| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 16:37
- Nahlásit
PetraK
si radostí vyskočila 3m vysoko a narvala si to dohlavy vo strop
to bych byla praštěná a to nejsem
to tam nějak moc důvěrně znáš!!
pracuje tam švagrová
to sem si tudle přála taky, když mě zazdívali tim polystrónem, abychom neměli balkon
si doma běhala naostro či co?
a pak že jí tu čistotnost nenaučíme. Ešče pár let a bude to
jen nesmím tolik pít, páč pak dobu neodhadnu
Tohle mě štve, že my jsme nemohli a dneska se může šéécko. Teda než člověk nastoupí do práce, to je fakt, ale na škole , to by se nestačili divit. Takhle jsem měla jen vyholenou hlavu trošku.
faktem je, že dneska jim projde všechno, což je kolikrát dost šílený a nikdo na to nemůže říct ani ťuk, páč by to bylo omezování a kdo ví, co ještě
nejni, náhodou toho umí dost. ale prej to tak prostě u bloncek je.
faktem je, že díky té své blonc barvě na ní tolik netlačím, páč to prostě je na závadu. Ale štve mně to, by se toho dala naučit daleko víc
no proto se divím, že Inu na kočky nahlíží takhle, když jí má doma v psím kožichu
páč je má zafixovaný z vesnice a to je úplně o něčem jiném...
ne kočky jsou fakt fajn, s velkou dávkou intuice, tajemna a vcítění.
stejně stále přemýšlím nad tou bengálkou.... ta je přesně podle mého gusta...velká, tajemná, šikovná, přítulná, ale ne přes příliš a hlavně učenlivá ...ale je fakt, že to už není ta klasická kočka, ale šelmička
jasně, co se bude zalamovat s povelem, tam bych to ani neřešila, to beru jako nadstavbu
já ne, protože vím, že to zvládají a kolikrát líp jak psi... jen se nesmí seknout, pak s nima nikdo nehne
když se jí jasně vytyčí hranice soužití- tohle ano a tohle ne, že to prostě pobere a je schopná respektovat
to naprosto souhlasím
Jde jen o to ty hranice vytyčit a dodržovat.
což bývá největší problém nejen u koček
žebřík je prostě zajímavější škrabadlo.
hlavně si ho sama vybrala
jo na tohle jsem zapomněla.Ale tak já moc záclony nevedu
já jo, ale jen tak, aby nebylo dovnitř vyloženě vidět a jsou za pár kaček, takže mně zase až tak moc nevadí, když je zlikviduje.... holt koupím v Ikee nový
zato kytek hafo, tak nevím co je hroší- furt zkracovat záclony nebo luxovat hlínu z poraženejch květnikůch
nám spadl květník za celou dobu, co Svííí máme opravdu jen párkrát.... spíš žere listy než by hrabala hlínu nebo převracela květníky.
ségra měla kočku, Prcek se jmenoval, to nebyl kocour, ale péf.
přesně tak.... povelům rozumněj naprosto stejně
jo rychlý reakce - není nad ně
já jí taky jednou sestřelila pantoflí, když mi lezla do kastrolu a od tý doby se mu vyhýbá
|
archie
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 16:39
- Nahlásit
PetraK
archie, archie, kde jsou psí fota s popisem??? prosim.
Jaký fota? O žádných nevím ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 16:47
- Nahlásit
PetraK
MRCHO!! Příště tě nebudu varovat předem, nechám Tě ať se zas znečistíš!
si na tebe dám požor
fakt? Dej někdy ty nebožačce nažrat!
šak sem ráda, že nemá víc...kdo by jí tahal?
zas plochou pánvičky máš větší šanci se trefit , když ti cíl uniká
musíš mu nejdřív podrazit nohy a pak použít váleček ....to je hrozný, aby čék taky všechno učil
kdepák děvucho, sis řekla vo mapu právě, mě tupce by to nenapadlo
to sem ale říkala už kdysi
zruš piškoty a já mu řeknu, že sem si to vymyslela
a jéééje, chudák malej, ten se bude divit, až se budu chovat normálně ( teda jestli to ještě vůbec umím) ....a piškoty nezruším!!
ty vado, von je přeceda všech svatejch!!!
VON JE VRCHNÍ SVATEJ NEJSVATĚJŠÍ
to není...to je prosím Brtník
dneska radši zavolá, že přijde pozítří, aby až přijde zítra bylo doma kde bydlet!
dneska ví, že budu dodělávat japka a dopřesazovat orchideje, tak si snad dá požoooor
nadbože, že já nedržela hubu!! PANE BRŮTOVČE, PROSÍM ODPUST MI , ODPUST, JÁ NECHTĚLA!!
až bude nejhůř, task řeknu, že si mi připomněla křížaly ( suší se totiž na jeho pracovním stole, páč má nejblíž zásufku), z toho se holka už nevyvlíkneš
TROCHU??
ano, trošičičku
No to teda nemá, páč mu to zanudlíš a zakřížalíš.
problém je, že i když nejsou nudle a křížaly, tak to má krapítečko složitý
archie
Já dávala od oka A jelikož jsem na jedno slepá a na druhý nevidím, tak je to jasný Chudinka můj malej, placatej
se podívám....navíc si myslím, že by to klidně mohla být nějaká kombinace ( tráva, vlhko , teplo)....naši známí mají buldočku a ta byla nedávno taky samej pupenec. Zjistili, že jí nedělá úplně dobře vlhká tráva, když je venku takovej ten hnusnej skleník....asi v tý trávě je něja víc broučků či čeho a ona pak pupínkuje
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 16:54
- Nahlásit
archie
depilovat kámošku, teď volala a chce, abych jí provedla cukrovou depilaci,
co to jéé?
Jo a tady bouří
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 16:57
- Nahlásit
Loučím se, jdu japkovat, přesazovat, venčit plesnifce a hlavně si užívat klidu a ticha
|
archie
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 16:58
- Nahlásit
brut
co to jéé?
No to se koupí cukrová pasta a provede se s ní normoš depilace, akorát to míň bolí, protože se to natírá proti růstu chloupků a strhává po, narozdíl od vosku A já jsem sado-mašo, takže si tím dělám hezky podpaží
|
inu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:20
- Nahlásit
archie
No to se koupí cukrová pasta a provede se s ní normoš depilace, akorát to míň bolí, protože se to natírá proti růstu chloupků a strhává po, narozdíl od vosku
ježiš fuj, hnus eště, že existujou holítka
Jinak teda Čibuk rozdává pštrosy jó? Ešče, že nerozdává bažanty
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:54
- Nahlásit
archie
No to se koupí cukrová pasta a provede se s ní normoš depilace, akorát to míň bolí, protože se to natírá proti růstu chloupků a strhává po, narozdíl od vosku
jen to čtu a mám osypky
A já jsem sado-mašo, takže si tím dělám hezky podpaží
nějak sem ráda, že jakoukoli depilaci nepraktikuju ( občas sou ty alergie a přecitlivělosti alespoň k něčemu dobré), kor když to čtu ...brrrr
inu
Jinak teda Čibuk rozdává pštrosy jó? Ešče, že nerozdává bažanty
buď ráda, určitě by si jako první jednoho vyfasovala
Hlásím, že mám téměř hotová japka ( teda mimo těch tvrdejch, který budu zpracovávat nejdřív pozítří)
Právě se mi v pekárně dělá jabko-rybízovej džemík , pak bude jen japkovej a bude hotovo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:25
- Nahlásit
PetraK
je na zvířetníku víc pohádek?
http://naszviretnik.net/2010/07/10/pohadka-o-zarli vem-traktoru/
tahle je totiž úplně dokonalá a nejlepší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 08:31
- Nahlásit
RRRRAM RRRAM RRRRRRRRRAAAAAAAAAAAMŠTÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!
Rána sou chladný, tak přitopim,jo?
archie
abych jí provedla cukrovou depilac
znám akurát cukrovou vatu
No to se koupí cukrová pasta a provede se s ní normoš depila
ty vado!!!!!!! jáááááááááááááááááuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiii!
A já jsem sado-mašo
čemu se tady taky divit, že jo inu
brut
to bych byla praštěná a to nejsem
NOUUUUNKOMEEENT!!!!
..kdo by jí tahal?
nemá to bejt obráceně? že vona má tahat tebe?? Sis to doktrekování nějak popletla jako u Fajkýšů
musíš mu nejdřív podrazit nohy a pak použít váleček
to je komplikovaný, sem pro primitivnější metódy
to sem ale říkala už kdys
nene, vo mapě padla zmínka prvně.
ten se bude divit, až se budu chovat normálně
tak to buď v klidu, páč to se nechováš nikdy
...a piškoty nezruším!
no hele, dělej jak myslíš. Já mám celkem bujnou fantazii, takže až se rozpovídám....... .p
.to je prosím Brtník
jako chceš říct že sem nejhorší z nejhorších jo? Nebo jak si to mám vysvětliti??
až bude nejhůř, task řeknu, že si mi připomněla křížaly
du koupit asi tři tuny šunky jako úplatek, aby mi vodpustil, že bude zasypanej žížalama.
ano, trošičičku
trooooošičkuuuuu
tak to má krapítečko složitý
ne, von to má dost hodně krapítečko složitý
inu
nerozdává bažant.
Imunito, ty seš fakt vůl!
kachna_
tahle je totiž úplně dokonalá a nejlep
viď?? Dede umí psát. A víš kdo má ešče moc háský pohádky ?
WWWéčko, ale ten psal hodně na starým Zvířetníku, jeho povídky byly vždycky hodně nebezpečný, sem se řehtala jako pitomá
zkusím pohledat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 08:39
- Nahlásit
JOOOOOOOOO a já se taky musim pochubit, dneska nám vyšlo povídání!
http://naszviretnik.net/2010/07/28/psi-esus-a-mace ska/#comments
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 08:44
- Nahlásit
kachna
hele a je to na pokračování
http://neviditelnypes.lidovky.cz/p_zviretnik.asp?c =A070511_231551_p_zviretnik_dru
http://neviditelnypes.lidovky.cz/pohadka-o-venclic kovi-a-jezibabe-2-d46-/p_zviretnik.asp?c=A070518_1 10458_p_zviretnik_dru
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 09:03 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Ramštajn vespolek...
Petrakááá
toho si važ, páč Fajfku ešče nikdo tady nepřekonal
čéék tu den nejni a huž mě tu drbou ....dyby mě rači podrbali dyž tu sem záda
archie
tak jsem jí řekla, že jsou horší věci... a když nedala jinak, a chtěla vědět jaký, tak jsem jí řekla, že ježibaby a metla jsem pryč nefím proč, ale už mi neodpovídá na pozdrav
hele to je dobrý ty seš celej já
sem zas tuhle po dlouhý době potkala vzdálenějšího souseda- myslifce co proti mě furt něco má...když du v lese nejdu po cestě, řve na mě že pes má bejt na vodítku a přitom ho na vodítku mám..když du s hárající Fajuší a máme společnost místních vořechů co si choděj furt na volno tak na mě zdálky řve hele to snad není možný tak vona už nemá jednoho psa ona už má dva!!!! co je mu dědkoj do toho kolik mám psů no a tak se mu pečlivě vyhejbám bo nemám chut se s ním dohadovat..ted sem ho potkala a nešlo se vyhnout..šel i s manžílkou a protože sme se museli minout na uzký cestě tak beru Fajuši k noze chytám za obojek aby se na ně nemohla ani podivat a slyším... Je ten pes zlej? Kouše? já na to JO!! a jeho manžílka s úsměvem: joo kouše maso že jo... já na to NE! ŽERE LIDI !!! a aniš bych zastavila hla brvou pokračuji dál v cestě.....otočím se asi po nějakejch 50 metrech a oni tam furt stojej s hubou votevřenou
prostě slyšeli co chtěli slyšet bez nějakýho vysvětlování ... už se těším až je potkám příště
jináč dočítat vás nezvládám bo mám bolehlaf, musím makat a večer du zas k zubákoj...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 09:12
- Nahlásit
Fajka
..dyby mě rači podrbali dyž tu sem záda
to můžem taky, zvládnem vobojí.
a oni tam furt stojej s hubou votevřenou
večer du zas k zubákoj...
jak to? je něco špatně, nebo kontrola??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 09:14
- Nahlásit
PetraK
jak to? je něco špatně, nebo kontrola??
reklamace..du tam aby mě aspon jeden moudrák vrátili zpátky bo od tý doby co nemám ani jeden se číf vytahuje že on je ted ta moudrá hlava rodiny no to uznejte to přece takle nemůžu nechat...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 09:18
- Nahlásit
Fajka
se číf vytahuje že on je ted ta moudrá hlava rodiny
no asi takhle, to bych byla v klidu. Naprosto. Páč moudrej chlap to je něco jako Lochneska, taky ju nikdo ešče nespatřil
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 09:20
- Nahlásit
PetraK
Páč moudrej chlap to je něco jako Lochneska, taky ju nikdo ešče nespatřil
ale do vočí bys mu to neřekla!?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 09:23
- Nahlásit
Fajka
ale do vočí bys mu to neřekla
proč ne? Řekla sem to Brtnikoj, řekla sem to šéfovi, tak klidně i čífovi. Se jich nebojim. My zezdola máme pro strach uděláno (dyš nejde vo bouřku teda )
a propóó, v sekci pabouků se stále lepčim už podruhý sem vyndala PABOUKA RUKOU Z VANY!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 09:29
- Nahlásit
Fajka
du tam aby mě aspon jeden moudrák vrátili zpátky bo od tý doby co nemám ani jeden se číf vytahuje že on je ted ta moudrá hlava rodiny
Fajkaarchie
Tohle sice se psama nesouvisí a ukazuje to, jak moc jsem osoba nedobrá, ale musím přiznat, že pouhé pomyšlení, mi dodnes zvedá náladu.
Mám spolužáka, snaživého, věčně in, bývalého předsedu třídy... Neměli jsme se rádi. On představoval to, co jsem neměla ráda já, já to co neměl rád on, nějakých 7 let jsme se neviděli. Z profilu na spolužácích, který mimochodem kompletně vyplnil včetně adresy jsem zjistila, že se přestěhoval tři baráky od mého bývalého bydliště (taková in adresa) do nových bytovek. Navíc tam o sobě napsal, že si občas jde "pinknout golfík".
Jednou takhle z jara jdu domů ze vzdálenější zastávky autobusu (strašně nerada čekám), už je šero, nejsou vidět tváře. Vidím osobu s golfovejma holeme před vchodem.
Řekla jsem jen "Ahoj Honzo" a pokračovala v cestě. Nevím, kdy se začal hýbat.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 13:36
- Nahlásit
Tak jsem se konečně dovolala a mám předepsaný nahřívací kouzlo. Pokud to nezabere, tak po víkendu se mám ukázat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 13:38
- Nahlásit
inu
předepsaný nahřívací kouzlo
takže na žehličku dojde??
kachna_
Nevím, kdy se začal hýbat.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 15:20
- Nahlásit
PetraK
takže na žehličku dojde??
to jo, haž skončí transformace, huž nikdy nebudu mít starosti
-->
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 15:26
- Nahlásit
inu
POMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC
ZAVŘETE NĚKDO TU JITKU, NEBO Z NÍ HUMŘU!!!!
SEŠ FAKT NEBETYČNÁ
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 15:37
- Nahlásit
PetraK
ts, přiznej, že beze mě by byl svět vo dost chudší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 15:42
- Nahlásit
inu
že beze mě by byl svět vo dost chudší
tetkon jen řekni kterou z těch dvou podob máš na mysli a já ti podle toho vodpovim
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 15:46
- Nahlásit
PetraK
tetkon jen řekni kterou z těch dvou podob máš na mysli a já ti podle toho vodpovim
hele a pak že já jsem Jitka
Můžeš si vybrat, ty rouro
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 15:48
- Nahlásit
inu
Můžeš si vybrat, ty rouro
to bude ale těžký , přetěžký rozhodování
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 15:57
- Nahlásit
PetraK
času dost
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 16:16
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Sem měla trošku akční den
Ráno jsem vyrazila na rehabku, pak vezla mladýmu nějaké drobnosti do Práglu, kde jsem se jen otočila a frčela zpět dom. Po cestě sem se zastavila s kamrádkou na oběd, který byl tak moc dobrý, že slintám ještě teď ( měla sem grilovaného lososa s bylinkovým máslem a mladou zeleninkou). No a pak už hurá za plesnifcema
Včera sem dodělala hlavní várku jablek.... večer sem zakončila vařením džemíku, takže mám od nich na pár dní pokoj
PetraK
NOUUUUNKOMEEENT!!!!
eště aby
nemá to bejt obráceně? že vona má tahat tebe?? Sis to doktrekování nějak popletla jako u Fajkýšů
já si nic nepopletla, to piraňa to má popletené
to je komplikovaný, sem pro primitivnější metódy
třá drobný požárek v kůchni?
nene, vo mapě padla zmínka prvně.
Ale stejně si nic nebudeš pamatovat
tak to buď v klidu, páč to se nechováš nikdy
sem se snad někdy nechovala způsobně? Sem slušně vychovaná a tak budu za vzorňačku.... jen jestli mě poznáš
no hele, dělej jak myslíš. Já mám celkem bujnou fantazii, takže až se rozpovídám....... .p
právě, že máš bujnou fantazii .... nehledě na to, že já taky
jako chceš říct že sem nejhorší z nejhorších jo? Nebo jak si to mám vysvětliti??
ne, chci říct, že Anežka je Brtník, tak nemůže být Brůtovec
du koupit asi tři tuny šunky jako úplatek, aby mi vodpustil, že bude zasypanej žížalama.
koupilas? Já jen, že křížaly neproběhly, páč sem dělala džemíky
trooooošičkuuuuu
....sem psala "trošičičku"
ne, von to má dost hodně krapítečko složitý
ty si fááákt trůůůpka
Fajka
slyším... Je ten pes zlej? Kouše? já na to JO!! a jeho manžílka s úsměvem: joo kouše maso že jo... já na to NE! ŽERE LIDI !!! a aniš bych zastavila hla brvou pokračuji dál v cestě.....otočím se asi po nějakejch 50 metrech a oni tam furt stojej s hubou votevřenou
prostě slyšeli co chtěli slyšet bez nějakýho vysvětlování... už se těším až je potkám příště
se ti možná budou vyhýbat nebo budou zkoušet, jestli Fajuška fááákt žere lidi ( příště musíš dodat,že jen ty blbý)
večer du zas k zubákoj...
tak držím palce, ať je vše ok a jen ti vyndá stehy
se číf vytahuje že on je ted ta moudrá hlava rodiny
...to je dobrej ftip.... viděla si někdy moudrýho chlapa? Já ne
kachna_
Řekla jsem jen "Ahoj Honzo" a pokračovala v cestě. Nevím, kdy se začal hýbat.
šikovná holka, mooooc šikovná
inu
konečně dovolala a mám předepsaný nahřívací kouzlo. Pokud to nezabere, tak po víkendu se mám ukázat
tohle už určitě zabere
skončí transformace, huž nikdy nebudu mít starosti
ty si taky dobře střelená
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 20:03
- Nahlásit
zdar,
nebudu vás dočítat, nemam sílu vůbec na nic.
hlásím komplet vystěhováno (nikoliv však vybaleno) a chlapi dneska už začali strhávat stropy - nelení a makaj já byla dneska v práci, zítra volno a v pátek si jdu zas odpočinout do práce
až dám dohromady fotky, tak vám ukážu, jak to u Váňat vypadá hlavně Ešuska bude mít dobrý srovnání, když u nás byla
|