Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 22:24
- Nahlásit

tom12

fromeli
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 06:51
- Nahlásit

jinak máme konečně kočár
a jakej nakonec?

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 07:03
- Nahlásit

fromeli
no Jané...červeno-zelenej....takže po příjezdu dom jsem usoudila že ten modro-zelenej byl fakt hezčí a vyměním ho.)prej není problém..pokud to stihneme dneska....ten červenej je totiž v reálu mooooc červenej

fromeli
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 07:06
- Nahlásit

no Jané...

jaké překvapení

ten červenej je totiž v reálu mooooc červenej

Tys ho v reálu v krámě neviděla?

Tak teď máš klid a další nastane až budeš schánět golfáče

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 07:33 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

fromeli
Tys ho v reálu v krámě neviděla?
no měli ho zabalenej..barvu sem očíhla na autosedačce....
takže ten můj má velkou radost..fčéra mě chtěl potěšit a jeli jsme pro kočár..dneska ho pojede vyměnit..ale ta modrá je prostě víc univerzální a veselejší..asi...

a tenhle tam měli a taky nebyl špatnej

kdyby mi koupil aspon dva..měla bych klid

fromeli
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 07:37
- Nahlásit

sarax
no já jsem na tu oranžovou, tak u mě by to bylo jasný

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 07:41
- Nahlásit

fromeli
mno si ale říkám že v tý modro zelený jí můžu dát na sebe všechno...že by třeba v oranžovým mohla vypadat divoce až bude červeno-růžová

fromeli
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 07:42
- Nahlásit

že by třeba v oranžovým mohla vypadat divoce až bude červeno-růžová
je to dítě, to si může dovolit vypadat divoce - přemejšlení o barevný sladěnosti si ještě celej život užije

fromeli
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 07:45
- Nahlásit

Ikdyž jako co se týče kombinace oranžový, tak tahle se mi jako líbí trochu víc než Jane

ale co naplat, že Člověk nemůže mít všechno

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 07:49
- Nahlásit

fromeli
to je ten X-lander???asi jo má šedou vložku....ta oranžovo černá je hezčí ale je fakt malinkejtakže asi zůstanu u svýho prvního tipu a bude to modro zelenej je takovej svěží

fromeli
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 07:49 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

sarax
no jasně, ten x-lander

ta oranžovo černá je hezčí ale je fakt malinkej

no já to beru, ale jako kombinace těch dvou by to bylo super

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 07:54
- Nahlásit

fromeli
ale jako kombinace těch dvou by to bylo super

to jo..ale fšechno fakt nejdejá tam chrlila požadavky na rozložení,složení,údržbu,váhu takže výběr se mi zúžil
doufám že ta modrá bude dobrá prostě ta červená je rajče....

fromeli
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 08:19
- Nahlásit

Zkoušela jste některá takovej ten nosící šátek nebo vak, či jak se tomu nadává na nošení míma?
Občas s tím vidím ženský. Copak u prtěte to není asi moc zatěžující a kolikrát když jsou odkázaný na MHD, tak je to možná lepší než se táhnout s kočárem a někoho se doprošovat o pomoc, ale když už to dítě má 10 kilčo, tak mi přijde, že to musí bejt tíha.

Syska
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 08:22
- Nahlásit

fromeli
Párkrát jsem nějakou maminu viděla, ale s úplně malým mimi, může se to vůbec, není to zátěž na páteř? U takovýho drobečka sotva narozenýho? Přijde mi to fajn, v tom MHD jhrozně praktický, tak proto se ptám...

fromeli
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 08:23
- Nahlásit

odkaz

fromeli
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 08:24
- Nahlásit

Syska
no nevim, já jsem o tom četla, že to třeba ortopedi doporučujou kvůli kyčlím.
Spíš se mi tedy líbí ten šátek

Syska
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 08:30
- Nahlásit

fromeli
To jo, ale kvůli kyčlím asi až mimi má ty nožky ven ne? Já jsem měla na mysli ty narozeny prďolky, jak jsou hned ty první obrázky...líbí se mi to..

fromeli
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 08:36
- Nahlásit

Syska
no to asi jo, já to uvedla jen jako příklad, že jsem to četla

Jinak se mi to taky líbilo, ale nějak podrobně jsem to nestudovala, spíš sem na to dost narazila na netu a často vídám takhle nošený děti, hlavně třeba v lese, když jdu s psicí nebo když jsme někde na výletě apod.

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 09:17 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

fromeli
Syska
Nám v kurzu říkali, že tohle (pro prtě) je lepší než ty kolíbky s rádobyvyztuženou hlavu - že naopak to má přirozenou polohu alá klubíčko. A malinký mimčo, se vůbec nemá dávat do vzpřímené polohy, že jsou to velké nárazy na páteř. A prý nejhorší je, když ho nosíš ve vzpřímené poloze a natřásáš s ním.

No pak si vyber

PS: sarax gratuluju ke kočárku, no neříkala jsem, ať to necháš na intuici? Tj. ten první včetně barvy?

fromeli
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 09:28
- Nahlásit

A prý nejhorší je, když ho nosíš ve vzpřímené poloze a natřásáš s ním.
no ono bude pohodlnější mít ho někde v šátku než s ním furt pochodovat na ruce

Syska
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 09:33
- Nahlásit

Terri
A takový to, že si ho položíš jakoby na rameno a ono ti leží hlavičkou na něm, tak to je oka ne?

abby
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 10:00
- Nahlásit

Sarax

Koukám,že máš muže,který má vkus.A navíc je hodnej.Ale nezávidím ti ho,já mám taky hodnýho

Holky,tak mám problém,začala jsem hubnout,což je super,ale už nemám,co na sebe,protože to na mně buď plandá nebo z toho vypadávámHubnutí je fajn a mám z toho supr pocit,ovšem dneska jsem hledala asi půl hodiny něco na sebe,abych v tom nevypadala jako debil.

Syska
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 10:06
- Nahlásit

abby
Jakto, chtěla jsi? Nebo je to zničeho nic?

fromeli
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 10:10
- Nahlásit

Hubnutí je fajn a mám z toho supr pocit,ovšem dneska jsem hledala asi půl hodiny něco na sebe,abych v tom nevypadala jako debil
to znám
Chce to novej šatník, teď je příhodná doba, všude slevy

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 10:18 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Syska
A takový to, že si ho položíš jakoby na rameno a ono ti leží hlavičkou na něm, tak to je oka ne?
Prý ne, prý je to dobrý tak na odříhnutí...
Ale na tom kurzu bylo všecko nějaký divný - do tohohle směru...
Nový trend no

fromeli
no ono bude pohodlnější mít ho někde v šátku než s ním furt pochodovat na ruce
Oni to mysleli proti klokankam...(pro ty pidi děti) a nebo že rodiče dělají chybu, když ho nosí tak jak se ptala Syska
Nežto klubíčko a vajíčko je podle nich ideál, tudíš i ten šátek.

Syska
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 10:23
- Nahlásit

Terri
Aha...tak jsem zase chytřejší, já jen, že jsme byli na svatbě a tam měli dvouměsíční holčičku, a furt ji někdo choval právě tak jak jsem výše popisovala, nebo byla v autosedačce. V kočárku jenom přijela a odjela...

fromeli
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 10:23
- Nahlásit

Terri
no tak podle těch jejich obrázků se ten šátek dá nosit na milion způsobů a tudíž i poloh děcka. Akorát jsem četla, že pořádaj kurzy vázání, to bude asi věda

abby
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 10:50
- Nahlásit

Syska

Chtěla jsem zhubnout.Abych byla pěkná nevěsta.Chtěla jsem zhubnout už dávno,ale tohle byl dobrej motiv.A musím zaklepat,zatím se mi daří

fromeli

Právě,že teď je takové to meziobdobí,kdy ještě nemám váhu,jakou chci,takže si nic kupovat nechci.Vlastně jsem si minulej víkend koupila nové kalhoty a i ty už mi padají.Musím doma prohrabat uložené věci,které jsem vyřadila,jestli tam něco nenajdu.Ale já většinou věci vyhazuju,takže to asi neklapne.

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 10:55
- Nahlásit

fromeli
no tak podle těch jejich obrázků se ten šátek dá nosit na milion způsobů a tudíž i poloh děcka
ty způsoby jsou šílené (na to fakt aby byl mnoha hodinový kurz ), jinak k té poloze, mluvila jsem pouze o mrněti...dokud ještě musíš podpírat hlavičku - tak nám to teda bylo řečeno.
Ale i na větší děti coby takto nošené se dívali v kurzu divně, že to prostě není přirozené.
A nejhorší jsou prý "odrážedla" - takové ty houpačky doma. A pak chodítka.

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 10:57
- Nahlásit

Chtěla jsem se zeptat - perete PLYŠÁKY v pračce?? Nebo je necháváte vyčistit v čistírně?
A nebo mám radějc koupit nové a ty "po mně" a "po babičce"... nechat zubu času?

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání