| Autor |
Zpráva |
archie
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 16:26
- Nahlásit
PetraK
Prosim vás lidi, jdu se nechat kadeřnicky zušlechtit, doufám, že mi nevyroběj todle
Nááhodou, to je krásný účes, ještě konečky červenou žlutý a je to pro pyromanku jak dělaný, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 16:30
- Nahlásit
archie
Ale musím přiznat, že si to užívám, je to strašně roztomilý, jak tam potichu pidlíkujou
jéjéjéééé, já prudce závidim moooooooooooc hrozně moc!!!!! Máš nejlepčí tydlevízi na světě
to je krásný účes,
no to jo i by se mi líbil ale má dvě úskalí.
Von by mi asi jako tolik neslušel a co hlavně teda, tady v práci jako by to už asi nevydejchali,páč.... už takhle dycky když mě potká pan řídící a zajde pak za dveře, tak se tam ozývaj zvuky, jak když hraje na činely. Se bojim, že dycky upadne do koše
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 16:36
- Nahlásit
PetraK
paní já se nechala taky vokudlat,bohužel né do hola,ale to časem taky na to dojde,užk tomu spěju )),tak mi to holčina zastříhla asi o 10cm a dobrý a jenom za 50 .-kč
|
archie
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 16:38
- Nahlásit
PetraK
dycky když mě potká pan řídící a zajde pak za dveře, tak se tam ozývaj zvuky, jak když hraje na činely. Se bojim, že dycky upadne do koše
No to je blbý, určitě bys byla hvězdou celého podlaží neřkuli budovy
Máš nejlepčí tydlevízi na světě
To si piš, večer sednu k pc, otevřu okno, poslouchám a tlemím se jak blázen Mě to totiž fakt přijde strašně roztomilý. Je fakt, že u nich má napůl zatažený závěs, aby se neděsily (při pohledu na mě bych se jim ani nedivila) a měly kliiiid
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 22:17 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
výčtu přidej ešče zavostalou Fajfku
no vidiš ..eště tohle k tomu....
inu
akže sbohem šáteček a už vás nikdy nehuvidim
?????? a proč jako?
tak opravuju ještě omezenější Inuitová než sme doufaly...
PANI píšu-li že vám budu viset peníze a dám vám je až vás uvidim a pak hnet napíšu že už se nikdá neuvidíme...co nám z toho logicky vyplývá???????????
že zbuchnete vo ty prachy co vám budu dlužit bo dyž se neuvidíme tak vám je nemůžu vrátit...jasný jak facka ne?
archie
Můžu se pochlubit, může se pochlubit ?? Mám na okně jiřiččí hnízdo a už máme druhý mimináááá
já ci tákýýýýýýý!!!!! u nás byl jen ten vrch špačků a to jich ještě polovinu vyházeli z hnízda a našli jsme je už studený
tak snad jsou jiřičky lepčí rodičové...
že si to užívám, je to strašně roztomilý, jak tam potichu pidlíkujou a večer, když se sejde celá rodina tak si tam tak potichu šidlíkujou a žbrblíkujou
mě to taky přišlo roztomilý jak pískaj když je přiletí rodičové krmit ale číf si něco stěžoval že nadělaj kravál
archie
No to je blbý, určitě bys byla hvězdou celého podlaží neřkuli budovy
máš pravdu! nechceš bejt přeceda?
PetraK
jdu se nechat kadeřnicky zušlechtit, doufám, že mi nevyroběj todle:
ty chceš aby z tebe kadeřník udělal chlapa??
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 22:25
- Nahlásit
Fajka
a pak hnet napíšu že už se nikdá neuvidíme...co nám z toho logicky vyplývá???????????
že neumíš používat diakritiku
gde je ten majl?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 22:27
- Nahlásit
inu
že neumíš používat diakritiku
tssssssssssss ..u mě zbytečný....
gde je ten majl
nikde bo přemejšlim essi vám mám poslat odpověd pravdivou a nebo společensky přijatelnou....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 22:30
- Nahlásit
Fajka
.u mě zbytečný....
to je fakt
odpověd pravdivou a nebo společensky přijatelnou.
pravdivou, pani, vy si to ke mě můžete dovolit.. narozdíl vod toho tykání
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 22:31
- Nahlásit
inu
pravdivou, pani, vy si to ke mě můžete dovolit.. narozdíl vod toho tykání
tssssss ..... no dobrá teda....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 22:32
- Nahlásit
Fajka
no dobrá teda....
měla bych napsat čífovi, že mu doma uniká pára z papiňáku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 22:42
- Nahlásit
inu
máte to tam pani..a já se asi pudu svalit ....zejtra už celej den makám ... chjoooo
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 22:47
- Nahlásit
hehe, myslím, že vás vodpověď překvapí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 23:25
- Nahlásit
inu
hehe, myslím, že vás vodpověď překvapí ježíš pani vy už taky nevíte coby... no dobrá teda... vodpovím až zejtra večír bo sem vod rána pryč tak aby jako ste si nemyslela že sem načtvatá...
dyž s váma invalidama..pardon inuitama to je těžkýýý nooooo
tak brou...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2010 23:27
- Nahlásit
Fajka
dyž s váma invalidama..pardon inuitama to je těžkýýý nooooo
bo sem z tý kvalitní lýnyje, huž si zapomněla?
tak aby jako ste si nemyslela že sem načtvatá...
F pohůdce, pani...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 08:32
- Nahlásit
RRRRRRAM RRRRRRAM RRRRAAAAAAAAAAMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
Sem tu - a bez bodlin , i když zas by to byl vodvaz
Fajka
ty chceš aby z tebe kadeřník udělal chlapa?
už ty prášky nepolykej. Sem psala, že doufám ŽE ZE MĚ NEVYROBÍ TODLE - tam byl zápor. Chjo tydle nemocný!!
nechceš bejt přeceda?
přeceda zdejších úhylů
ale číf si něco stěžoval
hele ten ať si nestěžuje se svym focenim bleskosvodů v noci, taky nebyl nejtšišší, tak aby náááhodou nešel přebírat korále!!
archie
otevřu okno, poslouchám a tlemím se jak blázen Mě to totiž fakt přijde strašně roztomilý.
já ti tak, ale fakt tak závidím!!!!!!!! Moc a nejvíc, to je sasrak mít tuhle možnost. A hele,takže oni se tam na noc rodičové vracejí? Já si vždycky říkala, jak to asi je? Šak se tam nemůžou vejít!! Povídej, detaily a tak jako. Sem příšerně zvědavá!!
určitě bys byla hvězdou celého podlaží neřkuli budovy
viď? no, jenže nevim jak dlouho pak právě. Sem si sem netroufla moc vzít ani ty svý červený vlasy tenkrát. Tak to kompenzuju aspoň nenápadnejma botama, no.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 09:28
- Nahlásit
Zdravím dámy
Včera sem zdolala druhou část jablek a na dnešek mi zbyla jen marmeláda a vytvořit moc dobrou jablíčkovou chuťovku. Navíc mi včera kamarádka přivezla super květníky na orchidee, takže je musím dopřesadit ( včera jsem zvládla jen tři). Navíc mi dneska večer odjíždí synek na tábor a neuvidím ho tři neděle.
PetraK
no jo, vzhled neni šécko, navíc, když se to stejně sežere
to je fakt, sem dělala buchétku a trochu se vzhledově nepovedla... místo aby byla rovná napovrchu, tak se vlnila jak při tsunami. Takže sem z ní udělala přednost a ještě ty vlny správným zdobením zdůraznila.... během chvíle nezbylo vůbec nic
tak jo v poho, já to zjišťovala , abych si zjistila, že jsem dodržela SLÍBENÝ!
dodržela a dneska jsem onjevila v kaslíku fotečky dementíků....jsou super , ale nejvíc se mi líbí ta s Kosťou
to neni pravda právě - dostalas slíbenou mapu? No? Dostala
mnooooo, dostala, ale až když sem podruhý či kolikátý psala, že k vám netrefím a nejsem schopná ani navigovat mužskýho
nepřeju si to vědět, páč to VIM!!
PROTO SEM TAM DALA TEN DODATEK TY TELE Z JETELE
ten dodatek byl prosím pozdě, páč mně ta představa naskočila okamžitě
dej je voprat do pračky - to ti ušetří práci.
Když zapomeneš vypnout ždímání, ušetří Ti to práce!!
ty si taky dáreček
zmizej rychlejš, než si dovede představit kdokoliv z nás
to právě ne, páč sou malý, drobný
Další svatej do orloje. Ešče pár a máme to komplet
tsss, nejsem svatá a ani jí bejt nechci, ještě by mně furt polejvali studenou vodou....bych v zimě dostala akorát rýmu a psotník
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 09:47
- Nahlásit
brut
Včera sem zdolala druhou část jablek
a hele brůtofka se vyhrabala zpod laviny padančat
Navíc mi dneska večer odjíždí synek na tábor a neuvidím ho tři neděle.
Takže sem z ní udělala přednost a ještě ty vlny správným zdobením zdůraznila.... během chvíle nezbylo vůbec nic
ha, zde se pozná jednak žena a druhak tvořívá žena a treťjak inteligentní žena a končim s tim vychvalováním, nebo nám moc narosteš
fotečky dementíků....jsou super
viď, viď??? Jááá sem tak doooufala, že to Brtnika obludí a kývne na druhýho psa. A vono navopak
ale nejvíc se mi líbí ta s Kosťou
heh, Kostižer je prostě ptačí Betmen, no. A ta krafka malá se málem udusila, jak napětím ani nedejchala
ale až když sem podruhý či kolikátý psala, že k vám netrefím a nejsem schopná ani navigovat mužskýho
to je věc jiná, ale JAKMILE SEM SLÍBILA, tak sem tak učunila
ten dodatek byl prosím pozdě
no nemůžu psát dodatek před něčím co sem ešče nenapsala
ty si taky dáreček
viď, mám dobrý nápady!! Si předstaf, kolik bys měla najednou nastrouhanejch jablek, to by bylo štrůůůdlůůůů
nejsem svatá a ani jí bejt nechci,
já sem ale nepsala že TYS SVATÁ, VON JE SVATEJ, VON!! BRŮTOVEC, PAN BRŮTOVEC
furt polejvali studenou vodou....
to by měli udělat stejna, páč bys pak nebyla třá takovej magor
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 09:49
- Nahlásit
inu
kdybych nevěděla, že je to vod mý káry, řekla bych, že to udělal zbloudilej šutr.. nebylo to nic hroznýho, ale naštve to
a nemohl ti odletět šutřík z pod auta? dělá to taky kravál...
hmm....
tak když ne včera, tak dneska už je to dobrý, ne?
Fajka
tady a zviditelnit??? to snad ani nejde
no posuďte sama..vomezená Inuita, nudlová brůtofka, ramštajní Ešus, vobarvená kachna, tříbarevná krabicová tlumočníková??????
NO de se tady ještě nějak zviditelnit???????????
takýýý pěkný jelito ste, madam .... mám poprskanej monitor štrůdlem a málem sem se udusila, nebýt synka, co mi flákl herdu mezi lopatky
archie
Můžu se pochlubit, může se pochlubit ?? Mám na okně jiřiččí hnízdo a už máme druhý mimináááá
tak tohle bych chtěla taky ....ti naši jsou pod trámem a sice na ně vidím, ale musím dojít k nim a ne to mít v přímém přenosu ( máme rehky).... navíc jiřičky já miluju
Ale musím přiznat, že si to užívám, je to strašně roztomilý, jak tam potichu pidlíkujou a večer, když se sejde celá rodina tak si tam tak potichu šidlíkujou a žbrblíkujou
to je přesně ono
PetraK
Prosim vás lidi, jdu se nechat kadeřnicky zušlechtit, doufám, že mi nevyroběj todle:
by ti to k těm Štajnům i sedělo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 09:57
- Nahlásit
brut
by ti to k těm Štajnům i sedělo
to jo, tojo, ale pak bych asi neseděla tady a doma by mi to asi taky jako nepochválili. a taky ty tuny gelu co bych do toho musela každej den plácat!! Leč, zase třá v MHD bych měla dost místa pro sebe, to je fakt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 09:59
- Nahlásit
Jo lidijové, kdybyste měli pocit, že máte jako třeba blbej den - IMUNITO, tak .......vězte, že.......... může dyycky bejt hůř
http://naszviretnik.net/2010/07/27/kocky-jak-norin ka-zlobila/?#comment-28718
Brůtofka si radši vezme pemprzy. Musim říct, že bych je dneska bývala ocenila i já
|
inu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 11:12 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
PetraK
já ale nemám blbej den... já mám blbej... život
EDIT: ale už aspoň vím, proč kočky nejsou moje srdeční záležitost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 11:22
- Nahlásit
inu
já ale nemám blbej den... já mám blbej... život
tak dobře, jdu hledat ešče něco horšího
ne já jen žertovala Ivánku. Co držka? Mluvila si s dochtorem?
ale už aspoň vím, proč kočky nejsou moje srdeční záležitost
mám ráda ftipný zvířata - zvláště, když se to netýká mě
Kočka je náhodou fajn.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 11:27
- Nahlásit
PetraK
Co držka? Mluvila si s dochtorem?
Držka furt stejná, s dochtoroj budu mluvit až zejtra. Fčera sem ho prošvihla a dneska sem se nedovolala
Kočka je náhodou fajn.
Znám asi jen dvě kočky, o kterých bych to řekla.. o zbytku bych řekla něco horšího Mě prostě víc halt sedne čoklí přímá povaha
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 11:31
- Nahlásit
inu
Držka furt stejná,
tak tak plastika nevyšla teda??
(huž mlčim, já sem dneska zase se furtovala tou ftipnou snídaní )
Fčera sem ho prošvihla a dneska sem se nedovolala
éééj, to nedóbře!!
o kterých bych to řekla.. o zbytku bych řekla něco horšího
no kočka je prostě kočka líbí se mi jejich vynalézavost.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 11:36
- Nahlásit
PetraK
tak tak plastika nevyšla teda??
ne, vaše zažehlovací metóda nefungá
to nedóbře!!
je léto, nó...
líbí se mi jejich vynalézavost.
mě taky, zvlášť, když se vynalézavě rozhodnout pomuchlovat na čerstvě zasetejch záhonech
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 11:41
- Nahlásit
inu
ne, vaše zažehlovací metóda nefungá
blbáááá úplně nejvíc ze fšech blbááá jelitníííí nána!
je léto, nó...
hele a jinde to zkusit nemůžes prokonzultovat?
rozhodnout pomuchlovat na čerstvě zasetejch záhonech
no tak ale to ti čoklid může udělat taky.
Hele já jsem hošíčka jako štěně naučila, že v zahradě se nepracuje, do záhonů se nechodí...... na louce si může dělat co chce, klidně kutat metro (jen to pak musim zaházet, abychom si nezlámali haxny. No. Je chytrej, pochopil velmi rychle a respektuje to. Ovšem ondynoj ho Máňa nějak vytočila nebo co, von se zapomněl....... a......... no....... vykopal mi celkem vzrostlou džíponckou třešňu Prostě je to zvěřina, no.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 11:44
- Nahlásit
PetraK
blbáááá úplně nejvíc ze fšech blbááá jelitníííí nána!
kdo mě to jako navrhoval?
ele a jinde to zkusit nemůžes prokonzultovat?
nenapadá mě kde..
no tak ale to ti čoklid může udělat taky.
nemůže, páč ví, že na zahradu nesmí
Kočkám to nevysvětlíš ani karabáčem, že se tam nejen nemrouská, ale i nese**** a hlavně se nevraždí zpěvné ptactvo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 11:49
- Nahlásit
inu
kdo mě to jako navrhoval?
sem netůchala, že to hodláš uvést do praxe. vy vědátoři ste nebezpečný
nenapadá mě kde..
zubař? myslíš že by ne?
nemůže, páč ví, že na zahradu nesmí
může, páč na zahradě je běžně. Musí monitorovat Máňu a koniky. a Zajíčky.
Kočkám to nevysvětlíš
no nevysvětlíš, musíš prostě toho tvora brát takovej jakej je. teda nemusíš, pochopitelně, chápu, že tě neberou. Jen píšu, že když člověk toho tvora přijme takovej jakej je, vidí věci jinak.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 11:54
- Nahlásit
PetraK
vy vědátoři ste nebezpečný
jo, pečem buchty ze sta brůtofek a žehlíme si ksicht napařovačkou
zubař? myslíš že by ne?
ne, ten fakt ne. Kdybych věděla, že je to Bechtěref, tak se na to vybodnu.. ale zjistit se to nedá...
může,
Mikouš nemůže a Orisláfka tam chodí jen posedět k táboráku.. takže nemůže
Jen píšu, že když člověk toho tvora přijme takovej jakej je, vidí věci jinak.
Však já kočkománii nikomu neberu. Třá švagr je na ně ulítlej, ale momentálně je v podnájmu, kde bejt zvířata nesmí. Ale je mě jasný, že až to pude, tak se kočkama vobklopí..
A rozhodně, jestli tam někdy zavítám, s nima nebudu třískat vo zem
Mě halt nesedne ta jejich nátura, že jsou schopný ti ublížit, i když ty jim nic zlýho neděláš, bez jakýhokoliv varování a jseš pro ně akorát krmič ještě ve větším slova smyslu než pro čokla.
Čokl je parťák. Kočka nikdy parťák nebude..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 12:00
- Nahlásit
inu
jo, pečem buchty ze sta brůtofek a žehlíme si ksicht napařovačkou
obojí zní dost masochisticky. Mám z toho logicky něco usuzovat??
ne, ten fakt ne.
sem myslela jen konzultaci - esli máš dobrýho žubaže. A nebo zkusit zavolat k jinýmu místnímu obvoďákovi.?
Mikouš nemůže a Orisláfka tam chodí jen posedět k táboráku.
proč tam nemůžou?
Mě halt nesedne ta jejich nátura
ale jo jasně, každej to má jinak. Já krom pabůků můžu prostě všechno. A hlavně dravci jsou mi blízcí a to včetně těch opeřených. Ty miluju taky. Můj dětskej sen byl vždycky být v majetku vlka, černýho levharta či tygra, orla skalního a koně-černýho pochopitelně. Ten kůň pravda trochu narušuje dravcům formaci, ale zase vždy je dobrý udělat výjimku
bez jakýhokoliv varování
chyba
Kočka nikdy parťák nebude
druhá.
|