů z coursingu a Vikča byla z auta celá uvařen á tedka se rochní na mý peřině a je jí fajn
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2007 16:40
- Nahlásit
akorát jsme přijeli domů z coursingu a Vikča byla z auta celá uvařen á tedka se rochní na mý peřině a je jí fajn
tak proti autu musí být i vyhřátý byt mrazírna, tedy pokud nevládnete v autě tou vymožeností, co se zove klimatizace
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2007 17:21
- Nahlásit
sarax
Asi jo, jsem zrovna zkusila nektarinku. No a za jak dlouho to asi přejde do mlíka? Jsem slyšela že v rozmezí 2-12 hodin dle potraviny, ale že to moc nikdo neví.
Váha - si myslím, že si Malá jen dohnala to, co měla mít teď - kdyby se narodila.
Do kdy budeš-chceš kojit?
Tys byla na coursingu?? Ono se v tom horku dá běhat?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2007 18:42
- Nahlásit
Terri
2-12 hodin dle potraviny, ale že to moc nikdo neví.
jj souhlas..prostě dej tomu 12 hodin než zkusíš něco jinýho..pokud se bojíš....ale já jedla celkem v klidu skoro všechno
Do kdy budeš-chceš kojit?
vzhledem k tomu že přikrmujeme už tak si myslím že to ještě pár měsíců vydržím kojím 3-4 krát denně..zbytek je čaj..kašička a mrkvička dneska proběhla zkouška doporučeného mléka..lepší jak Beba..Hero baby..španělsko a pohoda..to si ovšem nechám jen když nebudu doma...jako nouzovku?) a rozhodně jí nevadí že pije z lahve,prso chce furt
Tys byla na coursingu?? Ono se v tom horku dá běhat?
jj byli jsme ..od rána v Kralupech.. je to u řeky tak se to dalo...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2007 20:38
- Nahlásit
sarax
ale já jedla celkem v klidu skoro všechno
též doufám že budu
kojím 3-4 krát
no tak to je i tak dost od půl rocku co slyšívám Ti co přikrmujou kojí ráno a na noc.
Add láhev/prso - tak to je dobře, ví co je dobré
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2007 22:50
- Nahlásit
Terri
- tak to je dobře, ví co je dobré
jj jen mý prsa se bráněj ta má zákus v těch dásních
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 06:42
- Nahlásit
Terri
Gratuluji ke krásné Michalce!
A snažila ses hodně, aby ses trefila do mých narozek
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 10:47
- Nahlásit
Terri
taky jsem jedla pokaždý všechno...jen ne ty luštěniny. Mám dost alergickýho synka, ale naštěstí ne na potraviny ...dokonce nám doktor řekl, že kdybych nejedla vitamíny v přirozené formě, tak by se s těma jeho věčnýma nemocema pral o hodně hůř, takže pomalu zkoušej a uvidíš, že všechno bude v pohodě
Koukej udělat nějakou pěknou fotku malý s hafem, ať máme na co koukat.
S tím vedrem...ani se nedivím, že je malá hotová, ale snad už to bude od zítřka lepší
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 10:49
- Nahlásit
sarax
se už pomalu připravuješ na camp s tím Vikčiným baštěním .... jak jste na tom tenhle týden? Že bych viděla malou..... dneska mi snad sundají sádru, pak pomalu poklidím to nejhorší a budu se snažit nohu rozhýbat....by jste mohli dorazit
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 22:53
- Nahlásit
ahoj holky, nikde nikdo? Dneska jsem byla na kontrole.
Dělal mi ultrazvuk, tak mimi prej váží 3,48 kg, jestli budu rodit v termínu, tak tomu fakt do čtyř kilo nebude moc chybět. Tak další obřík v dohlednu. Ptala jsem se ho, jestli je už konečně dobře vidět co to je. Tak tam najel a říká: vidíte to kávové zrno? to je holka, co máte doma? říkám: dvě holky a on na to: no tak budete mít tři no. Pořád říkali, že to není vidět, že to není stoprocentní a dneska se konečně tvářil, že to opravdu viděl.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 23:08
- Nahlásit
Martina
jen jestli opravdu něco viděl .... jinak fakt budeš mít obříka, hlavně ať jste zdravý a ostatní se poddá
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 23:17
- Nahlásit
Martina
hele malý holčičky sou lepčí
a kdyže to bude?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 23:22
- Nahlásit
brut
ostatní se poddá
hlavně, aby byla poddajná moje hráz
sarax
a kdyže to bude
Termín mám 4.8. Dneska jsem se ptala doktora jak to vypadá, jestli už se to nepřipravuje, protože holky byly obě dřív jedna o týden, jedna o čtrnáct dní, tak už jsem si myslela, že mi řekne, že se to chystá a zatím prej nic, ale za tři dny prý může být jinak. Tak se tu v paneláku pěkně potím a čekám a čekám
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 00:53
- Nahlásit
Martina
protože holky byly obě dřív jedna o týden, jedna o čtrnáct dní,
hele první byla o 4 tejdny a kluk a 3 tejdny dřív..a mazánek 15 dní po
aby byla poddajná moje hráz
to ti přeju...bolí to furt
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 06:44
- Nahlásit
hlavně, aby byla poddajná moje hráz
jsem někde viděla takový olejíčky na masáž hráze, aby byla poddajnější.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 06:54
- Nahlásit
fromeli
olejíčky na masáž hráze,
jj dělá to hlavně Welleda,ale obávám se že Martina to už nestíhá ono se to masíruje nějak dýljane tejden,ale spíš bych to viděla tak od půlky...to vyzkoušej a pak řekni :
|