| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:47
- Nahlásit
brut
snažíš se neustále dobře
viď???
co napsala den předtím?
no ale když někomu něco slíbim.......
to jsi opravdu přehnala před dovolenou
hm, jo, ale nezbývalo moc jinejch možností, Brtnik musel dělat komín. Jako STAVĚT KOMÍN!! aby se to zas nevysvětlovalo jinak
on se zpočátku jen hodně vyděsil
a proto dostal rovnou i vynadáno, co tam dělá!!
páč by mě z nich kleplo
no a takhle tě kleplo z nudlí a z jablek, jako by to nebylo fuk
bílé maso
rasistko
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:49
- Nahlásit
PetraK
a pak že technika ti všechno ulehčí
jak která , tahle určitě ne , i když nudle hezky vypadají, to jo
jO BRŮTOFKO - DORAZIL TEN EMIL S MAPOU?
dorazil, díky moc .... sem ho přeposlala mužskýmu a dala mu za úkol cestu nastudovat, aby se neztratil
Janiii
zdravím vás a jdu naházet do krabic to poslední - celou kuchyň
tak to ti vůbec nezávidím..tohle je ten největší opruz
je strašný, jak jsem tu byla nešťastná a nechtěla jsem tu být, když jsem se sem nastěhovala, a teď se mi strašně moc nechce pryč ...
to tak většinou bývá ....ale zase to není napořád a pokud vše půjde dobře, tak budete brzy zpět a to v novém
já vím, pak to bude nové a lepší, ale to mezidobí
to mezidobí ber jako další postup ve stavbě domečku a hlavně jako dobrou zkušenost a uvidíš, že to rychle uteče
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:57
- Nahlásit
Janiii
+kk společně se švagrem, občas jeho přítelkyní, a s tchánem, s kocourem, BEZ BERNI,
myslím, že ti tam nejvíc rachtá Bernií, šak to uteče a budete zpátky.... hlavně jí pořád budeš mít u sebe, až budete makat na baráčku. A třeba se zadaří a bude dobrá zima, takže budete mít brzy doděláno a ani rok to trvat nebude
PetraK
viď???
no ale když někomu něco slíbim.......
tak si to taky nepamatuješ
ale nezbývalo moc jinejch možností, Brtnik musel dělat komín
ani si nepřej vědět, co jsem si představila
a proto dostal rovnou i vynadáno, co tam dělá!!
no šak jo, kdyby přišel tak jak řekl, tak by tam ty nudle nebyly
no a takhle tě kleplo z nudlí a z jablek, jako by to nebylo fuk
takhle mě klepne z jablek, páč jich mám ještě tak 8kg ke zpracování a protože sou to letňáci, tak si dovedeš představit, jak to rychle mizí
rasistko
v tomto směru se k rasismu opravdu přiznávám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 13:07
- Nahlásit
PetraK
Já z pohledu pyromana to pochopila tak, že to je rovnou ohňostroj - ne žádný přízemní rachejtličky
ale je ti jasný, že na takovou parádu musíš mít povolení )) Tzn seš zase v řiti, bo na zábavní pyro nemusíš mít nic, to koupíš i u čongů ( ) ale na pořádnej vohňostroj už abys sháněla povolenky a hasiče a sanitky a tak. Jak se řiká - lepčí vrabec v hrsti než ohňostroj na střeše. Ale taky se řiká - nehas, co tě nepálí, takže pokud seš fakír, můžeš mít ohňostroj i bez povolenky, celkově mi z toho vyplývá, že jesi seš ind, můžeš se zamilovat a nemusíš se vdávat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 13:55
- Nahlásit
brut
tahle určitě ne, i když nudle hezky vypadají, to jo
no jo, vzhled neni šécko, navíc, když se to stejně sežere
dorazil, díky mo
tak jo v poho, já to zjišťovala , abych si zjistila, že jsem dodržela SLÍBENÝ!
tak si to taky nepamatuješ
to neni pravda právě - dostalas slíbenou mapu? No? Dostala
ani si nepřej vědět, co jsem si představila
nepřeju si to vědět, páč to VIM!!
PROTO SEM TAM DALA TEN DODATEK TY TELE Z JETELE
páč jich mám ještě tak 8kg ke zpracování
dej je voprat do pračky - to ti ušetří práci.
Když zapomeneš vypnout ždímání, ušetří Ti to práce!!
a
, jak to rychle mizí
zmizej rychlejš, než si dovede představit kdokoliv z nás :
no šak jo,
Další svatej do orloje. Ešče pár a máme to komplet
Janiii
3+kk společně se švagrem, občas jeho přítelkyní, a s tchánem, s kocourem, BEZ BERNI, bytovka, barák rozbombardovanej, makat jak vzteklá v práci i na baráku ...
vzdávám se.
Gerda
že na takovou parádu musíš mít povolení
podřadnej detail, kdyby měl pyroman shánět povolení, než zapálí kdejakou stodolu.....
Tzn seš zase v řiti,
takže sem na svym.
už abys sháněla povolenky a hasiče
hasiči si mě zpravidla sháněj sami , když začnu vařit, huš sou v pohotovosti
(když jsme vyklízeli tehdá na chalupě bordel, tak sem to tak rozfajrovala, že místní volali:"Pražákům hoří střecha, Pražákům hoří střecha!!" (sem hodila na vohniště starou matraci, nechtěla hořet, tak sem k tomu přidala nějakej domácí alkahůlovej patok, co tam zbyl po předchozím majiteli )
lepčí vrabec v hrsti než ohňostroj na střeše
čekala bych lepčí sirky v hrsti, ale tak todle bude asi žhavá novinka mezi pořekadly že?
takže pokud seš fakír, můžeš mít ohňostroj i bez povolenky, celkově mi z toho vyplývá, že jesi seš ind, můžeš se zamilovat a nemusíš se vdávat.
a když sem pyroman? Musim se vdávat?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 14:54
- Nahlásit
PetraK
a když sem pyroman? Musim se vdávat?
ne, ale rozhodně bys měla mít statného ošetřovatele s kyblíkem vody vždy při sobě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 15:09
- Nahlásit
kachna_
mít statného ošetřovatele s kyblíkem vody vždy při sobě
Jooo? No esli bude vzhlednej a statnej , tak klidně vydržim i teplá studená a do klece
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 15:11
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/krimi/206915-zena-pri-parkov ani-lehce-tukla-do-auta-namerili-ji-3-26-promile.h tml
tak IMUNITA TADY CELOU DOBU VYKLÁDÁ, ŽE NEPIJE A VONA CHLASTÁ JAKO DUHA!!!!!!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 15:34
- Nahlásit
PetraK
IMUNITA TADY CELOU DOBU VYKLÁDÁ, ŽE NEPIJE A VONA CHLASTÁ JAKO DUHA!!!!!!!
ty hajzle!!!!!!!! Fčéra sem jako v Jablonci nebyla
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 15:37
- Nahlásit
brut
ale auto má určitě je lak sedřenej
asi takhle: kdybych nevěděla, že je to vod mý káry, řekla bych, že to udělal zbloudilej šutr.. nebylo to nic hroznýho, ale naštve to
a ta další věc je určitě dneska už lepší
hmm....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 15:41
- Nahlásit
inu
Fčéra sem jako v Jablonci nebyla
blábláblááááá povidali že mu hráli, celý liberecko jablonecký kraj ví, kolikrát tam Imunita projížděla nalitá jako slíva šécky kruháky! a několikrát a že jich tam maj.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 15:44
- Nahlásit
PetraK
kolikrát tam Imunita projížděla nalitá jako slíva šécky kruháky
máš fakt tupý voko: řídil Kuboj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 15:47
- Nahlásit
inu
řídil Kuboj
hele nejsem cajt, takže tudle obehranou písničku o osobě blízký až nejbližší na mě nezkoušej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 15:47
- Nahlásit
PetraK
ty vole sem si v poledne jen vodskočila do města na počtu , do kanclu noooo a už vo tom píšou na novinkách ..... ale ty promile to nevím jak vzniklo bo nepiju beru prášky
leda že je to vedlejší produkt ATB
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 15:50
- Nahlásit
PetraK
jo pani prosím vás a ty vaše zrzavý dementíky jo..to je slabej vodvar bo já teda neměla foťák ale to moje pruhovaný hovadko zjistilo že modrá už je každá druhá akita a tak musí mít zas něco nej a při venčení v lese se napásla borůvek a pak se v nich ta blbka vyválela natolik (jako v tom vobaleným keříčku) že domu jsme vodcházely a měla na sobě normálně fijalový pruhy.. tož vy mě něco povídejte vo dementech....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 15:51
- Nahlásit
PetraK
ty vole sem si v poledne jen vodskočila do města na počtu , do kanclu noooo a už vo tom píšou na novinkách
vidíš, ty tupý VOKO? TO BYLA ČIBUK!!!!!
a teď čekám vomluvu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 15:53
- Nahlásit
inu
jo pani na toho posledního maila vám vodpovim až večer bo ted du sekat zahradu....takže nic novýho...
a vyktory neo vikktori..nebo viktory nebo vyktori fakt nevím jak se to píše...je super!! dem do toho máte šancu to koupit někde u vás nebo to musíme vobjednávat a platit počtovný?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 15:54
- Nahlásit
Fajka
a pak se v nich ta blbka vyválela natolik (jako v tom vobaleným keříčku) že domu jsme vodcházely a měla na sobě normálně fijalový pruhy.
to nevíš, že tetkon po čokoládovejch masážích, přicházej na trch s masážema brůtofkovejma?? Seš sto let za vopicema! Ešče že Fajkýš je aspoň IN.
inu
vidíš, ty tupý VOKO? TO BYLA ČIBUK!!!!
a teď čekám vomluvu
čekej, páč já jí to nesežeru, je pod vlivem ATB a neví co mele. Chce se zviditelnit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 15:55
- Nahlásit
Fajka
a vyktory neo vikktori..nebo viktory nebo vyktori fakt nevím jak se to píše...
dyk to řikám, mele a neví co.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 15:57
- Nahlásit
Fajka
lese se napásla borůvek a pak se v nich ta blbka vyválela natolik (jako v tom vobaleným keříčku)
huž je mě jasný, proč se u vás žádný brůtofky nedaly najít
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 15:57
- Nahlásit
PetraK
přicházej na trch s masážema brůtofkovejma?? Seš sto let za vopicema! Ešče že Fajkýš je aspoň IN.
no to fakt nevím ještě že já vlstně toho čoklida mám
čekej, páč já jí to nesežeru, je pod vlivem ATB a neví co mele. Chce se zviditelnit
tady a zviditelnit??? to snad ani nejde
no posuďte sama..vomezená Inuita, nudlová brůtofka, ramštajní Ešus, vobarvená kachna, tříbarevná krabicová tlumočníková??????
NO de se tady ještě nějak zviditelnit???????????
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 15:59
- Nahlásit
Fajka
..nebo viktory nebo vyktori fakt
viktorka se dá sehnat i u nás... ale musíte mě jako říct, co dáme na štítek a tu placku
PetraK
páč já jí to nesežeru,
ale to bys jako měla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 16:01 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
inu
ale musíte mě jako říct, co dáme na štítek a tu placku
no super tak že byste pro ňu zaskákla a já vám jako budu viset prašule co vám dám haž se uvidíme.... takže sbohem šáteček a už vás nikdy nehuvidim
to je jasný dáme tam:
You are the best!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 16:06
- Nahlásit
Fajka
no posuďte sama
ty vado takhle naráz napsaný ..... se mi úúplně zatočila hlava
ještě že já vlstně toho čoklida mám
no páč jinak bys byla zavostalá. Takže do toho výčtu přidej ešče zavostalou Fajfku
a máme to komplet
inu
ale to bys jako měla
i kdepáák
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 16:07
- Nahlásit
Fajka
akže sbohem šáteček a už vás nikdy nehuvidim
?????? a proč jako?
|
archie
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 16:11
- Nahlásit
Raaamštaaajn ve spolek!!
Můžu se pochlubit, může se pochlubit ?? Mám na okně jiřiččí hnízdo a už máme druhý mimináááá
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 16:16
- Nahlásit
PetraK
díííííííííííííííííííííííííííííííííííík )))))))))))))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 16:16
- Nahlásit
archie
kde se fláká?
Můžu se pochlubit, může se pochlubit
MUSÍ SE POCHLUBIT!!!!
Mám na okně jiřiččí hnízdo a už máme druhý mimináááá
ptačí život v přímým přenosu - závidím, jak ke konipasům jen mohla načihovat. FOTA BUDOU??(sem fakt už jak ten Argosek )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 16:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Prosim vás lidi, jdu se nechat kadeřnicky zušlechtit, doufám, že mi nevyroběj todle:
brezen2008
díííííííííííííííííííííííííííííííííííík
nejni zač.
|
archie
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 16:24
- Nahlásit
Fota nebudou jsem starý člověk, jenž nevlastní ani digi foťák, jediný, který se mnou obýval domov se odstěhoval i s dcerou... Ale musím přiznat, že si to užívám, je to strašně roztomilý, jak tam potichu pidlíkujou a večer, když se sejde celá rodina tak si tam tak potichu šidlíkujou a žbrblíkujou
|