| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:15
- Nahlásit
Martina
. První dítě a osm hodin to bych si fakt pískala. Já rodila první skoro den a půl, tak to mi připadalo dlouhý, ale osm hodin? No nevím nevím.
já taky zírala..předpokládám že je to čas od první kontrakce
Fifi
Terriovic uz jsou doma, urcite se ozve a snad konecne prihodi fotky.
no bylo na čase... moc se těším na fotky...sem říkala že dám naší fotku až po nich..tak čekááám
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:18
- Nahlásit
Já si taky říkala, že těch 8 hodin sice není žádná lahůdka, ale zase to není nic tak strašnýho. Ale prostě modelka no
Taky jsem četla, že Alice Bendová už jde domů, ta si v tom Motole nějak pobyla dlouho.
Na fotečky mimíska Terriovic už se taky těším
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:20 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
sem říkala že dám naší fotku až po nich..tak čekááám
sarax
ty si ale ve skluzu s tím kočárem
My jsme doma zatím zvolili tuhle variantu, dost předčasně tedy
V barvě EBORY
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:24
- Nahlásit
fromeli
tak jsem se koukala na tvůj odkaz... za to už koupíš "jetýho trabanta" To je hrozný jak je to drahý....
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:25 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
za to už koupíš "jetýho trabanta
no jo, je, ale je to vlastně sporťák, sedačka do auta a korbička, tak to není tak děsný.
Navíc to bude platit tchýně, že A ta se raduje, že má prodejnu za rohem
Jo a teď už nám do toho chybí jen to mimino
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:27
- Nahlásit
fromeli
hele a je to i trojkolkou? páč samotnej hlubokej je malej..kamarádka ho má...a holčička 4 měsíce bez fusaku je od kraje ke kraji....
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:28 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
sarax
jo, je to ten slalom a místo klasika korby se na to nasazuje tenhle hybrid mezi sedačkou do auta a korbou.
Ta trojkolka je pod tím "ebory"
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:29
- Nahlásit
fromeli
jako sem v Handy koukala a mám za to že celej komplet je přes 20000,- tak nevím....
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:30
- Nahlásit
jako sem v Handy koukala a mám za to že celej komplet je přes 20000,- tak nevím
to jo, ale to je komplet - trojkolka, korba, sedačka do auta.
Tohle je trojkolka a hybrid Matrix pro, což je sedačka s korbou v jednom.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:30
- Nahlásit
fromeli
Navíc to bude platit tchýně, že
Nechceš mi na jedno odpoledne tchýni půjčit???
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:32
- Nahlásit
sarax
to bylo tohle
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:33
- Nahlásit
fromeli
jj sem mrkla..ale pořeš tu velikost...mimčo narozený např.v červenci tam na zimu s fusakem dáš ale vo pohodlí to nebude....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:34
- Nahlásit
fromeli
jj bylo...mě se tááák líbí ten Stylon..ale na léto celej tmavej kočár..a hlavně na ty drobky sem to vzdala
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:39
- Nahlásit
Jééééé, gratuluju k miminkám. Ať vám to holky roste do krásy a dělá samou radost.
sarax
ty ještě nemáš kočárek? To už ani nekupuj, za chvíli bude malá chodit a je to zbytečné. Ušij pejsanům vaky a at ji zatím nosí.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:42
- Nahlásit
sarax
tak já počítám, že pak už bude jezdit jen ve sportovním. To už snad nebude muset mít rovnou plochu.
Já jsem uvažovala, že korbu nebudeme chtít vůbec, že jen tu sedačku a sporťák a budeme to řešit šátkem.
Ale záleží, kdy se podaří otěhotnět a kdy se to narodí
|
abby
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:45
- Nahlásit
fromeli
Ten kočár vypadá úžasně
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:46
- Nahlásit
Jo, jo , kočárky jsou teď úžasné. Kamarádka si kvůli kočárku pořídila do důchodu miminko.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:46
- Nahlásit
Ten kočár vypadá úžasně
abby
na živo ještě líp Zase jsem ho v Handy očumovala, když jsem šla kolem. A právě jsem si všimla té variace sedačkokorby
|
abby
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:49
- Nahlásit
Já tomu vůbec nerozumím.Pojmy jako korba jsou mi na hony vzdálené Ale pěknej je.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:58 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit
Terri, tez gratuluju k holcicce a tesim se na fotky zatim pridavam par aktualnich sveho synovce...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 14:00
- Nahlásit
abby
neboj, do toho přijdeš, až to bude aktuální a nebo až Tě postihne šílenství jako mě
|
abby
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 14:05
- Nahlásit
fromeli
Tak šílenství mě naštěstí nepostihlo.Mám toho i tak dost.Ještě dítě,by mě kleplo
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 14:07
- Nahlásit
Mám toho i tak dost
no jo no, tak svatbu mám x let za sebou, asi se nudím, tak mě postihlo tohle šílenství Jak člověk nemá starosti, myslí na blbosti
|
abby
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 14:13
- Nahlásit
fromeli
To jsou pěkný blbosti
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 14:18
- Nahlásit
fromeli
Já jsem uvažovala, že korbu nebudeme chtít vůbec, že jen tu sedačku a sporťák a budeme to řešit šátkem.
hele hlubokou korbu nehan já uvažuju že pokud bude zima krutá tak malou dám do toho původního..jako ve velkým sněhu a mrazu trojkolku tahat nebudu
monika
helééé:P mám kočár
Kamarádka si kvůli kočárku pořídila do důchodu miminko.
to je jakej věk?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 14:25
- Nahlásit
hele hlubokou korbu nehan
no jo no každýmu něco vyhovuje. Ségry synátor je v červnu (konec) a v zimě jezdil ve sporťáku, měl v něm fusak nebo jak se tomu nadává a pohoda.
Ale mně se stejně čímdálvíc líbí ten šátek
helééé:P mám kočár
toho jsem si včera všimla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 14:28
- Nahlásit
sarax
teda, to je fakt pech...hlavně ať má už malá ramínko v pohodě
Na kočárek s malou se moc těším...... jinak, až mi sundají sádru a budu moct alespoň trochu chodit, tak vás u nás čekám ( musím totiž nejdřív trošku poklidit, aby jste se nezděsili mezi dveřma a neutekli....on ten úklid od dětí není úplně to pravé ořechové). Nebudete chtít dorazit na chatu?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 14:33
- Nahlásit
fromeli
V zimě ho budeš nosit v šátku.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 14:35
- Nahlásit
brut
Nebudete chtít dorazit na chatu?
já nevím...se mi tam můj torpédo pes utopí
fromeli
Ale mně se stejně čímdálvíc líbí ten šátek
víš jak..mám tu klokanku..pohodička,má to kapsy...ale když se člověk jde projít se psem a chtěl by si dát v klidu něco k pití a jídlu tak se mi jí líp vedle kočáru
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 14:39 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
V zimě ho budeš nosit v šátku
no ten šátek se dává pod bundu, takže je mimís zateplenej Tvým teplem a bundou
..mám tu klokanku
no já bych právě chtěla šátek, kvůli výhodě různých úvazů a možnosti nošení od mala do pozdějšího věku.
ale když se člověk jde projít se psem a chtěl by si dát v klidu něco k pití a jídlu tak se mi jí líp vedle kočáru
to je o zvyklostech rodinky. Já když jdu se psem, tak letím do pole, sadu atd. a pokaždý by se mi stejně kočár mýt nechtěl Stačí mytí bot a psa
No a když jdem někam na jídlo, tak jdem bez psa a na to mi stačí autosedačka a auto Můj muž neudělá ani krok nazmar
|