Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 927 . 928 . 929 . 930 . 931 . 932 . 933 . 934 . 935 . 936 . 937 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:50
- Nahlásit

PetraK
NO TO JE NÁM JASNÝ jako, ale my nevím, co je pro vás rozumně, si to stanofte vy, páč to máte nejdál. Chcete jet ve tři? Ve dvě? vE ČTYRY?

mmnt, jdu konzultovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:50
- Nahlásit

inu

a jak je to u nich s počasím, já bych to radši udělala z podzimka, jen bych si fakt vošéfovala, že míza zalezla.

hm, vypadá to, že máš imunito pravdu.

Fajka

tak máš, nebo nemáš tu alej??

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:51
- Nahlásit

inu
nehojí jako čék, prostě mu to nezaroste novou kůží. A vzhledem k tomu, kolik maj práce a jak je to u nich s počasím, já bych to radši udělala z podzimka, jen bych si fakt vošéfovala, že míza zalezla.
Jinak zahradnictví je dobrej tip.

já právě si zas pamatuju že ty elektrikáři to vždycky dělají když je sníh někdy v únoru...myslím že z nějakýho důvodu to bude... určo je na to nějaký nařízení kdy je to povolený...

zatím sem našla todle:

http://www.rizikovekaceni.com/novinky/vegetacni-kl id-10/

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:54
- Nahlásit

NEMÁ DOMA NA PUČENÍ NĚKDO VODÍTKO????

sem včera zjistila, že jsme před časem asi museli ztratit vodítko my chodíme bez - nebo mám jen jako pojistku couračku, a vodítko koukám - vůbec nevím od kdy - doma néni. Musíme do středy pořídit

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:54 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

brut
to mi připomíná mojí drahou polovičku ... nemáme ložnici a kuchyň je v těžkém provizoriu, ale hlavně, že má svůj pracovní stůl, všude plno kabelů a jiných serepetiček, který čas od času stěhuje z místa na místo.... ještě že nemáme soustruh, páč to by mě rovnou kleplo
tak koukám že naprosto přesně chápeš jak se cejtím ....

to sou hezký obludky
jo přesně akitka= obludka

PetraK
tak máš, nebo nemáš tu alej
NEMAM!!! pokud jeden strom nejni alej...

inu
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:56
- Nahlásit

brut
tak tohle vypadá jako smrtelná kombinace

taky je, proto bude řídit vobě cesty... pamatuju blahý paměti, jak jsme jeli z Vanglu do Brna (cesta, kterou měl už několikrát projetou), já telefonovala a co myslíte? Von bez nápovědy minul sjezd takže jsme si to štrádovali do paďous...

ne, ne, holt muším dělat navigaci

Ale jestli chcete přijet už zítra večer a přespat u nás( pro jistotu a hlavně, aby ste nemuseli moc brzo vstávat), tak to vymyslíme, aby se Brut s Orisláfkem nepotkal mezi futrama a můžete tu být

To je v poho, fakt, jediný co, tak trefit tu jižní spojku nebo jak se to... a vod toho sem v autě jáááá

že ste našla optimální pečení v troubě
jo, jeden plech se pekl dvě hodiny

si pekla v těch vyřezávanejch? Mi na procházce popíšeš, prosííím
jj, akorát ten lemur mě teda nevyšel ani jeden, bo než jsem na to přišla, tak jsem ho zašvihala tak, že už se nedal votiskovat..

PetraK

já bych je přizabila, když jsem viděla co provedli se stromama podél jedný silnice tady
to je nás několik. Si říkám, proč ty stromy prostě rovnou nezabijou? Byl tady jeden takovej, ozdobná kroucená vrbička. Každej rok ju oholili tak, že zůstal jenom kmen.. a letos už to nebožka vzdala a chcípla

JInak Kuboj říkal, že optimum je odjezd kolem třetí, abychom část cesty měli ještě za světla... není to berzo?

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:56
- Nahlásit

Lípa se stříhá v zimě, kdy je míza zalezlá...teda, když se stříhá. Každý řez na všech stromech by se měl ošetřit štěpařským voskem, aby strom nechytil plíseň a neuhynul...to platí i o břízách atd. Takže pokud máte starostu idiota, tak nezapomeňte stromy řádně ošetřit a v případě potíží mu ty ošetřený rány ukázat. Ohledně prostříhávání je taky nějaká vyhláška, že to nesmí být víc jak jedna čtvrtina či ještě míň, aby se strom nezničil... vyjímka je jen u ovocných stromů a pak těch ve městech, kde zasahují do elektr. vedení či na střechy atd.

inu
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:58
- Nahlásit

Fajka
že ty elektrikáři to vždycky dělají když je sníh někdy v únoru...myslím že z nějakýho důvodu to bude... určo je na to nějaký nařízení kdy je to povolený...

zatím sem našla todle:

a tady máš vodpověď: vegetační klid. To je ono. Hele, jestli to chcete dělat svépomocí, udělejte to v době, kdy strom spí a nemáte sníh. Ten únor není podle mě ničím opodstatněnej, páč tady to dělají v listopadu.

Jdi k lipce, fikni jednu malou halouzku a mrkni, jestli mízuje. Jestli ne, tak ji vohol, ošetři a máš klít. Ve třímetrovejch závějích se to bude dělat blbě...

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:00
- Nahlásit

Potřebuju vědět, na kolikátou objednat hospůdku ....
trasa procházky je naplánována dle počasí na cca 3-4 hoďky, ale lze jí i protáhnout na dýl... nebude 20km, což teda nevím, jestli Ešuska a Fajka ustojej

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:01
- Nahlásit

Fajka

NEMAM

a to je škoda, alej by se vám určitě hodila. Lipová alej

inu

Si říkám, proč ty stromy prostě rovnou nezabijou?
jo přesně čék je svině, která těží z toho, že se mu nikdo většinou nemůže bránit.

JInak Kuboj říkal, že optimum je odjezd kolem třetí, abychom část cesty měli ještě za světla... není to berzo?

ne, neni to bérzo.naprosto tomu rozumim a chápu to.

BRŮTIDLO A OSTATNÍ- TAK TU HOSPODU TŘÁ NA PŮL JEDNOU????

inu
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:02
- Nahlásit

brut
Potřebuju vědět, na kolikátou objednat hospůdku

tak budem počítat: sraz je v deset, trasa zabere 4 hodiny, tož mě vychází druhá hodina?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:02
- Nahlásit

brut

20km, což teda nevím, jestli Ešuska a Fajka ustojej

rozhodně to ustojej, já nemusim mít dvacet kilákůch k snídani, a dvacet k vobědu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:05 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

brut
prostříhávání je taky nějaká vyhláška, že to nesmí být víc jak jedna čtvrtina či ještě míň, aby se strom nezničil... vyjímka je jen u ovocných stromů a pak těch ve městech, kde zasahují do elektr. vedení či na střechy atd.
no to je náš případ

inu
To je ono. Hele, jestli to chcete dělat svépomocí, udělejte to v době, kdy strom spí a nemáte sníh. Ten únor není podle mě ničím opodstatněnej, páč tady to dělají v listopadu.

dobráááá se ještě poradíme doma ale si myslíím že dneska a zítra to nestihnem ve středu taky ne a pak už nemá bejt počasí

PetraK
ještě chvíli a procházka bude o délce vystoupíme na parkovišti a pujdem rovnou 50 metrů dohospody

brut
20km, což teda nevím, jestli Ešuska a Fajka ustojej
já stopro bo za á de číf..ten je nechodící, za B díky boréliím se mě taky nechce s nima táhnout nikde daleko a za c Fája má opět lenošný vobdobí

inu
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:06
- Nahlásit

PetraK
čék je svině, která těží z toho, že se mu nikdo většinou nemůže bránit

škoda, že stromy neuměj fackovat...

aji to by šlo

inu
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:07
- Nahlásit

Fajka
dobráááá se ještě poradíme doma ale si myslíím že dneska a zítra to nestihnem ve středu taky ne a pak už nemá bejt počasí

šak v pohodě. Jen bych to podchytila než bude dvacet pod nulou, uragán a deset metrů sněhu...

eště chvíli a procházka bude o délce vystoupíme na parkovišti a pujdem rovnou 50 metrů dohospody

co to meleš?

a c Fája má opět lenošný vobdobí
jí řekni, že pro ni mám hovězí ucho

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:07
- Nahlásit

PetraK
bohužel ne na mosku!!!........,
ty si fakt nána.
se mi udělalo líp a hlavně bylo venku krásně a nikdo nebyl doma, tak sem se rozhodla trošinku poklidit. Ale asi to nebylo ve správnou dobu, páč dneska sem na tom jak v pátek ( jen mi nebolí tolik v krku)

Je líp - i díky vám,a le pořád pošmourno.
to je normální...zvlášť, když někoho přímo znáš. Nech to v klidu dojít, páč tohle potřebuje čas a ne tlačit pryč

ty jo fakt ale humáč, horší je jen ten bezdomovec, co se nám ubytoval přes noc v baráku, to už se mi chce blejt teda.
mnooo, bezďák v baráku je šílenost a haxna je skoro stejná, brrr ...ale ti čoklícíi je tak milujou

ty víš tak leda kulový!! Hlavně - kdybys vědíla, tak tetkon třá nejsi ani scípák, páč ten co ví, tak používá mozek a to ty rozhodně neděláš
ano, mamííí, huš budu hodná

Fajka
tady někdo dostane na zadek
vod Ešusky, viď? Huš se hlásí ...
Sem to pochytila vod tebe

PetraK
NEMÁ DOMA NA PUČENÍ NĚKDO VODÍTKO????
mám jich asi deset...takže klíďo půjčím a dám i vybrat dýlku amateriál...ceš?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:09
- Nahlásit

Fajka.

ještě chvíli a procházka bude o délce vystoupíme na parkovišti a pujdem rovnou 50 metrů dohospody

a tadle varianta taky nejni marná

nestihnem ve středu taky ne

sim tě, před vodjezdem hópneš do koruny, uděláš fik, fik a jedete nach Beroun. Kde vidíš problém?

inu
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:13
- Nahlásit

Fajka
Máš emila.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:14
- Nahlásit

Fajka
tak koukám že naprosto přesně chápeš jak se cejtím ....
naprosto chápu a vím, že já sem vždycky mrtvičná

jo přesně akitka= obludka
imunitka bude mít radost

inu
taky je, proto bude řídit vobě cesty... pamatuju blahý paměti, jak jsme jeli z Vanglu do Brna (cesta, kterou měl už několikrát projetou), já telefonovala a co myslíte? Von bez nápovědy minul sjezd takže jsme si to štrádovali do paďous...
naštěstí pojedete až k Práglu po dálnici bez odbočení, pak bude potřeba tvé navigace, abyste správně trefili na nový okruh a pak na D5... mno a potom klíďo můžu navádět já nebo mužík. Tak to snad chlapec zvládne bez ztráty květinky a i vaší

To je v poho, fakt, jediný co, tak trefit tu jižní spojku nebo jak se to... a vod toho sem v autě jáááá
nepojedete na jižní spojku!!!!!! MUsíte najet na nový okruh, aby ste se jí vyhnuli

jo, jeden plech se pekl dvě hodiny
cožéééééé?

akorát ten lemur mě teda nevyšel ani jeden, bo než jsem na to přišla, tak jsem ho zašvihala tak, že už se nedal votiskovat..
nechceš mi, prosím, vzít jednu formičku na ukázku a vysvětlení? Moc prosím

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:16
- Nahlásit

brut
a nikdo nebyl doma,

aby tě přivázal k posteli

.Nech to v klidu dojít, páč tohle potřebuje čas a ne tlačit pryč

nesnášim to, nesnášim to, nesnášim to, nemůžu o tom mluvit ani psát, mám mokrý voči hned.

ano, mamííí, huš budu hodná
to ti tak věřim!!

mnooo, bezďák v baráku je šílenost a haxna je skoro stejná, brr
ne, bezďák vede, fůůůůůůůj ble!!

mám jich asi deset...takže klíďo půjčím a dám i vybrat dýlku amateriál...ceš

Jo?? půjčila bys?? Páč si nejsem jistá, esli seženu do tý doby to co chcu - takový to propínací popruhový s dvěma karabinama a asi čtyřma kroužkama . Já jinak nevodítkuju většinou, ale tady pro začátek to vodítko bude potřeba.A kupovat jen tak něco, to se mi zas nechce.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:18
- Nahlásit

Tak hospodu dáme na jednu? Souhlas?

Když odjede Imunitka s Kuboj ve tři, tak posezení bude dvouhodinový a oni se do Bérna či k Bérnu dostanou ještě za světla.

Jo a ještě musím spočítat čokle.... takže Ešus, Fajka, Orislávek, Cir a dvě kachní holčičky... nezapomněla jsem na nikoho? Naši pošupajděj domů...

inu
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:18
- Nahlásit

brut
ak na D5... mno a potom klíďo můžu navádět já nebo mužík. Tak to snad chlapec zvládne bez ztráty květinky a i vaší

z té Dé pětky už to není problém, včera jsem si vytiskla, cos posílala...

nepojedete na jižní spojku!!!!!! MUsíte najet na nový okruh, aby ste se jí vyhnuli

vono se to nejmenuje jižní spojka? musíš mě omluvit, já z nám z Práglu jen Jižní spojku, CHodov a centrum

cožéééééé?
optimální teplota, ale víkend v hajzlu

nechceš mi, prosím, vzít jednu formičku na ukázku a vysvětlení? Moc prosím
a nechceš jednu rovnou? Páč jsem zjistila, že mám dvě úplně stejný Tak bys ji eventuelně mohla mít, kdybys o ni stála

inu
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:21
- Nahlásit

brut
Tak hospodu dáme na jednu? Souhlas?

OK.

Když odjede Imunitka s Kuboj ve tři, tak posezení bude dvouhodinový a oni se do Bérna či k Bérnu dostanou ještě za světla.

Fakt? Tma je už ve čtyry

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:22
- Nahlásit

žďááááááááár
hlásí se dovolenkář, co se převtělil v myče - nikoliv myče Bjůkenena, ale v myče oken
tomu řikám trávit v klídku dovolenou
a zítra a ve středu na důmeček - budem bořit schody, abysme mohli vybetonovat ještě podlahu, než začne mrznout ... musim to zaklepat, ale ten nahoře nás má asi docela rád, nějak jsme ani nedoufali, že budem v půlce listopadu betonovat

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:24
- Nahlásit

Fajka
no to je náš případ
tak hlavně všechny řezy řádně ošetřete, páč na tom se hodně bazíruje... a pokud není nezbytně nutné lípu řezat, tak jí vemte jen ty větve, které opravdu překáží a můžete to zdůvodnit

já stopro bo za á de číf..ten je nechodící, za B díky boréliím se mě taky nechce s nima táhnout nikde daleko a za c Fája má opět lenošný vobdobí
takže tři hoďky volným krokem budou stačit

PetraK
aby tě přivázal k posteli
mnooo, on mě nepřivázala ani předtím, ale to mi bylo ouvej

nesnášim to, nesnášim to, nesnášim to, nemůžu o tom mluvit ani psát, mám mokrý voči hned.
tak to řeš až doma, kde to nikdo nebude vidět ... holt, tohle fakt chvíli trvá

to ti tak věřim!!

ne, bezďák vede, fůůůůůůůj ble!!
asi už mám na ně zvyklej frňákovník...

Páč si nejsem jistá, esli seženu do tý doby to co chcu - takový to propínací popruhový s dvěma karabinama a asi čtyřma kroužkama . Já jinak nevodítkuju většinou, ale tady pro začátek to vodítko bude potřeba.A kupovat jen tak něco, to se mi zas nechce
vůbec není problém.... vezmu nějaký do batůžku a ty si vybereš

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:30
- Nahlásit

inu
té Dé pětky už to není problém, včera jsem si vytiskla, cos posílala...
to je dobře... ale kdyby bylo potřeba, tak klí´do navedeme, sme zvyklí... jo a u toho sjezdu z D5 si uděllej poznámku že se sjíždí "Beroun centrum", což je od Práglu 2 sjezd a musíte hned podjet dálnici

vono se to nejmenuje jižní spojka?
pokud by ste jeli až na jižní spojku, tak nepojedete tím novým úsekem, který začíná u Říčan

optimální teplota, ale víkend v hajzlu
potěš koště

a nechceš jednu rovnou? Páč jsem zjistila, že mám dvě úplně stejný Tak bys ji eventuelně mohla mít, kdybys o ni stála
jůůůů, to víš, že chcííí, prosím, prosím, prosím .... budu moc ráda

inu
OK.
super, takže objednáme na jednu

Fakt? Tma je už ve čtyry
ne, ale dala sem vám tam nějaký čas navíc, právě kvůli tý jízdě

budem bořit schody, abysme mohli vybetonovat ještě podlahu, než začne mrznout ... musim to zaklepat, ale ten nahoře nás má asi docela rád, nějak jsme ani nedoufali, že budem v půlce listopadu betonovat
tak to moc držíme palce , ať počasí ještě vydrží a můžete dodělat alespoň ty podlahy, protože pak budete mít hodně uděláno dopředu a příští jaro to půjde jak po másle

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:32
- Nahlásit

brut
jsou to teprve hrubý podlahy, aby se na jaře mohlo udělat podlahový vytápění a pak vrchní podlaha. ale snad se podaří. přes zimu pak chtějí kluci udělat rozvody vody a připravit odpady a elektriku, pokud nebude mráz aby se dalo dělat ... tak uvidíme

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:34
- Nahlásit

Janiii
musim to zaklepat, ale ten nahoře nás má asi docela rád, nějak jsme ani nedoufali, že budem v půlce listopadu betonovat
jo jo přeju vám to lidi

klidně at je úpá bez sněhu celou zimu !!!

brut
všechny řezy řádně ošetřete, páč na tom se hodně bazíruje... a pokud není nezbytně nutné lípu řezat, tak jí vemte jen ty větve, které opravdu překáží a můžete to zdůvodnit
to právě jen ty nezbatně nutný větve nechu to je právě ten důvod proč jí chcem ořezat my a né tonechat na elektrikářích bo jak už je 30 let sešmikáváná jen z jedný strany tak na tý druhý má dlooouhý těžký větve o velkým proměrua druhá strana je jen tenký větvičky ořezávaný co 2 roky... jenže průser to je že pro tu stabilitu toho stromu je to nahovno ..není vyváženej a mohl by to bejt průšvih..myslím že by se měla obrat že všech stran souměrně aby byla vyvážená ...

a mezi náma elektrikáři nic voskem nevošetřujou

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:36
- Nahlásit

klidně at je úpá bez sněhu celou zimu !!!
Fajka
to by se vám líbilo co?
néé, na vánoce by poprašek napadnout moh ... ale na 3 krále zase šup roztát!

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:37
- Nahlásit

Janiii
to by se vám líbilo co?
néé, na vánoce by poprašek napadnout moh ... ale na 3 krále zase šup roztát

i prd velebnosti!!! namaluj si kulisy ty mameluku jeden!

<< 1 ... 927 . 928 . 929 . 930 . 931 . 932 . 933 . 934 . 935 . 936 . 937 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání