| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 11:47
- Nahlásit
brut
a jééééje, ono je v Ostravě to šílenství
JAKÝ ŠÍLENSTVÍ???????????
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 14:14
- Nahlásit
PetraK
Jen módní ignorant jí může dát VODOROVNÝ PRUHY! Ty rozšiřujou!! Ach bože, ach bože, chudák pes.
Se za to nestydim, ano, SEM modni ignorant, ale teplaky mam coby vesnicanaka vzdy dobre povytazeny.
A abys zase po mne nejecela, tak Sadlo se ma lepsi zase o kousek chloupek, rano uz snidani vdechla zcela ve svem stylu, z jizvy ji tece a zacina se spokojeneji kutalet.
bylo mi fakt zle, dokonce mě pustili dom dřív, poctivě jsem ležela, a je líp.
Tak at je taky este lip, ztvrdly stehnicka muzes mit z toho, jak si nahanela afgana, ni? Jakoze namozeny..
A uzijte si RANDAAAAAALYYYYYYY, snad uz pak das pokoj a vratis se k obvyklymu pozdravu Fujtajbl vespolek.
Hyena
pani zjevně ste pilně studovala naše proslovy o pruhované srsti a vysokém intelektu psa.....ale trikem to bohužel neodženete
To se ani nesnazim, bo Sadla ma celkove asi dva neurony (jidlo a hlidat), takze o vysokym intelektu nemuze byt ani omylem rec.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 14:24 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
čaute, zatím jen prolítávám.
vlk
Pani, nebyla byste se eventuelně ochotná někerej den otočit s shibou/shibama v Brně?
Sem dostala tajnej úkol a vy ste jediná šibařka, kerou znám..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 14:36
- Nahlásit
Jsem zpět
PetraK
JAKÝ ŠÍLENSTVÍ???????????
no Štajní přece, néééé
Sem na*ratá na nejvyšší možnou míru.
Celý týden poslouchám cikáňata, jak mi řvou před barákem, kde si kopou mičudou. Dneska tu stojí mužskýho auto a oni se do něj strefujou Tak jsem na ně zařvala, ať si jdou kopat ke svýmu baráku... by jste měly slyšet ten slovník. Takže jsem jim pohrozila, že pustím psy, ať jim ten balon sežerou.... no a výsledek? Musela jsem plesnivce pustit ven, páč si hošánci mysleli, že si dělám srandu.... to byl úprk s pořváváním sprostot atd.
To je neskutečný, co si ti haranti dneska dovolej.....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 14:46
- Nahlásit
brut
Dneska tu stojí mužskýho auto a oni se do něj strefujou
Spratkove drzi!
Musela jsem plesnivce pustit ven, páč si hošánci mysleli, že si dělám srandu.... to byl úprk s pořváváním sprostot atd.
A ty vypustis, a plesnivec je jen zene a nekousne? To ja udelat s Kremylem, tak usetrim za vetamix.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 14:59
- Nahlásit
Fifi
zase o kousek chloupek, rano uz snidani vdechla zcela ve svem stylu, z jizvy ji tece a zacina se spokojeneji kutalet
JOOOOODLEEEYYDÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!!!!
hele a to je dobře , že jí z tý jizvy něco teče? Jako, že se to líp hojí? Páč jak mi bylo zle, se mi udělal opar. Ne jeden ale pět, dva ven a tři do vnůtra. No a ty ven sou tetkon strupatý a páč nechci mít strupatou hubu, tak ........ už nejsou strupatý, už mám díry do huby a taky mi z toho teče, znamená to , že se dobře hojim?
o, jak si nahanela afgana, ni? Jakoze namozeny
to nee, to jsem nelítala, jako že rychle - byla hrozně plachá, ale možná, že jak jsem byla slaboučká, byla jsem na to moc dlouho na nohách,
A uA uzijte si RANDAAAAAALYYYYYYYzijte si RANDAAAAAALYYYYYYY
já se tak, ale tak MOC TĚŠIM na hošíčky!! hadry huž sou připravený, botky naleštěný, lístek překontrolován, hlasivky připravený.......... snad mám šécko!
vratis se k obvyklymu pozdravu Fujtajbl vespolek.
pani, to asi neklapne, páč já se zpravidla k ničemu nevracim.
brut
no Štajní přece, néééé
TO NENI ŠÍLENCTVÍ!!! TO JE KULDŮRNÍ ZÁŽITEK. víme?
brut
Takže jsem jim pohrozila, že pustím psy, ať jim ten balon sežerou
příště nehrozit, rovnou vypustit.!!!!!!!!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 15:06
- Nahlásit
PetraK
a to je dobře , že jí z tý jizvy něco teče? Jako, že se to líp hojí?
Prej jo, vcera sem hned volala vetce, kdyz to zaclo. Diky zvysenymu pohybu (jak leze na postel a kutali se) proste odchazi sracky, co tam nemaj co delat, pritom to nehnisa.
už nejsou strupatý, už mám díry do huby a taky mi z toho teče, znamená to , že se dobře hojim?
Zrejme ano. Musi na te byt uchvatny pohled. Sadlo diry do bricha s cucacima gazama - taky si pridrzujes aspon nejakej ubrousek u ust?
páč já se zpravidla k ničemu nevracim.
No to sem zvedava, co zase vymyslis.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 15:16
- Nahlásit
Fifi
Prej jo, vcera sem hned volala vetce, kdyz to zaclo
Tak to je teda dobře!! Pro Sádlo hlavně a teda taky pro mě , i když.......
taky si pridrzujes aspon nejakej ubrousek u ust?
to právě nemůžu, páč vono se to vysuší a huž je tam zasejc pak strup. Tak to koupu. V kafi a v čaji a v Magnézii
co zase vymyslis.
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
(mimochodem, právě mi před chvílí kolegyně řekla, že jí ta hudba příde nebezpečná , sem si cvrkla do bombarďákůch )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 15:26
- Nahlásit
PetraK
Sadylko posila jeden usmev postelovej.
sem si cvrkla do bombarďákůch )
No esli ti to proteklo az do tech vysokejch bot, docela prekerka..
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 15:30
- Nahlásit
inu
Pani, nebyla byste se eventuelně ochotná někerej den otočit s shibou/shibama v Brně?
uf... teď asi neee.... zajedno nemám volno, bo si to šetřím na mateřskou se šibátkem a taky bohužoužel moje finanšn situejšn je momentálně hluboko pod bodem mrazu...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 15:58
- Nahlásit
vlk
teď asi neee....
šiš su trupka , sem zapomněla napsat, že by to bylo začátkem června
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 16:08
- Nahlásit
inu
Jo tááák... to zas nevim jak to budu mít s odvozem, bo od května by cérenka měla nastoupit do práce.... esli nějakou sežene.... a vlakem nejedu ani za zlatý prase.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 16:10
- Nahlásit
vlk
já zatím jen sonduju případnou ochotu, samozřejmě bychom to případně kdyžtak museli nějak vyšpekulírovat..
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 16:13
- Nahlásit
inu
...a vo co vlastně pochoduje ???? Esli to nejni tajný ????
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 16:21
- Nahlásit
vlk
Esli to nejni tajný ??
není, spíš to eště není jistý. V rámci.. a teď přesně nevím čeho.. bude v Brně tejden orientovanej na Japonsko a všechno, co s tím souvisí.
Dneska mě můj učitel požádal, abych tam přednášela vo Nippon inu. Tak mě napadlo vobecenstvu nějaký to Inu ukázat. A krom Ořecha bych tam měla ráda i nějaký jiný inu, páč Vořech sám vo sobě je tak atypickej hybrid, že nechci publikum příliš mystifikovat.
A tak ste mě napadla vy a ešče Fajkýšovi, bo mají jinou barvu než Vořech, ale Fajkýšovi budou mít v tý době jiný starosti..
Tož inu tak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 16:25
- Nahlásit
Fifi
jééééééééééééééééé Pipinkááááááá malínkáááááááááááá
P.S. v botách to neni, řikám cvrkla, ne votevřela stavědla
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 16:25
- Nahlásit
inu
...ahááá ale Arčí s Kvijovou sou taky vlastně hybridi.... jedině snad Jumítko bude normální..... Navíc Arčí ve větší společnosti ječí....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 16:32
- Nahlásit
vlk
Arčí ve větší společnosti ječí....
aspoň to přehluší to moje blekotání
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 16:35
- Nahlásit
inu
to budeš hovořit v japončině ????
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 16:36
- Nahlásit
vlk
to budeš hovořit v japončině
ee, v češtině. Ale já mívám tak hroznou trému, že je ouplně buřt, v kterým jazyce se prezentuju
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 16:38
- Nahlásit
vlk
to náhodou úplně živě vidím:
Inu: Brý den, ráda bych vám představila hit dnešního večera: vlka a jeho tři shiby.
Árčí: gyáááááááááááááá
Vlk: Brý den.
Inu: Řekněte nám něco o..
Árčí: Gyááááááááááááááá
Vlk: ...
Árčí : Gyááááááááááááááááá
Inu: Tak to bylo pro dnešek vše. Děkujeme za pozornost a doufáme, že se vám to líbilo.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 16:48
- Nahlásit
inu
...hihi dobrýýýý akorát Arčá dělá OAUUUoauuuuuuuuuuuuuu a někdy ještě ECHRRRRRRRRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!
to bude fakt podnětná a hooodně přínosná přednáška..... jinak v Brně bydlí přecetkyně našeho klubu a myslím ještě pár šibařůůůů...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 16:49
- Nahlásit
vlk
akorát Arčá dělá OAUUUoauuuuuuuuuuuuuu a někdy ještě ECHRRRRRRRRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!
mno, já se ptala dneska, jak dělaj psi po Japonsku a někdy prej dělaj Gyaaa
myslím ještě pár šibařůůůů..
to chce někoho známýho a navíc trhlýho, aby do toho šel...
Ale jak říkám, ještě to není jistý, takže tak
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 16:54
- Nahlásit
inu
Tak pak dej vědět až to bude jistý.....ale dost dopředu kvůlivá odvozu a případně volnu z práce......
mno, já se ptala dneska, jak dělaj psi po Japonsku a někdy prej dělaj Gyaaa
.. moje šiby sou holt echtgolt český.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 16:56 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Probíhám nestíhám....jen malej poznatek z dnešního dne:
Nechcešli ochutnávat sníh přímo ze země, v žádném případě neupozorňuj svého coursingového závodníka na igelitový pytlík unášený větrem .....
Aaaaaaaauuuuuuuuu.......
Už mě fungá účto..tak musím makat
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 17:00
- Nahlásit
vlk
ale dost dopředu kvůlivá odvozu a případně volnu z práce
jasně. Bakšiš za to asi nedostanu, ale určo bych Ti kdyžtak přihodila něco ze svýho, abys na tom nebyla škodná
A možná to vyjde na víkend
moje šiby sou holt echtgolt český
Fajka
Nechcešli ochutnávat sníh přímo ze země, v
ježiš, fuj
Už mě fungá účto..
ste na to neměla tak žehrat, ste to na sebe přivolala
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 17:05
- Nahlásit
inu
ste na to neměla tak žehrat, ste to na sebe přivolala
ale tak já sem ráda že to už jde a můžu na tom máknout..už mě to neba, chci to mít hotový a z krku ať můžu dělat jiný věci
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 17:05
- Nahlásit
inu
A možná to vyjde na víkend
..dělám i o víkendu, takže je to putýnka.....
Fajka
Nechcešli ochutnávat sníh přímo ze země,
...a zkundypak ho vochutnáváš normálně ?????
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 17:07
- Nahlásit
Fajka
chci to mít hotový a z krku ať můžu dělat jiný věci
co mě to připomíná.. ahá, mou disertaci
vlk
..dělám i o víkendu, takže je to putýnka...
jo tááák... tak to teda nezávidím
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 17:17
- Nahlásit
vlk
a zkundypak ho vochutnáváš normálně ?????
nejrači znikundy a už vůbec né v poloze ležmo z vyryté brázdy vlastní tlamou
inu
co mě to připomíná.. ahá, mou disertaci
jj už me štve že to sebou furt vláčim jak balvan, furt musim myslet na to kdy co jak a abych to včas stihla :-/ prostě příští tejden to muší bejt chotový i kdybych měla natáhnout brka bo já pak nebudu na ouřadech stát v těch šílenejch frontách
|