| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 15:13
- Nahlásit
Martina
Termín mám 4.8. ale mimi je o něco větší, tak prej to může být dřív
takže to bude coby dup tak koukej dodat hnedka nějako info
AOZ
a to musíš být tedy zvědavá fakt hodně
add focení...víš jak malou se strašně ráda chlubííím ještě malinko víc jak psem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 15:41
- Nahlásit
Martina
bude za chvíli.....4.8. je pozdě
sarax
ale nějakou fotečku by jsi pro zatím vložit mohla ..... co dělá ramínko malé princezničky?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 15:52
- Nahlásit
sarax
Jo,chceme fotku
Taky se připojuju s dotazem na ramínko Viktorky a Trinča už je O.K.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 16:00
- Nahlásit
sarax
Taky se připojím k přemlouvačům hoď sem foto, Vikča v novém kočárku, aby bylo vidět ramínko, Trinča může ležet před kočárkem
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 16:03
- Nahlásit
AOZ
Vikča v novém kočárku, aby bylo vidět ramínko, Trinča může ležet před kočárkem
brut
abby
ramínko opět dneska píchali..další kontrola v pondělí....Trinitka je OK...naštěstí..jedem do těch Radslavic na sobotní závod
fotku dodám po nákupech
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 16:09
- Nahlásit
sarax
se těšíme na fotku
Ramínko se ani o trochu nezlepšilo? Chudinka moje malinká
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 16:39
- Nahlásit
brut
no po propíchnutí se zavře..během dvou dnů..mačkat to nesmím,takže při další návštěvě je zas plný hnisu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 17:23
- Nahlásit
sarax
to je divný.... se mi to nějak nezdá ... neměli by to hlídat, aby rána zůstala otevřená a hnis se nehromadil?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 17:30
- Nahlásit
brut
mno není jak to udržet otevřený třeba přes víkend..dneska jí prej udělala vetší díru a prej ta se nezavře..uvidíme...
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 21:44
- Nahlásit
sarax
Tak co ta slíbená fotka, za chvíli jdu dom?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 21:47
- Nahlásit
Tak co ta slíbená fotka, za chvíli jdu dom
jo
Dneska jsem zblbla i starýho a koukali jsme při cestě z restaurace přes výlohy do Handy na Chodově na kočárky
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 21:51
- Nahlásit
fromeli
Handy dováží Jané mají tam rovnou i servis
AOZ
zatím nic...akorát po prořvaným odpoledni usnula...tak uvidím
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 21:54 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
mají tam rovnou i servis
jj, koukala jsem, že v mé oblíbené oranžové tam měli několik variant.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 21:56
- Nahlásit
sarax
akorát po prořvaným odpoledni usnula tak i to je dobrá zpráva
fromeli
oranžová je i moje oblíbená
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2007 17:43
- Nahlásit
Hledala jsem něco na netu kolem maliníku a vyhodilo mi to odkaz na tenhle článek, docela zajímavý
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2007 18:06
- Nahlásit
fromeli
pěknej článek..jen mě zarazil příspěvek v diskuzi...druhej..ahoj, gratuluji k miminku, ale zas takovou zasluhu ten malinik asi mit nebude kazdy porod je jiny a ten druhy byl mozna lehci jen zdanlive ja pila malinik, dokonce jsem zacala brat i homeopatika a nakonec jsem rodila 37hod. (neotvirala jsem se).....
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2007 18:20
- Nahlásit
sarax
no jo no, je to individuál jako u všeho Já ty komentáře nečetla. Ale špagetě ho dávám při falešce a docela dobrý, tedy v kombinaci s hom.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 09:56
- Nahlásit
sarax
jak je na tom Vikča s ramínkem? Koukala jsem na fotky z Radslavic a kočárek je moc pěkný...dobře jsi vybrala
fromeli
prosím tě, jméno doktorky jsem sice opět zapomněla ( co si nenapíšu, tak za chvíli nevím), ale sídlí na ministerstvu zdravotnictví...je to jejich doktorka, nové lidi z venku nepřibírá, protože jich má dost....na jméno se opět zeptám a hned ho sem napíšu ( ségra si bude myslet, že jsem úplný blbec, když se jí ptám po třetí ). My totiž měli odpojený počítač, takže jsem si myslela, že nezapomenu...omyl, asi začínám trpět nějakou sklerózou nebo demencí.
A ta gynekoložka ( jméno opět nevím ) ...... veškeré zákroky dělá v nemocnici ...má vyhrazený pátek, takže to nebude ta samá, co máš ty.....ale jméno taky zjistím
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 10:09
- Nahlásit
brut
když nebere nové lidi, tak to ani nemusím jméno vědět Ale díky.
S gyndou jsem vcelku spokojená, když člověk nemám problém, tak je nemůže ani řádně prověřit, že
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 10:30
- Nahlásit
fromeli
buď ráda, že nemusíš nic prověřovat .....jméno ti stejně zjistím, ale teď mi napadlo, že ségra předtím chodila ( teda jezdila) k nějaké doktorce do Butovic ( jenže měla pro ní dost nevýhodně ordinační dobu), tak se ti zeptám na jméno ....... a další podrobnosti
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 10:34
- Nahlásit
brut
Butovice mám dost z ruky
To je fuk, budu furt otravovat tu doktorku u nás a třeba jí to přestane bavit a vezme si mě do péče
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 10:41
- Nahlásit
fromeli
Butovice mám dost z ruky
to říkala ségra taky...mimo těch ordinačních hodin
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 10:43
- Nahlásit
brut
no já bych chtěla někde u nás nebo třeba i Chodov, Budějovická apod. Přeci jen, když má člověk horečku, tak jet ještě hodinu někam MHD, to nejni nic moc
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 10:49
- Nahlásit
fromeli
tak to ti moc nepomůžu. Přece jen bydlím "kousek" vedle, takže vůbec nikoho neznám
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 11:03
- Nahlásit
jen bydlím "kousek" vedle
kousínek
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 12:52
- Nahlásit
brut
kočárek sem ještě dám i s ní aby na to bylo dobře vidět...
add.ramínko...dneska jsme opět byli ny kontrole,v pátek jdeme znova a očkování již určitě nestihnem..mě snad trefí
|
abby
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:03
- Nahlásit
Nazdárek,včera jsem sledovala ve zprávách,jak někdo bojuje proti povinnému očkování u dětí.Mě asi picne.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:06 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
Holky Verešová má dceru Vanessu, posteskla si, že rodila "dlouhých" 8 hodin. Co já bych za to dala kdybych rodila, pro mě teda krátkých, 8 hodin. První dítě a osm hodin to bych si fakt pískala. Já rodila první skoro den a půl, tak to mi připadalo dlouhý, ale osm hodin? No nevím nevím.
A co Terri, nevíte někdo nějaké zprávičky?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:12
- Nahlásit
Ze vam sem lezu - Terriovic uz jsou doma, urcite se ozve a snad konecne prihodi fotky.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 13:13
- Nahlásit
Fifi
Dobrá zpráva, na fotečky už jsem nažhavená.
|