| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:38 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
vlk
esli teda není černá a je kastrovaná a zvyklá na psy že ji občas proženou (ale nesežerou) a loví myši, tak bych ji i brala ....
černá fakt není kukejte:
ale pani jak může bejt kastrovaná dyž je to kotítko??? majinkatý...není kastrovaná ale to neřeště to vám zaplatím, ale nechtějte po mě ať zkouším jestli je zvyklá na psa to by neklaplo...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:41
- Nahlásit
|
inu
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:41
- Nahlásit
Fajka
no sem no...a nejrači bych tam nešla
ty naděláš.. když mě nesežrali moji spolužáci (a to mě svorně nesnášelii skoro všichni = jediná věc, na který se skutečně za sedm let studia shodli ), nesežerou ani tebe
tak to je supe
to jo, bylo to gůt, zahřálo to u pravý komory a levý předsíně
A gůt taky bylo, že přišla učitelka, od který bych to nečekala, páč učí v jiným městě..
hmm tohle je na pytel to řikám pořád že tenhle rok stojí fakt za houno..
já bych to řekla míŇ slušně, protože je to víc pravda.. eště, že už není žádnej tábor nebo sraz, bo takhle aspoň nemusím mezi lidi
|
inu
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:43
- Nahlásit
Tyjo, Kikuša je fakt povedená, to by se mě docela líbilo mít v rodině (ač nejsem kočkofil), ale není komu a kam.
ALe vlkoj ju dejte, uvidíte, že bude brzo šéfovat celý smečce shib
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:43
- Nahlásit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:50
- Nahlásit
Fajka
e mě budou zdát.. uvidíme uvidíme...
tak já držím palce, aby to klaplo. Kde u Pardubek by to mělo bejt?
a tak i to by mohl být že
no von sice jako že ne, že jo, ale je takovej.... měkkouš. No
no právě že neeeee
a do hajz-lů
to by sme tam museli nastoupit šecky co sme tu
no a? Aspoň bychom si konečně daly šécky sraz
už se vidím jak jedem pro trubky do Polska
no ty vado, vy jste zájezdníci normálně si lidi dojdou k Rottovi do železářství a voni si z toho udělaj zájezd k Pšonkům
Hele s těma nohama joo ...co křečáky nemáš?
ne, e, křečci to nejsou, to je prostě taková svalová únava, fakt jak kdybych se vysápala na Sněžku, Lysou horu a Kralickej Sněžník v jednom dni. Totál vyřízeno, bolí nejen svaly ale i klouby v kyčli
Fajkooooooooooooo
já chci taky Kikinku.... myšiska mi opět hejbaj barákem i žlučí.
Vlk chce Kikinu!! dáte to dohromady???? Jo?? Huráááá!!
vlk
Yumča roste jak z vody, na klubofce sme byly za nejlepčí dorosténku....
vy se máte osobo, vám stačí dát čokloj vodu, já do něj musim cpát maso
A gratuluju k úspěchu, máte radost, že jo?
inak nic, holky sou hodný......
nuda teda?
a ani o fteřinu déle......
inu
Brňáci (Moraváci) jsou víc v pohodě
to jo to souhlasím, ta morava je v tomhle určo jiná. A taky tam nemáte takovej bordel jako tady.
vyjímka potvrzuje pravidlo, ne?
ajo vlastně, já zapomněla na pravidlo výjimky a na to že se vymykám z běžné populace . Hm no a byla by v Práglu nějaká šance na práci? Nechcete se teda začít přece jen třeba oba pootáčet tímhle směrem? Není to třeba náhoda, že jste na tom oba teď stejně, co??
takže se necejtím jako takovej looser..
JDI (pokud jsou tu opravdové dámy, tak prominou) DO PRDELE!!
NEJSI LŮZR, jsi kretén, páč si myslíš, že si lůzr. To jo, to si. Kretén, ale ne lůzr, takže to hned odvolej, nebo uvidíš!!
my jsme byli šílená třída.
no, my jsme byli taky banda magorů , zlatý jádro jsme se scházeli pořád každej rok, pak byla pauza - teď v létě zas byl sraz a bylo to zas dokonalý, bordel, bordel, bordel
Ale dost mile mě to překvapilo, opilí kluci mi slibovali náruče květin za to, že jsem to setkání dala dohromady a pár se mě jich omluvilo za to, jak se ke mě tehdy chovali.
no vida, i hošíčci dostávají občas rozum
. Bolí mě sedět, chodit, stát, cokoliv dělat, dokonce i dejchat.
Inuiši, to je mi líto, hergot. a blbej dotaz bylinky nějaký jsi zkoušela? Akupunkturu a takovýdle věci? Nemyslím, že by to vyřešily, ale mohlo by to ulevit? co?
Knihy jsem nečetla, filmy jsem viděla dva
já to zas měla a mám obráceně, spíš knížkuju a tím pádem mám svou představu, kterou mi pak kretén režižér dokonale rozbije . Si pamatuju, když jsem četla prvního Dicka Francise - Smrt favorita, tak jsem pochopitelně o hlavním hrdinovi měla zcela jasnou představu, jak má vypadat. Šok v kině byl příšernej
kdyby byl blondýna se čtyřkama, to by bylo teprv divný
vona nemá tudletu vaši oryjentaci na sestry
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:52
- Nahlásit
Fajka
ach bože, ach bože, to nejni kočka, to je krásná dekorace!!
Proč já nemůžu mít kočku??
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 11:00
- Nahlásit
Fajka
Kotítko ???? jak asi starý to je ???? Vyskočí aspoň na linku nebo nějakou almárku ???? Jinak ji ty moje potvory uslintaj a utahají..... jináč je hezoučká..... vo zaplacení kastrace by ani nešlo, spíš že před tím nemůže jíst a pít, což je v bejváku se třema šibama dost neproveditelný bo ty žerou a chlastají fůůrt a pak po aby měla pár dní vod nich klid.... to taky v chalupě kde nemám dveře bo vlastně nemám pokoje dost neproveditelný.... a kastovat se musí bo tu máme tři kocoury a nadržená kočka je dost protivná......
PetraK
vy se máte osobo, vám stačí dát čokloj vodu, já do něj musim cpát maso
... taky do nich cpu maso, nic jinýho ty potvory stejně nechtějí žrát.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 11:04
- Nahlásit
vlk
taky do nich cpu maso, nic jinýho ty potvory stejně nechtějí žrát.....
viď? Divný!! Dneska jsem k snídani servírovala tvaroh s japkama a piškotama....... a co myslíš? Smeták házel takový gezichty, že jsem mu to málem sebrala a byl o hladu. pak to radši sežral
Vem si Kikinu, veem, ať se má dobře!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 11:27
- Nahlásit
PetraK
A taky tam nemáte takovej bordel jako tady.
né, zato máme černé falické hodiny na hlavním náměstí
Hm no a byla by v Práglu nějaká šance na práci? Nechcete se teda začít přece jen třeba oba pootáčet tímhle směrem? Není to třeba náhoda, že jste na tom oba teď stejně, co??
Teoreticky byla. Teoreticky, chtělo by to hlubší průzkum. Ale já ti nevím. Já jsem se tak klepala, až dodělám školu, najdu si práci, že z toho města vypadnu, páč mi tu není dobře.. a teď bych měla jít ještě do většího, míň zelenýho, víc lidnatýho?
To jo, to si. Kretén, ale ne lůzr, takže to hned odvolej, nebo uvidíš!!
já ale neměla namysli, že jsem na pracáku.. ale že šest let se dělám s doktorátem, kterej asi v životě neupotřebím.. takže máš pravdu.. jsem spíš kretén..
blbej dotaz bylinky nějaký jsi zkoušela? Akupunkturu a takovýdle věci? Nemyslím, že by to vyřešily, ale mohlo by to ulevit? co?
Bylinky.. jaký? Není to třá skříplej nějakej nerv? Nebo nerfů vícero? Akupunkturu ne-e, jednak to není grátis a druhak sou to jehly... A na homeo nevěřím.. viz jak jsme "léčili" čoklovo kouli u věhlasné homeovetky..
já to zas měla a mám obráceně, spíš knížkuju a tím pádem mám svou představu, kterou mi pak kretén režižér dokonale rozbije
todle moc dobře znám, knížka je na 99% lepčí téměř vždy než film, ale mě Mayovky nějak úplně minuly, Foglarofky mě jen štrejchly, stejně jako Verneofky, já četla Setona, Tomečka a jim podobný existence.
hlavním hrdinovi měla zcela jasnou představu, jak má vypadat. Šok v kině byl příšerne
Já teď čtu Ságu prokletých (ale nedočtu, páč z 47 dílů u nás vyšly jen 4 a šlus, víc jich nebude) a chtěla jsem zákonitě vědět víc a na youtube jsou nějaký trailery, možná falešný, každopádně dyš sem viděla, CO tam představuje Tengela, tak jsem udělala jen "panebože ach ne" a vrátila se ke kníškám
Miluju kníšky! A konečně mám trochu času číst
ona nemá tudletu vaši oryjentaci na sestry
fuj, už jsi potkala mou sestru? Teda vona je jako hezká a všecko, ale to bych se radši vykastrovala než abych se na ňu vorijentovala Krom toho je již vdaná
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 11:44 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
vlk
Kotítko ???? jak asi starý to je ???? Vyskočí aspoň na linku nebo nějakou almárku ???? Jinak ji ty moje potvory uslintaj a utahají..... jináč je hezoučká..... vo zaplacení kastrace by ani nešlo, spíš že před tím nemůže jíst a pít, což je v bejváku se třema šibama dost neproveditelný bo ty žerou a chlastají fůůrt a pak po aby měla pár dní vod nich klid.... to taky v chalupě kde nemám dveře bo vlastně nemám pokoje dost neproveditelný.... a kastovat se musí bo tu máme tři kocoury a nadržená kočka je dost protivná
umí ze země až na hlavu ..stačííí??? jak starý nevím..tak 4 měsice cca možná 5 nevím...fakt byla majinká kostřička potažená kůží a ted má pupek jak hrom
já když měla na kastraci kočku tak nesměli od rána pít jíst ve dvě hodiny je kastrovali do večera je měla vetka u sebe, když sem si ji večer vyzvedávala tak už byly v pohodě a jak sem ji přivezla domu hned sem pouštěla normálně ven a fertig..dneska už to dělaj nějak šetrně že pak není skoro žádná rekonvalescence...
ten zájemce z Pardubic je já k ještě jedný číče taky zachráněný z ulice ale je to do paneláku...no tak uvidíme jak se rozhodne..nabídla sem že to můžem zkusit a kdyby to nešlo tak si ji vemu zpátky tak uvidíme jak se rozhodne...
PetraK
ach bože, ach bože, to nejni kočka, to je krásná dekorace!!
Proč já nemůžu mít kočku??
jo super dekorace....akorát živá.....dneska ráno sem jí našla jak běhala po dílně a hlavu narvanou v konzervě ....vylizovala zbytky blbka
sem si teprv ted všimla toho kačírkovýho záhonku z apaluchy! krááásnej... a to uprostřed je ta vrbička že jo??? asi by jí chtělo vošmikat drobátko aby zhoustla jináč to bude koště
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 11:48
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Huš sem tu. Hlásím, že víkend byl tak trochu šílenej.
V pátek jsme odjeli dřív, než se předpokládalo. Tím nastal trochu chaos ohledně různých předávek atd. Těsně před odjezdem mě vytočil hovor s tetou do vejvrtky, takže jsem odjížděla vysoce nas*aná.
Mužskej nás vyhodil u tetky a jel pro wami domů, pak se měli odebrat na pochod po Beskydech. Jenže wamijofce se rozbilo autí, takže se vše poposunulo a do Beskyd odjeli až v sobotu ráno. Vyšlo jim počasí, cesty byly podle fotek i mužskýho slov dost "zajímavé" a hlavně ne moc vhodné pro mé nožičky. Vrátil se v neděli večír naprosto spokojený, unavený a hlavně nabitý spoustou energie.
Mezitím jsem tetě očesala veškeré ovoce ze stromů, trochu jí poklidila a v neděli se nepostavila na nohu. Plesnifci dostávali od tety několika dávkový nášup, takže byli naprosto spokojení.
Včerejší odjezd byl už dopředu moc vtipný, páč jsme přemejšleli, jak se do autíka vejdou všechny přeprafky s japkama, hruškama, konve, vejce atd. Zkrátka jsme odjížděli s narvaným autíkem a vypadali jak stěhováci...
kachna
ještě jednou moooooooooc děkuji za škrábadla ( z azyláku vzkazují, že taktéž moc děkují a na sestavení si asi budou muset najmout někoho s vyšším vzděláním )
A ještě musím mooooooooc poděkovat za vořechy, díííííííííky
Doufám, že synek vše předal a nečekali jste na něj moc dlouho. Prý pospíchal, aby byl doma od vlaku co nejdřív.
mishi
Taky fusekláčky? Taky je dělám
právě od tebe jsem poprve slyšela o fuskláčcích
Sem psala několikrát, ať mi sem dáš návod nebo odkaz, ale vždycky to zapadlo, takže sem začala hledat ne netu a zkoušela je podle návodů, který sem našla ..... dokonce už vypadají jak psi a ne jako morčata ( alespoň podle rodinky)
Děláš je stále? Já nejdřív myslela, že by to mohlo být zajímavé pro děti ségře na tábor, ale není to pro hyperaktivní děti. Takže hledám dál, co by s nima mohla vytvářet....
Jdu číst dál, ale doufám, že už je jak tobě tak Gastonovy dobře
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 11:49
- Nahlásit
inu
černé falické hodiny
a to je fakt! Na tuhle důležitost jsem naprosto zapomněla. Pro tohle stojí za to v Brně žít
.. a teď bych měla jít ještě do většího, míň zelenýho, víc lidnatýho?
no blbý, no. chápu to. Já město taky vůbec nerada, jéénže... ta práce tady prostě vždycky spíš je, než na vesnici o dvou číslech. Jsem teď jen tak zkusmo koukala, jaký by to bylo bydlet na chalupě a dojíždět do Prahé za prací.... no čurina. páč bych vůbec nebyla doma. Bydlela bych ve vlaku
. takže máš pravdu.. jsem spíš kretén
jako dycky. já mám dycky pravdu
No ale prostě lůzr nejsi. Víš kdo je lůzr?? Lůzr je čék, kterej je životní prase! Myšleno hajzl. To je lůzr. Ne ty. jasný?
Bylinky.. jaký?
No to nevim právě, to by se muselo zjistit, ale asi bych zkusila jednak nějaký čistící a pak revmatický?? Vím že na to je brutnák lékařskej.
A na homeo nevěřím..
no u nás zas homeo v Herčíkově podání Murphyho hodně, hodně zachránilo.
knížka je na 99% lepčí téměř vždy než film
souhlas. čék sám je nejlepčí režižér a dělá nejlepčí kásting
, tak jsem udělala jen "panebože ach ne"
to zní jak z červený knihovny
A konečně mám trochu času číst
no vidíš, aji pozytýva se najdou
ale to bych se radši vykastrovala než abych se na ňu vorijentovala
no vidíš a pak můžeš rovnou k vlkoj, páč vona hledá vykastrovanou kočku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 11:56
- Nahlásit
Fajka
ak běhala po dílně a hlavu narvanou v konzervě
souhlasím, je to blpka
sem si teprv ted všimla toho kačírkovýho záhonku z apaluchy! krááásnej.
dík, moc se nám líbí. A přišli jsme na to, že to je i levnější než celá mulčovací kůra . Vrbka přijde k zástřihu z jara, kdy se má stříhat, to má úkolem máma. Jak jí znám, přistřihne jí křídla tak, že milá vrba vobrazí i z kořenůch
jináč to bude koště
tohle je věc s kterou bojuju od začátku u Brtnika. Odmítá střihat. Tak já střihám potají a von pak vykřikuje- "vidíš, vidíííš? Jak je to hustý i bez střihání??" A já se pak shovívavě usměju a vykřikuju: "Vidíš, vidíš, jak si hloupej milý Lojzo?? Vostřihaný to je a to několikrát!" . Vypláznu jazyk a honem rychle utikám, aby mě nechytnul
brut
l tak trochu šílenej.
takže standardka
v neděli se nepostavila na nohu.
a kurňa, si to přehnala, co? Už je líp?
Plesnifci dostávali od tety
ste je měli s sebou?? No tý jo to musela být teta ráda! A co fusky-líbily se?
s narvaným autíkem a vypadali jak stěhováci
hm, takže závěr taky standardka
Doufám, že si Brůtikovi vynadala za to kolik toho do toho auta zase narval
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 12:12
- Nahlásit
Fajka
ten zájemce z Pardubic je já k ještě jedný číče taky zachráněný z ulice ale je to do paneláku...no tak uvidíme jak se rozhodne..nabídla sem že to můžem zkusit a kdyby to nešlo tak si ji vemu zpátky tak uvidíme jak se rozhodne...
...tak kdyby jim to nevyšlo, máš mě v záloze....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 12:15
- Nahlásit
PetraK
no jistě, opět dvě známý úchylný firmy!! už ste si k těm třem ségrám sehnaly toho bráchu aspoň, aby to nebyla taková nuda?
bráchu? Néééééééééééé
áách jo, taky chcu koprofku, taky chcu.
až jí budu zase dělat, tak odeberu a přivezu, chceš?
jo tuhle já taky můžu.
můžu všechny pěkný
s rodinou sou furt jen samý potíže, já to porád řikám
to mi povídej!! Přijedu domů a tady bordel jak v tanku...sem nas*atá huš mezi dvéřma a dovrší to mužskej, když se směje mým fusekláčkům, že sou to kapibary
a rozcapenej k tomu no ale měla jsi ho vidět včera. Šel návštěvou k sousedce Danušce, kterou miluje............
zrzeček střelenej
no tady to sama vidíš, seš normální teroristka!
jáááá? Si začínáš a pak se divíš
tak sválně, no?
nóóó..........musím chvílu přemýšlet ..........
nebo na to loupání vořechůch, jak koukám
to budou, kachýnka nám jich hoooodně přivezla, takže harantííííse jim letos nevyhnou
tak to je marný, marný, marný, je to marný
to je. Páč teď hlásí, že nemá čas a ani v dohledný době mít nebude
Chodila jsem s hošíčekem na houby, do polí na kamení, abych mohla udělat další pítko, takže jsem si naprosto zničila nehty, jak jsem ty kameny dolovala , chodila jsem na šípky a japka, na domácí čaj.... spala do desíti, vařila Brtnikoj vydatný obědy a večeře a popíjela víno z Habánských sklepůch
to zní moooocinky krásně
pani, vy ste moc hodná, víte to?? Tak doufám, že jste si společný čas s tetou hezky užily.
nejsem hodná, ale čas sme si užily a já do teďka soptím vzteky, páč tetě zase ta druhá strana nakukala naprostý nesmysl a teta se ho drží jak houno boty
no ty vado, vy fakt máte moc štěstí na sousedy teda
jj, tohodle nám byl čert dlužnej....sem se celej víkend klepala strachy, aby něco nepodpálil....blbec
kachna_
za fusekláčka. Má naprostý, úplný a totální úspěch. Lucka je z něj nadšená
tak to mám obrovskou radost , pokud ho zničí, udělám náhradního, když se jí tak líbí
PetraK
No ale půjdu k obvoďačce a řeknu jí, pí dochtorko bolej mě svaly na nohouch?
jo, přesně to uděláš.... hezky popíšeš v kterejch místech, kdy a jestli po námaze, bez námahy atd. Můžeš mít nedostatek minerálů a to se dá snadno napravit.
inu
Co huž není gůt je, že mám nějaký vomrvený záda, huž tři tejdny a asi to teda budu muset řešit.. Já nejsem vomezená, já jsem totálně porouchaná
koukám, že podzimní počasí vodrovná opravdu téměř všechny....taky je mi podstatně hůř
děcka mě přesvědčujou, ať du do Prá
zatím tu nic není, ale stále běží po linkách to, co jsi mi poslala, takže snad.....
Fajka
jednám se zájemkyní o Kikinku, ale řekněte mě jak u vobyčejný vesnický kočky pojistit aby se měla dobře ? kdyby to bylo někde poblíž tak si to čék může zkontrolovat ale tohle jsou lidi někde od Pardubic ...
to neohlídáš, pokud jí nebudeš mít u sebe. Můžeš jen doufat, že jsi vybrala správně ....
bo se u nás maká, zatím to vypadá že by se to mělo snad asi fakt stihnout uuuuuuuf, pokud teda dorazí trubky... a jestli jo tak už jen rozvody, zítra podlahu v kotelně, a v sobotu přijedou namontovat kotel a v neděli konečně topííme
tak to držíme palce a vše co máme, aby to bylo ok a bylo hotovo
|
inu
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 12:27
- Nahlásit
PetraK
no blbý, no. chápu to. Já město taky vůbec nerada, jéénže... ta práce tady prostě vždycky spíš je,
tak je to hlavní město, že.. ale stejně, stejně, není to srdcofka, není..
No to nevim právě, to by se muselo zjistit, ale asi bych zkusila jednak nějaký čistící a pak revmatický??
Já má nakoupený čaje porcovaný a dycky si to uvařím, ale zatím na sobě nic nepozoruju Ale jestli je f tom brutnák, to nevím, musim se mrknout..
no u nás zas homeo v Herčíkově podání Murphyho hodně, hodně zachránilo.
třá znáš někoho, kdo není šarlatán.. já si jen dycky představím těch šest stovek za jednu návštěvu a pak ten dlouhej boj dostat do piškotu patnáct minikuliček a pak je dostat do Vořecha..
to zní jak z červený knihovny
Vona to tak trochu červená knihovna je, ale není to zas taková hrůza jako jiný červený knihovny a dyš to čék vodfiltruje, a vodfiltruje, že je to děsně prostinký a naivní, tak si tam najde i zajímavý věci.. třá Tengela Tengel v jiný kníšce by byl celkem dost solidní hlavní hrdina a to je gůt
Ale zajímalo by mě, jak ta sága dopadne, páč leitmotiv je celkem dobrá fantazárna, akurát že se to asi nikdy nedozvím, páč google mlčí jako hrop..
no vidíš a pak můžeš rovnou k vlkoj, páč vona hledá vykastrovanou kočku
a platí dobře?
Huž si zapomněla, že s mým ksichtem bych mohla leda tak strašit?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 12:28
- Nahlásit
PetraK
takže standardka
jj, klasika, jak jinak u nás
kurňa, si to přehnala, co? Už je líp?
přehnala, páč bylo potřeba otrhat japka a hrušky, takže sem lezla po štaflích a po stromech , ale teta má vše otrháno a je spokojená. Je o fousek líp, ale žádnej zázrak to není
Jak si na tom ve čtvrtek?
ste je měli s sebou?? No tý jo to musela být teta ráda! A co fusky-líbily se?
teta byla nadšená, plná úsměvů a optimismu, jan by sme tam museli jezdit hodně často, aby jí to vydrželo a to jak si nejde.... takže za ní zase pojedu v listopadu ( snad s kamarádkou, takže bych jí vzala alespoň piraňu a cérku nebo pak autobusem a to bych jela sama). Dostala feskláčka Brutíka, aby jí nebylo tolik smutno...teď ještě musím vyrobit Alušku, aby měla oba dva .... byla nadšená a fusekláček s ní bude spinkat v ložnici
hm, takže závěr taky standardka
přesně tak
Doufám, že si Brůtikovi vynadala za to kolik toho do toho auta zase narval
vynadaal, ale za to, že nadává, že se tam nemůže nic vejít, když se vše poskládalo a i vejce sme dovezli bez křápnutí...
vlk
tak kdyby jim to nevyšlo, máš mě v záloze....
v šibím království by se měla jak prasátko v žitě
|
inu
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 12:29
- Nahlásit
brut
koukám, že podzimní počasí vodrovná opravdu téměř všechny....taky je mi podstatně hůř
kdo ví, čím to je...
zatím tu nic není, ale stále běží po linkách to, co jsi mi poslala, takže snad...
nó, já snad do konce týdne definitivně vyřeším tu Anglii a pak se budu muset rozhodnout dál.. ale nechci do Prahe, nechci
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 12:33
- Nahlásit
inu
já na akupunktůru věřím, páč mě pomohla zdolat šílené migrény, kdy jsem se dva dny potácela v mrákotách, blila jak amina a mlátila hlavou do zdi tak moc, že se měla boule. Po jednom sezení se to tisíckrát zlepšilo a do dneška to drží v ještě přijatelných mezích a to je to už 22let
Zkus se juknout na tyhle stránky, jestli ndělají školení i v Brně popř. ses nima domluvit, jestli by ti nebyli ochotní pomoct ( já tam k nim půjdu koncem října, tak budu podávat info)
http://www.patakyovi.cz/
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 12:35
- Nahlásit
inu
kdo ví, čím to je...
nevím, čím to je, ale vím, že sem musela zvýšit dáfku opiátů, aby vůbec mohla existovat
pak se budu muset rozhodnout dál.. ale nechci do Prahe, nechci
neboj, hledají i mimo Prágl, sem jim zadala požadavek i na další místa
|
inu
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 12:37
- Nahlásit
brut
á na akupunktůru věřím
Já neříkám, že to nemůže fungovat, ale prostě léta materiálního skepticismu (= věda) mě přivedlo k tomu, že lidí, co to fakt umí je hrstka, šarlatánů, co se na tom pakujou hafo. A jak najít toho pravýho?
Navíc k tomu je asi potřeba i víra, že to zabere, ne?
Jinak nějaký kurzy v Brně podle jejich stránek jsou, tak uvidíme, o čem poreferuješ
|
inu
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 12:40
- Nahlásit
brut
že sem musela zvýšit dáfku opiátů, aby vůbec mohla existovat
taky bych mohla žrát paralen, ale k čemu je to dobrý? Potřebuju vědět, co to je a co nedělat, abych si neublížila ještě víc, nebo co mě naopak pomůže. Nějakou tu bolest vydržím, krmení práškama ale není řešení.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 12:51
- Nahlásit
inu
Já neříkám, že to nemůže fungovat, ale prostě léta materiálního skepticismu (= věda) mě přivedlo k tomu, že lidí, co to fakt umí je hrstka, šarlatánů, co se na tom pakujou hafo
to je fakt, ale pokud jsou dobrý reference, tak to už něco znamená. Navíc fakt tomu musíš věřit, i když si myslím, že zrovna u akupunktůry to není zase tak moc důležitý.
Jinak nějaký kurzy v Brně podle jejich stránek jsou, tak uvidíme, o čem poreferuješ
vyzkouším a určitě dám vědět
taky bych mohla žrát paralen, ale k čemu je to dobrý? Potřebuju vědět, co to je a co nedělat, abych si neublížila ještě víc, nebo co mě naopak pomůže. Nějakou tu bolest vydržím, krmení práškama ale není řešení.
já vím, o co de a jak to bude dál...vyhlídka je hrozná a já k ní pomalu směřuju. Prášky jsou to jediné, co mě drží nad vodou a pomůže mi normálně fungovat. Pokud bych je nebrala, tak sem už dávno buď v blázinci nebo někde visím na stromě. Bohužel už mi po těch letech nezabírá nic jinýho než nejnižší sorta opiátů ...ale vím, o čem mluvíš a o co se snažíš. Do dneška se peru s tím, že chci něco víc než jen předepsat recept na další balení léků....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 13:08
- Nahlásit
brut
Navíc fakt tomu musíš věřit,
No a to je asi ten největší problém. Ne, že bych na nějaký to "mezi nebem a zemí" nevěřila, ale když vlezu do čekárny, kde hraje kuňkavá hudba, všude visí nějaký virgule.. no.. to je jak voda na mlýn mého skepticismu
A pak si taky vzpomínám, jak spolužačky jely na konferenci do Prahe a v rámci ní zašly k nějakýmu proslulýmu alternativnímu tentononcovi (prý měl velmi dobré reference). Ten jim, biologům, nejprve vnucoval názor, že bakterie vůbec neexistují a že je to mediální výmysl, pak je zkasíroval každou o šest stovek a na závěr jim vnucoval zaručené byliny, které děvčice zrovna nemůžou. Když mi to vykládaly, tak tvrdily, že by zkusily na menstruační obtíže alespoň kontryhel, načež jsem jim řekla: zkuste, ale počítejte s tím, že se může snadno stát, že bolesti se zmírní jen nepatrně, zato se téměř jistě zesílí krvácení. Na vykulené dotazy, jak to vím, jsem je ujistila, že jsem se pár let po kontryhelu sama popásala, včetně ostatních členek naší rodiny a pak jsme se na to vykašlaly. Podotýkám, že za svou radu jsem nic kasírovat nechtěla
Takže tak. Ale jinak samozřejmě přírodní lékárny nezatracuju, bylinky jsme jeden čas chodily s mámou sbírat (já poznám jen jahodník ), a mám je už skoro radši než zelený čaj, ale buď to na mě nepůsobí nebo působí nějak minimálně..
já vím, o co de a jak to bude dál...vyhlídka je hrozná a já k ní pomalu směřuju.
neříkej, že máš něco nevyléčitelnýho
nic jinýho než nejnižší sorta opiátů
To je teda humus
Akorát já si říkám, že když s tím začnu, tak to postupně přestane zabírat a budu muset brát silnější léky a častěji... no a .. v tomhle mám tvrdou palici. Nechci. Proto třá když mě bolí palice (i fest), ale je po šestý večer, tak si nic nedávám s tím, že to zaspím (a ťuk ťuk, ráno je mi většinou už dobře). To stejný "Bechtěref". Když neudělám krok bez toho, že by mě netekly slzy, tak si jednu tabletu Paralenu dám, i když vím, že zejtra to třeba nebude OK, ale jen lepčí. Asi jsem blázen a nemusela bych tolik trpět, ale když vidím, čím se lidi futrujou kvůli větším kravinám a že jim kolikrát jedna bobule nestačí.. no.. ráda bych to táhla po svejch co nejdýl..
ale samozřejmě to neodsuzuju, je mi jasný, že jsou stavy, kdy to bez toho nejde. I já si kolikrát říkám, že sem kretén, že bych se mohla cítit líp, ale pak si zase tvrdohlavě řeknu, že ne, že se to dá ještě vydržet a že to třá přejde.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 13:50
- Nahlásit
inu
dostat do piškotu patnáct minikuliček
DO PIŠKOTU???? Šak to se má dávat na sliznici do držky na tvář, aby se to rozpustilo
stejně, není to srdcofka, není..
naprosto chápu. jediný řešení je kompromis -bydlet za městem a dojíždět. Ale v nějaký rozumný vzdálenosti, ne jako od nás z chalupy, kde jeden vlak jede v půl pátý a další až v půl osmý
Vona to tak trochu červená knihovna je
já myslela ty, žes byla jak postava z červený knihovny . Enem tam chybělo, abys byly ešče ....cudně se zardívající vzkřikla.... "panebože ach ne" pomoct, pomoct, mám velkou představivost
dycky si to uvařím, ale zatím na sobě nic nepozoruju
a jak dlouho to piješ?
akurát že se to asi nikdy nedozvím,
a někdy je líp, když dá život nějaký to tajemství, si to můžeš doposkládat sama a dle svých představ
a platí dobře?
to nevim, ale vim, že psi krmí vodou. Jak krmí kočky to nevim ale esi taky vodou, tak to budeš mít dobrý, si řikala, že tuhou stravu nemůžeš, ne?
Huž si zapomněla, že s mým ksichtem bych mohla leda tak strašit?
nezapomněla, páč si to nemyslím.
brut
bráchu? Nééééééééééé
takže jen vy dvě a k tomu tři sestry jo? No to řikám, ste vobě divný
tak odeberu a přivezu, chceš?
a sníst to můžu v tej cuckárně, což? díkuju jste hodná pani, ale já jí vymámim z mámy
mužskej, když se směje mým fusekláčkům, že sou to kapibary
pomoct, pomoct. No tak už to nemusíš fotit, páč když to takhle pěkně popsal, tak už vim jak to asi tak vypadá . Pomoct, pomoct!!
zrzeček střelenej
zrzeček střelenej včera 6x vypitval kachně hlavu a 4x tělo. Bylo bílo
Si začínáš a pak se divíš
já si nezačínám, ty mi furt vyhrožuješ. Hehehe a víš co, už z tebe mám divoký spaní. Třá dneska:
Seděly jsme spolu u takovýho vysokýho stolku na vysokejch židlách na nějakým udílení cen - Asi cena životní kraviny, jak vo tom tady psala Imunita . Někdo se na mě furt díval, pak šel k nám, tak já se zvedla a šla pryč a Ty? Normálně si mi podrazila berlí nohy!! Zamotala sem se do těch dlouhej černejch šatůch a flákla s sebou na tu podlahu.! Pak se vozvalo: "Koláče fstávej!" a musela sem do práce. Takže nevim esli sme dostaly nějakou tu cenu, ani kdo to za mnou šel , což mě celkem dost prká Jenom vim, že rána berlí do nohy celkem bolí
........musím chvílu přemýšlet .....
a tak to bude na dlouho, na dlouho
kachýnka nám jich hoooodně přivezla
ona je kachna hodná, moc hodná.
že nemá čas a ani v dohledný době mít nebude
voni sou fšichni, fšichni stejný
.
to zní moooocinky krásně
taky to bylo mocinky krásný užila jsem si to. Jak tu minulou chalupní pracovní dofču moc ne, tak tuhle chalupní pracovní jo. Děsně mě bavilo malovat ten pokoj na bílo. Hůůž to skorem skorem snad bude!!
a já do teďka soptím vzteky, páč tetě zase ta druhá strana nakukala
m se celej víkend klepala strachy, aby něco nepodpálil...
no to se ti nedivím, idiot jeden.
takže sem lezla po štaflích a po stromech
ají jají
Je o fousek líp, ale žádnej zázrak to není
tak odpočívej jo??
Jak si na tom ve čtvrtek?
hele asi to neklapne ale pak je šance 10-13. a nebo 19. - 23. nevyšlo by něco z toho?
teta byla nadšená, plná úsměvů a optimismu,
to je dobře, to je dobře- oni to ty zvířata s nima umějí - vidím to na Ešátorovi a mámě
... byla nadšená a fusekláček s ní bude spinkat v ložnici
a i vejce sme dovezli bez křápnutí...
fšechny??
jj, klasika, jak jinak u nás
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 13:53
- Nahlásit
brut
. Bohužel už mi po těch letech nezabírá nic jinýho než nejnižší sorta opiátů ...ale vím, o čem mluvíš a o co se snažíš. Do dneška se peru s tím, že chci něco víc než jen předepsat recept na další balení léků....
inu
Akorát já si říkám, že když s tím začnu, tak to postupně přestane zabírat a budu muset brát silnější léky a častěji...
ženský moje, je mi to moc líto.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 13:56
- Nahlásit
inu
Ne, že bych na nějaký to "mezi nebem a zemí" nevěřila, ale když vlezu do čekárny, kde hraje kuňkavá hudba, všude visí nějaký virgule.. no.. to je jak voda na mlýn mého skepticismu
utíkám, jen se mi práší za patama
spolužačky jely na konferenci do Prahe a v rámci ní zašly k nějakýmu proslulýmu alternativnímu tentononcovi (prý měl velmi dobré reference). Ten jim, biologům, nejprve vnucoval názor, že bakterie vůbec neexistují a že je to mediální výmysl, pak je zkasíroval každou o šest stovek a na závěr jim vnucoval zaručené byliny, které děvčice zrovna nemůžou.
ono fakt záleží na tom, jestli je to soudnej člověk nebo šarlatán. Věřím málokomu a málo čemu, ale zase mi nevadí něco nového vyzkoušet.... ono to max. nezabere. Tenhle čék se řadil k těm pološarlatánům, kteří si udělali živnost na blbosti lidí. Já si většinou nechám poradit alternativu od doktorů a ti zatím měli šťastnou ruku
neříkej, že máš něco nevyléčitelnýho
spíš by se dalo říct neopravitelnýho než nevyléčitelnýho...
To je teda humus
já vím , ale zase s nima můžu fungovat a nemusím mít k ruce někoho, kdy by se o mě staral a pomáhal mi... ba naopak, ještě můžu pomáhat já ( třá tetě,které bude za chvíli osmdesát) a to mě hrozně těší a nabíjí.
Akorát já si říkám, že když s tím začnu, tak to postupně přestane zabírat a budu muset brát silnější léky a častěji... no a .. v tomhle mám tvrdou palici. Nechci.
jj, tenhle názor sem zastávala hrozně dlouho, ale ono to pak vůbec nešlo a tak jsem ráda sáhla po něčem, co mi alespoň pomohlo tělo trochu rozhýbat.
Proto třá když mě bolí palice (i fest), ale je po šestý večer, tak si nic nedávám s tím, že to zaspím (a ťuk ťuk, ráno je mi většinou už dobře). To stejný "Bechtěref". Když neudělám krok bez toho, že by mě netekly slzy, tak si jednu tabletu Paralenu dám, i když vím, že zejtra to třeba nebude OK, ale jen lepčí.
jo tohle byl začátek... taky jsem vydržela hodně, ale ono, když to pak nejde ani přes slzy, v noci nespíš, nejíš atd, tak holt ty prášky jíst začneš. Navíc já na některé druhy mám alergii, takže tím se mi možnosti trochu zkrátily
Asi jsem blázen a nemusela bych tolik trpět, ale když vidím, čím se lidi futrujou kvůli větším kravinám a že jim kolikrát jedna bobule nestačí.. no.. ráda bych to táhla po svejch co nejdýl..
taky nechápu, proč někdo baští prášky jak lentilky....asi není schopen pochopit, že mu nejen nepomůžou, ale i uškodí...
samozřejmě to neodsuzuju, je mi jasný, že jsou stavy, kdy to bez toho nejde. I já si kolikrát říkám, že sem kretén, že bych se mohla cítit líp, ale pak si zase tvrdohlavě řeknu, že ne, že se to dá ještě vydržet a že to třá přejde.
toho jsem se držela dlouho, ale teď to prostě nejde a pokud chci normálně fungovat, tak mi nic jinýho nezbývá. Jsem vděčná za to, že tenhle stav přichází až teď a ne před dvaceti lety, kdy mě s ním strašili....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 14:11
- Nahlásit
PetraK
takže jen vy dvě a k tomu tři sestry jo? No to řikám, ste vobě divný
to říká ta pravá
a sníst to můžu v tej cuckárně, což? díkuju jste hodná pani, ale já jí vymámim z mámy
ok, přivezu jí tak, aby si jí nemusela jíst v cukrárně, ale doma v klídku
pomoct, pomoct. No tak už to nemusíš fotit, páč když to takhle pěkně popsal, tak už vim jak to asi tak vypadá . Pomoct, pomoct!!
neviděla a už se posmívá, potfora jedna
zrzeček střelenej včera 6x vypitval kachně hlavu a 4x tělo. Bylo bílo
chudák kachna ...a to jí chcceš vozit víno, když je vypitvaná a bylo z ní bílo
Seděly jsme spolu u takovýho vysokýho stolku na vysokejch židlách na nějakým udílení cen - Asi cena životní kraviny, jak vo tom tady psala Imunita . Někdo se na mě furt díval, pak šel k nám, tak já se zvedla a šla pryč a Ty? Normálně si mi podrazila berlí nohy!! Zamotala sem se do těch dlouhej černejch šatůch a flákla s sebou na tu podlahu.! Pak se vozvalo: "Koláče fstávej!" a musela sem do práce.
super sen , že to máš z těch pribiňáků
a tak to bude na dlouho, na dlouho
buď ráda, že nic nevybírám, to by trvalo ještě dýl
ona je kachna hodná, moc hodná.
to je , jen mi mrzí, že už sem nebyla doma, abych viděla malinkou kachýnku, sem se na ně těšila
voni sou fšichni, fšichni stejný
jo, na ránu do kokosu, aby zrychlili tempo
bylo mocinky krásný užila jsem si to. Jak tu minulou chalupní pracovní dofču moc ne, tak tuhle chalupní pracovní jo. Děsně mě bavilo malovat ten pokoj na bílo. Hůůž to skorem skorem snad bude!!
to je dobře ... jen ten pokoj by si měla vymalovat stejnou barvou, jakou máš na tepláčkách
no to se ti nedivím, idiot jeden.
doufám, že od hasičů dostal pořádně mastnou pokutu
ají jají
já vím
tak odpočívej jo??
odpočívám tak, že hledám dostatečný množství receptů na zpracování cca 10kg jablek a 10kg hrušek
asi to neklapne ale pak je šance 10-13. a nebo 19. - 23. nevyšlo by něco z toho?
to se nadá nic dělat.... příští tejden jedu na ko 14 a pak ještě nevím, tak to dám vědět
to je dobře, to je dobře- oni to ty zvířata s nima umějí - vidím to na Ešátorovi a mámě
přesně tak... potřebovala by s nima být ve styku častěji
fšechny??
všechny!!... i když sem kontrolovala jen ty, co byly na platíčkách
neboj a nelituj, tohle je jen postesknutí nad tím, že je v určitých chvílích čék bezmocnej....ale pokud to šlape a blbne, tak je stále dobře, ne?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 14:24
- Nahlásit
PetraK
DO PIŠKOTU???? Šak to se má dávat na sliznici do držky na tvář, aby se to rozpustilo
to mě řekla ta homeovetka.. na druhou stranu, jak to chceš dávat na tvář malýmu štěněti tak, aby se to rozpustilo a nevyflusalo to vokolo?
Ale v nějaký rozumný vzdálenosti, ne jako od nás z chalupy, kde jeden vlak jede v půl pátý a další až v půl osmý
No, tak jsem si to kdysi představovala... že bych jako bydlela někde vokolo Brna.. v dostatečný vzdálenosti vovšem..
pomoct, pomoct, mám velkou představivost
no, tak nejseš tak daleko vod pravdy, páč se tam přetřásá i jistý nadsamcovství (jakože jeden ho má dlouhýho), což mě teda dojem výrazně pokazilo, ale to jsem se nerděla, to jsem volala znechuceně, že si to autorka mohla vodpustit.. jako..
a jak dlouho to piješ?
tedkonc nepravidelně (spíš se dopuju tím zeleným, kvůli dezerci), ale byly časy, kdy pravidelně denně..
si to můžeš doposkládat sama a dle svých představ
to nejde, páč nemám nejmenší představu, jak by to mohlo skončit Nebo že by vopravdu vyhrabali ve dvacátým století někde v rozlehlým pohoří ten čarodějnej kotlík a měli pokoj?
nezapomněla, páč si to nemyslím.
si mě nikdy neviděla, ty Jitko
jo, jo, zdraví nade vše. Bez chlapa se dá žít, bez milijounů se dá žít, ale bez zdraví... no..
brut
Věřím málokomu a málo čemu, ale zase mi nevadí něco nového vyzkoušet
Asi budu znít lakomě, ale mě je líto těch peněz Tudlevá byla matka z legrace za věštkyní a nechala si věštit i nás. Vo mě prohlásila, že do džíponska pojedu (ha, ha, vzhledem k tomu, že její výpovědi byly platný rok, tak asi né) a že budu mít letos úžasnej a báječnej rok (stojí za.. víte co ). A další ptákoviny. Když nám pak řekla, že za to dala čtyry kila, tak jsme prohlásili, že bychom to radši prožrali
Já si většinou nechám poradit alternativu od doktorů a ti zatím měli šťastnou ruku
To se teda divím, většinou vo tom klasický dochtoroj nechcou ani slyšet
spíš by se dalo říct neopravitelnýho než nevyléčitelnýho..
Hlavně, že na výzkum nejsou peníze, ale na debilní černý falusy jo
ale ono to pak vůbec nešlo a tak jsem ráda sáhla po něčem, co mi alespoň pomohlo tělo trochu rozhýbat.
tohodle se bojím jak smrti, že mě to taky potká
v noci nespíš, nejíš atd, tak holt ty prášky jíst začneš.
no, tak je pravda, že vod tý doby, co mě bolí huba, se mě podvýška zmenšila vo dobrý tři kila
Jsem vděčná za to, že tenhle stav přichází až teď a ne před dvaceti lety, kdy mě s ním strašili...
Já doufám, že mě potká aspoň to, co matku: vrátí se to až kolem šedesátky.. ovšem to bych v mezičase musela votěhotnět, bo mi říkala, že tím jí to na mnoho let zmizelo
|