| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 11:18
- Nahlásit
Fajka
mě neschne prádlo a je doma vlhko protože furt debilně prší
na to, že hlásili, že už pršet nebude, tak máme okolo baráku tři cenťáky vody a stále teď už jen mží
Dneska přišli řemeslníci vymlátit podlahu a nahazovat omítky + strop. Topit budem nejdřív 10.10. když se něco nepoto....
ježíš, to je šílená představa .... moc vás lituju. Já po loňských zkušenostech hlásila, že se od září dělají jen věci a úpravy, které nebudou zasahovat do topení, páč jinak by jsme tu zmrzli
Bud potřebuju suchý počasí a nebo bednu ořechů na ty nervy
nebo ořechové houstičky?
je fakt skvělá noooo a u nás pochybuju že by se dovedla celej život s Fájou míjet
u nás se Svině s Brutem míjí... sice je to občas trochu na nervíky, ale jde to. Žijou spolu ( nebo spíš kousek od sebe ) už pět let a zatím dobrý. Ovšem s piraňou ssi fakt rozumí a můžou být pospolu
noooo to řikááám fuuuurt!!!!
Až přestane pršet udělám nový fotky..už jí začíná chlupatět krásně ocásek
udělej, sem na ní moooc zvědavá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 12:18
- Nahlásit
Dámy, zase se tu objevím ....jdu pokračovat ve výrobě fusekláčků a pak venčit plesnifce.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:05
- Nahlásit
uspim dítě, du řezat dříví a vono PRŠÍ. Dohajzlu už ale
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:57
- Nahlásit
Zdravím, probíhám, jen tady vodhodím svou frustraci:
"vžžžžžžžm"
a zase du
Případné zodpovězení řečnické votázky, co letos nebylo posratý nechám na vás
A jinak pro pí brůtofku: troubu jsem nemohla zatím pořádně vyzkoušet, páč tu čtyři dny nešel plyn (= nedalo se vařit a netekla teplá voda), a tak jediný, co krom spálenejch buchetek jsem stihla uplácat byl perníkovník. Teda von je to údajně medovník vod Dr. Quetkera, ale věčí chnus aby čék pohledal
Příště to zkusím podle nějakýho recepisu..
jo a Kuboj je právě na pohovoru
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:58
- Nahlásit
Fajka
Kdooooooooooooo chce Kikinkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu??????????
Švára má zatím kočičí embargo, nó
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 19:54
- Nahlásit
Ahojky lidi..... už jsem zase zde. Opět mi umřelo písí a to tak že úplně a když mi ho konečně zprovoznili, zjistila jsem, že sem si vyhodila s papírama i přihlašovací heslo..... tak esli nebude vadit, občas bych zasejc přišla pokecat.....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:31
- Nahlásit
inu
páč tu čtyři dny nešel plyn (= nedalo se vařit a netekla teplá voda)
kde to bydlíte? ...vám furt něco nejde
Teda von je to údajně medovník vod Dr. Quetkera, ale věčí chnus aby čék pohledal
Příště to zkusím podle nějakýho recepisu..
peču jen podle receptů, právě díky těm chnusům
Kuboj je právě na pohovoru
držííím palce, doufám, že to vyjde
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:33
- Nahlásit
vlk
huráááááááááááá, vlk se nám vrátil
Rády tě vidíme...co je nového v šibím ráji?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:42
- Nahlásit
Dámy, loučím se , zítra budu u ségry, takže se tu objevím odpolko nebo až večer.... Kachýnko, v pátek dopolko jsem určitě doma, ale nech mi tu prosím mejlík, ať se domluvíme
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:46
- Nahlásit
brut
v šibím ráji pro šiby veselo, pro mě občas na mokrej hadr... ale de to....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 21:25
- Nahlásit
vlk
Ahojky lidi..
Fítej, pani
brut
kde to bydlíte? ...vám furt něco nejde
A už jsem psala, že se učíme lítat, bo ti magoři tady rozkopali celou ulici, takže tu není kudy chodit a je tu plno bahna
držííím palce, doufám, že to vyjde
mno, f pindělí má další kolo, tak snad.. snad
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 10:02
- Nahlásit
Zdravím milé dámy, jen prolítávám, páč za chvíli jedu do Práglu
vlk
šibím ráji pro šiby veselo, pro mě občas na mokrej hadr
koukám, že to funguje všude stejně.... u nás sou plesnifci vysmátí a já chodím s hadrem na palici Myslím, že si šibinky užiju v Jeseníkách, kam je přihlásili na víkendofku. Sem na ně moooc zvědavá
inu
už jsem psala, že se učíme lítat, bo ti magoři tady rozkopali celou ulici, takže tu není kudy chodit a je tu plno bahna
koukám, že Bérno a Prágl sou jedna bahnitá koule Vůbec nezávidím, naštěstí tohle už máme za sebou...
f pindělí má další kolo, tak snad
určitě!!!!!!
Jinak náš debil soused v úterý málem podpálil nejen svůj barák ale i ten náš. Nešel mu roztopit kotel plnej dříví, tak si vzal 3l kanystr s benzínem a ten benzín tam nalil.
Naštěstí (nejlepší by bylo, kdyby ho někdo někam zavřel a nepustil ho ven, páč začíná být okolí nebezpečnej, vožrala ) se mu nic nestalo, takže běžel přes půl ulice k sousedům, kde hledal pomoc ( místo aby hasil), tam byla jen mladá s půl ročním dítětem, tak zavolala hasiče. On běžel zpět, potkal souseda, vběhli k němu do sklepa a začali hasit..... povedlo se jim to nejhorší zvládnout před příjezdem hasičů.....
Teď abych se bála z baráku odjet, aby se něco nestalo..
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 11:02
- Nahlásit
Třikrát slivovici velké náčelnici! Čili mě!
Myslím, že začínám mít skutečně dost
Dneska se mě zdálo, že sem na čoklím táboře, pí Fajkýšová mi pučila Feiko a dyš se dělal obrat na místě, milá Feiko si zadřepla a začala bopkovat.. a já jsem neudělala nic jinýho, než že sem to chytla do ruky, páč v areálu se bopkovat nesmí Cvičitelka mě ešě pochválila za duchapřítomnost a zbytek noci sem strávila tím, že sem si drhla ruce
Co to sakra znamená, milý Frojdi?
Jo a jináč kdo máte zkušenosti s automatickýma vopravama ve wordu, tak včera mě to vyhodilo následující větu:
Mimoto, myši a ryby postrádající protein p53 často přežívají déle než jejich divoké protějšky, které obvykle neumírají na kravinu, která pravděpodobně nebyla velkou hrozbou pro reprodukční úspěch
Tak bacha, abyste nehumřely na kravinu
brut
Jinak náš debil soused v úterý málem podpálil nejen svůj barák ale i ten náš. Nešel mu roztopit kotel plnej dříví, tak si vzal 3l kanystr s benzínem a ten benzín tam nalil.
Tak dobrý
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 12:13 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
inu
Tak bacha, abyste nehumřely na kravinu
hihi ale jak by se to krásně vyjímalo na parte..... opustila nás navždy po dlouhé těžké kravině...... pomooooc......
...a jinak do hovna ve snu šlápnouti či šáhnouti znamená prachy..... takže možná vbrzku velikého jmění nabudeš.....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 12:17
- Nahlásit
PetraK nikde? opakuji PetraK nikde?
Třiiiiiiiiiiiiiii sestryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Ha Inuita tu je. Tak třikrát slívovice velké náčelnici Inuitě
inu
milá Feiko si zadřepla a začala bopkovat.. a já jsem neudělala nic jinýho, než že sem to chytla do ruky,
to znamená, že seš na tom ještě furt dobře, páč taky mohla mít průjem
Na frontě Mája tento týden klid. Je to příjemné. Ale hlavně, Mája s Batynou si konečně začaly pořádně hrát a tahat se
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 13:47
- Nahlásit
vlk
hihi ale jak by se to krásně vyjímalo na parte....
Pani, huž ste tu sice dlouho nebyla, ale hjůmor máte furt stejnej
a jinak do hovna ve snu šlápnouti či šáhnouti znamená prachy.
při mý smůle to budou nějaký výdaje Ale pokud né, to jsem si asi neměla umývat ruce, có?
takže možná vbrzku velikého jmění nabudeš.....
sice nevím, vodkaď by se to mělo vzít, bo nemám po kom co dědit, ale sešlo by se
A taky by to byla malá kompenzace bo to fakt děsně smrdělo! čím to Fajkýšová krmíte?
kachna_
beru tu vlkoj verzi vo prachách
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 15:19 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Tři sestrýýýýýýýýý vespoleeeek!!!!!
Hele jezdí nám sem takovej jako stavbyvedoucí jo a řikáme mu indián bo to je snad jednovaječný dvojče Vinetuuuuua chybí mu jen ta čelenka je boží prostě a Ešuska by ho asi milovala bo chodí v černým má černou káru a má rád Metaliku a Ramštajn
inu
Třikrát slivovici velké náčelnici! Čili mě
staniž se !
Dneska se mě zdálo, že sem na čoklím táboře, pí Fajkýšová mi pučila Feiko a dyš se dělal obrat na místě, milá Feiko si zadřepla a začala bopkovat.. a já jsem neudělala nic jinýho, než že sem to chytla do ruky, páč v areálu se bopkovat nesmí Cvičitelka mě ešě pochválila za duchapřítomnost a zbytek noci sem strávila tím, že sem si drhla ruce
Co to sakra znamená, milý Frojdi
to znamená že už nemáš chlastat můj Lojzo můj Lojzo !!!
čím to Fajkýšová krmíte
a tak znáte to...blbejma lidma, řemeslníkama, debilníma sousedama.....prostě jak se to tak nachomejtne
kachna_
pravdu díte pani
hele naše přemilá šibová Vlková vstala z mrtvejch zdravíme šibí klan
Děcka u nás je jak dyž tu vybouch granát komplet všade nevím kdo tohle uklidí
dneska už aspon přivezli kontejner do kterýho tu suť ted zrovna nakládaj takový šikovný štyry kucí ještě musíme vodvýst jednu várku železa (už třetí) rozřezat kusy starýho nábytku a uklidim si aspon na zahradě bo doma se zatím nedá...až příští tejden ...ach jo....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 16:56
- Nahlásit
Fajka
Hele jezdí nám sem takovej jako stavbyvedoucí jo a řikáme mu indián bo to je snad jednovaječný dvojče Vinetuuuuua chybí mu jen ta čelenka
gde máš foto, vosobo? Máte doma foťák jak kráfa a indiána nám nevyblejskneš?
to znamená že už nemáš chlastat můj Lojzo můj Lojzo !!!
To pití je nějaký pančovaný, bo sem eště zapomněla dodat, že jak sem si myla te ruke, tak přestala týct voda
a tak znáte to...blbejma lidma, řemeslníkama, debilníma sousedama.....prostě jak se to tak nachomejtne
výslednej produkt smrdí pekelně, bejt váma, přejdu na granule
pravdu díte pani
NEPŘIPOMÍNAT!!! Orisláfka minulej tejden namočila držku do jedný takový.. a samozřejmě na tý dršce měla náhubek
Jedinej ne-debil v naší famíliji je Mikóšo, ten si houen nefšímá!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 20:28
- Nahlásit
inu
Co to sakra znamená, milý Frojdi?
že máš v hlavě guláš a potřebuješ si řádně odpočinout nebo taky, že začínáš blbnout a potřebuješ do práce či, že jsi na štíru s penězma nebo.... mám pokračovat
Mimoto, myši a ryby postrádající protein p53 často přežívají déle než jejich divoké protějšky, které obvykle neumírají na kravinu, která pravděpodobně nebyla velkou hrozbou pro reprodukční úspěch
do disertašky naprosto bombová věta
Tak dobrý
jj, bydlíme moooooc dobře
kachna_
Na frontě Mája tento týden klid. Je to příjemné. Ale hlavně, Mája s Batynou si konečně začaly pořádně hrát a tahat se
hurááááááááááááááááááááááááááááááá
Kachýnko, jak to bude zítra, dorazíš? Mám ti někam písnout číslo founa, aby jsme se domluvily přímo?
Fajka
je boží prostě a Ešuska by ho asi milovala bo chodí v černým má černou káru a má rád Metaliku a Ramštajn
není to nějakej štajní klon, že ne? Páč jinak máme po Ešusce, by se samou radostí rozpustila jak máslo....
Děcka u nás je jak dyž tu vybouch granát komplet všade nevím kdo tohle uklidí
nechci být za čarodějnici, ale předpokládám, že úklid čeká na vás, paní
dneska už aspon přivezli kontejner do kterýho tu suť ted zrovna nakládaj takový šikovný štyry kucí ještě musíme vodvýst jednu várku železa (už třetí) rozřezat kusy starýho nábytku
nezávidím, brrrrrrrrrr, je mi moooocinky líto , ale čeká nás něco podobnýho a jsem z téhle představy celá bolavá na těle i na duchu
inu
NEPŘIPOMÍNAT!!! Orisláfka minulej tejden namočila držku do jedný takový.. a samozřejmě na tý dršce měla náhubek
v úterý přišli plesnifci s páníčkem domů a první, co jsem slyšela bylo: "Di tý potvoře umejt držku, má jí opatlanou od ho*na, bylo asi pěkně jetý" Sem myslela, že přerazím oba... chlapa i piraňu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 20:37
- Nahlásit
čau lidiiiii,
tyjo konečně můžu neformálně pozdravit????
nestíhačka, tradice - konec měsíce snad se to zlepší.
teď jsem si přečetla novinku u mishi, snad se nebude zlobit že vám to sem písnu - nějakej rotvík jim pokousal Gastona má kousanec na hrudníku a kousnutej bok šmudla malej. tak posílejte energii ať se to bez komplikací hojí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 20:59
- Nahlásit
Janiii
tyjo konečně můžu neformálně pozdravit????
ahojte, jak se staví?
nestíhačka, tradice - konec měsíce
jak jinak u vás
u mishi, snad se nebude zlobit že vám to sem písnu - nějakej rotvík jim pokousal Gastona má kousanec na hrudníku a kousnutej bok šmudla malej.
brouček malej .... držíme palce, ať je rychle fit
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:04
- Nahlásit
jak se staví?
nijak, Míra marodí
jak jinak u vás
nojooo, ale vy už jste holky zvyklý, že jo zítra snad udělám fakturaci, estli ne, tak tam musim v sobotu
a zítra se jdu kadeřit a přemýšlím nad heslem Postřižin - "éra zkracování"
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:18
- Nahlásit
Janiii
nijak, Míra marodí
chudák , tak ho pozdravuj a ať je brzo zdravej
ale vy už jste holky zvyklý, že jo zítra snad udělám fakturaci, estli ne, tak tam musim v sobotu
ej , ale to zítra zvládneš a budeš mít o víkendu klídek
zítra se jdu kadeřit a přemýšlím nad heslem Postřižin - "éra zkracování"
co chceš zkracovat?
A co Berniíí a modrá koule?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:22
- Nahlásit
co chceš zkracovat?
jsi jak Míra nooo, asi to nechám trochu prostřihnout, mam těch vlasů nějak moc uvidim. budu vás informovat
Berniii je prdlá - takže žádná změna, a kocour je dement - takže žádná změna
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:33
- Nahlásit
Janiii
zkracovat je dobrý, taky jsem do toho šla a shodila jsem hřívu. Sice se mi chtělo brečet, když jsem ty vlasy viděla na zemi, ale jsou to přeci jenom vlasy, že jo? Tak s chutí do toho, ať nejsem jediná, kdo zkracuje na zimu.
Hoj všem, jsem na neschopence, takže se k vám zase na chvíli dostanu, i když mi teď hafo času bere Gaston. Dneska jsem ho chtěla vzít na prochajdu k rybníku a nedošli jsme, místo toho jsme skončili na veterině... Absolutně nechápu, proč si pořizuje rotvíka člověk, kterej ho nezvládá. Ženská jen stála a koukala, jak má Gastona v hubě. Už jsem myslela, že se Gastoňák nezvedne...
Janiii
Aktuální info: zvedl se na čůrání, ale jen se vyčůral a letěl dom a furt si oblizuje packu, páč mu tam asi stejká něco z tý rány na hrudníku. Uvidíme ráno, teď jsem si rozbalila spacák a budu spát u něj... Dejchá v poho, takže ty žebra snad nenarušil tak moc...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:37
- Nahlásit
mishi
achjo tak přeju pokud možno klidnou noc!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:39
- Nahlásit
Janiii
jsi jak Míra
nenosím kabelky
nooo, asi to nechám trochu prostřihnout, mam těch vlasů nějak moc
uvidim. budu vás informovat
sem zvědavá
Berniii je prdlá - takže žádná změna, a kocour je dement - takže žádná změna
vše při starém, což je mooooc dobře
mishi
zkracovat je dobrý, taky jsem do toho šla a shodila jsem hřívu.
jenže Janiííí nemá pomalu co zkracovat... by měla max ježka
Hoj všem, jsem na neschopence
a jéééje
Dneska jsem ho chtěla vzít na prochajdu k rybníku a nedošli jsme, místo toho jsme skončili na veterině... Absolutně nechápu, proč si pořizuje rotvíka člověk, kterej ho nezvládá. Ženská jen stála a koukala, jak má Gastona v hubě. Už jsem myslela, že se Gastoňák nezvedne...
chudinka Gastonek .... držíme palce, ať se brzy vzpamatuje a je mu zase dobře
zvedl se na čůrání, ale jen se vyčůral a letěl dom a furt si oblizuje packu, páč mu tam asi stejká něco z tý rány na hrudníku. Uvidíme ráno, teď jsem si rozbalila spacák a budu spát u něj... Dejchá v poho, takže ty žebra snad nenarušil tak moc...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 21:41
- Nahlásit
zkracovat je dobrý, taky jsem do toho šla a shodila jsem hřívu
mishi
a jak moc? nemáš nějakou fotooo?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 22:10 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
brut
Dorazim, dorazim,
telefon na mě je , přibližnej časovej odhad budu mít kolem deváté ráno.
Škrabadlo mám naložený.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 22:12
- Nahlásit
kachna_
Dorazim, dorazim,
supéééér..... mám zapsáno, odmaž si foun jdu posílat své číslo
|