| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 18:03
- Nahlásit
jablunka
Zní mi to velmi povědomně..........říkala sem to našim mladým,kteří už číču mají,ale pevně věřím,že se syn nepomamil a je trochu při zemi.
si děláš srandu ty vado !!! to by byla dobrá náhoda
Holčina se jmenuje Markéta.... tak jak jsou to oni nebo nééé????
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 18:07
- Nahlásit
Fajka
tak jak jsou to oni nebo nééé????
Nejsou. Hnedka sem jim volala a byla sem ujištěná,že ještě chvíli žádnou kočinu né.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 18:11
- Nahlásit
jablunka
Nejsou.Hnedka sem jim volala a byla sem ujištěná,že ještě chvíli žádnou kočinu né
no dobrá teda, ale byla by to dobrá náhoda
To by bylo překvápko kdyby zjistili, že ty to víš dopředu
ale škoda, kdyby to byli tak bych si mohla bejt jistá že se budemít královsky.....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 18:37
- Nahlásit
čtyři bratři ve spolek
tímto jsem si to snad nerozházela u Ramštajnů ani u Třech sester
PetraK
Lidi drahý, já huž nevim co mám dělat, mě furt, ale furt tak bolej ty hnáty - jak kdybych denně běhala dvacet kiláků kross . Včera jsem myslela, že cípnu, jak hrozně mi bylo. No ale půjdu k obvoďačce a řeknu jí, pí dochtorko bolej mě svaly na nohouch?
pani, vy vole, vy jste jak tlumočník ten je s timhle už tejden doma, antibiotika nepomohly zítra má jít na výsledky krve a uviděj, co mu daj
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 18:41
- Nahlásit
inu
nemaj :/ (víš co, mě je to jedno, my máme 0/0, ale furt sem doufala, že chovatelé akit jsou natolik zadpovědní že nechovaj na 3/3, což taky ani nechovaj, aspon poslední dobou, ale když se najde blb.... Víš o tom, že v polsku se amíci nemusej rtgovat vůbec...? )
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 19:08
- Nahlásit
Fajka
To by bylo překvápko kdyby zjistili, že ty to víš dopředu
No asi by koukali.
ale škoda, kdyby to byli tak bych si mohla bejt jistá že se budemít královsky.....
Tak zrovna u nich je to pravda,ale to že je se mnou někdo příbuznej,ještě tohle nezaručuje.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 19:17
- Nahlásit
grooggy
nemaj :/
Fakt jo? Dyk dyš byli delegáti vod Američanůch u nás u Japoncůch, tak jsem měla pocit, že už to u vás dávno platí. 3/3 v chovu je pitomost.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 19:22
- Nahlásit
inu
jup, to je vona
hergot to je divný takhle prostě podávat homeopatika myslím fakt nejdou Divný!!
dělá zapraszam
ale tak zaprasit jim to tam můžeš taky, šmelinářům
a já jsem prej ta blbá
heh, kdyby nebyl takovej Stydlín, tak vám ho i blejsknu
Janiii
čtyři bratři ve spolek
přidej ešče dva a sme na na mým
ten je s timhle už tejden doma, antibiotika nepomohly
sakra nestaš!! Ale mě tohle drží už hodně dlouhou dobu, vždycky se to objeví, já to nějak začaruju a vono to po čase zas vyleze, mrcha. Tak jsem chtěla dneska vyloupit lekárnu, že si doplnim stopovací prfky, jak mi radila Brůtice, ale voni ty svíně měly v sedum už zavříto. Tak zejtra!! A budu hodně pít. Jen teda ne tentokrát alkahůl, ale voděnku
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 19:23
- Nahlásit
inu
Furt je v podmínkách chovnosti napsáno DKK 3/3 včetně...
Ale fakt nevim, že by na něčem takovym v posledních letech nějakej chovatel choval...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 19:23
- Nahlásit
inu
3/3 v chovu je pitomost.
no vidiš a pání vod maďarů by s tebou nesouhlasili
Páč jim je bližší flintička než čokl, kterýho mrsknou po honu do kotce a vyndaj ho až další sezónu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 19:33
- Nahlásit
PetraK
Zdravicko, pani, koukam, ze uz po dovolence ramstajnite
Koncem tydne by mel prijit vypis - ty vis, tak pak potvrdim, ze dorazilo.
grooggy
sekce pyrenejských plemen. S platností od 25.9.2010 se změnily podmínky chovu u POD - povinné vychodnecení RTG DKK s výsledkem do stupně 3/3 (D).
Ja se tomu uz tak moc nedivim, treba u nekterych mamutu se rtg nedela vubec, neb by nemeli na cem chovat. Maji totiz jeste jiny zdravotni problemy a kdyby zavedli selekci aj na klouby, skoncili by..
Pak je paradox erdel, kterej je v dospelosti kolem 25 kg a do chovu proleze pouze negativni nebo max 1/1.
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 19:41 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit
Fifi
to je správně ne..?
si vem malamuty ty to maj drsný...
Druhy chovu pro plemeno Aljašský malamut:
a) obecný
b) výběrový
Podmínky u obecného chovu: HD 0/0 (A1, A2, OFA-excellent, good), 0/1, 1/0, 1/1 (B1, B2, OFA-fair).
Podmínky u výběrového chovu: HD 0/0 (A1, A2, OFA-excellent)
Při bonitaci se stává uchovněné zvíře kandidátem výběrového chovu. Spojením dvou kandidátů výběrového chovu vzniká vrh výběrového chovu.
nebo hovawarti- pes 0/0 (HD-A), fena max. do 1/1 (HD-B)
a taky to nejsou malý plemena...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 19:45
- Nahlásit
grooggy
to je správně ne..?
Ale ano, treba OFA hodnoceni se mi hodne libi - ale to uznava jen par klubu. Takze na druhou stranu co se vyhodnoceni rtg tyka, jsem u ceskych vetu znacne skepticka, ze neni ovlivnitelne tim, kdo jede se psem rentgenovat apod. Co je u jednoho katastrofa a ctyrky a vydesi majitelku, ze se boji poslat snimek vyhodnocovateli, je u vyhodnocovatele lokty nulovy a kycle 0/2.. a mohla bych takhle pokracovat.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 19:45
- Nahlásit
Tak a Kikísek je včudu
ale přijela si moc sympatická holčina a jsme domluvené, že kdyby něco tak si pro ní jedu.... strašně moc se jim líbila, hned je uvítala jako pravá dáma a nechala se hladit a předla jak motor...slíbila že bude posílat fotky, tak snad se bude mít dobře ....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 19:47
- Nahlásit
Fifi
Zdravicko
ehm, ehm, ehm....děkuju za přání ale... něco mi tam ešče chybí?? Nějak si nemůžu vybavit co, ale něco určitě
ty vis, tak pak potvrdim, ze dorazilo.
paráda, paráda
Ad ty věci- hele v týdnu to teď nestíháme ani za boha
Musíme vydržet, až skončí chalupní sezóna. Což mě štve. Nejde ani tak vo ty hadre, ale o ty léky. Mám zkusit vyhodit tady téma, jestli by se neudělal logistickej uzel?? Aby to tam měli dříf?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 19:49
- Nahlásit
Fajka
Tak a Kikísek je včudu
pani, pani, nebuďte moc smutná!! Chápu to, ale sama víte, že tohle je lepší - bezpečnější řešení. Nevíš přesně odkdud od těch Pardubek jsou?? Třeba by mohla nějak vědět pánčička od Ešusí mamičky /Macešky. Jsou Pardubičáci.
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 19:49
- Nahlásit
fifi:
BOC ofa uznávaj, ale já si to nechám vhodnotit u Ekra- mám ho 10 minut autem od domu, ale kdyby se mi to zdálo vyhodnocený divně, tak to pošlu do OFA...
______
Hádejte kde bude evropský výstava v roce 2014
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 19:51
- Nahlásit
BOže to Boban bude už veterán... šmarjá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 19:53
- Nahlásit
PetraK
no vidiš!! Na tom se fšicí shodneme
na tom, že my nic a ty muzikant nebo spíš ty nenormální, kdy my jsme normální? Ano, s tím naprosto souhlasím
ehm, to bych měla stejně,páč to zapomeneš tak jako tak
no! Tak ty fotky, šup, šup
sou v mobilu
nikolif, to bych se neodvážila
hahahahaha, ty jsi dneska snědla ftipnou kaši, že?
Já sem v tom naprosto bez viny
tak to teda néééé, páč ty jsi ta, která vínko zpucne
ty vole! Jako by nestačilo žes Malý Pitval z velkýho města. Vona je ešče Kat Mydlář
nejsu kat, sem prosím hodná děvčica
jo bílá, bílá. S černou dobrý. Ale jen v interiéru, na sobě jí nemůžu mít.
mno, nechtěj, abych okomentovala kombinaci černo-bílou...ve finále to vyjde na stejno s tou žůžovou
to se nedivim, já pokulhávám pokaždý když se v těch tepláčkách vidim
cííí foto, abych taky mohla pokulhávat, ale smíchy
mi to ujelo. U ostatních sem jak hrop-co do mě hoděj, to tam zvostane, a na sebe prásknu naprosto fšechno.
tak pokračuj, ještě máš nějaký dloužek
Historku s tepláčkama mi nechtěla věřit ani moje nová kolegyně, která mě zná 3 neděle a taky se smála jako pitomá. nevim, proč
se jí vůbec nedivím
tak halt teda jedině šňůrka a trám
možná by stačil vlak, když je furt nalemtanej jak slíva
brrr. Pardon, ale brr.
Šunku z toho neumíš?
trůůůůpko, ta nutela se dává do koláčů, houstiček a dalších dobrůtek Šunku nerada
aha, no tak to jo. Ale se nebojim, že jí nezvykláš
uvidíme, jak se zadaří.... přece jen je trochu svá
mno, tohle sem zrovna na mysli neměla
to je mi jasný....a navíc chlapec dumá, jak sestavit škrábadlo od kachny... po poradě s kachýnkou víme jak má vypadat, ale neseděj pro změnu šrouby. V azyláku sou z toho hin a já též
no to se právě bojim, že asi ne!!!
stále mlčím, ale jednou promluvím a pak všichni budou vědět, jak si vypadala v tepláčkách a co bylo dál.....
inu
zdravýho matroša je dneska po čertech málo..
to musíš brát tak, že zdravej matroš neexistuje ( což je bohužel pravda)
Janiii
vy jste jak tlumočník ten je s timhle už tejden doma, antibiotika nepomohly zítra má jít na výsledky krve a uviděj, co mu daj
nemá taky borelku? Letos je í nějak moc.... snad každej druhej s ní zápasí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 19:53
- Nahlásit
grooggy
hele a co kášlik? Dobrý už?
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 19:55
- Nahlásit
PetraK
kašlik přešel a už ani nechrchlá... na cvičáku nebyl 2 tejdny (ten první aby nikoho nenakazili a ten druhej.... No oficiální verze je ta, že prej sem se bála aby nepřenesli bacil na ostatní... podpultovní verze je ta, že panička domů přišla okolo půl pátý a nějak se ji nechtělo vstávat )
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 19:57 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
Chápu to, ale sama víte, že tohle je lepší - bezpečnější řešení
já vím vím a hlavně vím že tím že by měla být jen v bytě má šanci na relativně dllouhej život po boku paničky a druhý Micinky. Přesně nevím ale mám telefon a maila slíbili že fakt napíšou. Věřím tomu že kdyby neměli čistý úmysly tak nepojedou takhle na večer takovou dálku pro obyčejnou vesnickou mícu...ale adresu si zjistím už sem se i pozvala že bych jí někdy ráda viděla protože si myslím že bude fakt nádherná.... no bud to klapne a bude tam spokojená a nebo to neklapne a vrátí se mě...žádnou jinou variantu si nepřipouštím ..
....du si nalejt něco ostřejšího
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 20:01
- Nahlásit
To je bordel tady zase! Jen přijde PetraK
a všici se rozkecáte jak protržený! Kdo to má dočítat???
Dneska sme byli na třetí kontrole a jsme asi tak v půlce. Tekutej dren ještě tak týden, atb taky. Hojí se to, ale asi to bylo hodně hluboký. Jsem se tam málem pozvracela, když mu rejpal v hrudníku šťourátkem a měl ho v něm DO PŮLKY! Jsem se lekla, že se to vůbec nehojí, až mi to dochtor vysvětlil, že se to hojí nejdřív ze stran a zužuje se to. Ale fuj teda.
Jo a sem debil, kdyby to někdo nevěděl. Gastonovi rvu atb do trojúhelníčku sýra, páč mi prášky jinde vyplivává a až dneska mi došlo, že to asi nejni upe ideální. Vlastně že je to upe špatně.
Tak ezkej večír všem!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 20:01
- Nahlásit
grooggy
ale já si to nechám vhodnotit u Ekra- mám ho 10 minut autem od domu,
Tak na Ekra ja taky nenecham dopustit, jezdim jen k nemu. A hele, tys hradecandaaa? Tak to musime nekdy spachat naky drobny vencenicko, esli sneses dve neposlusny perdelice pripadne nafrnenyho Kremylka rtw, kterej dela kravu.
PetraK
Musíme vydržet, až skončí chalupní sezóna.
Hele, esli zacne zima zase rychlym nastupem, tak to muze bejt za chvili. Ja myslim, ze to poceka, nebot chci, abyste si tam s tim prijeli sami
Fajka
Kikísek je včudu
Jezis, to je dobre, ja po ni celou dobu pomrkavala a slinila, mela jsem podobnou trikoloru, nez ji prezvejklo auto. Ale u nas by mela asi podobnej osud - chrtan pesovitej. Bezva, ze nasla domova!
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 20:03
- Nahlásit
Fifi
Bydlim v Rasoškách, ale do HK se taky dostanu (teda líp to pude až so konečně dodělám papíry zbívá mi asi 6 jízd a nějak se tam už 2 měsíce nemůžu dostat )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 20:04
- Nahlásit
grooggy
Fifi
to máte stejný jak u nás.... rtg kyčlí se dělá, chovnost max. do dvojek, jinak není povinného nic. Tam kde jeden vet řekne, že jde o trojky, tak druhý má jen jedničky a není vyjímka, že jsou z toho nulky..... ale je fakt, že pokud se zdejší rtg pošlou na západ, tak dojde upozornění, že většina je blbě nafocená. Takže bych řekla, že vlastní fotka hodně udělá .....
Ohledně dalších vyšetření tak u nás je ještě vyšetření na gen hluchoty a slepoty, ale není povinné....většinou to funguje tak, že když sou rodiče testovaní a maj vše naprosto čisté, tak automaticky štěňata získávají potvrzení že tyto geny nezdědili....pak už je jen na majitelích, jestli si nechají vyštření udělat nebo ne. Samozřejmě že negativní všichni zdůrazňují, ale o pozitivních se nikde nemluví...
Fajka
Tak a Kikísek je včudu
bude se mít dobře, uvidíš. Všechny držíme palce, tak to určitě vyjde
grooggy
Hádejte kde bude evropský výstava v roce 2014
v Brně
BOže to Boban bude už veterán... šmarjá
mno, to bude Brut taky a piraňa téměř
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 20:07
- Nahlásit
PetraK
Zdravicko
ehm, ehm, ehm....děkuju za přání ale... něco mi tam ešče chybí?? Nějak si nemůžu vybavit co, ale něco určitě
Zdravicko vespolek?
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 20:08
- Nahlásit
brut
sem to viděla u jedný akity... Nytra ji dal 0/2 a ofa ji dalo Good (což je myslim horší 0)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 20:08
- Nahlásit
Fifi
Jezis, to je dobre, ja po ni celou dobu pomrkavala a slinila, mela jsem podobnou trikoloru, nez ji prezvejklo auto. Ale u nas by mela asi podobnej osud - chrtan pesovitej
jj o to těžší to ted bylo protože jednak je to můj typ barvy co se mě líbí, vždycky sem snila o chlupatější kočce a nikdy ji neměla a taky sem jí měla doma už přes měsíc takže už sem si myslela že tu zůstane že jí nikdo chtít nebude...
No ted je mě to líto na druhou stranu mě hřeje pocit že sem jí z tý ulice zachránila vykrmila dala dokupy a našla doufám lepší budoucnost...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 20:10
- Nahlásit
mishi
Dneska sme byli na třetí kontrole a jsme asi tak v půlce. Tekutej dren ještě tak týden, atb taky. Hojí se to, ale asi to bylo hodně hluboký.
hlavně, že se kluk hojí...to je nejdůležitější
Jo a sem debil, kdyby to někdo nevěděl. Gastonovi rvu atb do trojúhelníčku sýra, páč mi prášky jinde vyplivává a až dneska mi došlo, že to asi nejni upe ideální. Vlastně že je to upe špatně.
dej mu to do salámu a budeš mít klid nebo do párku či kousku klobásky...
|