| Autor |
Zpráva |
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 18:52
- Nahlásit
brut
hehe teď mě pobavil šéf...Prej, že můžu jít dřív domů jestli chci...(o celých deset minut!!!) Vtipálek...Toho, že ve firmě už dvě hodiny nikdo krom nás dvou a recepční nikdo není si asi nevšimnul...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 18:56
- Nahlásit
hehe teď mě pobavil šéf...Prej, že můžu jít dřív domů jestli chci...(o celých deset minut!!!)
blanulinka1
ježiš to je pracovní doba, to by mě zabilo.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 20:03
- Nahlásit
blanulinka1
taky dobrý, ale zase na druhou stranu ...je pozorný
Ježíš, co jsi to psala? Tomu vůbec nerozumím....naštěstí
Pavla1
ale ťuknout si trochou něčeho dobrého budeš moct ....neboj
fromeli
Víš, jak se bude časem vzpomínat na svatbu? Taky jsem byla střízlivá a musím říct, že si jí pamatuju trochu jinak než většina hostů
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 20:12
- Nahlásit
Víš, jak se bude časem vzpomínat na svatbu? Taky jsem byla střízlivá a musím říct, že si jí pamatuju trochu jinak než většina hostů
no my se taky moc nestřískali, ale bublinky byly Hned ráno jsme jeli na svatební cestu, takže jsme byli v posteli kolem půlnoci
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 20:13
- Nahlásit
Ježíš, co jsi to psala? Tomu vůbec nerozumím....naštěstí
brut
ale já jo. Bohužel se s takovejma slátaninama dostávám do styku a co hůř, ještě bych se jima měla řídit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 20:15
- Nahlásit
fromeli
já šla spát někdy okolo třetí, nikam jsme nejeli...po pár dnech se u nás stavil kamarád a když nám začal vysvětlovat, že jsme na stole měli košík s houbama, tak jsem se málem umlátila smíchy ( košík tam opravdu byl, ale plný koláčků, které mně přivezla kamarádka) a to byla jen první vlaštovka, ti ostatní byli ještě horší
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 20:34
- Nahlásit
po pár dnech se u nás stavil kamarád a když nám začal vysvětlovat, že jsme na stole měli košík s houbama, tak jsem se málem umlátila smíchy ( košík tam opravdu byl, ale plný koláčků, které mně přivezla kamarádka) a to byla jen první vlaštovka, ti ostatní byli ještě horší
tak to je dobrý
U nás žádný takový extempore nebylo
|
Pavla1
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 20:46
- Nahlásit
My taky hned druhej den jedem na svatebni cestu
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 07:13
- Nahlásit
brut
Ježíš, co jsi to psala? Tomu vůbec nerozumím....naštěstí Já taky ne...naneštěstí
fromeli
ale já jo. Bohužel se s takovejma slátaninama dostávám do styku a co hůř, ještě bych se jima měla říditjá jim nerozumím, tvořím je a řídím se jima... Welcome in Kocchourkopf
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 07:20
- Nahlásit
fromeli
tak to je dobrý
U nás žádný takový extempore nebylo
zase je na co vzpomínat, i když spousta z kamarádů, co nám byla na svatbě se v posledních pár letech o historkách ze svateb moc nezmiňuje......že by jim vadil náš rozchod?
Pavla1
tak to se máte ...kam máte na mířeno?
blanulinka1
Já taky ne...naneštěstí
že by?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 07:21
- Nahlásit
fromeli
ježiš to je pracovní doba, to by mě zabilomě to vyhovuje...Dělám buď od 7 do 15:30 nebo od 10:30 do 19:00 "na střídačku... Kancelář musí být "pokryta" od 7 do 19 takže se střídáme a přes poledene "překrýváme" ještě s jednou kočkou...Tak se buď vyspím, nebo jsem brzy doma...Nebo si můžu vyřídit co potřebuju, anichž bych si brala volno...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 07:25
- Nahlásit
brut
no koukej: Při vyřizování písemností je třeba respektovat některé obecné zásady:
- došlé písemnosti se v souladu se spisovým plánem označí spisovým znakem
- písemnosti se vyřizují operativně, nejpozději do stanoveného termínu, bezodkladně,
není-li možné vyřídit písemnost v termínu, je třeba odesílateli potvrdit příjem písemnosti a
sdělit mu termín vyřízení
- vyvstane-li při vyřizování písemnosti potřeba oddělit přílohy, je třeba tuto skutečnost do
spisu uvést a současně zaznamenat, jak bylo s přílohami naloženo prasárna...a tohle je ještě "f pohodě"
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 07:38
- Nahlásit
blanulinka1
tohle mi malinko připomíná Kocourkov
By jeden nevěřil, kolik kdo má času na vymýšlení blbostí a házení jich na papír nebo do počítače
Trochu mi to připomíná systém, když ségra píše žádosti o grant.
V několika bylo uvedeno ( doslovné znění si nepamatuju, ale o moc se tohle neliší):
Žádost podejte řádně nápsánu, podepsánu, orazítkovánu, v 10 kopiích, přiložte originál, CD s vaší žádostí, stanovy a výroční zprávu ( v 10 originálech).
Nezapomeňte, že každá chyba snižuje pravděpodobnost udělení grantu.
Pokud žádáte o akreditaci určité služby, musíte mít akreditováno sdružení....to akreditujete na základě vašich služeb ( samozřejmě akreditovaných)
a takových perliček tam najdeš víc......
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 07:44
- Nahlásit
brut
By jeden nevěřil, kolik kdo má času na vymýšlení blbostí a házení jich na papír nebo do počítače Že jo...a ještě mě za to platí
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 07:49
- Nahlásit
blanulinka1
ty pracuješ na nějakým státním ouřadě?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 07:54
- Nahlásit
fromeli
nee, v soukr. firmě, ale nedávno jsme se stali dceřinou společností jedné velké německé firmy...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 07:55
- Nahlásit
nee, v soukr. firmě, ale nedávno jsme se stali dceřinou společností jedné velké německé firmy
no to jsme to tu dopracovali, už i soukromý firmy maj řády jako my státní ouředníci
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 07:57
- Nahlásit
fromeli
na ja....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:00
- Nahlásit
Tak jsem se včera viděla s kamarádkou, co čeká ty dvojčátka - holky, má termín v polovině října a jak byla ještě před měsícem v pohodě a vysmátá, tak včera už naříkala, že ji vše bolí a holky kopou jedna přes druhou...tak jsem jí říkala, že to je teprv začátek...břicho už teď jako balón a do 20 kg už jí chybí málo...a to byla tak hubená jako já!
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:05
- Nahlásit
Syska
no nediv se, takovou nálož nosit v těhle vedrech
A přibrala celkově? Nebo jí jen roste pupík?
Ono se poslední dobou rodí nějak dost dvojčat
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:27
- Nahlásit
fromeli
Jen pupík, jinak je šlankovní... taky se nedivím, že ji z toho bolí záda
No ona je po umělým oplodnění, takže u ní se to dalo očekávat, stejně jako brácha jejího přítele, ti jsou taky po umělým a doma maj roční Terezku a Adámka... ) rodinka se jim pěkně rozroste a děti budou mít s kým si hrát.. Jen chudák Adámek, na tři holky..
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:33
- Nahlásit
No ona je po umělým oplodnění, takže u ní se to dalo očekávat
aha, tak to jo
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:47
- Nahlásit
Terri
Velikananánská gratulace k miminkovi, už se těším na info, fotky a zážitky.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 10:03
- Nahlásit
Maminy,mám na vás důležitou otázku,pokud perete v ruce a pak použijete aviváž,přemáchnete to ještě nebo jen vyždímete a dáte osušit?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 10:09
- Nahlásit
abby
Nevím jestli myslíš, když peru pro mimi nebo pro dospěláky.
Tak kdyby pro mimi, aviváž nepoužívám vůbec. A když peru v ruce pro nás, tak to vyperu, pak vymáchám ve vodě bez aviváže a nakonec jedno máchání s aviváží a věším.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 10:18
- Nahlásit
Pro dospělého
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 10:23
- Nahlásit
Já v ruce neperu nic
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 10:28
- Nahlásit
fromeli
Já v ruce neperu nic
Tak to je úplně nejlepší řešení.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 10:31
- Nahlásit
Martina
pro mimi, aviváž nepoužívám vůbec.žádnou??já teda momentálně Lovelu na praní i aviváž..je to paráda
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 10:39
- Nahlásit
já teda momentálně Lovelu na praní i aviváž
tu používám taky a mimi nemáme
|