| Autor |
Zpráva |
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 07:06
- Nahlásit
jj dělá to hlavně Welleda,ale obávám se že Martina to už nestíhá ono se to masíruje nějak dýljane tejden,ale spíš bych to viděla tak od půlky...to vyzkoušej a pak řekni
jo to je fakt, to už nestihne, píšou 6-8 týdnů před porodem.
Ono to bude dělat víc firem, já narazila na tohle
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 07:08
- Nahlásit
fromeli
já bych dala na tu Welledu..tu mi doporučil i doktor..nicméně sem nemazala-a možná sem měla...ale myslím že je možná jedno čím,,hlavně aby se masírovalo a pak to třeba půjde líp...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 07:11
- Nahlásit
já bych dala na tu Welledu..tu mi doporučil i doktor..nicméně sem nemazala-a možná sem měla...ale myslím že je možná jedno čím,,hlavně aby se masírovalo a pak to třeba půjde líp...
já si taky myslím, že na značce až tak nezáleží.
Welleda i tahle Nobilis ....je "BIO", tak je to fuk Já mám s tím Nobilis... zkušenosti z olejíčků do aromalampy a do koupele, vím, že nedělají neplechu.
Jinak jsem se dočetla i o sedací lázni z bylinek, takže asi fakt jedno čím, hlavně když
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 07:18
- Nahlásit
fromeli
hlavně když
no doufám že podáš brzo info jak to pomáhá
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 07:19 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
sarax
a vůbec, jak si spokojená s kočárem?
My byli o víkendu u nás v Hamrsportu na zahrádce a kolem jezdilo 50% Jané a pak zbytek Dokonce tam jela 2x i Jané barva "jahoda"
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 07:21
- Nahlásit
fromeli
kočár pohoda..přežívá cesty a coursingy...běžný prochajdy OK...takže spokojená sem..koupila sem už k tomu i slunečník jeenže,pořád ho máme jen chvilku,takže uvidíme...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 07:27
- Nahlásit
sarax
dá se ten kočár přehodit i tak, aby mrně koukalo na Tebe nebo musí jen po smeru cesty?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 08:17
- Nahlásit
Ahoj maminy,všechny vás moc pozdravuju
Jak ty vaše robátka snáší vedro.Já teda vůbec.O víkendu jsme si říkali,že v těhle vedrech někam jet s mimi bez klimatizace, musí být pěkně o hubu
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 08:27
- Nahlásit
O víkendu jsme si říkali,že v těhle vedrech někam jet s mimi bez klimatizace, musí být pěkně o hubu
abby
no když to jede, tak to myslím jde, ale nad Spořilovem je nájezd na D1 a tam je to spíš obr parkoviště, tak tam to musí bejt děsný. Tedy ono těch parkovišť bude vícero
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 08:27
- Nahlásit
sarax
hele první byla o 4 tejdny a kluk a 3 tejdny dřív..a mazánek 15 dní po
hele, tak Ti řeknu, ty fakt dokážeš potěšit Nakonec to bude, tak jak mi pořád tvrdí manžel. Termín mám sice 4.8. ale on mi říká, že se to narodí na jeho narozeniny, což je 12.8.
Jinak holky hráz masíruju zrovna tím olejem od Weledy od 32. týdne. Nejdřív to hrozně bolelo, ale teď už se mi to zdá fakt lepší. Jenže jestli bude mít mímo přes čtyři kila, tak myslím, že to bude stejně asi k ničemu. I když i tohle je hrozně individuální, ženská porodí tříkilový dítě a nástřih má a druhá čtyřkilový a bez nástřihu, takže pro svůj dobrý pocit masíruju hráz, třeba budu mít aspoň o pár stehů míň.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:37
- Nahlásit
Martina
ale on mi říká, že se to narodí na jeho narozeniny, což je 12.8.
i to je možný
Martina
takže pro svůj dobrý pocit masíruju hráz,
takže podej pak info..at vím jestli další s masáží nebo císařem
abby
jet s mimi bez klimatizace, musí být pěkně o hubu
no oni mimi moc klimošku nemají..ty rychlý změny teploty jim nedělají dobře...neumí moc termoregulovat..
fromeli
dá se ten kočár přehodit i tak, aby mrně koukalo na Tebe nebo musí jen po smeru cesty?
nedá..ale pokud by to šlo nebude ten kočár tak lehkej...a mimi opravdu chce koukat na nový věci..ten Slalom má průhlednou stříšku takže na ní vidím a vedle tý tříkolky se dá jít tak abych viděla
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:45
- Nahlásit
sarax
ty si se rozhodla být profesionální matkou ?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 13:22
- Nahlásit
sarax
Fíha,já myslela,že se děti prodávají s klimatizací
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 13:23
- Nahlásit
fromeli
abby
,že se děti prodávají s klimatizací
no joo
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 13:24
- Nahlásit
sarax
Tak to nevím,jestli si ho koupím.Auto chci taky s klimoškou,v bytě snad taky bude,... To by nám do nové image moc nezapadlo
fromeli
Tos pochopila až teď,že je to profi mamka
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 13:26
- Nahlásit
Tos pochopila až teď,že je to profi mamka
no copak o to, ale já myslela, že maj jen 3+1
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 13:33
- Nahlásit
sarax
jasně, že podám info, jen jestli do tý doby tady v tom přehřátým paneláku nezdechnu a nebude se konat nic s masáží ani s císařem. Teď si zase říkám, ať tam mimi ještě chvilku je, než ta vedra poleví, protože je mu určitě líp v bříšku než by bylo vařený v postýlce. Doufám že takhle nebude až do září. Nosit to jako slonice zase nechci.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 13:40
- Nahlásit
Martina
Nosit to jako slonice zase nechci
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 13:50
- Nahlásit
fromeli
no copak o to, ale já myslela, že maj jen 3+1
hele zatím jsme v 2+1..až to bude 3+1 tak se klidně další vejde hlavně v plánu rekonstrukce je spací pokoj z půlky kuchyně
Martina
Nosit to jako slonice zase nechci.
myslím že to neccheš nosit ani jako já
musím říct že ty vedra sou mor...mimi je protivná a moc se nebaví..večer kolem 23 je největší zábava že
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 14:01
- Nahlásit
hele zatím jsme v 2+1..
no tak to my máme taky a zdá se mi to skoro malé, když by přišlo malé
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 14:06
- Nahlásit
sarax
takže bude inovace? O úpravách v kuchyni jste nemluvili
Martina
neboj, má se ochladit, takže mimi bude moct v klidu ven ...... teda pokud se mu nebude víc líbit v bříšku
fromeli
taky jsme bydleli ve 2+1 ( my čtyři) a to ještě s tchýní, přežili jsme a vešli se
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 14:10
- Nahlásit
Tak holky, teď tady to žlutý kulatý na obloze zalezlo někam za mrak, doufám, že tam těch mraků je víc, tak se jdu venčit. Vezmu to všechno při jednom. Sebe, samozřejmě mimi, to doma teda nenechám a psisko.
A jinak, my taky máme 2+1, nacpaný jak sardinky, ale hlavně, že se máme rádi ne? Tím vůbec nechci říct, že až vyhraju ve sportce, tak že si nepořídím malý domeček.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 14:25
- Nahlásit
Martina
my taky máme 2+1, nacpaný jak sardinky, ale hlavně, že se máme rádi ne?
mno takový argumenty mám taky..my to 3+1 máme..ale ještě s babi..ta se naštěstí už nějak brzo...stěhuje..a přestavbou bude 4+1 to musí stačit i na 4 děti a 2 psy a případný polovičky dětí apod
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 15:12
- Nahlásit
sarax
3+kk pro dva lidi a jezevčíka je trapný co
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 16:34
- Nahlásit
blanulinka1
však nezůstane jen u dvou lídí a jezevčíka....dřív nebo později se rozmnožíte ( jestli o psy nebo děti netuším, ale to neva)
Martina
u nás zalezlo sluníčko tak na půl hodiny, jsem se těšila na deštík a ono zase vylezlo
Holka psala, jak jim v noci na táboře pěkně sprchlo a ráno bylo příjemně .....jak já jim závidím
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 16:44
- Nahlásit
brut
o psy určitě Děti zatím v pětiletce nejsou započteny
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 16:47
- Nahlásit
blanulinka1
téééda, nadměrný metry, OPBH na Tebe
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 16:52
- Nahlásit
blanulinka1
mno taky sme bejvali v 3+1 dva lidi...neboj to se změní
fromeli
téééda, nadměrný metry,
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 16:54
- Nahlásit
fromeli
kdepak...OPBH neee... Musíme si utrhovat od úst, aby jsme si mohli takhle žít... Každej svůj pokoj...Ten jezevčík je tam ostatně jen proto, aby začala vydělávat na hypo
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 16:56
- Nahlásit
sarax
Jestli se počet dětí řídí velikostí bytu,tak chci spočítat,kolik jich musím mít v 4+KK
|