| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:40
- Nahlásit
inu
brut
já myslím že jí to jméno už asi zůstane
hezky se to čte moooc hezky... je to miminko... fakt ta nej číča co sem kdy potkala...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:53
- Nahlásit
brut
Dobré ránko milé dámy
Raaaaaaaaaaaamštaaaaaaaaaaaajní růůůůžový tepláááášky po rááááááánuuuuuuuuuu
jééééééééééééééé teprf ted sem si všimla že jediná Bruuuuut do rána nevyměkkla
Tož jí vyslovuju pochvalu před nastoupenou jednotkou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:57
- Nahlásit
jablunka
en co se probere po 18ti hodinách práce
tyvado! My si počkáme, páč.... hele třeba u Brůtice nemáme šanci vůbec, abychom viděly ty její kapibary, páč radši spolkla káblik vod mobila, aby nám je nemusela vokázat. Tak co je proti tomu pár hodin spánku
grooggy
Že já do tý školy lezla..
richtig. mělas jít radši zas do hospody
inu
totok. Mě to zase probudilo, sem nemohla usnout. Neumíte si představit, jaká je to hrůza, nemoct nějak normálně vytáhnout z pod těla brnící ruku
mně stačí když normálně nemůžu vytáhnout brnící ruku (mmch, žer béčko, to je na to dobrý, aby hnáty nebrněly), natož v tý kombinaci, co píšeš ty
spíš piánko,
budeš hrát na klavír, jo?
, že jsem komanč
debil, jak může bejt Inuita Komančem? Má f těch národnostěch bordel, tupohlávek. Mělas mu to říct!
brut
co se směješ ty náplni do parostroje?
neboj, zítra budeme pokračovat
tak aby snad meteorológové vydali varování před hustou mlhou na Berounsku a v Jizerkách...
bez krováku, holka, bez krováku
šikovnější než jsme doufali
že nikdo nevěří, žes normální ty
To by se nikdo nevodvážil
ty mluvíš o kablíkách a ty mám u sebe
si řikala že nevíš, kde káblik je. tak nevykládej
dělám zemlbábu z trojnásobného množství
vona kvůli zásobám jablek ubezduší rodinu zeměbábou
a máš jí s tvarohem
přijdu, ráda
budeš vítána
e podívám k funebrákům...
hm začínám s tím vítáním pochybovat
abys nezapomněla a prozradila
uš nevim nic
pravdu díš... u mě je to fakt marný
, že by si jí přišla divná
a to přijdu spoustě lidem
tě pasují na normální lidskou bytos
proto je nesnášim
Samej patok ze kterýho by se dělalo zle všem
hm, tak pak jedině devadesátiprocentní líh, to pak půjde rychle
A nebojíš se, že na tebe spadnu?
ne. páč já NEJSEM trůpka
není nad šiškovné ručičky
zlatý český ručky
musím myslet
no to nevim čim, jako ?
to už si vyprchala
sem snad žampuňský, nebo co ?
.právě se pere s piraňou o vořechy
hm tak ten mi teda nepomůže
, ale máš dojít k doktorce, aby si neměla borelku...
ále, dyk nemám horečky a nic.
že ven jdu jako první a furt se rozhlížím jak magor
heh, tak to je přesný
na Moravě nejsou skoro žádné švestky, jablek a hrušek je pomálu, ale místní říkají, že je to právě tou vodou a nedostatkem sluníčka
jojojo, přesně u nás. no je pravda, že když kytku přeleješ, tak jí vlastně paradoxně jakoby uschneš, nebo jak to vysvětlit, takže takhle to bude i se stromama. U nás švestky a hrušky taky nic -totál- ani jedna hruška nebo švestka. Japka jsou, ale hnusný, strupatý, malillinký a praskaj
Fajka
naštěstí malá Kikinka není žádnej posera a nenechala si nic líbi
taky na to nevypadá, že by byla posera
Ale jakmile zjistila, že se tu povaluje hromada hraček, na Sašu se vybodla a v podstatě si hrála skoro až do tří do rána,
jooj, to je dobře
Jsi ráda,viď?? Bude jí tam fajn
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:59
- Nahlásit
Fajka
teprf ted sem si všimla že jediná Bruuuuut do rána nevyměkkla
no taky vobě šup do parovodu!!!
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:25
- Nahlásit
PetraK
dostanu 5 z matiky a z cestiny.... Grrr!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:30
- Nahlásit
inu
máš sovu!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:30
- Nahlásit
grooggy
ty něuměješ pačéšsky????????
z matiky si nic nedělej já prolej zala taky jen tak tak sem humanitní tip
PetraK
čte se to krásně prostě Kikísek byl jedinečnej nooooo hlavně že neskončil pod nákladákem nebo neumřela hlady...fakt si zaslouží aby se měla dobře....alespoň jeden happyend letos
a jináč všechny sem !!!!!!!!!! TRUBKY NEPŘIŠLY!!!!!!
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrr
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:41
- Nahlásit
PetraK
žer béčko,
žeru, asi to chce spíš hořčík nebo tak něco
budeš hrát na klavír, jo?
kdysi jsem hrávala.. prej jsem měla docela talent.. ale učitel byl debil, tak jsem u toho nevydržela..
debil, jak může bejt Inuita Komančem?
Indián jako Indián
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:42
- Nahlásit
grooggy
dostanu 5 z matiky a z cestiny.
no vidiš, kdybys bývala byla radši šla do hopsody, tak bys tam spíš nějakou tu pětku nechala
Fajka
prostě Kikísek byl jedinečnej
no však to má v gezichtíku, mrška jedna. měla se jmenovat Nebojsa Všudezdejší
TRUBKY NEPŘIŠLY!!!!!!
stačila by aspoň jedna? Brůtice by mohla ....
musíš sehnat nějaký přitápění, nedalo by se poohlídnout po nějaký půjčovně?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:43
- Nahlásit
brut
máš sovu!!
díky, díky, na to mi posílala odkaz ségra.. vyšlo mě, že se hodím do Škodovky.. ovšem nechápu, jak na to přišli, dyš nejsem automechanik
Ale ve Fei dělá švára pozval nás na den otevřených dveří a gůt, gůt, akorátže vo mikrácích vím jen to, kudma se do nich kouká
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:50
- Nahlásit
inu
.žeru, asi to chce spíš hořčík nebo tak něco
hm, hořčík+zinek+selen?
kdysi jsem hrávala.
já taky. Ve třech letech. Když jsem na štědrej den rozložila sváteční náladu tím, že jsem mezi koledy, které hrála moje sestra, začla mlátit do kláves a křičet: "Oftáty, ctveráty!" zakázali mi to. Od tý doby mám klavírní trojma
Indián jako Indián
a to si teda nejsem tak jistá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:56
- Nahlásit
inu
jo, já už spím na zemi, postel je na mě moc měkká..
to spím taktéž, ale je problém, že se z tý země nejsem schopná zvednout
no, oni mě dali nějakej papír, ale tam je jako na co máš nárok, na co ne, do kdy hlásit změny a tak..
právě, že ten, kdo nemá někde známý, tak má prostě smolíka, páč spousta věcí se běžně neříká a člověk nemá kde se je dozvědět .... jukni na tu sovu, třeba i to pomůže
asi nějakej, kterýmu místní radnice překazila kšeft
to by odpovídalo
nový pracovní místa pomůžou lidem z Ivančic, jestli jako budou dělat pohovory jenom s Vančákama nebo có..
si si dovolila děsně moc....takhle blbě se ptát někoho, kdo to myslí tááááák dobře Ty si z Ivančič? Přes ně jezdíme, pokud jedem od tetky do Bérna, moc hezké městečko
Fajka
myslím že jí to jméno už asi zůstane
taky bych řekla, kor když už na něj slyší
je to miminko... fakt ta nej číča co sem kdy potkala...
....a teď jsi jí našla super domov, kde bude šťastná
jééééééééééééééé teprf ted sem si všimla že jediná Bruuuuut do rána nevyměkkla
Tož jí vyslovuju pochvalu před nastoupenou jednotkou
od teď už bude mít Ešuska napořád svůj vlastní ranní pozdrav, aby každej viděl, jak je hodná a jak moc si ho zaslouží
PetraK
co se směješ ty náplni do parostroje?
jako pěkně rozladěnej nástroj se smát můžu ba i musím
tak aby snad meteorológové vydali varování před hustou mlhou na Berounsku a v Jizerkách...
neboj, zítra ráno jedu do Práglu, ale ranní pozdrav tě nemine, to si i přivstanu
šikovnější než jsme doufali
jj, šikovnej je mužíček, šikovnej, když chce
To by se nikdo nevodvážil
jen se neboj, dneska jsme se odvážily mi s Fajkou, od zítra se přidaj další, takže to pak bude každýmu jasný
si řikala že nevíš, kde káblik je. tak nevykládej
ále už vím, páč sem se včéra zeptala , ale nevím heslo do souboru pro změnu
vona kvůli zásobám jablek ubezduší rodinu zeměbábou
tssss, si to rodinka poručila v takovým množství, páč prý jeden obří pekáč je málo, takže je potřeba mít alespoň dva, ale lepší sou tři
a máš jí s tvarohem
ne, to jí jen mužíček a já, takže kvůli rodinnému klidu jsou tam jen jablíčka, rohlíčky vlhčené mlíčkem, skořice ( v jednom pekáči oříšky), rumík, vejce a trocha cukru
budeš vítána
hm začínám s tím vítáním pochybovat
ti nevím, jestli se tohle malinko nevylučuje
uš nevim nic
tak to já musím připomenout, jak jsi na sobě měla své krásné růžové tepláčky......., Brtník říkal........., ráno........
a to přijdu spoustě lidem
ona se po dost dlouhé době fakt bavila, takže bych řekla, že jsi ještě divnější, než se ostatním zdá
proto je nesnášim
, víš, kdo snáší, viď? A to teda nejseš nebo sem si nikdy nevšimla....
tak pak jedině devadesátiprocentní líh, to pak půjde rychle
já bych to spíš viděla na ten pád pod vlak, až zase potáhne vožralej po kolejích...
ne. páč já NEJSEM trůpka
seš!!!!! A protože já sem vrchní, tak ty si spodní a bejt tebou, tak se bojím, že jednou žuchnu dolů
zlatý český ručky
jo, to říkám pokaždý, když vidím nějakou věc, dělanou rukama a přeživší yx generací
no to nevim čim, jako ?
že bych pro tentokrát vyzkoušela kolínko?
sem snad žampuňský, nebo co ?
a seš?
hm tak ten mi teda nepomůže
to teda ne ...sem musela vořechy přemístit do kópelky a zavřít tam dveře, jinak bych nic neměla, jak sou rychlí, hajzlíci
ále, dyk nemám horečky a nic.
to mít nemusíš
heh, tak to je přesný
to rozhlížení nebo ten magor? A dej si pozor, jak odpovíš!
přesně u nás. no je pravda, že když kytku přeleješ, tak jí vlastně paradoxně jakoby uschneš, nebo jak to vysvětlit, takže takhle to bude i se stromama. U nás švestky a hrušky taky nic -totál- ani jedna hruška nebo švestka. Japka jsou, ale hnusný, strupatý, malillinký a praskaj
přesně tak Teta hrušky má, ale proti jinejm rokům děsně málo, japka má taky, ale sou malý, i když nejsou strupatý a nepraskaj a i chuťově jsou dobrý, ale je jich taky málo....proto přemýšlím, že část usuším a zbytek zavařím, páč mám strach, že ve sklepě nevydržej a na zimu by sem nic neměla...
no taky vobě šup do parovodu!!!
áááále prd...ode dneška máš nádherný pozdrav, který je jen a jen tvůj
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 15:01
- Nahlásit
FajkaPetraK
ja umim pa česky, jen sem dostala okýnko na prózu za 2. Svetovy valky.... Matika hehehe, pocitani binomicky vety, pravdepodobnost a nejaka dalsi kravina co sme po tom brali
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 15:02
- Nahlásit
Fajka
jináč všechny sem !!!!!!!!!! TRUBKY NEPŘIŠLY!!!!!!
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrr
to snad ne!!!! Jaká je naděje, že dorazej zítra?
grooggy
ve čtvrtletí? To není zase až taková hrůza, do pololetí to vytáhneš na čtverec a bude...
inu
žeru, asi to chce spíš hořčík nebo tak něco
od tý doby, co piju minerálky ( stačí půl litr denně) , tak mám po křečích a nemusím do sebe cpát prášky
díky, díky, na to mi posílala odkaz ségra.. vyšlo mě, že se hodím do Škodovky.. ovšem nechápu, jak na to přišli, dyš nejsem automechanik
tak to raději zkoušet nebudu, ví bůh, co by vyšlo mně
Ale ve Fei dělá švára pozval nás na den otevřených dveří a gůt, gůt, akorátže vo mikrácích vím jen to, kudma se do nich kouká
taky bych věděla akorát, kde se do nich kouká
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 15:12
- Nahlásit
brut
PetraK
to snad ne!!!! Jaká je naděje, že dorazej zítra
čekáme na ně od pondělka
Problém není v tom že netopíme (vytápíme elektrikou jednu místnost dole a jednu nahoře kam se vždycky slezem se ohřát) průšvih je že do pátku do večera musej bejt namontovaný ty rozvody bo v sobotu ráno je termín instalace kotle. A problém je v tom že pokud nebude všechno připravený tak jak má být (stavební připravenost) tak platíme nějakou pokutu bo co a ještě k tomu se přesune instalace kotle na jiný termín a nejni žádnej bližší než za cca měsíc
takže pokavaď to nestihnem sme fpr..můj Lojzo můj Lojzo ...
a vpodstatě celý to šílení aby se to stihlo je kuli debilním trubkám fháji háječkůůůůůůů.......
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 15:14
- Nahlásit
grooggy
Hele jen tak podpultovne( stejne je to myslim verejnej udaj) kdo kryl na 3..?
Z poslednich vrhu marketa mela samy 0, šulc čuba 0/0 a pes 2/1.
chikara chi taky myslim nuly, brontepure na webu klouby nemaj, pour feliciter fena 0/1 pes asi taky dobry... Takový ty ultraneznámí chovky nevim no...
No přečti si svojí odpověď a přijdeš na to sama
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 15:19
- Nahlásit
brut
Ctverec? Já?? Nikdy! Ja cestinu umim, jen sem mela vokno :-D takze mam 2 a 5.... Fyzika je na tom hur... Jaderna fyzika mi je buřt...
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 15:24
- Nahlásit
Cože oni sou na tom fakt tak blbě s kloubama... Nevis co ma bobanova sestra???
Bude na webu neco jako databaze DKK chovnejch psu? Ne jen tech co se tam dobrovolne prihlasej....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 15:28
- Nahlásit
Fajka
čekáme na ně od pondělka
a předpokládám, že popohnat se nedají a ani není možné se spojit s dodavatelem, aby vše zajistil včas
je že do pátku do večera musej bejt namontovaný ty rozvody bo v sobotu ráno je termín instalace kotle. A problém je v tom že pokud nebude všechno připravený tak jak má být (stavební připravenost) tak platíme nějakou pokutu bo co a ještě k tomu se přesune instalace kotle na jiný termín a nejni žádnej bližší než za cca měsíc
počkej... jak musí být namontovaný rozvody?
Vždyť oni budou instalovat kotel, tak ho holt nezapojí, ale kvůli tomu přece nebudete platit pokutu a nebudete mít problémy...co to je za divnou firmu?
My taky neměli dodělaný trupky, páč nám je cikáni ukradli a tak holt nainstalovali kotel a teprve až byly trupky všude, tak vše zapojili.... bez pokut a problémů
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 15:29
- Nahlásit
Kikinka u v novém domově...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 15:32
- Nahlásit
PetraK
tak tady máte vysírku.
http://www.youtube.com/watch?v=7sgWKbQ9v_s&playnex t=1&videos=dgfw_OKgEBE&feature=mfu_in_order
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 15:36
- Nahlásit
brut
a předpokládám, že popohnat se nedají a ani není možné se spojit s dodavatelem, aby vše zajistil včas
no jo my voláme oni se uhánět dají ujištují že je ještě čas ale já huž sem nervní jako prase...
počkej... jak musí být namontovaný rozvody?
Vždyť oni budou instalovat kotel, tak ho holt nezapojí, ale kvůli tomu přece nebudete platit pokutu a nebudete mít problémy...co to je za divnou firmu?
My taky neměli dodělaný trupky, páč nám je cikáni ukradli a tak holt nainstalovali kotel a teprve až byly trupky všude, tak vše zapojili.... bez pokut a problémů
no to není tak jednoduchý právě je to nějaký spešl kotel se svým podavačem a ještě ohřevem vody a právě se termín instalece domlouvá dlouho dopředu a v podmínkách je že musí bejt rozvody a všechno připravený aby ono ho dovezli namontovali odzkoušeli a už to fungovalo... jak jde to posunout ta instalace ale protože jsme v pondělí potvrzovali že to na sobotu opravdu bude hotový (tak jak nám jiná firma slíbila) tak je to vpodstatě ted už s pokutou pokud jim v pátek zavoláme že se to nestihlo.....
blbí je že nikdo jinej nemůže ten kotel zapojit bo je to něco spešl a nedostali by jsme záruku a taky je v tom zamontovaná dotace zelená úsporám no je to složitý chjooooooo
držte palčáky ještě jednou....síím .... kuju...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 15:38
- Nahlásit
grooggy
Ctverec? Já?? Nikdy!
teď je mi jasný, že čtverec nebude
Fyzika je na tom hur... Jaderna fyzika mi je buřt...
tohle je buřt i mě
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 15:42 - Změnil/a: Dania
- Nahlásit
grooggy
web - to je to, co nevím....snad ano, ale bez fotky a kontaktů-podle poslední info by to tak mělo být
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 15:46
- Nahlásit
Fajka
Kikinka u v novém domově...
jablunka
tak tady máte vysírku.
pěkná dračice je z ní , se mi líbí to černý ucho
Fajka
no jo my voláme oni se uhánět dají ujištují že je ještě čas ale já huž sem nervní jako prase...
se ti vůbec nedivím, taky bych byla a jejich ujišťování bych moc nevěřila...
no to není tak jednoduchý právě je to nějaký spešl kotel se svým podavačem a ještě ohřevem vody a právě se termín instalece domlouvá dlouho dopředu a v podmínkách je že musí bejt rozvody a všechno připravený aby ono ho dovezli namontovali odzkoušeli a už to fungovalo...
jde to posunout ta instalace ale protože jsme v pondělí potvrzovali že to na sobotu opravdu bude hotový (tak jak nám jiná firma slíbila) tak je to vpodstatě ted už s pokutou pokud jim v pátek zavoláme že se to nestihlo.....
aha, takže vy by jste platili pokutu za firmu, která by vám nedoděla včas to, co jiná firma požaduje. V tom případě by jste pokutu mohli vymáhat po té, co vám dělá rozvody. Ale to neřeší problém s instalací...
blbí je že nikdo jinej nemůže ten kotel zapojit bo je to něco spešl a nedostali by jsme záruku a taky je v tom zamontovaná dotace zelená úsporám no je to složitý chjooooooo
blbý je, že to maj některý firmy dobře obšlápnutý, aby jim kšeftík nikdo nevyfouk a ještě na tom co nejvíc trhli
držte palčáky ještě jednou
tak to vůbec nepochybuj, že všechny držíme.... zítra trubky dorazej a bude vše včas hotový.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 15:47
- Nahlásit
Dámy, jdu s plesnifcema ven a pak zase zpracovávat japka, hrušky..... pokud to vyjde, tak se objevím večír, jinak až zítra odpolko, páč ráno sem v Práglu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 15:59
- Nahlásit
PetraK
já taky. Ve třech letech. Když jsem na štědrej den rozložila sváteční náladu tím, že jsem mezi koledy, které hrála moje sestra, začla mlátit do kláves a křičet: "Oftáty, ctveráty!"
Už vím, koho si pozvat na Vánoce
brut
právě, že ten, kdo nemá někde známý, tak má prostě smolíka
no tak to jsem já, páč já žádný známý nemám... asi bych se nad sebou měla zamyslet
si si dovolila děsně moc....takhle blbě se ptát někoho, kdo to myslí tááááák dobře
no, von jim určitě adekvátně platí... vsadím se, že po nich de a voni dělaj, páč se bojí vo práci
Ty si z Ivančič?
Jenom čtvrtkou, narodila jsem se v Boskovicích Ale máma tu žila celej život a pak se sem zas vrátila Nestěžuju si, ale dost okolí zplundrovali, bejvalo tam hezčejc... aspoň vidíš, proč tíhnu k tomu maloměšťáctví a velký města mě děsej
Fajka
Kikinka u v novém domově..
Ta žencká, co venčí toho psa mě ukradla bundu!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 17:05
- Nahlásit
A vy chcete, abych šla do Práglu, jó?
URL
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 18:21 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Růůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůžový teplááááááááááškýýýýýýýýýýý Ramštajnííííííííííííííííííííí
dyž má ta Ešuska tak ráda ty plameny tak jí sem jeden šooopnu aby se nezdržovala s tím mojím žehem
jo a děkuju za držení palcůch a hlásím že můžete pustit bo trubky dorazily opakuju trubky dorazily zítra se bude montýrovat
inu
A vy chcete, abych šla do Práglu, jó?
no hustý ty vado ...tak tam já teda NIKDY!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 18:55
- Nahlásit
Růůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůžový teplááááááááááškýýýýýýýýýýý Ramštajnííííííííííííííííííííí
preju, at ma Fajka vic pary do tech trubek, co este nejsou, ale budou. nakonec ani plyn ci drevo nebude potreba, esuska ti stihne vytopit barak sama nama.
inu
Pani, vy ste takovej vedec, ze jo.. co to je presne za svini hemolyticky streptokok typu b? Tyka se lidi, tedy - na netu sem skoro nic nenasla
|