| Autor |
Zpráva |
mishi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:06
- Nahlásit
Lidijové, čék si nemůže ani v klidu vybrat sedačku, když tady takhle krafáte. Gdo to má stíhat všecko?
Kterou, poraďte, já už fakt nevim.
http://aukro.cz/item1311501309_novinka_pohovka_dor a_doprava_zdarma.html
nebo
http://aukro.cz/item1307841104_nabytek24_eu_roma_r ohova_sedacka.html
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:06
- Nahlásit
PetraK
no.... nazdar!!
na co zas myslíš, ty vrchní ouhylo?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:07
- Nahlásit
mishi
Kterou, poraďte, já už fakt nevim
mě se víc líbí ta černá, ale záleží, kde to bude a jaký tam budou jiný barvy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
mishi
Kterou, poraďte, já už fakt nevim.
pro mě těžký!! ta první má dobrej tvar a blbou barvu (i na udržování) ta druhá má dobrou barvu ale blbej tvar.
Edit - myšleno tím blbým tvarem že je z mýho pohledu oblíbenosti moc složitá.
EDIT DVÁÁ - je tam koukám možnost volit barvu takže za mě jasný- ta první, má jednoduchý linie, žádný složitosti a když bude černá, bude naprosto elegantní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:11
- Nahlásit
inu
na co zas myslíš, ty vrchní ouhylo?
hádej.
a můžeš 3x
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:16
- Nahlásit
PetraK
jo? střiháte břízy?? Voni se stříhajou? ? ? A lípy taky
já nééé to si vymyslel číf..aby nepřerostli a omladili se ..ale nemůžu najít kdy stříhat tu lípu
máme věřit jako?? To myslíš vážně??? Tobě, jo??? ani náhodou! zrovna přemýšlím, jestli mám bejt za potrefenou husu a naštvat se ?????
Fajku trochu jo, aby nebyla blbě naložená
dobrá teda
inu
nebuj, dělá se na tom...
no to je super, bude článeček ju?
vobrázek pěknej pěknej !
mishi
Kterou, poraďte, já už fakt nevim
bych vám hodila foto tý naší ale dyž je zarovnaná ve skladu
hele paní..jako my máme ten tvar přesně jako má ta černá..čiliže rohofku..bo na tý se nasládal v leže dvě osoby...znám nás jináč by jsme se dohadovali kdo že si lehne a zravna by jsme chtěli voba najednou takže ten tvar tý bílý neeee...no co se týká barvy tak jasný bílou NIKDy my máme hnědou v kombinaci s barevnejma polštářema...barva je taková strakamakatá něurčitá základ hnědá...a látku máme tu nejodolnější co se snad dělá jmenuje se Napoleon..vypadá to trochu jako semiš ale nedělá to žádný mapy tak má nějako spec úpravu že nevsákává vodu nebo třá vylitý kafe víno atd..nedá se po ní čárat propiskou.. hodně praktické u dětí ta hlavně má velkou odolnost proti otěru a ošoupání... a je příjemná na dotyk holým tělem ....
to si hlavně hlídejte... každá látka má uvedený číslo kolikrát se možný se o ní otřít než se prošoupe... normálně mívaj tak 10-20.000ticíc otěruvzdornost a právě ten napoleon má 100 tisíc...takže prej údajně nezničitelnej
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:21
- Nahlásit
Fajka
no to je super, bude článeček ju?
článek asi taky, nějakej genetickej... ale stran SA pravděpodobně něco užitečnějšího...
To zas bude řevu
vobrázek pěknej pěknej !
jo, jo, na první Corel jsem naprosto spojená. První fotošop vypadal daleko hůř
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:25
- Nahlásit
Fajka
PetraK
má velkou odolnost proti otěru a ošoupání... a je příjemná na dotyk holým tělem ....
buhehehe.. myslím, že je jasný, kdo je dnes král ouhylů
.ale nemůžu najít kdy stříhat tu lípu
IMHO když už to musíte prořezat, tak teď, kdy míza zalezla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:28
- Nahlásit
inu
má velkou odolnost proti otěru a ošoupání... a je příjemná na dotyk holým tělem ....
POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMOCT, POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMOCT
SI TA NEJVĚTČÍ STRAČENA DNEŠNÍHO DNE, ZÍTŘEJŠÍHO DNE A VŠECH DNÍ DO SKONÁNÍ SVĚTA
Fajka
já nééé to si vymyslel číf..aby nepřerostli a omladili se
ahá! No inu má asi pravdu s tou lípou. A von uš na vás někdy někdo kvůlivá nůžkování přišel?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:28
- Nahlásit
inu
že já se tady vůbec vo něco snažim pani uvidíte sama až budete vybírat sedačku !!! to holím tělem bylo myšleno obrazně bo dybyste viděla ty hrůzy cose dneska prodávaj tak by ste plakala a nemluvě o tom že jsou některý látky fakt nepříjemný třá když na ni sednete fkratasech tak máte chuť okamžitě vstá bo bud škrábe nebo kouše nebo je prostě nepříjemná!
a vůbec ouhyl ste vy bo myslíte bůch ví na co
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:29
- Nahlásit
PetraK
POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMOCT, POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMOCT
SI TA NEJVĚTČÍ STRAČENA DNEŠNÍHO DNE, ZÍTŘEJŠÍHO DNE A VŠECH DNÍ DO SKONÁNÍ SVĚTA
já? To vona má pohofku proti prošoupání příjemnou na holý tělo
. A von uš na vás někdy někdo kvůlivá nůžkování přišel?
podle mě se na některý věci najímá spec. Firma. Lípu bych já osobně ale neprostříhávala.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:30
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Tak sem si včéra řekla, že musím konečně trochu poklidit na dvorku ( udělalo se mi líp), vyprat a pověsit prádlo, což sem samozřejmě udělala a výsledek? Dneska chrchlám o moc víc než včéra a jsem ráda, že sedím
PetraK
ňák mám v tý svý bezduchý duši smutno
to asi každej, když se něco takovýho stane.... vem si jako velký lék Ešuska, vínko a Štajny a uvidíš, že se ti zase vrátí trocha radosti
Výsledek- doma je pes co smrdí jako stolikolová kraví haxna,fuj.fuj.
jako bych to viděla a cejtila
PetraK
sim tě, jako bys jí neznala
to je fááákt
to nevim, ondynoj myslim, žes tvrdila něco inýho
já tvrdila, že vy nevíte, ale já vím
no i tak by se to dalo nazvat
a jak jinak by bylo lepší?
a furt prt, co?
právě
díky za návod, jak se sejít. Tu hopsůdku bych objednala na dřív, jak píše Imunita, aby měli klid na dojezd dom, takže ať si řekne asi IMU, páč ta to má nejdál
není vůbec zač.... hospůdku klidně objednám na dřív, ale potřebuju nutně vědít na kolik... jo a tady ty procházky se pohybujou minimálně kolem 3-4 hodin, páč chodím pomalu a do kopce děsně funím
mishi
posílala jsem ti mejlíky... došly? A hlavně... vyznala si se v nich? Sem je psala za pochodu a mezi chrchláním se zamženýma okulárama
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:30
- Nahlásit
PetraK
A von uš na vás někdy někdo kvůlivá nůžkování přišel
ZATIM ne ale čekám to každou chvíli bo starostaje pablb na entou
ahá! No inu má asi pravdu s tou lípou
a není to jak s ovocňnákama? že se musej v únoru???
nemůžu to nikde najít
inu
To zas bude řevu
aspon budou mít co řešit
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:31
- Nahlásit
Fajka
pani uvidíte sama až budete vybírat sedačku !
to se nestane, páč já sedačku nechcu
některý látky fakt nepříjemný třá když na ni sednete fkratasech tak máte chuť okamžitě vstá bo bud škrábe nebo kouše nebo je prostě nepříjemná!
muhehe, to musí bejt... když si de čék vybrat sedačku, tak se u toho musí i svlíknout
a vůbec ouhyl ste vy bo myslíte bůch ví na co
tak čti znova
a je příjemná na dotyk holým tělem .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:33
- Nahlásit
inu
já? To vona má pohofku proti prošoupání příjemnou na holý tělo
to jo, ale tys to tu tak hásky zdůraznila , ty vado, todle sem prostě přehlídla si moc, moc šikovná
některý věci najímá spec. Firma.
jo? No já vím jen, že nesmíš kácet od určitýho průměru bez povolení.
Lípu bych já osobně ale neprostříhávala.
no já taky ne -páč voni maji háskej tvar tak jako od přírody. My máme krásnou lípečku-zachránili jsme jí buď před vykácením, a kdyby utekla vykácení tak před masakrem z povodní. Máme jí tam tak sedm let??? asi a nádherně kvete. Už je z ní skorem velká slečna.
|
inu
Člen |
- Nahlásit
Fajka
aspon budou mít co řešit
myslím, že tentokrát mě (nás) pudou defenestrovat
a nebo bude hromadný odchod do AICC
emůžu to nikde najít
taky jsem to nenašla.. asi proto, že to nikdo běžně nedělá. Tady ve městech naklapou s motoračkama a udělaj ze stromů chudáky, ale dělaj to teda na podzim.
Jak píšu: když už to musí bejt, udělej to v době, kdy je míza zalezlá a dobře to vošetři.
|
Fajka
Člen |
- Nahlásit
inu
bejt... když si de čék vybrat sedačku, tak se u toho musí i svlíknout
nemusím bo já vybírala v léťe a měla kraťasy
příjemná na dotyk holým tělem .
píšu někde celým holým tělem?????? !!!!!
tím jsou myšlený třá i ruce že... nebo madam chodí doma fbílejch rukavičkách?????
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:34
- Nahlásit
PetraK
? No já vím jen, že nesmíš kácet od určitýho průměru bez povolení.
no tak většina lidí to řeší až od určitý velikosti a ne že mladej stromek předělává na bonsajku
no já taky ne -páč voni maji háskej tvar tak jako od přírody
tak.
a květy jsou léčivý, tak můžeš sbírat
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:35
- Nahlásit
Fajka
tím jsou myšlený třá i ruce že... nebo madam chodí doma fbílejch rukavičkách?????
to nevokecáš, tělo je něco jinýho.. kdybys myslela ruce, napíšeš ruce... ouhylo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:36
- Nahlásit
inu
podle mě se na některý věci najímá spec. Firma. Lípu bych já osobně ale neprostříhávala.
ano lidi co to nezvládnou vlést do koruny stromů siobjednávaj spec firmu..my to zvládnem takže není proč..jen ptřebuju vědít kdy se to má udělat..
krom toho přece hlavně lípy se ostříhávají a to až na skoro holej kmen...protože zvlkádají bravůrně omlazující řez... každá lipová alej se prořezává..
PetraK
jo, ale tys to tu tak hásky zdůraznila , ty vado, todle sem prostě přehlídla si moc, moc šikovná
ste stračeny vobjě dvjě !!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:38
- Nahlásit
PetraK
já taky ne -páč voni maji háskej tvar tak jako od přírody.
no to mají ale ty co rostou někde volně tahle je hned vedle elektrickýho vedení a pokud jí neošmikáme nějak inteligentně ted my tak příjdou elektrikáři a natrvdo jí sečmikaj až u kmene ale jen z jedný strany!!! takže tvar lipečky je naprosto fprdeli a na vzhledu ani zdraví jí to nepřidá...takže já se proto ostříhat jí soumněrně komplexně a né to nechat na děbžounech elektrikářskejch
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:38
- Nahlásit
brut
( udělalo se mi líp)
bohužel ne na mosku!!!........, vyprat a pověsit prádlo, což sem samozřejmě udělala a výsledek? Dneska chrchlám o moc víc než včéra a jsem ráda, že sedím
ty si fakt nána.
vem si jako velký lék Ešuska, vínko a Štajny a uvidíš, že se ti zase vrátí trocha radosti
hošíček byl fčera odpadnutej - uhonila sem ho s haxnou, tak jsem ho nechtěla vobtěžovat. Pomoch mi Brtnik, došel pro Lambrůsko (růžový neměli :cry a dělal mi dýdžeje . Je líp - i díky vám,a le pořád pošmourno.
ako bych to viděla a cejtila
ty jo fakt ale humáč, horší je jen ten bezdomovec, co se nám ubytoval přes noc v baráku, to už se mi chce blejt teda.
ale já vím
ty víš tak leda kulový!! Hlavně - kdybys vědíla, tak tetkon třá nejsi ani scípák, páč ten co ví, tak používá mozek a to ty rozhodně neděláš.
hospůdku klidně objednám na dřív, ale potřebuju nutně vědít na kolik... jo a tady ty procházky se pohybujou minimálně kolem 3-4 hodin,
TAK JO ZEPTÁME SE ROVNOU IMUNITY - NA KOLIK POTŘEBUJOU NÁVRAT???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:40
- Nahlásit
brut
Tak sem si včéra řekla, že musím konečně trochu poklidit na dvorku ( udělalo se mi líp), vyprat a pověsit prádlo, což sem samozřejmě udělala a výsledek? Dneska chrchlám o moc víc než včéra a jsem ráda, že sedím
tady někdo dostane na zadek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:44
- Nahlásit
Fajka
ZATIM ne ale čekám to každou chvíli bo starostaje pablb na entou
ty mám ráda tydle mudrlanty!!
a není to jak s ovocňnákama? že se musej v únoru???
já fakt, fakt nevim. zkus zavolat do zahradnictví - oni často mívají i službu na úpravu zahrad, takže budou vědět todle a poraděj.
ak příjdou elektrikáři a natrvdo jí sečmikaj až u kmene ale jen z jedný strany!!! takže tvar lipečky je naprosto fprdeli a na vzhledu ani zdraví jí to nepřidá...takže já se proto ostříhat jí soumněrně komplexně a né to nechat na děbžounech elektrikářskejch
JO TO URČO!!! v tomdle případku bez debaty, zavolej teda do toho zahradnictví. Možná má pravdu Imunita, ale zas na druhou stranu- když by to bylo na jaře, tak to strom může snáz zahojit, ne? ??? Nevim fakt.
inu
když si de čék vybrat sedačku, tak se u toho musí i svlíknou
.ty máš dneska nabito
a květy jsou léčivý, tak můžeš sbírat
vim, šak sem si loni nasbírala. letos sem nestihla
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:46
- Nahlásit
Fajka
rom toho přece hlavně lípy se ostříhávají a to až na skoro holej kmen.
a za to bych teda fackovala
každá lipová alej se prořezává..
a ty máš alej?
no to mají ale ty co rostou někde volně tahle je hned vedle elektrickýho vedení
a proč to neřekneš hned?
PetraK
TAK JO ZEPTÁME SE ROVNOU IMUNITY - NA KOLIK POTŘEBUJOU NÁVRAT???
Tak ňák rozumně? Páč Kuboj musí druhej den do práce a neměl by bejt moc mrtvej...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:48
- Nahlásit
inu
Tak ňák rozumně?
NO TO JE NÁM JASNÝ jako, ale my nevím, co je pro vás rozumně, si to stanofte vy, páč to máte nejdál. Chcete jet ve tři? Ve dvě? vE ČTYRY?
|
inu
Člen |
- Nahlásit
PetraK
když by to bylo na jaře, tak to strom může snáz zahojit, ne? ???
hele, nejsem vodborník, ale prostě vím, že cokoliv se dělá tak se to musí udělat v době, kdy neteče míza. On totiž strom se nehojí jako čék, prostě mu to nezaroste novou kůží. A vzhledem k tomu, kolik maj práce a jak je to u nich s počasím, já bych to radši udělala z podzimka, jen bych si fakt vošéfovala, že míza zalezla.
Jinak zahradnictví je dobrej tip.
|
Fajka
Člen |
- Nahlásit
inu
jo já taky...
ty máš alej?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:49
- Nahlásit
Fajka
a číf si vymyslel zas nějaký stěhování ... se picnu ..já z toho letos už nevylezu...
co kde budete zase stěhovat? Vždyť už máte barák třikrát přestěhovanej sem tam
inu
Páč... řídil I navigoval Kuboj! To první mu oproti mě už celkem jde.. ale to druhý... Jenže já si tehdy myslela, že když je místní, tak se vyznáááááááá.
tak tohle vypadá jako smrtelná kombinace
A vždy, když pronese: já trefím, tak mě vomejvaj...
tak to bych na tom, po vašich zkušenostech, byla stejně
Ale jestli chcete přijet už zítra večer a přespat u nás( pro jistotu a hlavně, aby ste nemuseli moc brzo vstávat), tak to vymyslíme, aby se Brut s Orisláfkem nepotkal mezi futrama a můžete tu být
Pani, sušenky se celkem povedly a jsou i žratelný
tak to je skvělýý ...sem na ně moc zvědavá a podle toho to vypadá, že ste našla optimální pečení v troubě
akorát míň sladký a to koření bude chtít taky kapánek doladit ale jinak gůt
jj, to sou pokaždý drobný nedostatky, ale časem se usaděj a čék se trefí
Akorát vyklápení formiček byl zpočátku docela porod, naštěstí už jsem na ten fígl přišla
si pekla v těch vyřezávanejch? Mi na procházce popíšeš, prosííím
Fajka
No vzhledem k tomu že moje dráhá půle v kombinaci s čífem je studnice nápadů netušených možností a technických vymožeností tak budem různě stěhovat přesouvat a měnit ještě dalších minimálně 20 let
smrtelná kombinace
tentokrát je to strojní vybavení co si pořídil..sice nemáme pořádnou koupelnu nemáme kuchyň ale máme soustruch a frézu...a to se vyplatí Bobe....
to mi připomíná mojí drahou polovičku ... nemáme ložnici a kuchyň je v těžkém provizoriu, ale hlavně, že má svůj pracovní stůl, všude plno kabelů a jiných serepetiček, který čas od času stěhuje z místa na místo .... ještě že nemáme soustruh, páč to by mě rovnou kleplo
inu
ostatně fčera jsem si hrála poprvý f Corelu a vylezlo todle
to sou hezký obludky
mishi
mě se líběj obě... záleží do jaké místnosti to bude ( barva, prostor) a pak taky, jaký je na nich materiál, protože, jestli je na nich jen hadr ( plátno bez výstuhy), tak od toho rychle uteč, za chvíli se ti prorve a budeš s tím mít akorát potíže.
Měli jsme podobnou a za chvíli byla v pérdeli ( pardon, ale to se jinak říct nedá)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:49
- Nahlásit
inu
já bych je přizabila, když jsem viděla co provedli se stromama podél jedný silnice tady u nás, nebo co provozujou každoročně s javorama třá v rudný... to je hůř než zrůdný. Smetáci lidský debilní.
|