| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:38
- Nahlásit
Právě jsem domluvila s doktorem.... vypadá to, že podle výsledků krve si pojedu pro další dávku atb, páč jsou nic moc ( spíš nic než moc). Ale uvidíme, jak to bude vypadat po dobrání těhle...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:38
- Nahlásit
hergot, překládám tu omluvnej dopis na velvyslanectví
neumim psát omluvný dopisy a už vůbec ne na velvyslanectví.
Du domu!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:41
- Nahlásit
brut
vůbec není problém.... vezmu nějaký do batůžku a ty si vybereš
jůůj, jsi hodná, sím tě stačí nějaký naprosto obyč. ne úplně kráťounký, pak hnedle vrátim. Ale třá stihnu pořídit.
asi už mám na ně zvyklej frňákovník...
no tohle já nedávám ne enenenenenen fujble
tak to řeš až doma, kde to nikdo nebude vidět
šak jo. jo.
HELE A MAZEJ LEŽET!!
Janiii
musim to zaklepat, ale ten nahoře nás má asi docela rád, nějak jsme ani nedoufali, že budem v půlce listopadu betonovat
ty jo jedete!! Jo je fajn, že počasí se zatím drží, páč to pak zatraceně odsejpá. Jen se nestrhnite.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:41
- Nahlásit
brut
ne, ale dala sem vám tam nějaký čas navíc, právě kvůli tý jízdě
ty jsi hodnááááááááá
jůůůů, to víš, že chcííí, prosím, prosím, prosím
nepros, já už nad tím dumám dva dny, ale když ses zeptala.. tak sem se holt prokecla
akorát teda jsem zjistila že mít několik forem fakt není vod věci, takhle u toho strávíš mládí
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:44
- Nahlásit
PetraK
já mam v mailu tiskovou zprávu, co mam hodit do němčiny ... problémek vidim v tom, že neumim přeložit ani nadpis ale to nevááááá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:45
- Nahlásit
Janiii
jsou to teprve hrubý podlahy, aby se na jaře mohlo udělat podlahový vytápění a pak vrchní podlaha. ale snad se podaří. přes zimu pak chtějí kluci udělat rozvody vody a připravit odpady a elektriku, pokud nebude mráz aby se dalo dělat
právě, že ten hrubý základ je moc důležitý a hlavně by přes zimu řádně vyrzl...takže by ste pak měli jistotu, že vše bude ok. Taky máme podlahovky( kuchyň a koupelna) a nemůžu si je vynachválit, ještě přemýšlíme, že by sme jí dali do obýváku...
Rozvody zvládnou... myslím, že se minimálně do vánoc teploty pod bod mrazu nedostanou.... fakt by to bylo velký plus na jaro, halvně by jste mohli rychleji bydlet.
Fajka
bo jak už je 30 let sešmikáváná jen z jedný strany tak na tý druhý má dlooouhý těžký větve o velkým proměrua druhá strana je jen tenký větvičky ořezávaný co 2 roky... jenže průser to je že pro tu stabilitu toho stromu je to nahovno ..není vyváženej a mohl by to bejt průšvih.
tak ořežte jen ty nejtěžší a nejdelší... hlavně jí pak rány ošetřete...nikdo Vám díky tomu nebude moct nadávat
mezi náma elektrikáři nic voskem nevošetřujou
to vím a mají s tím pak dost problémů... i oni mají ošetřovat ( u nás u baráku jsou tři lípy, které díky drátům taky seřezávají a pokaždý se s nima hádám, aby vše řádně ošetřili. V dnešní době už si dávaj pozor a alespoň mi ukazují pixličku s voskem. jestli ho použijou nevidím, páč do koruny nelezu...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:46
- Nahlásit
PetraK
Tak improvizuj
Třá: Sehr geehrte Fahrgäste, achtung bitte!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:46
- Nahlásit
neumim psát omluvný dopisy a už vůbec ne na velvyslanectví
PetraK
a začínáš doufám slovy "Náš ústav se Vám mým jménem omlouvá za toto nedorozumění, které se stane MAXIMÁLNĚ 2x za 10 let ..."
za co se vomluvuješ? za to, že hráli Ramštajni moc nahlas při poslední návštěvě pana velvyslance u vás?
v tom případě bych přihodila k dopisu i CD, aby si do příští návštěvy pan velkovezír vyslanec zvyknul na tvůj hudební styl
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:47
- Nahlásit
Ramštaj ve spolek a úsměv spešl pro Ešusku
Brut
To těsto na lívance udělalo v troubě na tom plechu takový puchejře a navíc mělo úplně jinou chuť a strukturu. Možná, kdybych pustila spodní ohřev jenom, že by to bylo lepší?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:49
- Nahlásit
Taky máme podlahovky( kuchyň a koupelna) a nemůžu si je vynachválit, ještě přemýšlíme, že by sme jí dali do obýváku...
brut
a co máte navrchu? laminátovou plovoučku? nebo dlažbu? koupelna je teda jasná, ale co kuchyň?
budem mít spojenou kuchyňs obývákem, do kuchyně chci dlažbu kvůli údržbě ale docela začínám uvažovat o dlažbě všude kdybysme vybrali ne takovou tu klasickou čtvercovou, ale nějakou podélnou, co připomíná strukturou dřevo, nebo tak něco ... nepodrápaly by nám ji zvířata
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:49
- Nahlásit
brut
Ale uvidíme, jak to bude vypadat po dobrání těhle.
Brůtofko a hele, nechceš se radši na nás enem tak jako podívat a ne cábrovat někde venku?? Že bys pak zaskotačila do tej hospody na teplej čaj a vrátila se do postýlky? Co??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:51
- Nahlásit
PetraK
Du domu!!
a proč ho píšeš ty a ne šéf?
PetraK
sím tě stačí nějaký naprosto obyč. ne úplně kráťounký, pak hnedle vrátim. Ale třá stihnu pořídit.
neřeš, budu mít s sebou vodítko i pro Ešuska, takže buď v klidu a nikde nic nehoň na poslední chvíli
no tohle já nedávám ne enenenenenen fujble
já ač mi většina smradů nevadí, tak ty bazdomovčí mi vadí mooooc A to si představ, že tenhle fujtajbl de bydlet vedle nás...brrrr
šak jo. jo.
HELE A MAZEJ LEŽET!!
nemůžu ležet, bych pak nemohla v noci spát ...sem v křesle zabalená jak cibul v dece a piju zázvorovej čajík
inu
ty jsi hodnááááááááá
šak mám pro pomalé jízdy pochopení... doma mi říkaj šnek, páč nerada jezdím rychle a když řídím, tak nás každej předjíždí
nepros, já už nad tím dumám dva dny, ale když ses zeptala.. tak sem se holt prokecla
ty si zlatíčko
akorát teda jsem zjistila že mít několik forem fakt není vod věci, takhle u toho strávíš mládí
to je mi jasný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:52
- Nahlásit
Janiii
a začínáš doufám slovy "Náš ústav se Vám mým jménem omlouvá za toto nedorozumění, které se stane MAXIMÁLNĚ 2x za 10 let ..."
:
ach booože, ach boooože tady je to jedna stračena vedle druhý!!!
za co se vomluvuješ? za to, že hráli Ramštajni moc nahlas při poslední návštěvě pana velvyslance u vás?
v tom případě bych přihodila k dopisu i CD, aby si do příští návštěvy pan velkovezír vyslanec zvyknul na tvůj hudební styl
blbá a blbější
žiš, tam člověk neví, esli psát Vaše Excelence a s úklonou a ouctou... nebo co!
kachna_
Ramštaj ve spolek a úsměv spešl pro Ešusku
oooofšem ten je, ten je díkuju
laminátovou plovoučku?
plovoučku nedávej, ťuká a je studená.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:54
- Nahlásit
brut
to je mi jasný
nejen forem, ale i protihlukovou stěnu kolem baráku.. včera si sousedi museli myslet, že se tu děje nějakej mord
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:54
- Nahlásit
PetraK
máš tam napsat že děkuješ ze předu ze zadu i z boku ! ...jak je tvým zvykem a Vaše Existence...emhm Exelence se na tuty brzo vrátí
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:57
- Nahlásit
jsi mi připomněla, jak mi šéf vyprávěl o jednom setkání nějaký smetánky. dovnitř se probojoval přes šílenou ochranku, všude kontroly ... procházel se tam, nezávazně plkal s ostatníma, až se k němu přichomýtnul takovej menší pán, tak se dali do hovoru (v angličtině samozřejmě) a pána děsně zajímalo, co můj šéf dělá, a v čem podniká, atd. ... byl nadšen, tak mu šéf dal vizitku a řiká mu, jestli má taky vizitku, aby jako na sebe měli kontakt ... a vona to byla nějaká izraelská eminence, ta ochranka a všechno tam bylo kvůli němu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:59
- Nahlásit
kachna_
těsto na lívance udělalo v troubě na tom plechu takový puchejře a navíc mělo úplně jinou chuť a strukturu. Možná, kdybych pustila spodní ohřev jenom, že by to bylo lepší?
já nikdy lívance v troubě nedělala, ale pokud bych to zkoušela tak jedině na spodní ohřev.... chceš říct, že to bylo úplně jiné chuťově? Asi v tom bude stejný rozdíl, jako v bramborácích, které normálně dělá na pánvičce a pak najednou v troubě ( ty z trouby sou dle mě pěkně hnusný)
Janiii
a co máte navrchu? laminátovou plovoučku? nebo dlažbu? koupelna je teda jasná, ale co kuchyň?
budem mít spojenou kuchyňs obývákem, do kuchyně chci dlažbu kvůli údržbě ale docela začínám uvažovat o dlažbě všude kdybysme vybrali ne takovou tu klasickou čtvercovou, ale nějakou podélnou, co připomíná strukturou dřevo, nebo tak něco ... nepodrápaly by nám ji zvířata
všude máme dlažbu ( teda mimo dětskejch pokojů, tam je plovoučka a už uvažujeme, že místo ní přijdou prkna;, obýváku, kde je zatím provizorně koberec, páč podlaha ještě není dořešená, ale buď tam půjde podlehovka a dlažba nebo prkna)
Kuchyň máme spojenou s obývákem taky a sem za to ráda, i když ne každýmu se to líbí
PetraK
Brůtofko a hele, nechceš se radši na nás enem tak jako podívat a ne cábrovat někde venku?? Že bys pak zaskotačila do tej hospody na teplej čaj a vrátila se do postýlky? Co??
tohle rozhodnu až ve středu, podle toho, jak mi bude ... nejsem cvok ( ač to tak možná nevypadá) a pokud bych věděla, že to není dobrý, tak se na vás jen přijdu podívat, neboj
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 12:00
- Nahlásit
brut
pokud bych věděla, že to není dobrý, tak se na vás jen přijdu podívat, neboj
tak se rozhodni zavčas, abych věděla, estli mám tahat tu formičku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 12:05
- Nahlásit
inu
nejen forem, ale i protihlukovou stěnu kolem baráku.. včera si sousedi museli myslet, že se tu děje nějakej mord
taky si u toho řvala? Já jeden rok použila formičky na cukroví, které běžně nepoužívám a nešlo z nich nic vyklepat... to byl hukot, sousedka mi v lednu říkala, že se i bála jít zaklepat, aby náhodou nedostala jednu po čuni
PetraK
plovoučku nedávej, ťuká a je studená.
jak která je studená.... ty levný jo, ale ty, co se pohybujou cenově okolo 800 a výš, tak vůbec studený nejsou a ani tak moc neťukaj ... ale po mých zkušenostech s nima a po zkušenostech lidí okolo nás bych je už nechtěla ani zadara. Do ložnice budeme dávat díky tomu dřevo
Janiii
vona to byla nějaká izraelská eminence, ta ochranka a všechno tam bylo kvůli němu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 12:06
- Nahlásit
brut
taky si u toho řvala?
ne, neřvala (ale u vyklepávání pracen řvu jak píchlej tur - vzteky), ale musíš těma formičkama bouchat, abys to z toho vyklepla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 12:08
- Nahlásit
inu
tak se rozhodni zavčas, abych věděla, estli mám tahat tu formičku
tu tahej určitě.... minimálně bych šla na srazík a pak do hospůdky...ale pokud mi bude dobře, tak samo půjdu i prochajdu ...a díky mě se nebudeme škrábat do velkejch kopcůch a funět na skalách
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 12:10
- Nahlásit
brut
a proč ho píšeš ty a ne šéf?
no sválně, proč asi, můžeš třikrát jako imunita
neřeš, budu mít s sebou vodítko i pro Ešuska,
tak joooo, díkuju, tamto jsem měla moc ráda, dala jsem si ho křížem přes hrudní košíček a buď jsem mohla čoklida připnout rovnou a na krátkou a nebo se odpojit a bylo delší vodítko.
A to si představ, že tenhle fujtajbl de bydlet vedle nás...brrrr
ježiš to je strašná představa. fakt strašná.
tohle rozhodnu až ve středu, podle toho, jak mi bud
dobře, dobře, dobře
nejsem cvok
JÉÉÉHEHEHÉÉ!!
nemůžu ležet, bych pak nemohla v noci spát ...sem v křesle zabalená jak cibul v dece a piju zázvorovej čajík
ajo, zas sem zapomněla,
Fajka
máš tam napsat že děkuješ ze předu ze zadu i z boku ! ...jak je tvým zvykem
strašná představa!!! žjo, todle jim napsat
e...emhm Exelence se na tuty brzo vrátí
no to spíš by asi vyvrátilo židli pode mnou , todle jim tam poslat
Janiii
.. a vona to byla nějaká izraelská eminence, ta ochranka a všechno tam bylo kvůli němu
tak takhle se sháněj mezinárodní kontakty
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 12:12
- Nahlásit
brut
no my kupovali na chalupu takovou střední třídu- do jedný místnosti, páč tam nic jinýho kvůlivá vlkhosti dát nejd e a jako ty- už nikdáá
a ani tak moc neťuka
no ne moc, ale podle mě dycky budou asi ťukat - ČOKL NA TOM BUDE ŤUKAT DYCKY A TO JE PŘÍÍÍÍŠERNÝ
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 12:13
- Nahlásit
inu
ne, neřvala (ale u vyklepávání pracen řvu jak píchlej tur - vzteky), ale musíš těma formičkama bouchat, abys to z toho vyklepla
pracny vyklepávám nožem a jdou bez potíží
Aha, takže to vypadalo, ajk když Kuboj dostává v pravidelnejch intervalech nakládačku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 12:16
- Nahlásit
já už mam z netu postahovanejch tolik obrázků kuchyní, podlah a všeho - ale potřebovala bych vědět a znát výrobce
bych se podivala na cenu a von by mě ten zájem rychle přešel
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 12:18
- Nahlásit
brut
a díky mě se nebudeme škrábat do velkejch kopcůch a funět na skalách
KOUKEJ SE UZDRAVIT, TO JE BEFEL!!!!
Aha, takže to vypadalo, ajk když Kuboj dostává v pravidelnejch intervalech nakládačku
Kuboj byl v čudu
|
brut
Člen |
- Nahlásit
PetraK
no sválně, proč asi, můžeš třikrát jako imunita
páč šéf by toho měl moc
tak joooo, díkuju, tamto jsem měla moc ráda, dala jsem si ho křížem přes hrudní košíček a buď jsem mohla čoklida připnout rovnou a na krátkou a nebo se odpojit a bylo delší vodítko
ok, vezmu dlouhý
ježiš to je strašná představa. fakt strašná.
viď, eště že je mezi náma klasická zděná zeď
dobře, dobře, dobře
JÉÉÉHEHEHÉÉ!!
nevím, čemu se zase řehtáš
ajo, zas sem zapomněla
to neva.... šak ani neuklízím, neperu, nevařím,ale budu péct, páč u toho můžu jen sedět
no my kupovali na chalupu takovou střední třídu- do jedný místnosti, páč tam nic jinýho kvůlivá vlkhosti dát nejd e a jako ty- už nikdáá
já je děsně nerada a sem ráda, že si harantííí uklízej sami, páč bych z toho byla akorát říčná
no ne moc, ale podle mě dycky budou asi ťukat - ČOKL NA TOM BUDE ŤUKAT DYCKY A TO JE PŘÍÍÍÍŠERNÝ
trochu jo, ale u těch držších či drahejch to fakt není moc slyšet.... kamarádi jí měli v bytě, takže máme ozkoušeno
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
brut
...a díky mě se nebudeme škrábat do velkejch kopcůch a funět na skalách
NO TO SE TEDA ROZHODNĚ NEBUDEME!!! to ani nemám v oumyslu - spolíhala sem na Tebe a Klíšťofku, že díky tomu pudem po rovině . Kopce mi stačí vobíhat s Brtnikem.
JOO A POĎÓÓR....... včera při odjezdu z chalupy dotaz:
"jak se vlastně menuje Fajka?"
"Jana přece!"
"No já abych jí neřikal Fajko!"
"No můžeš jí řikat třá Čibuk ešče, nebo taky Klošová!"
"Budu jí řikat Jana!"
"No tak jo. Jo a Brůtice - to je taky Jana!"
no a pak je tam Kachna_.... Imunita...
no asi se vás bude muset naučit nazpaměť
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 12:22
- Nahlásit
PetraK
JOO A POĎÓÓR....... včera při odjezdu z chalupy dotaz:
Jehehé, nechť je p. Brtník fklidu. Bo Kuboj zná akorát Klošovic jménem i vod vidění, já znám Klošovic jménem i vod vidění, zbytek sem nikdy neviděla, jména znám jen u některejch, a eště nesmím řvát na Orislavíka Orišu, abych nemystifikovala
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 12:23
- Nahlásit
Janiii
já už mam z netu postahovanejch tolik obrázků kuchyní, podlah a všeho - ale potřebovala bych vědět a znát výrobce
já to podle obrázků nikdy nebrala..... představu kuchyně mám od malička, chci venkovskej ráz. Do toho se nehodí moc typů dlažby, takže sme koukali cíleně po takový, která by se nám líbila. No a bylo...teď jen k dlažbě dodělat kuchyň.
Jukni se na netu nebo pokud máte v telce archív na páteční "Bydlení je hra"... tak jak dělali kuch. linku, tak bych jí chtěla taky ( akorát že já z cihel a mozaiku z rozbitých barevných dlaždiček na stojny) ...
inu
KOUKEJ SE UZDRAVIT, TO JE BEFEL!!!!
rozkaz, šéfe!!!!!
Kuboj byl v čudu
a sousedi to věděli?
|