| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 12:25
- Nahlásit
inu
zbytek sem nikdy neviděla,
to abych teda vyrobila transparent
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 12:27
- Nahlásit
jsem u rodičů. A víte co budeme mít k obědu?
"vepřový guláš trochu bez chuti" Miluju mamčiny popisky mraženejch jídel
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 12:28
- Nahlásit
PetraK
NO TO SE TEDA ROZHODNĚ NEBUDEME!!! to ani nemám v oumyslu - spolíhala sem na Tebe a Klíšťofku, že díky tomu pudem po rovině . Kopce mi stačí vobíhat s Brtnikem
neboj, bude to tak, abych to vyfuněla a nezdechla...takže klídek, pohoda...
JOO A POĎÓÓR....... včera při odjezdu z chalupy dotaz:
Tohle už máme za sebou.... jen s tím rozdílem, že mi bylo přikázáno, abych oslovovala každýho správně a nedělala mu v tom guláš ... takže tobě doma musím povinně říkat Péťa, páč jak řeknu Ešuska, tak je mimo
inu
eště nesmím řvát na Orislavíka Orišu, abych nemystifikovala
to právě můžeš, páč se budu o to víc bavit
nechť je p. Brtník fklidu. Bo Kuboj zná akorát Klošovic jménem i vod vidění, já znám Klošovic jménem i vod vidění, zbytek sem nikdy neviděla, jména znám jen u některejch
já neznám kachýnku a tebe, mnooo a pak mimo Brtníka žádnýho mužíka, takže bych to viděla na zajímavý dopolko.... hlavně, až všichni zjistěj, že sem naprosto neschopná si pamatovat jména
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 12:30
- Nahlásit
kachna_
A víte co budeme mít k obědu?
zajímavý název
Dočetla jsi se, že hospůdku objednám od jedný? Aby se nám Bérňáci včas dostali domů...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 12:32
- Nahlásit
brut
Dočetla jsi se, že hospůdku objednám od jedný? Aby se nám Bérňáci včas dostali domů...
zaregistrovala jsem. Nám se to hodí, protože aspoň stihneme vyzvednout v Rožmitále od strejdy motorovou pílu.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 12:32
- Nahlásit
brut
sousedi to věděli?
to nevim
to právě můžeš, páč se budu o to víc bavit
ne ne, Orisláfka bude hodná .. bude hodná, bude hodná, bude hodná...
hlavně, až všichni zjistěj, že sem naprosto neschopná si pamatovat jména
nápodobně.. tebe si pamatuju, páč jednoho Oriše mám doma (a pan synátor to teda není )
PetraK
to abych teda vyrobila transparent
Budu typovat: jediný tři Men in Black budou Brtník, Kuboj a Ešuska. Bo Kuboja znám, tak je jasný, že zbejvá Brtník s Ešuskou a pokud nevypadáš jako chlap, tak bych vás měla umět rozeznat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 12:39
- Nahlásit
Janiii
já mam v mailu tiskovou zprávu, co mam hodit do němčiny ... problémek vidim v tom, že neumim přeložit ani nadpis
jistěže to neva, napiš prostě místo nadpisu RRRRRRRRRRAMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!
(jak to, že sem zas tenhle příspěvek viděla až tetkon? )
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 12:43 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
PetraK
jak to, že sem zas tenhle příspěvek viděla až tetkon?
nesmíš tam chrápat v tý práci
brut
na to Bydlení je hra jdu kouknout
já jsem se zamilovala na veletrhu do sedačky, takže obývák a podlaha bude asi muset bejt laděná podle sedačky - na kterou nám ale asi nezbydou prachy
neni to jedhoduchý, to budování
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 12:44
- Nahlásit
kachna_
maminka by se nám sem evidentně hodila to asi zavedu tohleto
brut
.takže klídek, pohoda
proto, žádný šplhání na svatej ján
takže tobě doma musím povinně říkat Péťa
průser-na Péťu neslyšim, vůbec teda
Tohle už máme za sebou
jako dycky-sou stejný šicky
zajímavý dopolko...
klid máme čokly!! Já znám šécky, krom imunity -tu jen z vobrásků, ale tam počitám, že i kdybych si nebyla jistá, poznám to podle černohadrníka Kuby - kdybych nepoznala Oriša
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 12:47
- Nahlásit
inu
Budu typovat: jediný tři Men in Black budou Brtník, Kuboj a Ešuska. Bo Kuboja znám, tak je jasný, že zbejvá Brtník s Ešuskou a pokud nevypadáš jako chlap, tak bych vás měla umět rozezna
vidíme to stejně
Janiii
no to nehrozí, ale čéče, šla bych dom!! Už sem se pokoušela přesvědčit i náměstka, že to psali v novinách a řikali v rádiju, že nás má pustit domu, ale.... nevěřil mi
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 12:49
- Nahlásit
tak mě volal brácha, že ve čtvrtek mám jít na cajty
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 12:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
proč? Myslíš, že už vodhalili vraždu tvýho učitele Džíponštiny ?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 12:55
- Nahlásit
PetraK
proč?
bohužel se neobtěžovali to vyplnit. Ale mám intenzivní tušení, vo co go
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 13:25
- Nahlásit
kachna_
zaregistrovala jsem. Nám se to hodí, protože aspoň stihneme vyzvednout v Rožmitále od strejdy motorovou pílu.
super
inu
to nevim
takže věřili tomu, že máte maso hody
ne ne, Orisláfka bude hodná .. bude hodná, bude hodná, bude hodná...
bude, ale kdyby náhodou, tak klíííďo volej, jak si zvyklá
nápodobně.. tebe si pamatuju, páč jednoho Oriše mám doma (a pan synátor to teda není
bych ti na chvíli synka půjčila ... by si ho rychle vracela zpět, páč žere jak prokoplej
Janiii
na to Bydlení je hra jdu kouknout
jj, koukám jak na ně tak na Chalupa je hra, páč sou tam občas dodst dobrý nápady a vychytávky
já jsem se zamilovala na veletrhu do sedačky, takže obývák a podlaha bude asi muset bejt laděná podle sedačky - na kterou nám ale asi nezbydou prachy
z toho si nic nedělaj, já mám vymyšlenou knihovnu,ke který bude dozařízenej obývák a nejen že nevím kde na ní vezmeme prachy, ale ani nevím, kdo mi jí podle popisu vyrobí
PetraK
proto, žádný šplhání na svatej ján
si se zbláznila...tam sem nebyla ani nepamatuju... celou dobu říkám, že chodím jen skoro po rovině
průser-na Péťu neslyšim, vůbec teda
já vím že ne, ale musím pokaždý honem rychle vysvětlovat a v tu chvíli mě to prostě napadá
jako dycky-sou stejný šicky
přesně táááák ... chlapečci naši střelený
klid máme čokly!! Já znám šécky, krom imunity -tu jen z vobrásků, ale tam počitám, že i kdybych si nebyla jistá, poznám to podle černohadrníka Kuby - kdybych nepoznala Oriša
si asi s fajkou jediná, kdo zná téměř všechny.Ale zase to není pro tebe překvapení, což občas bývá a nebývá výhoda
inu
tak mě volal brácha, že ve čtvrtek mám jít na cajty
co tam?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 13:30
- Nahlásit
no není krásná? odpovim si sama, je
Míra tvrdí, že to bude bezva škrabadlo pro kocoura ale zas na ní nebudou vidět zvířecí chlupy
noo, teď na ni sehnat prachy a zařídit zbytek baráku ... zjistila jsem, že ale všechno směřuju do kombinace se šedou, tak by to mohlo i ladit - viz. naše plánovaná koupelna
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 13:32
- Nahlásit
brut
bych ti na chvíli synka půjčila ... by si ho rychle vracela zpět, páč žere jak prokoplej
by u nás asi umřel hlady, bo tady nemám co jíst ani já a pro jednoho se mě nechce nic vymejšlet
co tam?
nevím, nenapsali proč
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 13:35
- Nahlásit
http://ona.idnes.cz/chcete-kvalitni-sex-neuklizejt e-dav-/vztahy-sex.aspx?c=A101111_173334_vztahy-sex _job
a já blbá myju okna
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 13:42
- Nahlásit
Janiii
a já blbá myju okna
americká studyje, jó? Stupeň důvěryhodnosti mínus stopadesát
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 13:45
- Nahlásit
Janiii
no není krásná? odpovim si sama, je
Míra tvrdí, že to bude bezva škrabadlo pro kocoura
mnooo, naše Svinííí si škrábe drápky úplně o všechno,co je hadrový,takže i o sedačku....v tom s Mírou souhlasím
inu
by u nás asi umřel hlady, bo tady nemám co jíst ani já a pro jednoho se mě nechce nic vymejšlet
by si uvařil ( umí a vaří rád) i upekl, jen by toho potřeboval moc, aby zahnal hlad
nevím, nenapsali proč
to se mi snad zdá
Janiii
a já blbá myju okna
okamžitě toho nech a odpočívej, jinak nebudeš mít kvalitní seks ani vstah
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 13:50
- Nahlásit
brut
by si uvařil ( umí a vaří rád) i upekl, jen by toho potřeboval moc, aby zahnal hlad
mám plnou špajzku
to se mi snad zdá
no, požádala jsem bráchu, aby mi to vyfotil a poslal emailem a zejtra jim zavolám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 13:52
- Nahlásit
brut
Chalupa je hra
TODLE TADY VŮBEC NEPIŠ, TODLE TADY VŮBEC NEPIŠ, VOPAKUJU TODLE TADY ANI NÁHODOU VŮBEC NEPIŠ!!!
CHALUPA NENI HRA, CHALUPA JE VŠIVÁ DŘINA!! jen debil mohl tohle vyřknout!
celou dobu říkám, že chodím jen skoro po rovině
a pomalu a jen kousek!!
ale musím pokaždý honem rychle vysvětlovat
voni sou naprosto nemožný!! Nejsou ani schopný si zapamatovat jak se menuje pár lidí
Ale zase to není pro tebe překvapení
sim tě já mysli, že vo překvapení nebude nouze 3
Janiii
odpovim si sama, je
je, je , je
já tetkon v brzku vyrážím pro tohle
+ asi 100 polštářků
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 13:55
- Nahlásit
Janiii
a já blbá myju okna
chyba, vokna dycky meje doma ten kdo je vjětčí!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 14:16
- Nahlásit
chyba, vokna dycky meje doma ten kdo je vjětčí!!
hmm, tak z těch 3 chlapů, co tu s nima teď bydlim, jsem největčí tak to jsi mi moc nepomohla
a jináč určitě je to kec americkej, protože si uplně neumim představit, jak by mě rozparádil Míra v zástěře s prachovkou v ruce
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 14:22
- Nahlásit
inu
mám plnou špajzku
tak to by si vybral.... jééé, ten by měl radost
no, požádala jsem bráchu, aby mi to vyfotil a poslal emailem a zejtra jim zavolám
určitě, tohle je u našich "soudruhů" bohužel typické a k nas*ání
PetraK
TODLE TADY VŮBEC NEPIŠ, TODLE TADY VŮBEC NEPIŠ, VOPAKUJU TODLE TADY ANI NÁHODOU VŮBEC NEPIŠ!!!
CHALUPA NENI HRA, CHALUPA JE VŠIVÁ DŘINA!!
nenííííí, zvlášť, když na to koukáš z postýlky
a pomalu a jen kousek!!
mnooo, tak nějak ( ono i s tou rovinou to není zase až tak pravda, ale...)
voni sou naprosto nemožný!! Nejsou ani schopný si zapamatovat jak se menuje pár lidí
právě, hlavně pokaždý slyším, že vůbec nikdy žádný takový méno neslyšel a o kom to mluvím ... když připomenu, tak řekne "Ahááá, to si měla říct rovnou"
sim tě já mysli, že vo překvapení nebude nouze
si piš!!!! Se totiž na jedno moooooooc těším
já tetkon v brzku vyrážím pro tohle
co to je?
protože si uplně neumim představit, jak by mě rozparádil Míra v zástěře s prachovkou v ruce
jako kdyby on byl v zástěře a s prachovkou? To už by nebyl a kabelkou? Mnooo, proti gustu....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 14:45
- Nahlásit
Janiii
tak to jsi mi moc nepomohla
ale snaha byla, to musíš uznat :
a jináč určitě je to kec americkej, protože si uplně neumim představit, jak by mě rozparádil Míra v zástěře s prachovkou v ruce
sem to nečetla, no ale teda fígl je f tom, že Tě sice s prachofku nenažhaví, ale pak když na žhavení dojde, tak nejsi vyštavená, leč dobře naložená
brut
nenííííí, zvlášť, když na to koukáš z postýlky
no při koukání, jo, ale prax je pak naprosto jinde
ale..
ALE??? ne, ne rači nevodpovídej, nechci to vědět předem!!!
že vůbec nikdy žádný takový méno neslyšel a o kom to mluvím
jo zrovna včera když přišel a divil se proč bulím a já mu to říkala.... vůbec nevěděl nic, nic z toho co jsem mu před časem říkala. Nic v tej hlavě nebylo.
! Se totiž na jedno moooooooc těším
začínám se bát.ne! Já už se bojim!!
co to je?
to je gaučo, zároveň rozkládací postelo a taky úložný prostoro
Mnooo, proti gustu
úchyláci viď ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 15:00
- Nahlásit
PetraK
no při koukání, jo, ale prax je pak naprosto jinde
to je možný, ale zase uznej, že nápady maj občas supééér
ALE??? ne, ne rači nevodpovídej, nechci to vědět předem!!!
děláš dobře, Milouši
jo zrovna včera když přišel a divil se proč bulím a já mu to říkala.... vůbec nevěděl nic, nic z toho co jsem mu před časem říkala. Nic v tej hlavě nebylo
je vidět, že sou hošíčci jeden klon, páč tohle je u nás podobný
začínám se bát.ne! Já už se bojim!!
trůůůpko ceš vidět foto fusekláčků? Ceš, tak se těš...
to je gaučo, zároveň rozkládací postelo a taky úložný prostoro
to budete mít na apaluše? Něco podobnýho má naše bejvalá sousedka v kůchni a super se na tom chrní ( teda podle psů, páč ti to zabrali pro sebe)
úchyláci viď ?
právě, holt, tichá voda, břehy mele
Sem našla naprosto bombový receptík ....asi budu experimentovat... to zase budou mít doma řeči
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 15:16
- Nahlásit
Jsem objednala tu menší, manža rozhodl... A chceme takovou krémovou... Ono nám by se tam sice černá hodila, ale máme to tam už takhle dost tmavý... Hlavně, že je to eko kůže, takže stačí vzít hadr a nazdar špíno.
brut
Dorazilo, ale ještě jsem nekoukala... Snad večír, teď nějak nestíhám...
Lidičky, dneska frmol a do toho se počítače rozhodly, že maj víkend a jsou neskutečně zpomalený!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 15:20
- Nahlásit
mishi
Jsem objednala tu menší, manža rozhodl... A chceme takovou krémovou...
záleží, jestli bude mít kde sedět ten druhý zvás, až první sklopí víko a zachrápne
Dorazilo, ale ještě jsem nekoukala... Snad večír, teď nějak nestíhám...
v pohodě, jen sem přemýšlela, jestli si nezměnila mejlík ... když dorazilo, tak sem v klidu.... pošlu ještě jednu várku, ale to až koncem týdne, nějak se nemůžu rozhodnout, který fotky vybrat ... Jak by řekla Ešuska, když se rozhoduju, tak je to na půl roku minimálně
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 15:21
- Nahlásit
PetraK
Ta postel je pro ešusa?
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 15:23
- Nahlásit
brut
záleží, jestli bude mít kde sedět ten druhý zvás, až první sklopí víko a zachrápne
Jsem asi zapomněla napsat, že novou sedačku kupujeme kvůli tomu, že jsem si konečně po roce sestavila houpací křeslo z ikey i s podnožkou a ta současná sedačka mi dost překáží. Ideální řešení by bylo koupit ještě jedno křeslo, páč je o něj docela rvačka, ale Gastoňák nesouhlasil. On totiž radši odpočívá s páníčkem na gauči, do křesla se nevejde.
|