| Autor |
Zpráva |
fromeli
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 11:04
- Nahlásit
perete PLYŠÁKY v pračce
psí peru v pračce
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 11:15
- Nahlásit
Terri
Mám taky jen psí a ty peru v prašce.Asi záleží na materiálu a výplni,ale mě se s nima nikdy nic nestalo.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 11:18
- Nahlásit
Terri
v pračce peru plyšáky i dětí a pohoda..co nepřežije jde do koše
abby
mno vkus má..ale sem čekala že mi někdo poradíte tu barvu :
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 11:22
- Nahlásit
sarax
vždyť jsem ti ji poradila.Podle Honzy Je univerzální,takže se ti bude dobře ladit oblečení i další dítko
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 11:23
- Nahlásit
že mi někdo poradíte tu barvu
jakýpak razení, od počátku si chtěla modrozelenou
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 11:23
- Nahlásit
abby
otázka jestli ho budou mít nevybalenej..jeden tam měli a byl porejpanej..a já zas když novej tak novej..porejpu si ho sama....
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 11:29
- Nahlásit
sarax
to ti ho nevybalí,aby ses mohla podívat?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 11:34
- Nahlásit
abby
mno uvidíme...tenhle..nevybalil ...vono je to rozebraný na kusy a asi by to povypadalo...ale ten modrozelenej vybalit chci..aby fakt nebyl rejplej... Honza má radost že po práci přijede domů a pojede Modřany-Kobylisy-Modřany..prostě půl Prahy
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 11:37
- Nahlásit
Co by pro vás neudělal
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 11:39
- Nahlásit
abby
mno chudák....je fakt že jak tu koukám tak fakt zeleno-červenej není špatnej..ale tamten se mi fakt líbí víc...předpokládám že jsou to hormony...jsem báječně nerozhodná..
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 11:46
- Nahlásit
sarax
ICQ prosim...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 12:57
- Nahlásit
sarax
a v jakým krámu si ho koupila?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 13:30
- Nahlásit
fromeli
www.aaakocarky.cz
mají velkej výběr a perfekt přístup...díky kolonám na nás včera čekali do půl 7..končej v 6
|
abby
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 13:36
- Nahlásit
sarax
do půl 7..končej v 6
bych tě hnala sviňským krokem
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 13:44
- Nahlásit
abby
chlapci byli ochotní... zas necháš jim tam 13000,- že,tak to za to stojí
stejně mi přišlo že tam kalili
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 14:52
- Nahlásit
sarax
gratuluji ke kočárku co holky, už jsou lepší?
plyšáci nikdy nevydrželi tak dlouho, aby je bylo třeba prát
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 15:05
- Nahlásit
AOZ
mno gratulace bude na místě kolem 19....páč jedu červenou směnit za modrozelenou
Vikinka je malinko lepší..teda ..rameno je..ona v noci nespí a já šílím...
s Trinitkou jdeme na kontrolu dneska..poreferuju potom
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 15:17
- Nahlásit
sarax
já to četla, gratulovala bych ti víc kdyby sis vybrala tu oranž
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 19:45
- Nahlásit
plyšáci nikdy nevydrželi tak dlouho, aby je bylo třeba prát
šmarjá že bych byla taková výjimka co si je šudlí všechny?
A nebo všichni máte jen psí? Já psí nemám, neb jsem nechtěla, aby pak bral ty dětské...
ALe máme velkou srandovní žlutou kachnu co nám hlídá schody a když Zorrovi řeknem "běž na Žlutýho, kde je Žlutej", tak VŽDY udělá s radostí poskok, dojde k němu, roztáhne přední nohy, vystrčí prdel, zavrtí a zívne...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 19:53
- Nahlásit
Terri
neboj..mám i lidský
a čuba ví který smí a který ne
a kočár už máme definitivně
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 20:14
- Nahlásit
Terri
svoje dětské plyšáky jsem měla schované v igeliťáku,máti je možná prala?, ale přítel je odmítl mít vystavené na posteli, jak jsem chtěla já, a tak je dostal Ozzy, nevydrželi.
Ale loni k vánocům jsem dotala plyšového pluta, sedí na televize, tam pes nemůže a toho luxuju.
sarax
tak finální gratulace
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 22:01
- Nahlásit
AOZ
děkuju
akorát to montujem dohromady...to je teda nářez...na to aby měl člověk vysokou
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 09:18
- Nahlásit
Sarax gratuluju ke kočárku
No jo, plyšáci...představte si, že jsme včera nechávali vyčistit beraní kožešinu - lehává na ní pes. A ta borka v čistírně (kurnik ještě že tam byl manžel, já už bych vyletěla...teda ona) prý "no to je humus, běžte to vytřepat ven". No fakt šel! a pak když mu to brala, tak do poznámek napsala "fuj!!!!!".
V čistírně, no chápete to???
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 09:23
- Nahlásit
No a druhý včerejší zážitek....zase jsem fakt ráda, že tam byl manžel a ne já, protože už bych nejspíš byla v porodnici, nemocnici a v našem celorepublikově známém zařízení s ostrahou za obzvláště brutální vraždu...
Manžel byl venčit psa a napadl ho novofundlanďan - zdrhl, majitel tak 50 m si v klidu jde a řve "já ho stejně neodvolám, mně neposlechne". Náš pes byl u nohy a manžel ho držel. A když pak na chlapa manžel řval ať ho odtáhne, tak majitel řekl že ne, že se ho bojí a ať manžel našeho psa pustí, nechť se porvou...
No skončilo to relativně dobře, manžel chránil psa tělem, točil se s ním po ose a držel ho, ale pak mu (psovi) fundl skočil na hřbet a začal kousat (naštěstí jsem pak zjistila že ho spíš oslintal), náš pes cvaknul manžela protože nevěděl kde mu tlama stojí a zakousl se (asi) do fundla. Ten se lekl a couvnul, v tom okamžiku si manžel našeho normálka odvolal a tam toho zastrašil a majitel ho odchytl...
Říkám, být tam já, tak asi střílím...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 13:41
- Nahlásit
Terri
jsem včera poprve vyslala děti venčit Bruta s Balinkou...... kluk dostal sedák, Brut kšíry, měl obojek a ještě si s sebou pro jistotu nesly náhradní vodítko......dostaly naprosot přesné instrukce, co mají dělat a jak v případě, že k nim půjde nějaký pes na volno, atd.
Celou dobu jsem poskakovala po baráku, jak jsem byla nervozní. Vrátily se v pořádku po hodině a půl. Jenže večer z nich vypadlo, že se Brut málem popral, protože na něj šel kokr...prý měl vyceněné zuby, vrčel ( teda kokr). Takže synek dodržel veškeré instrukce...přicvakl honem druhé vodítko, odpojil vodítko s amortizérem a Bruta si nacpal mezi nohy ( teda já říkala vedle nohy, ale to je detail). Zařval "fuj" ......oba se pak smály, protože jim přišlo, že se víc než Brut lekl kokr. Holka si strčila Balču za sebe a postavila se řed bráchu s Brutem. Tím pádem krásně odstínila oba dva a kokr s nepořízenou se otočil. V tu chvíli se vynořil páníček a ještě jim vynadal, že mu plaší psa. Naštěstí se mladej nedá, takže ho upozornil, že v téhle chvíli mohl mít po psovi a že by si měl na něj dávat lepší pozor, pokud se mu pere, tak ho má vodit na vodítku a nenechávat bez dozoru. Zkrátka udělal pánovi přednášku na téma pes a jeho výchova ( bych tam chtěla být).
Pán prý sice něco pokřikoval, ale zřejmě to nebylo nic důležitýho.
Ještě že jsem tam nebyla já...chlap by dostal snad po papuli
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 13:44
- Nahlásit
brut
a jak je starej syn?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 13:49
- Nahlásit
fromeli
14,5 ...... je hrozně držkatý a po mé půlhodinové přednášce byl asi i pěkně naštvaný. Ale vše bylo v rámci slušnosti ( to zase pohlídala holka...jak si krásně rozdělily role)
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 13:50
- Nahlásit
brut
no tak to už je velkej, to už musí bejt "držka votlemená"
Co sestra a praktický dr.?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 13:52
- Nahlásit
brut
a po mé půlhodinové přednášce byl asi i pěkně naštvaný.
sím tě proč dostal chudák přednášku?? ty seš fakt macecha...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 13:53
- Nahlásit
fromeli
ježíš...já na to zapomněla......zptám se hned, jak se vrátí z rehabilitační rpocházky ( naštěstí u nás ještě pár dní bude, takže odpověď dostaneš)
držka votlemená"
to mně povídej. Občas mám pocit, že nejlepší bude mu držtičku přelepit ....no, ona holka není o nic lepší
|