| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 12:17
- Nahlásit
PetraK
Mám z toho logicky něco usuzovat??
že seš ouhyla
sem myslela jen konzultaci - esli máš dobrýho žubaže
fakt netuším, jak by mě s tímhle mohl zubař pomoct
Ten kůň pravda trochu narušuje dravcům formaci, ale zase vždy je dobrý udělat výjimku
Tak si pořiď masožravýho koně a je to vyřešený
chyba
druhá.
možná. Píšu jen to, s čím mám přímou zkušenost. Nezapomínej, že jsem vyrostla na skorofsi, kde je koček habakůk
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 12:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
že seš ouhyla
tak ale já si nedělám plastiku žehličkou
jak by mě s tímhle mohl zubař pomoc
je to skorem u zubů, určo mají zkušenost i s tím, že se tam do kloubu přenese nějakej zánět, určo dávají taky nějaký léky, tak kdybys měla dobrýho a spolehlivýho zubaře, mohl by třebas vědět, zda je možný, aby to - když se to takhle popletlo, reagovalo tímhle způsobem.
Tak si pořiď masožravýho koně
matlo.
Pravda mám masožravou andulku /Kostižer by duši za flákotu a sýr vypustil/, ale s koněm to nevidim reálně
kde je koček habakůk
jenže tam je kočka na myši, nikdo se o ně nestará, nezajímá, nevychovává je, nechávaj se rodit a chcípat.... ne tam nemůžeš o kočce zjistit nic jinýho, než že chytá myši a ptáčky a že se jí dává pít mlíko, což je taky pěkná blbost . Tam prostě do kočičí duše rozhodně nenahlídneš
|
inu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 12:26
- Nahlásit
PetraK
, že se tam do kloubu přenese nějakej zánět,
nechci podceňovat svoji zubařku, ale v tomhle mi asi fakt nepomůže.. buď je to od Bechtěreva a to se uklidní až časem a nebo není, což bych ráda vyloučila třá boreliozu a na to potřebuju svýho obvoďáka. Biochemii krve mi zubař neudělá, maximálně mě prohlídne zuby, jestli tam nemám kaz..
ale s koněm to nevidim reálně
já teda jo! Páč jsem jednoho masožravýho koŇa potkala.. akorát nebyl černej teda
Tam prostě do kočičí duše rozhodně nenahlídneš
hm, to ne, ale už se moooc těším, až bude moje tyhle-věci-nesnášející ségra vyměňovat kočkolit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 12:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
nechci podceňovat svoji zubařku,
jen nápad no, vzhledem k tomu, že se blbě braly ty léky.
Páč jsem jednoho masožravýho koŇa potkal
esli myslíš toho co tě kousnul do zadele, tak to nebylo z důvodu masožravosti
až bude moje tyhle-věci-nesnášející ségra vyměňovat kočkolit
dneska už je to vymakaný, tohle je v poho, horší budou potrhaný záclony.... ale člověk pro toho druhýho dokáže vydržet neuvěřitelný věci , koukni na Brtnika
hm, to ne,
tak vidíš
|
inu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 12:35
- Nahlásit
PetraK
že se blbě braly ty léky.
potřála bych lék, ne oblbovák, co akorát vypíná receptory bolesti..
co tě kousnul do zadele, tak to nebylo z důvodu masožravosti
jednou mě kousl dobrman, ale kůň teda ne.. a nedělám si srandu, fakt sem potkala masožravýho koně. Kuba prej zase masožravou kachnu
koukni na Brtnika
jenže Brtník je svatej muš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 13:22
- Nahlásit
inu
potřála bych lék, ne oblbovák,
aha, já právě myslela, žes dostala něco co ten zánět pořeší
fakt sem potkala masožravýho koně.
a tak proč ne
zase masožravou kachnu
tak vo tý se to všeobecně ví, ne? Dyk žere sousedům králiky. A normální kachna žere slimáky.
jenže Brtník je svatej muš
a čí je to asi zásluha, ha? No?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 14:28
- Nahlásit
PetraK
žes dostala něco co ten zánět pořeší
dostala, ale zjevně je tam nějakej jinej problém
Dyk žere sousedům králiky.
to asik né, bo žije v Marijánským údolí
a čí je to asi zásluha, ha? No?
uhm.. jeho?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 14:59
- Nahlásit
PetraK
brůtofka se vyhrabala zpod laviny padančat
eště ne úplně
zde se pozná jednak žena a druhak tvořívá žena a treťjak inteligentní žena
ooooooo, díííík ... bude ti odpuštěn půl pytlík piškotků
Jááá sem tak doooufala, že to Brtnika obludí a kývne na druhýho psa. A vono navopak
páč viděl už dva velký pospolu.... zkus najít štěnítko
Kostižer je prostě ptačí Betmen, no. A ta krafka malá se málem udusila, jak napětím ani nedejchala
to je věc jiná, ale JAKMILE SEM SLÍBILA, tak sem tak učunila
no, ale muselo se ti to připomínat
no nemůžu psát dodatek před něčím co sem ešče nenapsala
asi budeš muset nebo neručím za to, že až uvidím Brtníka na živo, že se neumlátím smíchy
viď, mám dobrý nápady!! Si předstaf, kolik bys měla najednou nastrouhanejch jablek, to by bylo štrůůůdlůůůů
to už mám teď .... navíc kompot, japka v mrazáku, japka v lednici, japka ve sklepě, štrůdlů tolik, že ho bere mladej s sebou...zítra je maso na japkách... mám pokračovat?
sem ale nepsala že TYS SVATÁ, VON JE SVATEJ, VON!! BRŮTOVEC, PAN BRŮTOVEC
to teda není, páč se mnou nikdo nemůže bejt svatej
to by měli udělat stejna, páč bys pak nebyla třá takovej magor
bych byla ještě větší, páč by sem klepala kosu a kdo ví, co by mě napadlo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 15:09
- Nahlásit
inu
ale zjevně je tam nějakej jinej problém
aha tak to je blbý
to asik né,
no to asik jo, páč to psala dneska Psíčkoj
jeho?
jehehééé to sotvááá!! víš co mi to dalo práce??
brut
.. bude ti odpuštěn půl pytlík piškotků
PŮL??? JENOM PŮL??? ZA TŘI!!! SLOVY TŘI!! POCHVALY? no to si narvi do trenek teda!
... zkus najít štěnítko
dyk vona je štěnítko. Jen trochu větčejší . Ale s nim by nehnulo ani holátko prosim Tě!! Ani kdyby ho sám našel v popelnici, cynik jeden nepsí. Co chceš vod člověka, kterej se směje při Goro bílej péf!
ale muselo se ti to připomínat
nikolivjěk, jakmiles napsala, že potřebuješ mapu, tož si jí i měla.
že až uvidím Brtníka na živo, že se neumlátím smíchy
a tak to stejnak, zvlášť ešivá nás zastihnete nečekaně na chalupě
navíc kompot, japka v mrazáku, japka v lednici, japka ve sklepě
kams dala nůdle? Evidentně si musela někoho vystěhovat, vobojí se ti tam nevende
páč se mnou nikdo nemůže bejt svatej
tak já nemyslela zrovna TAMTO !! Sem myslela, že je svatej, že s tebou vydržíííí !
kdo ví, co by mě napadlo
no vidiš, dyk řikám je svatej z vorloje pan Brůtovec.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 15:35
- Nahlásit
Před chvilinkou mi odjel synek ...sem na tři dny sirotečkem...teda jen napůl, páč drahá polovička se vrátí z práce večer
PetraK
to jo, tojo, ale pak bych asi neseděla tady
to ne... by si měla samostatnej pokojíček v krásném baráčku s obrovskou zahradou okolo
taky ty tuny gelu co bych do toho musela každej den plácat!!
v tom jediným vidím nepraktičnost
Leč, zase třá v MHD bych měla dost místa pro sebe, to je fakt
Brůtofka si radši vezme pemprzy. Musim říct, že bych je dneska bývala ocenila i já
naprosto dokonaléé ....jako bych viděla Svinííí s piraňou
Pemprzy sem nepotřebovala, páč sem si došla předtím na kadibutku
inu
pečem buchty ze sta brůtofek a žehlíme si ksicht napařovačkou
dost zajímavá kombinace
Mám první kočku a musím říct, že se vychovat dá...teda do určitý míry. Většinou je to tak, že ona musí chtít a hlavně mít motivaci k tomu, aby něco dělala. Ve srovnání se psem je taková víc princeznovská, ale je to zkrátka osobnost se vším všudy.
Třeba naše Sviňa umí přiběhnout na zavolání, umí několik vyloženě psích povelů a navíc ovládá naprosto dokonale lidskej slovník, což u psů tak jednoznačný není ( hlavně ve chvíli, kdy něco provede a já su na*ratá na nejvyšší možnou míru).
Ovšem až nebude Svíí, tak už žádnou kočku nechci. Myslím, že několik rozpáraných záclon, ožraný kytky, zeškrábaný zdi atd. mi do konce života budou stačit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 15:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
..sem na tři dny sirotečkem..
hooootový neščestí, viď? Seš zhroucená, že jo
by si měla samostatnej pokojíček v krásném baráčku s obrovskou zahradou okolo
myslíš určo naši chalupu, žejo
naprosto dokonaléé
to je krafka, co?? bože, bože ešče že jsem v tý situaci nebyla jááá, takhle se můůžu smááát
Pemprzy sem nepotřebovala
se lepčíš!!
dost zajímavá kombinace
a dyk to řikám, je to taky magor!
v tom jediným vidím nepraktičnost
, jinak je to vzdušný a celkem bych to mohla zvládnout i nakadeřit sama žádný kudrliny, nic, jen čistý rovný lýnyje
Třeba naše Sviňa umí
no a to si vem, že je to bloncka!!! Teda bělouš a ty jsou na tom prej jako imunita, taky trochu vomezený .
ne myslím prostě, že by lidi měli náhled na kočky změnit.
e několik rozpáraných záclon, ožraný kytky, zeškrábaný zdi atd. mi do konce života budou stačit
a škrabadla a spol. to nepořeší?
A taky je to určo jednak kus od kusu a pak i o vnímání audorýdy, neboli o využití momentu překvapení. Brtnikova máma měla doma kotě- odrostlejší kotě a současně nohu v sádře, takže moc pohyblivá nebyla. A mňoukavec si zvyknul na prima zábavu - že sundaval packou věci ze skříně, páč než se k němu máma dokohátala byl spratek v čudu. Jednou jsme tam byli návštěvou a ......... jaký to překvapení, Brtnik zasáhl rychlostí blesku.....a když jsme tam byli my, žádný shazování se nekonalo
|
archie
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 15:52
- Nahlásit
RRRRAAAAMMŠTAAAJN ve spolek
Je tady někde Fajka?? Došel mi pštroooos! Teda bez Johníka, ale toho bych mohla nahradit Johníkem Wolkrovým, kdyby byla nouze nejvyšší
|
archie
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 15:56
- Nahlásit
Jinak jsem strašně moc ráda, že máte stejnou radost z mých jiřiček, jelikož jsem se kvůli nim byla ve při (jsem tím pádem vepř?? ) se hoodně "milou" susedou baba jedna očklivá, měla poznámky, že jsou hnusný, a že to mají lidi zhazovat, jelikož se.ou na barák, a tím pádem je ten panelák ošklivej tak jsem jí řekla, že jsou horší věci... a když nedala jinak, a chtěla vědět jaký, tak jsem jí řekla, že ježibaby a metla jsem pryč nefím proč, ale už mi neodpovídá na pozdrav
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 15:57
- Nahlásit
PetraK
PŮL??? JENOM PŮL??? ZA TŘI!!! SLOVY TŘI!! POCHVALY? no to si narvi do trenek teda!
eště budeš ráda, že ti zbyla jen půlka pytlíku
dyk vona je štěnítko. Jen trochu větčejší
mnoooo, trošičku víc větší
Ani kdyby ho sám našel v popelnici, cynik jeden nepsí. Co chceš vod člověka, kterej se směje při Goro bílej péf!
tak to je fakt cynik ... u toho se nesměje, ale bulí !!
nikolivjěk, jakmiles napsala, že potřebuješ mapu, tož si jí i měla.
sem to psala několikrát
a tak to stejnak, zvlášť ešivá nás zastihnete nečekaně na chalupě
si budu muset vymyslet nějakou výmluvu, páč jinak si bude myslet, že sem cvok ( teda nééé že by byl daleko od pravdy, ale stejně... )
kams dala nůdle? Evidentně si musela někoho vystěhovat, vobojí se ti tam nevende
nůdlí toliko není... když se nakrájely a seschly, tak jich je málo , ale jiný už nedělám...teď mám japka a to doslova všude možně
tak já nemyslela zrovna TAMTO
co tamto?
Sem myslela, že je svatej, že s tebou vydržíííí
co on se mnou, ale já s nim ...myslím, že u nás je to jedna jedna ( nebo jedenapůl jedna)
no vidiš, dyk řikám je svatej z vorloje pan Brůtovec.
pokud bude bez vorloje, tak může bejt svatej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 15:59
- Nahlásit
archie
Došel mi pštroooos!
pštrosi došli, pštrosi došli, vobjednejte pšššštrosi!!
Johníkem Wolkrovým
jistěže, páč když si dáš hodně moc a moc Džoníka Procházchůch, tak pak uvidíš Džoníka Travoltůch v dočista jinym světle a rozhodně i pštrosem. Ostatně možná pak uvidíš Džoníka Travoltůch v kde kom. I v pštrosovi
(jsem tím pádem vepř??
mám odpovědět?
baba jedna očklivá, měla poznámky, že jsou hnusný, a že to mají lidi zhazovat,
TO JE KRÁVA!! Mělas shodit ju, do rokle!! babu nečistou!
a chtěla vědět jaký, tak jsem jí řekla, že ježibaby
čííkovnej Archie, čikovnej, moc a nejvíc!!
|
archie
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 16:03
- Nahlásit
PetraK
Dostanu taky piškůtek ?
|
archie
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 16:05
- Nahlásit
Je fakt, že je pštros v podobě granulí, ale po zalití teplou vodou nabobtná, ba přímo nabyde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 16:05
- Nahlásit
brut
eště budeš ráda
jistě, budu řičet nadšenim. Tos uhádla
trošičku víc větší
krapet. Dyk má jen vosumnáct kilo, má podváhu!
u toho se nesměje, ale bulí
to sem se mu s pánvičkou v ruce snažila vysvětlit taky Asi sem měla moc měkkej argument
sem to psala několikrát
že netrefíš, ne že potřebuješ mapu
páč jinak si bude myslet, že sem cvok
P. O. Z. D. Ě.
.teď mám japka a to doslova všude možně
panebože, hlavně aby Brůtovec nepřišel domů zas moc brzo!!!!!
co tamto?
ááále puberta se zas vozvala,no
co on se mnou, ale já s nim
no jistě, seš chudáky největčí. Vono vydržet s chlapem co chodí domů dříf a doprostřed nudlí, to je peklo!!!
pokud bude bez vorloje, tak může bejt svatej
no von je hlavně poslední dobou dost bez životního prostoru, páč buď ho zasypeš nůdlema a když se z toho vyhrabe nahrneš na něj křížaly!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 16:08
- Nahlásit
archie
Dostanu taky piškůtek ?
to záleží na tom, ráda-li piškůtek.
že je pštros v podobě granulí,
Archiiie?? Seš v pořádku?? Nějak si nedovedu představit Džona s pštrosem ve formě granulí a bobtnající toje ..... ešče kapek úhylnější, než ta verze vod Fajfky!!
Asi vedeš!
|
archie
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 16:11
- Nahlásit
PetraK
Juchů
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 16:11
- Nahlásit
PetraK
hooootový neščestí, viď? Seš zhroucená, že jo
strašný neštěstí.... dokonce sem z toho ouplně ochořela ....smíchy samozřejmě
myslíš určo naši chalupu, žejo
ne! Myslím Bohnice
to je krafka, co?? bože, bože ešče že jsem v tý situaci nebyla jááá, takhle se můůžu smááát
víš, jak sem si libovala, že nemáme balkon?
se lepčíš!!
spíš sem poučena a raději si včas chodím ulevit
a dyk to řikám, je to taky magor!
a velkej
jinak je to vzdušný a celkem bych to mohla zvládnout i nakadeřit sama žádný kudrliny, nic, jen čistý rovný lýnyje
ježíííííííš, sem si tě představila a málem sem ty pemprzy fakt potřebovala
no a to si vem, že je to bloncka!!! Teda bělouš a ty jsou na tom prej jako imunita, taky trochu vomezený
ona není omezená, ona je prosím pěkně blbááááá , ale máš recht, pokud by nebyla bloncka, tak by určitě byla chytřejší
ne myslím prostě, že by lidi měli náhled na kočky změnit.
já taky vždycky myslela, že sou vomezený, ale není to pravda....třá teď jí mám na klíně a krásně mě utěšuje .... otírá se, vrní a občas přejede jazýčkem po kůži a to fakt nemluvím o tom, že sou učenlivý, ale dost tvrdohlavý ( asi jako psi třá akity)
škrabadla a spol. to nepořeší?
se škrabadlama nemluví .... drápky si brousí zásadně na žebříku, ale na záclonách loví mouchy a můry
A taky je to určo jednak kus od kusu a pak i o vnímání audorýdy, neboli o využití momentu překvapení.
jo, ale to funguje i psů. Ono to moc rozdílný není.... jen ta kočka fakt je tvrdohlavější a když se rozhodne, že povel nesplní, tak ani kdyby si jí dala nevím co, tak s ní nehneš.....ale třeba povel předvede o chvíli později, když už tu snahu vzdáš
U nás Sviňa poslouchá nejvíc mě....jednak s ní cvičím, druhák se o ní nejvíc starám ....ale mlíčko si vezme od všech
Jednou jsme tam byli návštěvou a ......... jaký to překvapení, Brtnik zasáhl rychlostí blesku.....a když jsme tam byli my, žádný shazování se nekonalo
ta rychlost je u nich zásadní .... pokud tam máš setinkové zpoždění, tak je to smolík pacholík, ale včasná korekce je natolik super, že si to kočka už nikdy nelajsne
jsem se kvůli nim byla ve při (jsem tím pádem vepř?? ) se hoodně "milou" susedou baba jedna očklivá
klasická paneláková drbna, co ví všechno nejlíp
tak jsem jí řekla, že jsou horší věci... a když nedala jinak, a chtěla vědět jaký, tak jsem jí řekla, že ježibaby a metla jsem pryč nefím proč, ale už mi neodpovídá na pozdrav
|
archie
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 16:12
- Nahlásit
A vzhledem k tomu, že jsou ty granule dooost velký už v suchém stavu, umíš si přdstavit, až se namočí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 16:20
- Nahlásit
PetraK
jistě, budu řičet nadšenim. Tos uhádla
no právě, že budeš, až zjistíš, že sem ti ubrala místo přidala
krapet. Dyk má jen vosumnáct kilo, má podváhu!
má stejně jako piraňa
to sem se mu s pánvičkou v ruce snažila vysvětlit taky Asi sem měla moc měkkej argument
příště použíííj váleček na nudle.... bejvá účinnější
že netrefíš, ne že potřebuješ mapu
to je jedno a to samý, páč naposled sem to taky říkala a ty si vyrobila mapu
P. O. Z. D. Ě.
si mu snad už něco prozradila?
panebože, hlavně aby Brůtovec nepřišel domů zas moc brzo!!!!!
ten to ví ....předevčírem si chudák ani neměl kde ukrojit chleba k večeři a včera se neměl kde najíst, páč všude byly orchideje a květníky
ááále puberta se zas vozvala,no
máš na mysli to co já?
no jistě, seš chudáky největčí. Vono vydržet s chlapem co chodí domů dříf a doprostřed nudlí, to je peklo!!!
doprostřed všeho.... předevčírem přišel doprostřed jablek, včera doprostřed akce "přesazování orchideíí" do nových super květníků ..sem zvědavá, ajk to bude dneska
no von je hlavně poslední dobou dost bez životního prostoru, páč buď ho zasypeš nůdlema a když se z toho vyhrabe nahrneš na něj křížaly!
jééééévidíš, křížaly ještě nemám...to bude mít chudák radost
mno, u nás je to s životním prostorem trochu složitější ...co si kdo vybuduje ( vyboxuje) to má ... no a nejhůř je na tom ten, co chodí pozdě domů
|
archie
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 16:21
- Nahlásit
Ještě jsem se chtěla zeptat, nemáte někdo zkušenost s ostropestřecem, ale pro psy? Dávám to asi 5 dní, ale nějak se mi ten mladší péf opuntíkoval zazmatkovala jsem, lekla se, že to je z granulí, které baští už asi 3 týdny a objednala nový granule, ale pak mě napadlo, jestli to nemůže být z těch semen? pro jistotu jsem dala Zyrtec, a tak tady hezky klidně a nahlas chrápe. Asi by si rozumněl s tetičkou od Brůt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 16:23
- Nahlásit
archie
Juchů
toho si važ, páč Fajfku ešče nikdo tady nepřekonal!!!!!
brut
.. dokonce sem z toho ouplně ochořela
tomu věřim, si radostí vyskočila 3m vysoko a narvala si to dohlavy vo strop
Myslím Bohnice
to tam nějak moc důvěrně znáš!!
víš, jak sem si libovala, že nemáme balkon?
to sem si tudle přála taky, když mě zazdívali tim polystrónem, abychom neměli balkon
raději si včas chodím ulevit
a pak že jí tu čistotnost nenaučíme. Ešče pár let a bude to
a velkej
ježíííííííš, sem si tě představila
ty vado náhodou!!! Tohle mě štve, že my jsme nemohli a dneska se může šéécko. Teda než člověk nastoupí do práce, to je fakt, ale na škole , to by se nestačili divit. Takhle jsem měla jen vyholenou hlavu trošku.
ona je prosím pěkně blbááááá
nejni, náhodou toho umí dost. ale prej to tak prostě u bloncek je.
ale dost tvrdohlavý ( asi jako psi třá akity)
no proto se divím, že Inu na kočky nahlíží takhle, když jí má doma v psím kožichu
ne kočky jsou fakt fajn, s velkou dávkou intuice, tajemna a vcítění.
že povel nesplní, tak ani kdyby si jí dala nevím co, tak s ní nehneš.
a tak jasně, co se bude zalamovat s povelem, tam bych to ani neřešila, to beru jako nadstavbu - ale myslím tím, že když se jí jasně vytyčí hranice soužití- tohle ano a tohle ne, že to prostě pobere a je schopná respektovat - však to je normální základ jakýhokoliv soužití. Jde jen o to ty hranice vytyčit a dodržovat.
se škrabadlama nemluví .... drápky si brousí zásadně na žebříku
žebřík je prostě zajímavější škrabadlo.
ale na záclonách loví mouchy a můry
jo na tohle jsem zapomněla.Ale tak já moc záclony nevedu, zato kytek hafo, tak nevím co je hroší- furt zkracovat záclony nebo luxovat hlínu z poraženejch květnikůch
U nás Sviňa poslouchá nejvíc mě....jednak s ní cvičím, druhák se o ní nejvíc starám
ségra měla kočku, Prcek se jmenoval, to nebyl kocour, ale péf. Bohužel se ztratil
včasná korekce je natolik super, že si to kočka už nikdy nelajsne
jo rychlý reakce - není nad ně u kohokoliv
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 16:24
- Nahlásit
archie
pro jistotu jsem dala Zyrtec, a tak tady hezky klidně a nahlas chrápe. Asi by si rozumněl s tetičkou od Brůt
to je naprostá pravda...tetička chrápe, ale bez zyrtecu
zkušenost s ostropestřecem, ale pro psy? Dávám to asi 5 dní, ale nějak se mi ten mladší péf opuntíkoval
já někde měla rozpis na dávkování, ale musím ho najít... pokud by si mu dala víc než by měl mít, tak klidně může mít reakci.... zkusím dohledat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 16:31
- Nahlásit
archie
A vzhledem k tomu, že jsou ty granule dooost velký už v suchém stavu, umíš si přdstavit, až se namoč
PANEBOŽE!!!
tak snad ..... chudák Džoník teda
s ostropestřcem zkušenost nemám, takže neporadím, ale spíš bych myslela, že se opupínkuje po nových granulích, než po něm, páč ten má být na detox, tak nevím. Ale je možný, že na to může být alergický
brut
až zjistíš, že sem ti ubrala místo přidala
MRCHO!! Příště tě nebudu varovat předem, nechám Tě ať se zas znečistíš!
má stejně jako piraňa
fakt? Dej někdy ty nebožačce nažrat!
le.... bejvá účinnější
zas plochou pánvičky máš větší šanci se trefit , když ti cíl uniká
páč naposled sem to taky říkala
i kdepák děvucho, sis řekla vo mapu právě, mě tupce by to nenapadlo
si mu snad už něco prozradila?
bože chraň!!!!!
zruš piškoty a já mu řeknu, že sem si to vymyslela
.předevčírem si chudák ani neměl kde ukrojit chleba k večeři a včera se neměl kde najíst, páč všude byly orchideje a květníky
ty vado, von je přeceda všech svatejch!!!
VON JE VRCHNÍ SVATEJ NEJSVATĚJŠÍ!
máš na mysli to co já?
asi jo
sem zvědavá, ajk to bude dneska
dneska radši zavolá, že přijde pozítří, aby až přijde zítra bylo doma kde bydlet!
jééééévidíš, křížaly ještě nemám...to bude mít chudák radost
nadbože, že já nedržela hubu!! PANE BRŮTOVČE, PROSÍM ODPUST MI , ODPUST, JÁ NECHTĚLA!!
trochu složitějš
TROCHU??
co si kdo vybuduje ( vyboxuje)
No to teda nemá, páč mu to zanudlíš a zakřížalíš.
|
archie
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 16:34
- Nahlásit
brut
pokud by si mu dala víc než by měl mít, tak klidně může mít reakci....
Aháááááááá, tak snad ani nehledej Já dávala od oka A jelikož jsem na jedno slepá a na druhý nevidím, tak je to jasný Chudinka můj malej, placatej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 16:36
- Nahlásit
archie
archie, archie, kde jsou psí fota s popisem??? prosim.
|
archie
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 16:37
- Nahlásit
Musít jít depilovat kámošku, teď volala a chce, abych jí provedla cukrovou depilaci, no vzhledem k tomu, že jsem domácí samouk, tak výsledek je dost nejistý
|