Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Orry
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 11:49
- Nahlásit

brut
no se nedivim ze se rozvedli
bohuzel ho vidim pro me az moc casto..1x za 14dni celej vikend

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 11:53
- Nahlásit

Orry
bohuzel ho vidim pro me az moc casto..1x za 14dni celej vikend
to se ale blbě radí..... snad jen vydrž a doufej, že syn jednou nebude jeko táta

Orry
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 11:57
- Nahlásit

brut
no resim to nevsimavosti a pevnyma nervama ikdyz nekdy je to fakt sila...

doufej, že syn jednou nebude jeko táta
nasteststi nema jeho vlastnosti .... to spis schytal jeho bratr...

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:01
- Nahlásit

Orry
ano, pevné nervíky, nevšímavost, slušnost a tak trochu ( jak bych to napsala?) nedostupnost ( snad jsem to popsala srozumitelně) je lékem proti těmto typům ( teda alespoň u nás to fungovalo dokonale)
Bráchové se dobře rozdělili

Orry
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:09
- Nahlásit

brut

ja to delam tak, ze odpovidam jen na normalni otazky....rejpani ignoruju a delam ze mi nic nedochazi a na to reaguje jen pritel...

nevim proc..ale nekdy je mi to vsechno tak trochu lito...

abby
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:29
- Nahlásit

Orry

to já bych celkem brala,kdyby do mě tchýňka rýpla.Protože bych jí to vrátila i s úrokama.Jenže o mě a našem životě se mluví jedině bez mé přítomnosti.

Orry
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:42
- Nahlásit

abby
jo pomluvy jsou taky husty...
jenze on do me rype, do naseho zivota, do psa...no do vsecho..a pritom dela jako bych u toho nebyla

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:53
- Nahlásit

Orry
a jak myslíš, že by reagoval, kdyby jsi se velmi slušně zeptala, co mu je do toho a ať si hledí svého života?

abby
Ignorace je pro tebe nejlepší řešení....myslím, že doktor by nedovolil, aby ti ublížila na to tě má moc rád....tak jí ber jako nutnou ( a nudnou) součást širokého příbuzenstva ....kdyby někdy k něčemu došlo, tak jí slušnou formou pošli domů sedět na vejce

Orry
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 13:00
- Nahlásit

brut
odpoved ti napisu do mejlu...tady je to OT

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 13:02
- Nahlásit

Orry
jj, máš pravdu

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 13:06
- Nahlásit

Sarax
no mě to rozmluvili..aspon takhle zkraje..teda pokud máš dost mlíka,čím víc odstříkáváš tím víc se dělá...dávala jsem na nalité jen obklady
Mně zas řekli, že to má jít pryč abych nedostala zánět...
Obklady studené?
Ale už se mi zdá, že se to trochu reguluje - krom rána, kdy to je fakt k prasknutí a dlouho, tak přes den už nemusím odstř. tolik (no asi okolo 1,3 dcl...) z toho "většího".
Taky se zlepšilo kojení přes klobouček, akorát jí to dýl trvá, než je nasycená.

A byli jsme dnes u doktorky, se musím pochlubiti , že malá přibrala půl kila, takže jsme na 3,5 kg za 3 týdny a taky 2 cm okolo hlavičky. Tak máme radost

Jinak tu na Moravě furt 30tkové vedra

abby
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 13:11
- Nahlásit

brut

Jani,to je jinak.Ona neubližuje mě.Nedovolila by si na mě něco říct.Ona ubližuje Zdendovi.A tím pádem i mě.Měla bys ho někdy vidět,jak je skleslej.Když se není schopen bránit on,tak já ho budu.Celou dobu se snažím jí nijak nerozházet,protože vím,že je pro něj důležitá.Ale člověk si nemusí nechat líbit všechno.Fakt ne.

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 13:40
- Nahlásit

Terri
u nás se malinko ochladilo...včera poprve sprchlo ( teda byla pořádná bouřka...ovšem jen půl hoďky a pak zase nic), sluníčko praží dál
Obklady se dávají studené...nejlepší je namočená utěrka, ale jestli se ti to zlepšuje, tak bych zůstala u osvědčené metody.

Michalka bude kus ženský, když takhle krásně prospívá.....prosím, dej sem nějakou fotku, ať se máme na co koukat

abby
ajaj, určitě ne.....asi si dovedu představit, jak mu je a co se v něm děje .....zřejmě ti nezbyde nic jiného než vyčistit vzduch ..... jen se předtím domluv s doktorem, ať se nediví

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 13:56
- Nahlásit

brut
Kdyby selhalo, tak zkusím obklady, to je dobrý nápad. A nemáš ještě něco osvědčeného přírodního na prasklinky? Zatím používám Bepanten, Purelan a občas Genciánku...

Tak posílám fotečky

abby
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 14:04
- Nahlásit

brut

Já nejsem ten typ,že bych za ní došla a rovnou jí řekla,co a jak.Čekám na vhodnou příležitost,kdy na mě zaútočí přímo nebo na něj.Nechci nikomu ubližovat,ale ona nepochopila,že sice je královnou úlu,ale jeden čmelák už odletěl a zpátky se mu nechce.Přitom má tak fajn rodinu.Oba synové se jí povedly,manžel je taky v pohodě.Musí to být ve své podstatě fajn ženská,když vychovala takové děti.Ale já se k té podstatě nemůžu prokopat

abby
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 14:09
- Nahlásit

Terri

Ta je rozkošná

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 14:26
- Nahlásit

Terri
Michalka je krásná a šikulka, jak pěkně přibírá. S tím kojením je to někdy o nervy, ale na malé aspoň vidíš výsledky, že to neděláš zbytečně. Švagrový řekli v porodnici, když měla hodně nalitá prsa, taky studené obklady. Odstříkat maličko před kojením, to prsa zase trošku nahřát, jen aby líp tu bradavku chytla.
To i povídej o těch vedrech. Tady celou noc samý hromy, blesky a déšť opět žádnej. Pořád slibujou ochlazení a skutek utek, asi si půjdu stěžovat na hlavní nádraží.

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 14:30
- Nahlásit

Terri
je nádherná
Přírodního na prasklinky? Máš prasklinky na bradavkách? Genciánka vysušuje....tu nepoužívej, ještě by se ti to zhoršilo.
Jestli si dobře pamatuju, tak mně radili před každým krmením omýt, nakrmit, omýt znovu a namazat Framykoinem ( to už ale u větších, krvácejících a bolestivých)...u malých jsem promazávala obyč. sádlem bez soli.

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 14:33
- Nahlásit

abby
možná se jen bojí stárnutí a kope okolo sebe.....někdo to tak řeší. Uvidíš, jestli se třeba vaší svatbou nezklidní ( nebo to nevygraduje), možná že jí mimčo taky nastartuje. V nejhorším si počkách na nějakou vhodnou chvilku a řekneš jí přesně to, co jsi tu napsala......

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 14:36
- Nahlásit

Terri
http://www.rodina.cz/dotaz14768.htm
to je odkaz na dotaz nějaké maminky a odpověď doktorky....ještě se juknu, jestli nenajdu někde něco užitečnýho....tak ještě jeden odkaz, snad tam najdeš nějakou radu
http://www.kojeni.net/databaze.php?mc=23

fromeli
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 14:37
- Nahlásit

malých jsem promazávala obyč. sádlem bez soli.
sádlo je super věc

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 14:40
- Nahlásit

fromeli
je, na ty prasklinky mi moc pomohlo, dětem neuškodilo, protože v tom nebylo nic chemickýho a já měla po bolestech....teda do té doby než mně mladej kousl tak pěkně, že se mi celá bradavka podebrala. To byla chuťovka...brrrr

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 14:49
- Nahlásit

Terri
Taky se zlepšilo kojení přes klobouček, akorát jí to dýl trvá, než je nasycená.

když já mam radši přírodní..ty kloboučky sou tak moderní,ale když není důvod-něco s bradavkama příjde mi to zbytečný...
malá přibrala půl kila, takže jsme na 3,5 kg za 3 týdny a taky 2 cm okolo hlavičky. Tak máme radost
počkej počkej..my máme skoroooo 6 kilo a za 10 dní půl roku
brut
.nejlepší je namočená utěrka, ale jestli se ti to zlepšuje, tak bych zůstala u osvědčené metody.
hele ve špitálu jsme měly kondomy a rukavice naplněné vodou a mražené
Terri
Michalka je krásná

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 14:51
- Nahlásit

Děkuju všem za chválu Michalce (teď vím, jak se cítí Sarax jak jsme chválili Vikču ) a za podporu koj-trablí
Je to fakt celá věda.
Snažím se mít "tu dobrou techniku", ale občas malá prostě sklouzne a kousne. Zatím naštěstí nemám ty krvavé trhlinky. Sádlo - no to je fakt.

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 14:52 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

a ještě dáme fotku po krmení
Vikinka a Michalka

Terri
mě na ty praskliny pomohl hodně ten Bepanthen měla jsem ho na zadeček malý a na prsa sobě

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 14:54
- Nahlásit

sarax
počkej počkej..my máme skoroooo 6 kilo a za 10 dní půl roku
si myslím, že malá jen dohání to, co měla mít v bříšku - dyď se měla narodit před dvěma dny

to musel být dobrý pohled pro návštěvy...

když já mam radši přírodní..ty kloboučky sou tak moderní
to já též, ale než kojit jen z jednoho... snad se ten čudlík vytahá

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 14:55
- Nahlásit

Terri
na sádlo bacha aby šlo hodně dobře uzmejt..nepřej si ten hukot kdyby ho malá požila...
a hlavně se nenech moc zblbnout těma technikama..jak říkala sestra na dětským...naše báby nikdo neplašil a ani ženský po staletí a staletí předtím a kojily normálně já mám dle všeho techniku asi "blbou" nakláním se a nechávám jí aby se porovnala jak sama chce...a kojíme furt...
vzhledem k tomu že kaše nic moc..zas jen kojíme...v poledne mrkev a doplnujeme čajem a pohoda

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 14:56
- Nahlásit

sarax
ještě že tu nikdo není, jsem se pěkně pobavila......nějak mi to připomnělo hrátky dětiček a pouštění "balónků" z balkonu

Terri
snaž se mít "dobrou techniku" jinak nebudeš moct časem kojit a pěkně si to znepříjemníš držím palce ......jinak ještě jedna rada....jestli ti to stále nepůjde, domluv se s porodní asistentkou nebo sestrou, aby ti poradily a pomohly...nebudeš první ani poslední

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 15:01
- Nahlásit

sarax
holky jsou super ( Míša má nějakou jinou barvu nebo se mi to jen zdá?).....vidím tam podobu v úsměvu
vzhledem k tomu že kaše nic moc..zas jen kojíme...v poledne mrkev a doplnujeme čajem a pohoda
a co v poledne polívčičku? ale asi až po campu, viď?

Terri
Bude dobře uvidíš, na všechno přijdeš a zvykneš si , čudlík se vytahá, ale chvíli to trvá

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 15:06 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

brut
snaž se mít "dobrou techniku" jinak nebudeš moct časem kojit a pěkně si to znepříjemníš
hele neděs jí technikama..mám jí taky fakt asi blbou dle příruček...jak sem psala kojilo se fakt dááávno jako mimčo se samo chytne tak jak chce...dneska se dělá věda i z prdu prej..ale já sem už v klidu..taky em zpočátku panikařila.a Vikča si to zregulovala sama a vošéfovala a v klídečku
Terri
sím tě mám vyřídit od Michalky že Michalka je nááádhernááá a krásná a roztomilá..hlavně fotka na bříšku
jo a hlavně má prej parádní jméno

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání