| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 22:19
- Nahlásit
kachna_
posláno, těším se
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 22:23
- Nahlásit
Dámy, přeji dobrou
Jdu šít fusekláčky, venčit piraňu a pak chrnět.... zítra ráno se tu na chvíli objevím
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 09:21
- Nahlásit
Dobré ránko milé dámy
Sem jen jukám a zároveň se loučím , páč jdu balit a připravovat vše na odjezd k tetě. Objevím se tu asi až v úterý, tak nezlobte a moc nepište, ať nemusím dočítat moc stránek. Přeji hezký víkendík plný sluníčka a odpočinku
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2010 10:24
- Nahlásit
brut
Taky fusekláčky? Taky je dělám.
Hlásim, že noc byla z Gastonovy strany v pohodě, z mojí ne. Po dlouhý době jsem měla zimnici a horečku, průjem a až doteďka jsem se nemohla zvednout z postele, ale už mi asi zabral paralen, tak je zase líp. Zkusim vyvenčit Gastoňáka, ráno jenom čůral a zase běžel do pelechu...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 17:50
- Nahlásit
aaaaaa zítra bude šéééfováááá, takže Raaaamštáááááááááááááájn!!!!!!!!!!!
mishi
Hlásim, že noc byla z Gastonovy strany v pohodě, z mojí ne. Po dlouhý době jsem měla zimnici a horečku, průjem a až doteďka jsem se nemohla zvednout z postele, ale už mi asi zabral paralen, tak je zase líp. Zkusim vyvenčit Gastoňáka, ráno jenom čůral a zase běžel do pelechu
vy si taky užíváte koukám že ?
Sem tu jen na skok nestíhám vás vůbec dočítat......potřebuju radu.... přihlásil se zájemce na Kikinku.....mám ji doma už měsíc.... tak ted nevím co mám dělat....když jí dám bude mě chybět bude se mít jinde tak dobře jako tady? Zvykne si na jiný lidi? chodí za mnou jak pejsek... na druhou stranu je tu pro ní celkem nebezpečno....ale už jsme to docela vychytali a střídačka na zahradě zatím funguje..... tak nevim...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 20:07
- Nahlásit
Fajka
hoj, no já bych ji asi zájemcům dala ... po měsíci si číča určitě zvykne na novej domov, a pokud tam bude pro ni bezpečno, tak se bude mít báječně ...
kdyby se náhodou potkala s Fájou na zahradě, akorát bys toho litovala, žes jí neumožnila život někde v klídku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 11:22
- Nahlásit
HERGOT!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 11:23
- Nahlásit
CO!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 11:25
- Nahlásit
JE!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 11:26
- Nahlásit
TO!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 11:27
- Nahlásit
TU!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 11:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
ZA PŘÍŠERNEJ BORDEL??????
NO?? Může mi to některá z vás jako vysvětlit???? Člověk tu chvíli neni a normál anarchije??? CO TADY DĚLAJ JAKO TY TŘI SÉGRY???
RRRRRRRRRRRRRRRRRAAAMM
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN A PEKELNÝ VOHNĚ NA VÁS BÁBY JEDNY!!
a teď jdu kouknou pořádně, kdo tady dělal nějvětší bordel a to si pište, že vás zmasakruju
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:25
- Nahlásit
brut
inu
už zas holky?
to víš, jak se nekoukáš, tak je to tu hned sodomagomora
znáš to.. někdo vo tom mluví, někdo to dělá
no jistě, opět dvě známý úchylný firmy!! už ste si k těm třem ségrám sehnaly toho bráchu aspoň, aby to nebyla taková nuda?
kachna_
A PetřeK specielně méně deště, opakuji, méně deště.
opakovalas málo, vopakuju, opakovalas málo!! Lilo tak, že jsme Lužky zrušili- a já se neviděla tím pádem s Tintou a jejíma čoklidama a zvostali sme na chalupě - což bylo to nejlepší co jsme mohli udělat, skorem jsme dodělali prostřední pokoj a ještě se stihnul udělat nový a nejkrásnější záhon.... číhejte:
Začaly nám padat ořechy. Máme čtyři plné přepravky
jé vy se máte! Mně tady padaj akorát tak spoďáry
petraK nikde??? ha tři sestryyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!
Ešus není doma, myši mají préééé
Tři sestryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
TADY JI MÁME!! STÁFKOKAŽKU!!! MÁŠ JEDINÝ ŠTĚSTÍ, ŽE NEMÁŠ BERLE,TAK TI NEMÁM CO LÁMAT!! ALE.... MOHLA BYCH TI VYPÍT TO VÍNO, CO PRO TEBE MÁM!!!
- hm, tak fotky nejsou vidět.
to máš za trest!! víš? Tady je prostě Rrrramštajní prostor, heč
A to jsem našla takovýho pěknýho fanánka
pěknej nepěknej, je nevychovanej. Neví, že dáma - to jako JÁ! - se do dveří pouští první!!!
akže jsem dneska ráno dostala od dítěte ráno pusu na nos. Bylo to mooooc milý
Dokonce mě ani neoslintala ani nekousla do nosu
jéjéjééé , dyš vona je tak hrozně roztomilááááá, moc.
du řezat dříví a vono PRŠÍ. Dohajzlu už ale
Jo dohajzlu už ale!! To sem si říkala taky, když jsem musela posekat louku a........ světě dif se, scalo mi na hlavu Sekačka se ucpávala.... tak jsem si vzala takovej klacík zahnutej. A abych nemusela furt vypínat motor, tak jsem jen zastavila a zlehýnka zašmrdlala v tom výhozovým prostoru, furt dobrý, furt dobrý a pak to uďálo "vžžžžžžžm" jako dělá Imunita a........ klacík byl kde?? NO? No přesně tam. Naštěstí ruka ne, ta mi zvostala, vzalo mi to enem ten klacík
brut
( bude koprofka)
áách jo, taky chcu koprofku, taky chcu.
pohádky já ráda
jo tuhle já taky můžu.
a to jako musím?
bezpodmínečně
rodina se nejen vsází, co z toho vyjde příště, ale jak tomu budou říkat
s rodinou sou furt jen samý potíže, já to porád řikám
holt je to jedináček
a rozcapenej k tomu no ale měla jsi ho vidět včera. Šel návštěvou k sousedce Danušce, kterou miluje (jen jí teda nemůže nějako vodpustit, že si domů nakvartýrovala Kolumbusa ) a ona mu dala takovou motanici ze sušenejch šlach. Vylít s tím na chodbu do baráku, házel to tam do vzduchu a pak předstíral, že to je hrozně nebezpečný a mohlo by to na něj zaútočit, děsně s tím bojoval, nadával tomu a řezal do toho tlapou.
jen počkej, až se uvidíme... to s ní opravdu dostaneš
no tady to sama vidíš, seš normální teroristka!
samozřejmě!!!!! ( ale myslím, že odpověď znám....
tak sválně, no?
, někdy je to k něčemu dobrý..
to je fakt, třá vánoční úklid že jo
ale zapojuju harantííí a mám hned o půlku práce míň
a nebo na to loupání vořechůch, jak koukám
, páč kable má u sebe má drahá polovička
tak to je marný, marný, marný, je to marný
, tak doufám, že koláče nenastydne a bude se mu líbit a bude odpočívat
Koláče si to užilo , sice jsme zrušilli ty Lužky - ona i Tinta říkala, že to tam je na prt, tak se halt uvidíme až jindá, ale užili jsme si to na chalupě. Chodila jsem s hošíčekem na houby, do polí na kamení, abych mohla udělat další pítko, takže jsem si naprosto zničila nehty, jak jsem ty kameny dolovala , chodila jsem na šípky a japka, na domácí čaj.... spala do desíti, vařila Brtnikoj vydatný obědy a večeře a popíjela víno z Habánských sklepůch. Tetkon vůbec nevim, co kde v práci je a co mám dělat , mám totálně vymytej mozek
má jít za týden na operaci očí, tak jí jedu dopředu poklidit, aby pak byla v klidu a nic nedělala
pani, vy ste moc hodná, víte to?? Tak doufám, že jste si společný čas s tetou hezky užily.
Fajka
Takže Tři sééééééééééééééééééégry po ráááááánu všem !
FAJKO??? FAAAAAAAAAAJKOOOOOOOOOOOOOO!!
sem chtěla napsat, že za trest Ti Kikina sežere fšecko jídlo a po baráku roznosí 345.756 šišek, ale to mi asi nevyjde, páč koukám, že jede no novýho což?? Hele záleží na tom, jak se ti ty lidi pozdávaj- dovedu si představit, že to je teď dilema! Ale pokud by jí doopravdy šlo o kejhák..... tak bych to sice obrečela hrozně moc, ale dala bych jí.
Fejkyna žere jak protržená asi bude velká zima..
mimochodem, taky žeru jak prokopnutá, takže zima bude určitě moc velká, největší
bo jináč je to na pytel, leje leje leje leje.... takže každý venčení sem durch... a tím že máme vyřezaný topení a netopíme nemám šanci aby oblečení uschnulo... už nemám v čem chodit.. ani boty už nemám jen holinky...
no hezký!!! To je teda síla!! a nějaký kamínka si někde půjčit nemůžete??
Holínky jsou náhodou fajn. Zrovinka tetkon jsem s nima pochodovala z chalupy pár kiláků přes pole do vesnice pro sedum kilo malířský barvy. A jak jsem byla ráda, že je mám. Mám takový pěkný s kytičkama
asi budu chodit venčit jen tak a pak se jen otřu ručníkem ty jsou ještě suchý
to bude najednou venku páníčků s čoklama najednou začnou venčit celý Jizerky
denyk
musím toho zrzouna naučit poslouchat...ať mi ho pro bůh nezežerou ..... spoluobčané
ty vado co to je??
inu
Případné zodpovězení řečnické votázky, co letos nebylo posratý nechám na vás
ajjaj, koukám, že zase něco??
o a Kuboj je právě na pohovoru
a jak dopadnul??
JDU NA DALŠÍ STRÁNKU, ste se nějak rozdováděly.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:36
- Nahlásit
vlk
Ahojky lidi..... už jsem zase zde
hele, hele Vlk je tu!! nějaký šibí novinky by nebyly?? Co?
. opustila nás navždy po dlouhé těžké kravině...... pomooooc.....
tys fakt stračenáááááááááááááááá
brut
Jinak náš debil soused v úterý málem podpálil nejen svůj barák
no ty vado, vy fakt máte moc štěstí na sousedy teda
inu
Třikrát slivovici velké náčelnici! Čili mě!
no vidiš!! Pak že z ní toho alkahůlika neuděláme
Cvičitelka mě ešě pochválila za duchapřítomnost a zbytek noci sem strávila tím, že sem si drhla ruce
bože, bože pomoooooooooooct!!
Hele ale zase tolik chlastat nemusíš
Co to sakra znamená, milý Frojdi?
řiká se že houno znamená prachy, ne? ale nevim to jistě. Taky prej asi štěstí - což zatím můžu dost potvrdit, při vlastní svatbě jsme v parku u zámku šlápla při útěku nevěsty do psího houna a .... zatim dobrý, moc dobrý!! Tak na tom asi něco bude.
jejich divoké protějšky, které obvykle neumírají na kravinu
nevim, esli sem divokej protějšek nebo ne, ale málem sem na tudle kravinu teda humříla :
Fajka
jednovaječný dvojče Vinetuuuuua chybí mu jen ta čelenka
Kde je foto Ramštajního Vinetůja? No?
kachna_
PetraK nikde? opakuji PetraK nikde?
Třiiiiiiiiiiiiiii sestryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
PETRAK TU, VOPAKUJU PETRAK UŽ JE TU, DŮRO JEDNA!!!
o znamená, že seš na tom ještě furt dobře, páč taky mohla mít průjem
Ale hlavně, Mája s Batynou si konečně začaly pořádně hrát a tahat se
ty jo gůt, gůt, supr gůt ale..... neřikala sem Ti že to nemáš psát?? Musíš vymyslet šifru nějakou, jináč víš jak to dopadá
mishi
Mishi- jak je Gastonkovi?? Je mi to moc líto, vím jaký to je, když se něco takovýho stane, do háje! Nesnášim lidi, který si pořídí psa, na kterýho nemají!!
Nedivím se, že Ti bylo zle, já se tehdy pozvracela
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:38
- Nahlásit
Janiii
"éra zkracování"
tak co ? Můžem Ti řikat Skinhéad OuKonor?
a kocour je dement
heh, já to tehdá prorokovala, podle toho gezichtíku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 13:42
- Nahlásit
Ramštajn ve spolek Třikrát úspěch Kuboj od velké náčelnice Inuity, esli si to teda pamatuju dobře.
PetraK
ty jo gůt, gůt, supr gůt ale..... neřikala sem Ti že to nemáš psát?? Musíš vymyslet šifru nějakou, jináč víš jak to dopadá
Jo chtěla jsem jí včera zahodit do bazénu, jak mi poradil Michal. Bohužel až u bazénu jsem si vzpomněla, že jsme ho vypustili...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 13:45
- Nahlásit
Brut
Děkujeme velmi moc za fusekláčka. Má naprostý, úplný a totální úspěch. Lucka je z něj nadšená.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 14:04
- Nahlásit
kachna_
Ramštajn ve spolek
NO PROTO, NO PROTO!!
chtěla jsem jí včera zahodit do bazénu, j
no , jaj. Musíš vymyslet prostě tu šifru nějakou, páč to je prostě stoprocentní, že jak čék napíše že něco funguje, tak to do tří dnů fungovat přestane
že jsme ho vypustili...
taks jí měla frknout do popelnice a zavřít za ní víko.
Děkujeme velmi moc za fusekláčka.
prosim Tě, prosim tě, nemůžeš to vyfotit?? Vona Brůtice je naprosto nemožná. A já su hrozně zvědavá, jak to vypadá.
To víno- máš tůcha, jak ti ho dopravit? Nemám ho zkusit poslat počtou? To je asi blbost, co?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 15:13
- Nahlásit
PetraK
S vínem si nelam hlavu, add. foto, až budu doma, pokusim se, dneska jsem u rodičů, protože musim na schůzi.
Jo bonc ti tuhle někde v tématu přivolání něco něco děkovala, že tvoje metoda vystavování funguje i na bígla
taks jí měla frknout do popelnice a zavřít za ní víko.
bazén prázdnej, popelnice plná, prostě prekérka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 15:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
Jo bonc ti tuhle někde v tématu přivolání něco něco děkovala
dík za navigaci. Mám fakt radost, že jim to funguje a navíc takhle rychle. paráda.
add. foto, až budu doma, pokusim se, dneska jsem u rodičů, protože musim na schůzi.
v klídku, v klídku, ono všechno bude rychlejší, než to páčit z Brůtice
S vínem si nelam hlavu
nějak Ti to předat musím (jinak hrozí, že ho vypiju ), tak to nějako vymyslíme. Jestli teda zas nespácháš anarchii, to ho pak vypiju určitě
bazén prázdnej, popelnice plná, prostě prekérka.
.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 18:02
- Nahlásit
PetraK
Pohovory pro informatiky zahrnují několik kol: tož zatím furt nic :-/
Vidím to pro Kuboja vod listopadu.. pro sebe....????
sem vo víkendu uspořádala třídní sraz a děcka mě přesvědčujou, ať du do Práglu.. jenže já tam nechcu, nó Bakaný lidi, hnusný město, všecko drahý..... ale estlivá nebude zbytí
ajjaj, koukám, že zase něco??
tož někdo krom mě a Kuboja proklel i jeho famílii.. hrozí jim reálně to, s čím se my dva huž potýkáme
Tenhle rok je fakt napytel :-/
Jináč dle internetovejch snářů:
člověčí - štěstí (9,43,66) [7]
jísti hovno - nebezpečná nemoc (21,37,79) [7]
mazati se hovnem - budeš potupen (19,75) [7]
nalézti - štěstí (15,31)
Tak nevím.. čovečí tutově nebylo. Nejedla jsem to, ani jsem to nenašla.. počítaj se posratý ruce jako mazání?
Ale jinak teda třídní sraz Gůt, Gůt
Co huž není gůt je, že mám nějaký vomrvený záda, huž tři tejdny a asi to teda budu muset řešit.. Já nejsem vomezená, já jsem totálně porouchaná
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 18:04
- Nahlásit
Kde je foto Ramštajního Vinetůja? No?
to víš, co si čék neudělá..
Slint
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 08:52
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRRAMM
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAMM
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!
SI NA VÁS POSVÍTIM
Lidi drahý, já huž nevim co mám dělat, mě furt, ale furt tak bolej ty hnáty - jak kdybych denně běhala dvacet kiláků kross . Včera jsem myslela, že cípnu, jak hrozně mi bylo. No ale půjdu k obvoďačce a řeknu jí, pí dochtorko bolej mě svaly na nohouch?
inu
Pohovory pro informatiky zahrnují několik kol: tož zatím furt n
tak já furt, a furt dál držiim
ať du do Práglu.. jenže já tam nechcu, nó Bakaný lidi,
děkuju mnohokráte, kráte, kráte i děleno
(ale rozumím Ti, vím jak to myslíš. I když možná nebude velkej rozdíl mezi Brnem a Prahou? Město jako město??? Ale třá se pletu)
rozí jim reálně to, s čím se my dva huž potýkáme
no bezva!
Tenhle rok je fakt napytel :-/
to pozoruju už dlouho-a s blížícím se koncem roku se to bohužel stupňuje
počítaj se posratý ruce jako mazání?
ne, musíš hledat dál
Ale jinak teda třídní sraz Gůt, Gůt
tak aspoň, že tohle se povedlo. A kterej že to byl sraz? Střední, nebo základka, nebo vejška?
já jsem totálně porouchaná
no páč - zcela a naprosto pochopitelně vzhledem k situaci - štrézuješ. Co s tebou dífče?
to víš, co si čék neudělá
máte recht pani
i když se přiznám, že tenhle týpek mě minul. V knižní podobě ne, ale v tý vizuální jo. Ani radši nebudu říkat proč
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 09:28
- Nahlásit
Cauky děcka,
tak jednám se zájemkyní o Kikinku, ale řekněte mě jak u vobyčejný vesnický kočky pojistit aby se měla dobře ? kdyby to bylo někde poblíž tak si to čék může zkontrolovat ale tohle jsou lidi někde od Pardubic ...
inu
PetraK
to víš, co si čék neudělá
no to je vooon!!!!!!
akurát nemá tu čelenku a místo vohozu indiánskýho má koženou bundu a černý rifle, jezdí v černým autě a má černýho harleje a poslouchá štajny...stačí????
jako fotit ho mě příjde fakt difný
PetraK
V knižní podobě ne, ale v tý vizuální jo. Ani radši nebudu říkat proč jen se pochlub pani
Jo a přišla mě pozvánka taky na sraz...základky....po 20 letech to snad ani není možný že už je to tak dávno
Jináč vás netíhám bo se u nás maká, zatím to vypadá že by se to mělo snad asi fakt stihnout uuuuuuuf, pokud teda dorazí trubky... a jestli jo tak už jen rozvody, zítra podlahu v kotelně, a v sobotu přijedou namontovat kotel a v neděli konečně topííme
jestli trubky nedorazí tak netopíme další minimálně měsíc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 09:36
- Nahlásit
Fajka
tak jednám se zájemkyní o Kikinku, ale řekněte mě jak u vobyčejný vesnický kočky pojistit aby se měla dobře
pojistit nemůžeš nic ,ale!! Poinformuj se u Lucynky s tim příšerným číslem, ať Ti poradí na co si dát pozor, na co se ptát.... a možná bych se paní zkusila zeptat, esli by nepodepsala nějakej papír, že kdyby to doma nešlo, Kikinu vrátí. Blbý?
poslouchá štajny..
todle je důležitý
a černý rifle, jezdí v černým autě
a todle taky.
ako fotit ho mě příjde fakt difn
mně taky, ale to nevadí, vyfoť ho
se pochlub pani
no mi jako dítěti ten pán přišel divnej, až sem byla starší, došlo mi proč- páč mí přijde že je přihřátej. No. . Přihřátej Vinetůj, to je blbý docela, ne?
.základky....po 20 letech
no ty vole, to ale počítaj dvacet let vod první třídy, ne?
da dorazí trubky..
kdyby ne, stafte se tady, zde vždy nějakou najdete.
jestli trubky nedorazí tak netopíme další minimálně měsíc
ty vole, ty vole, ty vole!! Držím palce ať dorazej.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 09:46
- Nahlásit
PetraK
esli by nepodepsala nějakej papír, že kdyby to doma nešlo, Kikinu vrátí. Blbý
není blbý si práě říkám že jí chtěj ještě k jedný kočce a co když si nesednou co když jí ta domácí bude vyhánět...tak aby neskončila chudák zas na ulici..to bych si pro ní fakt i dojela... uvidím co napíšou a jak se mě budou zdát.. uvidíme uvidíme...
starší, došlo mi proč- páč mí přijde že je přihřátej. No. . Přihřátej Vinetůj, to je blbý docela, ne
no jo no a tak i to by mohl být že
no ty vole, to ale počítaj dvacet let vod první třídy, ne?
no právě že neeeee
kdyby ne, stafte se tady, zde vždy nějakou najdete.
to by sme tam museli nastoupit šecky co sme tu
ty vole, ty vole, ty vole!! Držím palce ať dorazej.
díkuju dííkuju je to totálně na knop fakt ..už se vidím jak jedem pro trubky do Polska nebo od kud to maj přijít
Hele s těma nohama joo ...co křečáky nemáš????
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:12
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRamštajn na věčné časy a ani o fteřinu déle......
PetraK
nějaký šibí novinky by nebyly?? Co?
novinky ???? Yumča roste jak z vody, na klubofce sme byly za nejlepčí dorosténku..... inak nic, holky sou hodný......
Fajka
já chci taky Kikinku.... myšiska mi opět hejbaj barákem i žlučí....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:15
- Nahlásit
PetraK
, vím jak to myslíš. I když možná nebude velkej rozdíl mezi Brnem a Prahou? Město jako město??? Ale třá se pletu)
svým způsobem ne, ale co jsem "měla tu čest", Brňáci (Moraváci) jsou víc v pohodě a míň... centrický
děkuju mnohokráte, kráte, kráte i děleno
vyjímka potvrzuje pravidlo, ne?
A kterej že to byl sraz? S
Gympl. Obávanej gympl páč my jsme byli šílená třída. Ale dost mile mě to překvapilo, opilí kluci mi slibovali náruče květin za to, že jsem to setkání dala dohromady a pár se mě jich omluvilo za to, jak se ke mě tehdy chovali. A jeden spolužák je na tom, chudák, s dezercí podobně jako já.. takže se necejtím jako takovej looser... gůt to bylo, gůt
Co s tebou dífče?
Nevím, záda. Ale netroufám si, co. Bolí mě sedět, chodit, stát, cokoliv dělat, dokonce i dejchat. Začínám chápat, proč jsou někteří pro eutanázii u lidí Zejtra jdu na revmatologii, snad mě dá rozhřešení, co to jé a co by se s tím dalo dělat.. mě už ty choroby ale letos stačej
V knižní podobě ne, ale v tý vizuální jo. Ani radši nebudu říkat proč
Knihy jsem nečetla, filmy jsem viděla dva a když jsem si měla vybrat estli fandit jemu nebo Oldovi Šetrnýmu, měla jsem jasno
Fajka
ako fotit ho mě příjde fakt difný
kdyby byl blondýna se čtyřkama, to by bylo teprv divný
ale řekněte mě jak u vobyčejný vesnický kočky pojistit aby se měla dobře ?
no, to asi nezajistíš, ale může bejt spokojenější než f paneláku
Jo a přišla mě pozvánka taky na sraz...základky....po 20 letech
Ts, a prej, že seš stará Jináš gratulieren, se základkou už se nikdá neuvidím
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:29
- Nahlásit
vlk
Yumča roste jak z vody, na klubofce sme byly za nejlepčí dorosténku
týýýjo gratulacééééé !!!!!!
já chci taky Kikinku.... myšiska mi opět hejbaj barákem i žlučí....
no fakt chceš??? tobě jí dám hnet fakt, i dovezu jestli budeš chtít bo se mě nestratí z očí a budu od tebe vědět jak se má
inu
Ts, a prej, že seš stará Jináš gratulieren, se základkou už se nikdá neuvidím no sem no...a nejrači bych tam nešla
Obávanej gympl páč my jsme byli šílená třída. Ale dost mile mě to překvapilo, opilí kluci mi slibovali náruče květin za to, že jsem to setkání dala dohromady a pár se mě jich omluvilo za to, jak se ke mě tehdy chovali. A jeden spolužák je na tom, chudák, s dezercí podobně jako já.. takže se necejtím jako takovej looser... gůt to bylo, g
tak to je super
Nevím, záda. Ale netroufám si, co. Bolí mě sedět, chodit, stát, cokoliv dělat, dokonce i dejchat. Začínám chápat, proč jsou někteří pro eutanázii u lidí Zejtra jdu na revmatologii, snad mě dá rozhřešení, co to jé a co by se s tím dalo dělat.. mě už ty choroby ale letos stačej
hmm tohle je na pytel to řikám pořád že tenhle rok stojí fakt za houno...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:34
- Nahlásit
Fajka
no fakt chceš??? tobě jí dám hnet fakt, i dovezu jestli budeš chtít
esli teda není černá a je kastrovaná a zvyklá na psy že ji občas proženou (ale nesežerou) a loví myši, tak bych ji i brala ....
|