| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 10:45
- Nahlásit
fromeli
aspon ti to nepříjde...ale tím že sem jí v tom vyprala a Sněhurka se neosypala vím že je to OK
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 10:51
- Nahlásit
sarax
Lovelu mám taky, ale jen prášek ne aviváž. Ještě použávím titan sensitiv.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 10:55
- Nahlásit
Holky poraďte mi, poslední týden mi hrozně otýkají nohy. Vždycky jsem měla oteklé k večeru, do rána mi zase splaskly, ale teď už je mám jak konve pořád. Někde jsem četla studenou lázeň. Namočím nohy do škopku se studenou vodou, málem mi slezou nehty tou zimou, ale otoky ne. Mám strach, aby mě nehnal do špitálu jak švagrovou, ale ta k tomu měla ještě vyšší tlak, ten mám naštěstí dobrej.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 11:04
- Nahlásit
Martina
já to měla taky a splasklo to malinko až asi 2 měsíce po porodu...ale ještě tedka mi to otéká vedrem
poradím chladnější lázen..ne led,nohy nahoru,hooooodně pít a jíst kuřecí a hovězí \
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 11:08
- Nahlásit
sarax
splasklo to malinko až asi 2 měsíce po porodu
tý jo, tak dlouho jo? No ještě, že se budou tou dobou nosit pantofle a sandály, do zavřených bot se krom botasek absolutně nevejdu.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 11:12
- Nahlásit
Abych vám řekla,proč se na to ptám.Ptal se mě kolega z práce.Prý se o tom doma pohádali s přítelkyní.On přemáchává,ona ne.
Já taky přemáchávám.Vyperu,přemáchnu ve vodě,naložím do aviváže a přemáchnu.Fakt je,že v ruce jsem nic neprala už hodně dlouho,ale na škole to kolikrát jinak nešlo.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 11:19
- Nahlásit
Prý se o tom doma pohádali s přítelkyní.On přemáchává,ona ne.
koukám, že maj podstatný starosti
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 11:27
- Nahlásit
abby
já v ruce nic neperu...vzhledem k problémům s kůží v kontaktu s práškama na praní...takže v pračce a s aviváží...jen psům ji nedávám.
V chatě občas musím něco přeprat....strouhané mýdlo nebo mýdlové vločky, dešťovka ( popř. Vltava) na máchání a bez aviváže....prádlo krásně voňavý, jemný a neelektrizující
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 11:28
- Nahlásit
Martina
otoky můžeš mít taky z vedra....studené obklady ( mokrý ručník) na nohy, ty nahoru, dost pít, nesolit, hodně zeleniny.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 14:06 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Martina
Já měla před porodem nohy jak slon a na noc mi to taky přestalo splaskávat. Nepomáhalo nic, ale studená voda v lavoru aspoň ulevila. Ale po porodu jsem všechnu vodu vypotila a nemám už s otékáním vůbec problém. (A konečně poznávám své nohy).
Jinak s váhou, už porodem a v porodnici jsem zhubla o 10 kg. No a doma teď zbytek - mám 3 kg navíc oproti původní váze. Takže jak jsem se bála těch 17 kg navíc...tak stačí zpevnit břicho. Až mám spíš strach, že to jde nějak rychle...
V ruce neperu nic, dám v pračce program "ruční praní" A jinak máme taky Lovelu (pro mimi) a dávám dvojté máchání.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 14:10
- Nahlásit
Terri
a co malá, jak jí je v horkách, je hodná atd. .... koukej fotit, ať se máme na co koukat
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 14:42
- Nahlásit
Terri
Až mám spíš strach, že to jde nějak rychle...
ty máš strachy
já se děsím jestli to někdy zhubnu..pořád mám cca 17 kg navíc..vono 30 kilo je 30 kilo...sem se uklidnila že až přestanu kojit tak to půjde..ale večerní kaše jsme odbouraly,ona po nich spí mín jak po kojení..takže v poledne příkrm a přes den kojení a čaje
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 14:44
- Nahlásit
Terri
Kila už dávno neřeším, už jsem to tu psala, že celý život jsem "prostorově výraznější", dalo by se říct tlustá , takže jestli přiberu 15 nebo 20 kg, to je mi opravdu fuk. U obou holek jsem přibrala 14 kg a teď mám nahoře 15, takže si myslím, že to nějak ustojím. Já neměla nikdy problém, že by mi zůstalo po porodu nějak moc kil navíc, ale postupně jsem se pěkně vypapkala s dětma doma. Toho se chci teď vyvarovat, ovšem jestli mi to půjde.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 14:46
- Nahlásit
brut
fotky ve foťáku
No horka nic moc...dneska už je tu líp "jen 27 st." vevnitř. Jinak moc nespala, poplakávala a hodně často pila. (Sarax - fakt se ty zákusy "nezhorší"? )
Už je vidět, jak se snaží sledovat - kouká po barevných věcech, světle a sleduje štěrkátko. Na mamču se dívá jak na obrázek Ráno od cca 5ti hodin spát už nechce, ale když ji dám k sobě do postele...
V noci máme okolo půlnoci-jedné, pak ve 4 ráno a pak kolem půl osmé kojení. Přes den dle horka, ale dvě hoďky, někdy tři spí v pohodě - spíš odpoledne. Pak má hodinu a půl bdící
Ale rituál P-K-O (přebalit, kojit, odstříkat) je dost náročný
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 14:48
- Nahlásit
Martina
oho se chci teď vyvarovat, ovšem jestli mi to půjde.
neboj tedka sme děsněěě zkušený já sem v klidu ale dolů to musím shodit...bych jinak mohla si nechat vyměnit záda...taky nejsem Twiggy ale 20 kilo teda řeším páč nemám tolik hadrů
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 14:52
- Nahlásit
Terri
jj, rituál P-K-O je náročný, ale zvykneš si a pak už to bude jen chvilinka
Co mazlík, už má očka v pořádku?
Já chci fotečky
Ještě jeden dotaz....musíš odstříkávat pokaždý nebo jen občas?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 14:54
- Nahlásit
Martina
nejhorší je doma nejíst....to znám .....ale mám dobré spalování, takže nepřibírám a držím si svou váhu ( teda pokud do mně nenarvou spoustu kortikoidů a nezačnu nabírat z nich)
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 14:54
- Nahlásit
sarax
páč nemám tolik hadrů
to já to udělala fikaně. Když jsme se s manželem rozhodli, že si pořídíme další robátko, tak jsem mu říkala, že musím nejdřív tak 15 kg shodit, abych je mohla v těhotenství nabrat zpátky. A povedlo se, shodila jsem asi 17 kg, takže ty hadry co mi pak byly velký, nosím teď ke konci. Vůbec to nebyl špatnej nápad.
Samozřejmě tato rada neplatí pro ty, které mají 45 kg i s postelí a myslí si, že by mohly ještě tak 2-3 kg zhubnout, že v bokovkách a krátkém tričku to nevypadá dobře. Tak tyhle bych já s mojí figurou fakt střílela. Nebo ty reklamy na celulitidu. Nohy to má jak špejle a má strašnou celulitidu. Bych chtěla vidět co by si tam počali s mojí pomerančovkou.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 14:57
- Nahlásit
brut
nejhorší je doma nejíst....to znám
kdybych jedla, já žrala, holky toho v noci moc nenaspaly, tak jsem se cpala i v noci, takže můj žaludek nestíhal vytrávit ani přes noc. Teď se budu snažit nežrat aspoň v noci.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 14:58
- Nahlásit
Martina
taky bych potřebovala zhubnout tak 3kg, ale nějak se nedaří a o celulitidě ani nemluvím
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 15:00
- Nahlásit
Martina
naštěstí v noci baštím jen rajčata a po nich teda nepřibírám ...ovšem nikdo nechápe, jak je můžu jíst v takovém množství
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 15:05
- Nahlásit
brut
taky bych potřebovala zhubnout tak 3kg, ale nějak se nedaří
Hele nech tohóóóó.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 15:10
- Nahlásit
Martina
Hele nech tohóóóó
no, kdyby to šlo o víc, tak se taky nebudu zlobit, ale minimum jsou tři kilča
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 15:30
- Nahlásit
Martina
Zabijeme ji spolu
brut
nezlob
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 15:35
- Nahlásit
abby
já nezlobím, vážně bych to potřebovala
Budete se starat o mé dětičky a zvířátka, když mně zabijete?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 15:42
- Nahlásit
abby
Zabijeme ji spolu
No uvidíme, ale kdyby mi přála, abych zhubla po porodu dvacet, tak já jí klidně dopřeju ať si zhubne, ať nežeru, tak třeba pět kilo.
A jestli mi to přát nebude, tak s Tvým návrhem souhlasím.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 15:43
- Nahlásit
brut
Budete se starat o mé dětičky a zvířátka, když mně zabijete?
Jasně, že ne, mám svých dost.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 15:47
- Nahlásit
Martina
každému přeji, aby zhubnul, takže i tobě ( a pět kilo beru)
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 15:49
- Nahlásit
brut
dobrá tedy, vražda se nekoná.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 15:52
- Nahlásit