Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 936 . 937 . 938 . 939 . 940 . 941 . 942 . 943 . 944 . 945 . 946 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 21:17
- Nahlásit

Fajka

ty vole to je hajtra , vsadím boty že je to vono... určitě... to je ten deb. web .... super...oni něco stvoří nepřiznaj se k tomu a pak kůli tomu je obviněnejch dalších lidí ...

já bych fakt vraždila..ne jen tu čůzu (sorry ale to fakt už jinak nejde) ale i ty co to stvořili a nemaj vodvahu se k tomu přiznat

jestli je to vona... ale tam nestojí vůbec nic.. zase celý dopoledne bude v hajzlu... a jestli si myslíte, že si užiju tu středu, tak právě to šlo celý do prdele

brut
koukej chrnět a nepřemejšlet nad blbostma....

to se ti řekne... když ani nevím, vo co de

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 21:20
- Nahlásit

inu
se ti řekne... když ani nevím, vo co de
no to bud v klidu já vím vo co de..de fakt o ten web....sem si fakt jistá!

ale tam nestojí vůbec nic..
no to je normální..mám taky takovou 5 let starou zkušenost.... se mnou se to táhlo ale skoro rok ale to u tebe bude v klidu ..hlavně to skonzultuj s Jardo..poradí ti co a jak aby se to zbytečne neprotahovalo...

inu
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 21:22
- Nahlásit

Fajka
no to bud v klidu já vím vo co de..de fakt o ten web....sem si fakt jistá!

já si to myslím taky, ale prostě furt přemejšlím, jestli to není nějakej průser s autem

lavně to skonzultuj s Jardo..poradí ti co a jak aby se to zbytečne neprotahovalo...
jo, to už jsem řešila.. hele, já se z toho nekácím, akorát mě sere, že nevím o co jde a jestli jde o ten blog, tak mě sere, že mě otravují s víc jak rok starou záležitostí a že kvůli tomu musím do Vanglu

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 21:23
- Nahlásit

inu
jestli to není nějakej průser s autem
bud f klidu to určitě nebude ...

akorát mě sere, že nevím o co jde a jestli jde o ten blog, tak mě sere, že mě otravují s víc jak rok starou záležitostí a že kvůli tomu musím do Vanglu
chápu ..o tom to právě je otravovat život to jim jde docela dobře a už docela dlouho

inu
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 21:25
- Nahlásit

Fajka
chápu ..o tom to právě je otravovat život to jim jde docela dobře a už docela dlouho

jestli je to fakt vona, tak už jí mám plný zuby. Mám jí plný zuby už dlouho, ale teď už toho mám akorát tak dost!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 21:33
- Nahlásit

inu
to se ti řekne... když ani nevím, vo co de
myslím, že ti to Fajka právě napověděla.... takže se hoď do klidu

myslíte, že si užiju tu středu, tak právě to šlo celý do prdele
ani náhodou, přece si nenecháš zkazit den takovou krávovinou ...

já si to myslím taky, ale prostě furt přemejšlím, jestli to není nějakej průser s autem
s autem nic není, to bude to, co říká Fajka!!

inu
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 21:34
- Nahlásit

brut
myslím, že ti to Fajka právě napověděla.... takže se hoď do klidu

pani to není věc, která by mě hodila úplně do klidu

ni náhodou, přece si nenecháš zkazit den takovou krávovinou ...

.. that`s me

to bude to, co říká Fajka!!

což je možná lepší varianta, ale zase ne o moc

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 21:34
- Nahlásit

inu
Fajka

podáte ve středu vysvětlení? ...

inu
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 21:35
- Nahlásit

brut
chceš vysvětlení?

Tak si nejdřív pročti celé toto:
URL

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 21:37
- Nahlásit

inu
pani to není věc, která by mě hodila úplně do klidu
což je možná lepší varianta, ale zase ne o moc
z vlastní zkušenosti musím říct, že pokud se člověk nervuje předem, tak pak na to dojede( a to v nejmíň vhodnou chvíli...třá u těch cajtů).... hoď se do klidu, nepřemejšlej nad tím, nehledej žádné buď a nebo a hned ti bude líp...

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 21:38
- Nahlásit

brut
inu

ani náhodou, přece si nenecháš zkazit den takovou krávovinou ...
no přesně jak píše Brut! vykašli na to od to ted za hlavu páč je to na tuty ono a to nemá smysl se tím trápit nebo si tím kazit den!
stejnak nemaj důkazy žádný je to jen vo tom otravovat druhejm život

brut
podáte ve středu vysvětlení
javor!!....ehm jasan!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 21:40
- Nahlásit

jj přesně jak píše Bruut, hlavně se tím nestresuj dopředu nebo se pak tam rozsypeš a už seš podezřelá!
musíš bejt nad věcí web znám, nevím kdo ho udělal, já ne...a naschledanou!
fertig!
a ať mě načtvou nebo na ně vlítne čibuk s pruhovanou Fajfkou

inu
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 21:43
- Nahlásit

Fajka
stejnak nemaj důkazy žádný je to jen vo tom otravovat druhejm život

já se ohledně toho cajtů nebojím, chápete? Nikde jsem nelhala, nikoho jsem nezabila ani neokradla. Tak z čeho mám bejt podezřelá? Ona by se měla zodpovídat za svoje podvody a zločiny, já mám svědomí čisté.

Bojím se, že to může být něco jinýho. To je všechno.

nevím kdo ho udělal, já ne.
no, já jo Tak na 90%

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 21:44
- Nahlásit

inu
Tak si nejdřív pročti celé toto:
mám číst všechny články i s komentářema nebo s esoustředit jen an něco... ohladně SA sem už spoustu věcí četla a souhlasím s autorem...

inu
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 21:46 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

brut
ohladně SA sem už spoustu věcí četla a souhlasím s autorem...

Protože autorem té statě o SA jsem já.. je to zkrácená verze toho, co mám na webu.

přečti si všechno.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 21:47
- Nahlásit

Fajka
máš pravdu, pokud se imunitka bude sypat předem, tak si na ní smlskńou... musí tam jít s hlavou vzhůru, silná navenek a hlavně klidná, pak má vyhráno.... navíc nevěím, že udělala něco špatnýho, takže bych se být jí vůbec nebála...

inu
Bojím se, že to může být něco jinýho. To je všechno
asi nebude, pokud někdo už s tím přišel...tohle je hned rozlezlý po všech místech...

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 21:48
- Nahlásit

inu
Protože autorem té statě o SA jsem já.. je to zkrácená verze toho, co mám na webu
aha, proto sem si říkala, že to znám ... jj, kdyby mi občas hned zapálilo, že sem to četla tam a tam, to by byla výhra

přečti si všechno.
rozkaz!!!

inu
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 21:57
- Nahlásit

brut
pokud někdo už s tím přišel...t

přišel, ale téměř před třemi týdny...!

musí tam jít s hlavou vzhůru, silná navenek a hlavně klidná, pak má vyhráno...
jo, tohodle bych se chtěla někdy dožít

rozkaz!!!
to není rozkaz, bez toho se nedá nic vysvětlit

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 22:01
- Nahlásit

inu
mno, cajti mají času dost ...a někde mají skluz až půl roku, pokud to není jednání o vraždě jejich babičky

jo, tohodle bych se chtěla někdy dožít
já to tak dělám... naposledy jsem byla u výslechu na jaře a v poho( samozřejmě kvůli psům)

to není rozkaz, bez toho se nedá nic vysvětlit
už mám přes půlku přečtenou a musím souhlasit( i s tebou )... podobné je to u nás

inu
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 22:04
- Nahlásit

brut
. naposledy jsem byla u výslechu na jaře a v poho( samozřejmě kvůli psům)

nojo, dyš vy delikventi to máte jinak
Já jsem nervák všude: u státnic, pohovorů... no a dycky to zdupu

už mám přes půlku přečtenou a musím souhlasit( i s tebou

tak jestli víš, jaký tam mám nick, tak mi pak napiš, koho tam očerňuju, špiním a pomlouvám Já si to velmi ráda poslechnu....

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 22:04
- Nahlásit

inu
jo ale nezapomen že oproti Brnu to je taková větší vesnice tak tam jde všechno rychlejš

brut
máš pravdu, pokud se imunitka bude sypat předem, tak si na ní smlskńou... musí tam jít s hlavou vzhůru, silná navenek a hlavně klidná, pak má vyhráno.... navíc nevěím, že udělala něco špatnýho, takže bych se být jí vůbec nebála...
svatá pravda!!!!
od to se podepíšu!

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 22:06
- Nahlásit

inu
Tak z čeho mám bejt podezřelá? Ona by se měla zodpovídat za svoje podvody a zločiny, já mám svědomí čisté.
jo ale vo to tu vůbec nejde..jde o to kdo tu má na to žaludek posílat na druhýho cajty a různá idání že...

ty samo nemáš , kdežto ona evidentně jo a opakovaně a na vícero lidí

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 22:12
- Nahlásit

inu
nojo, dyš vy delikventi to máte jinak
ti budu muset povyprávět, jak to s mýma výslechama vlastně bývá...se pobavíš

Já jsem nervák všude: u státnic, pohovorů... no a dycky to zdupu
mnooo, to sem taky, ale výslechy, to je něco jinýho...

tak jestli víš, jaký tam mám nick, tak mi pak napiš, koho tam očerňuju, špiním a pomlouvám Já si to velmi ráda poslechnu....
vím jaký máš nick a nikoho nepomlouváš, neočerňuješ

Fajka
svatá pravda!!!!
od to se podepíšu!

já vím

jo ale vo to tu vůbec nejde..jde o to kdo tu má na to žaludek posílat na druhýho cajty a různá idání že...
někdo se tím totiž baví a pokud nebude existovat proti akce a to hned tak nebude, tak to bude stále stejný. Nemůžu na tebe? Tak ti holt zavařím jinak,...

inu
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 22:15
- Nahlásit

Fajka
jde o to kdo tu má na to žaludek posílat na druhýho cajty a různá idání že.

měla jsem to udělat. Měla jsem po ní jít za Ořecha. Měla jsem po ní jít, když se mě loni zkoušela zastrašovat

Jaká škoda, že je to sketa zbabělá, protože by se nikdy neodvážila k tomu, postavit se mi a říct mi do očí všechny ty nechutný věci, který na mě kde vyblila. Moc dobře vím, proč přestala jezdit na výstavy do Brna. Protože má strach. Bojí se, že by mi musela čelit z očí do očí..

inu
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 22:18
- Nahlásit

brut
pokud nebude existovat proti akce

byla bych první, kdo by šel do protiakce, ale do jaké? Všechno, co jsem mohla, jsem už udělala. Mohla jsem víc, ale měla jsem se rozhoupat dřív, dneska je to promlčený. Ani rozbít hubu dneska nikomu beztrestně nemůžeš, i když je hafo lidí, co by si to zasloužilo. A jsem toho mínění, že cajti by měli dělat důležitější věci, než se zabývat ujetými výmysly někoho, kdo očividně nemá nic lepšího na práci

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 22:19
- Nahlásit

Zdravím dámy, politování Inu

zjistili jsme, proč Mája útočí na Besku. Je to skvělá teorie, nemá chybu.
Tak ten důvod je, Mája má mechanickej mozek a jak do sebe zapadaj kolečka, tak to jedno je vyčvachtaný, takže jak ty kolečka do sebe zapadnou, sepne se program "zab je fšechny" no a program se nemůže samozřejmě sám vypnout, je nutno mechanicky kolečko přehodit na další program, a to nejlépe nakopnutím

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 22:23
- Nahlásit

kachna_
zjistili jsme, proč Mája útočí na Besku. Je to skvělá teorie, nemá chybu.
Tak ten důvod je, Mája má mechanickej mozek a jak do sebe zapadaj kolečka, tak to jedno je vyčvachtaný, takže jak ty kolečka do sebe zapadnou, sepne se program "zab je fšechny" no a program se nemůže samozřejmě sám vypnout, je nutno mechanicky kolečko přehodit na další program, a to nejlépe nakopnutím

essi vona nebude Mája ségra vot Fáji.... jsou si docela podobný

inu
toho mínění, že cajti by měli dělat důležitější věci, než se zabývat ujetými výmysly někoho, kdo očividně nemá nic lepšího na práci
ale jak voni zjistěj že ona dotyčná co to podala je chorá dyž ty kerý s tebou budou mluvit dostali na papíře zjistěte to s to protože pani XY má podezření že jí někdo ublížil..oni musej chápeš?

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 22:27
- Nahlásit

inu
byla bych první, kdo by šel do protiakce, ale do jaké?
nemyslela jsem protiakci tvojí, ale cajtí.... jinak se budou neustále zabývat něčím, co vůbec není ani trestným činem a ani pomluvou, ale jen balastem

kachna_
zjistili jsme, proč Mája útočí na Besku. Je to skvělá teorie, nemá chybu
kdo vymyslel tuhle teorii?

Jo a vše dočteno

inu
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 22:27
- Nahlásit

Fajka
l..oni musej chápeš?

ale já to chápu. Já chápu, že musej, že to není buzerace z jejich strany. Mě jen točí, že tý hajtře nelze dát protiakci, aby konečně přestala otravovat slušný lidi

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 22:35
- Nahlásit

inu
aby konečně přestala otravovat slušný lidi
je to smutný ale dokud bude dýchat .....

<< 1 ... 936 . 937 . 938 . 939 . 940 . 941 . 942 . 943 . 944 . 945 . 946 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání