Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 765 . 766 . 767 . 768 . 769 . 770 . 771 . 772 . 773 . 774 . 775 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 11:46
- Nahlásit

PetraK
Máš nasušenej chleba pro králiky?
ten je ale PRO KRÁLÍKY vona už má 6 zubů, teď jí rostou dolní dvojky
Gerda
a překáží to tam moc? To se omlouvám
ale bez Michala bohužel nevím, takže večer, až přijede, pošlu maila ať se to nikde nezagrafomaní

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 11:49
- Nahlásit

kachna_

PRO KRÁLÍKY

hele jednou máš děcko, tak ty králiky trochu vošidit musíš!! (jak přežili tu výstavu?)

vona už má 6 zubů
tolik? nO jo já vlastně zapomněla, že huž je velká. Já jí furt mám jako malililinkatý štěně.

teď jí rostou dolní dvojky

bude plnochrupá!!! Narozdíl vod Fajfky

brut
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 11:51
- Nahlásit

Zdravím milé dámy

Sem si v sobotu večer přivezla 30kg jablek ...z toho 2/3 padafčat, který je potřeba co nejrychleji zpracovat. Hádejte, co sem dělala včera celej den? ... Japka, japka a zase japka Co budu dělat za chvíli? Japka, japka, japka

Janiii
nesnáším je a jsou všude ... všude ... všude
ani se ti nedivím, ještě dneska mám z nich osypky

kdy se k vám dostanu páč mi bylo oznámeno, že u tchána nebude prostor na vlastní komp, takže budu muset prosit a žebrat u tlumočníka, aby mě na chviličku vždycky pustil na notbůůůk
tak tlumočník ví, že bez nás budeš smutná, tak ti noťas rád půjčí

inu
teda krom faktu, že jsem trochu vodřela sousedovi auto, páč sem si myslela, že to vyjde a nevyšlo
no a taky jsem zamluvila restauraci na třídní sraz a asi ji zase budu muset vodzamluvit..

tohle je dost prekérka... ale auto má určitě je lak sedřenej a nebude s tím takovej problém a holt do tý restaurace dost dlouho nepůjdeš.... a ta další věc je určitě dneska už lepší

Fajka
Mě se za víkend nic konstruktivního nepovedlo bo se nesmím moc vzdalovat vod domu..kuli tem anitibiotikům mám v břiše asi žáby bo co
koupil ti číííf ten laktobacil?

vlastně se mě povedlo vypěstovat..vychovat?? ještě vzácnější než velevzácně modrou akitu..ato prosím filajově pruhovanou
co si chudince Fajušce vyvedla, že je modrofajalová?

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 11:52
- Nahlásit

PetraK
pani!! Konečně vás pustili z butky!! Dyk to už se nedalo vyděržáť!!
no dovolte, to si mě s někym pletete osobo pomatená )))))

kachna_
a překáží to tam moc?
neeeee to vůbec neeee, nepřekáží ani trošku, spíš jenom, abyste věděla, že tu máte zásilku...teda ode mě malinkou a od lejendy se eště neví. To bylo jako informačně, víme?

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 11:56 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
Dobře, oni jsou tam hodní a starají se dobře, na noc je zakryli prostěradly. Ale naštvali mě posuzovatelé. Dala jsem tam tři výlukový králíky a oni prošli. Neměli projít. Buď to odflákli, anebo, což by mě štvalo ještě víc, prošli, protože jsem posuzovatel (u máločetných plemen to bohužel lze). Dala jsem je tam, abych je prodala a nemusela je zabíjet na maso

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 11:58
- Nahlásit

PetraK
jůtůb
Hezký, má stejnou atmosféru jako nyrvána

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 11:58
- Nahlásit

brut
Co budu dělat za chvíli? Japka, japka, japka

http://www.youtube.com/watch?v=ZxJdC5LCmv8

P.S. a fšimni si, jak sem Ti to vybrala stylově

a asi si jdu sbalit, páč budu mít pohřep

Gerda
no dovolte, to si mě s někym pletete osobo pomatená

no nedovolim, páč co já vim, dycky dyš chtěla Davítkojc aby byl hyc, zavřeli vás do butky. Jak vás pustili, začlo lejt.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:00
- Nahlásit

kachna_

Hezký, má stejnou atmosféru

vid?? Hošíček to zpívá mooooc moooc pěkně, mooc umí. Sem si vyvzpomněla, jak to bylo na koncertíííkuuu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:02
- Nahlásit

kachna_
oni jsou tam hodní a starají se dobře

tak fajn, sem si říkala, že to musel být pro chudáky nářez

Dala jsem je tam, abych je prodala a nemusela je zabíjet na maso

počky - tetkon nerozumím, abys je mohla prodat, musej na výstavu? Nebo jak?? (taky bych je nemohla na maso, ušáky na maso nemůžu, nemůžu, sou to moji kamarádi, ale chápu, že sem v tomhle magor, že ostatním to tak nepřijde.)

brut
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:05
- Nahlásit

kachna_
červená stále drží
červená vždycky drží.... je nějaká ouchylná

Odstranila jsem nános hnědé barvy, červená se změnila na takovou smytou cihlovou. Je to hezká barva. Rozhodla jsem se, že jsem to takhle vlastně chtěla a už to tak nechám
to je nejjednodušší způsob, si šikovná ... pokud by jsi chtěla věci inovovat, tak si kup nějakou barvu Pébeo a namaluj na to vzor a budeš mít jednodušší, než se znovu pokoušet červenou přebarvit

PetraK
Něco jsem udělala špatně, páč mně samotný je špatně - teda hlavně včera večer mi bylo příšerně zle. V hlavě natlakováno (jako když je čék dlouho předkloněnej), nemohla sem vůbec dodejchnout a chtělo se mi zvracet. A zima mi byla taková, že jsem po sto letech spala pod peřinou. Asi sem si o víkendu vysekala infakrt.
spíš si se přetáhla a prochladla si

Ruce mám jak Arnol z toho množství košů narvanejch k prasnutí trávou a nohy jak Šebrle z běhání za sekačkou. VŠECHNO SEM TO POSEKALA SAMA!!!!
to si pašááááák, dostaneš kokíno a pochvalu před nastoupenou jednotkou

sem zvědavá, s čim se přikohátá ešče Brůtofka, předpokládám, že zanudlila už celý Berounsko
nudlovač sem odložila a bude jen na fimo, páč za tu námahu ty nudle nestojí

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:10
- Nahlásit

brut

spíš si se přetáhla

ale jako fest, ani dneska mi není úpa O.Ká. Brtnika bych nepřeprala
Prochladnout ne, spíš sem se uřítila, byl to fakt boj, tráva vysoká, přerostlá, pršelo, těžký to bylo jako kráva, musela jsem ty koše tahat z rokle nahoru, nakládat do kolečka (nadupala jsem tam vždycky 4 koše, tak to bylo těžký), odvézt přes celou louku a tam to růčo vyhazovat......Sado-maso, fakt.

dostaneš kokíno a pochvalu před nastoupenou jednotkou

esli bude slatký, tak Tě bacim košem vod sekačky a dobiju tě kanystrem na benzin a pak tě tou sekačkou ešče přejedu

nudlovač sem odložila
si pan Brůtovec voddychnul, co?

za tu námahu

co za námahu,, za klid v rodině

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:12
- Nahlásit

PetraK
já bych je mohla prodat, ale to by to musely bejt miminka dvouměsíční. A to ještě prdlajs poznám, co z nich vyroste, to je ten problém výstavních králíků.
ušáky na maso nemůžu, nemůžu, sou to moji kamarádi
hele to i ta kráva, prase (o tom ani nemluvě) nebo slepice, když se jim věnuješ. Já to beru tak, že to zvíře má život v dobrejch podmínkách, kvalitní krmivo, bezstresový prostředí v rámci možností, no a pak, jednoho dne přijde osoba, kterou znaj a o ten život je co možná nejbezbolestněji připraví. Výstaváci se normálně nežerou (tohle je celkem výjimečná situace, poslední dva roky se mi to třeba nestalo), mazlíci se nechávaj dožít.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:16
- Nahlásit

PetraK
prosím,prosím,pošli toho majlíka,prosííííííííííííííííím ,vidíš jak smutně koukám

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:17
- Nahlásit

kachna_

já bych je mohla prodat, ale to by to musely bejt miminka dvouměsíční. A to ještě prdlajs poznám, co z nich vyroste, to je ten problém výstavních králíků.

furt tomu vůbec nerozumim. Co s nima teda mělo bejt?? Když neměli být výstavně ocenění, jestli jsem to pochopila? Sem matla, nerozumim tomu

hele to i ta kráva, prase
já vim

že to zvíře má život v dobrejch podmínkách

já vim

ale prostě králiky nemůžu jíst. Ono ostatně bych nemohla nic, co bych chovala doma - proto bych nemohla chovat naprosto vůbec nic. Ale králíky jsem měla ráda odmalička (a kdyby Brtnik nebyl Brtnik, měla bych zas doma), páč jsme dva prdíky malý odchovali na flaškách. A pak jsem se s nima vždycky kámošila na takový farmě, kam jsem jezdila jako dítě na prázdniny.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:19
- Nahlásit

brezen2008
prosím,prosím,pošli toho majlíka,prosííííííííííííííííím

no bať sem skloréza

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:20
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/206612-rom anticke-filmy-mohou-zenam-naprosto-znicit-zivot.ht ml

cituji:

Opravdová láska je víc než jen zábavná pyrotechnika

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:22
- Nahlásit

PetraK
Co s nima teda mělo bejt??
měli dostat výluku, aby se nemohli dostat do chovu. Měli moc dlouhý uši
PetraK
Ono ostatně bych nemohla nic, co bych chovala doma - proto bych nemohla chovat naprosto vůbec nic
já vim, spousta lidí to tak cejtí

brut
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:22
- Nahlásit

PetraK
P.S. a fšimni si, jak sem Ti to vybrala stylově

a asi si jdu sbalit, páč budu mít pohřep
jo a brzo

ale jako fest, ani dneska mi není úpa O.Ká. Brtnika bych nepřeprala

Prochladnout ne, spíš sem se uřítila,
podle tvýho popisu je to možný

esli bude slatký, tak Tě bacim košem vod sekačky a dobiju tě kanystrem na benzin a pak tě tou sekačkou ešče přejedu
ále prd, než se k vám dostanu, tak to zapomeneš

si pan Brůtovec voddychnul, co?
vono mu to zase až tak moc nevadilo.. ve finále , ale je s tím hrozně moc patlání a hlavně jednu dávku těsta děláš dvě hodiny.. to když budu dělat klasicky, tak to mám rychleji ... sem myslela, že mi to jen nejde ze začátku a až získám grif, tak to půjde rychleji, ale ono houbeles

co za námahu,, za klid v rodině
sme byli doma sami, tak to bylo v pohodě... při plným počtu by mě z nich kleplo

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:25
- Nahlásit

PetraK
http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/206612-ro m anticke-filmy-mohou-zenam-naprosto-znicit-zivot.ht ml
můžu potvrdit. Michal má rád romantický scény a vždycky nadává, když mírně cynicky komentuju romantický scény.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:26
- Nahlásit

kachna_
hele to i ta kráva, prase (o tom ani nemluvě) nebo slepice, když se jim věnuješ. Já to beru tak, že to zvíře má život v dobrejch podmínkách, kvalitní krmivo, bezstresový prostředí v rámci možností, no a pak, jednoho dne přijde osoba, kterou znaj a o ten život je co možná nejbezbolestněji připraví.
tohle je ideál, kterej se mi líbí. Já sice králíky baštím, ale nesmím je znát..... takže když mi náhodou teta nějakého splaší po vesnici, tak si ho s chutí dám,a le kdyby je chovala a já je u ní viděla, tak to nejím

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:29
- Nahlásit

kachna_

měli dostat výluku, aby se nemohli dostat do chovu. Měli moc dlouhý uši

aha a pak bys je prodala na mazlíky- chápu už?

No jestli potřebovali výluku, mělas je poslat sem k Andělu, tady je výluka po celý tramvajový trati

já vim, spousta lidí to tak cejtí

a v klidu žere maso z krámu - jako já . No myslím, že chov domácího zvířectva je jedinou cestou pro mě, jak se stát vegetariánem

brut
jo a brzo

a já se tak, tak snažila

než se k vám dostanu, tak to zapomeneš

nejsem Brtnik. Mám vynikající paměť

podle tvýho popisu je to možný

no asi pravděpodobný, na to,že mám před sebou už dovolenou a lezení po horách- nic moc příprava

až tak moc nevadilo.. ve finále

radši. Předstíral to, páč aby přežil

při plným počtu by mě z nich kleplo

tebe z nich??? Voni by byli chudáky zanudlený a Tebe by z nich kleplo?? Nemělo by to bejt obráceně??

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:31
- Nahlásit

kachna_

Michal má rád romantický scény a vždycky nadává, když mírně cynicky komentuju romantický scény.

Michal je prostě klasická naivní žena

brut
Já sice králíky baštím, ale nesmím je znát.....

v tomhle to mám jako s koňma, koňský maso prostě ne. Vyrůstala jsem u nich, jsou to moji kamarádi, stejně jako ty králici. Kamarády nejim. Stejně jako děti- takže žádný telecí, jehněčí, kůzlečí.... nic. Žeru jen dospělý.

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:32
- Nahlásit

PetraK
mělas je poslat sem k Andělu, tady je výluka po celý tramvajový trati

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:38 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

ale je s tím hrozně moc patlání a hlavně jednu dávku těsta děláš dvě hodiny.. to když budu dělat klasicky, tak to mám rychleji ... sem myslela, že mi to jen nejde ze začátku a až získám grif, tak to půjde rychleji, ale ono houbeles

a pak že technika ti všechno ulehčí

jO BRŮTOFKO - DORAZIL TEN EMIL S MAPOU?

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:41
- Nahlásit

PetraK
Opravdová láska je víc než jen zábavná pyrotechnika
Jako že vám nemůže urvat prsty?

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:42
- Nahlásit

krabicím zdar, NAZDAR!
tomuhle já řikám dovolená
zdravím vás a jdu naházet do krabic to poslední - celou kuchyň
dneska ještě spíme doma, vystěhujeme k bai na půdu menší skříňky a všechny krabice, a zítra stěhujeme postel a veliký skříně ...
večer se jdu vybít na squash.
je strašný, jak jsem tu byla nešťastná a nechtěla jsem tu být, když jsem se sem nastěhovala, a teď se mi strašně moc nechce pryč ...
já vím, pak to bude nové a lepší, ale to mezidobí

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:43
- Nahlásit

Gerda
Jako že vám nemůže urvat prsty?

tim bych si tak jistá nebyla úplně.
Já z pohledu pyromana to pochopila tak, že to je rovnou ohňostroj - ne žádný přízemní rachejtličky

brut
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:44
- Nahlásit

PetraK
a já se tak, tak snažila
snažíš se neustále dobře

nejsem Brtnik. Mám vynikající paměť
tsss, to říká ta, co si nepamatuje, co napsala den předtím?

no asi pravděpodobný, na to,že mám před sebou už dovolenou a lezení po horách- nic moc příprava
to jsi opravdu přehnala před dovolenou

radši. Předstíral to, páč aby přežil
ne, on se zpočátku jen hodně vyděsil

tebe z nich??? Voni by byli chudáky zanudlený a Tebe by z nich kleplo?? Nemělo by to bejt obráceně??
kdyby byli všichni doma, tak bych nenudlila, páč by mě z nich kleplo

v tomhle to mám jako s koňma, koňský maso prostě ne.
koňský nebaštím též.... jehněčí, telecí taky ne, páč jím jen bílé maso a ryby

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:44
- Nahlásit

Janiii

Zdar krabicová královno

a jdu naházet do krabic to poslední - celou kuchyň

tak se skleničkama bych si to rozmyslela

je strašný, jak jsem tu byla nešťastná a nechtěla jsem tu být, když jsem se sem nastěhovala, a teď se mi strašně moc nechce pryč

, jo člověk mění pohledy na věc, co? Nebuj babo, šak se zas vrátíš. ne?

ale to mezidobí

tak na tom si zas musíš najít něco pozitivního.

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2010 12:47
- Nahlásit

tak na tom si zas musíš najít něco pozitivního
3+kk společně se švagrem, občas jeho přítelkyní, a s tchánem, s kocourem, BEZ BERNI, bytovka, barák rozbombardovanej, makat jak vzteklá v práci i na baráku ...
už to mám! budu to mít o 3km blíž do práce

<< 1 ... 765 . 766 . 767 . 768 . 769 . 770 . 771 . 772 . 773 . 774 . 775 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání