| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:19
- Nahlásit
PetraK
no jo, jenže se mi to fakt nevokázalo. Já se šla dívat, páč jsem koukala , že na Fifijofku reaguješ a říkala jsem si, na co jako reaguje, tak jsem šla číhnout znova a.... prt! Nic. Až tetkon
to chce přestat pít a nebo brejle
placenej mail rači ani nekomentuju bo bych se zas nakrkla... za chvíli budem platit i vzduch kerej dejcháme
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:19
- Nahlásit
inu
O tomhle už se mluví dlouho:
hele a nějaký pozitivní informace pro dnešek jako v plánu nemáš nebo cO?
Ale musím říct, že ty prezentace mě taaaaaaaaaaaaak, ale táááááááák ...s.....ou!! Furt to vyhazuju z emila, furt. Jsou lidi, který sou tím nemocný
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:20
- Nahlásit
PetraK
se mi to nevokázalo včera a ani dneska ráno
Kecy prdy maslicky, sis toho jen nevsimla, neokecavej to!
Hudlan vlipnut, dneska vypada zase uz o neco lepe. Este to lemtani vody aby ustalo (snad to nebude ledvinama) a bude zase veleslastna.
Dneska se estet v nicem nevyvalel?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:20
- Nahlásit
Fajka
to chce přestat pít a nebo brejle
nepila sem už jak dávno. Naposled v pondělí!!
OPRAVDU TO TAM NE-BY-LO!
za chvíli budem platit i vzduch kerej dejcháme
co blbneš, to už platíme dávno přece. Teď je na řadě voda z vlatní studny.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:22
- Nahlásit
Fifi
Dneska se estet v nicem nevyvalel?
dnes ani včera ne. Ale když jsme šli kolem hromady hnoje...... radši jsem si smetáka zavolala, významně na něj pohlédla a řekla VARRRRRRRRRRRRUJU TĚ VOLE! Pak sem šla chytat tu afgánku.
fakt ale nekecám, jak jsem psala Fajce, šla jsem hledat na co ona reagovala a nenašla nic. Tetkon už jo.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:24
- Nahlásit
Dobré skoro poledne
Konečně jsem doma sama a mám alespoň dvě hodinky klííídek
Co je tu nového? Koukala jsem, že někomu prdly céfky, změnily tarify a řvaly jste na nebohé páníčky obzvlášť vychovaných pejsků ..... ještě něco?
Eimy
Zdravím a koukám, že brut tu nejní, a já jí chtěla říct, že se mi zdálo, že za mnou přijela do Brna na návštěvu
huš jsem tu ....taky máš krásné sny, ale musím říct, že se v dohledné době do Brna nechystám ( i když možná do velkých prázdnin tam pojedu)
Co prcek?
PetraK
Brůt tu nejni. Páč asi jela do Brna na návštěvu
nejela, ale připravovala oběd, prala prádlo a navíc stále hledá někoho, kdo by měl leopardí kočku, kterou moc chce
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:25
- Nahlásit
Fajka
za chvíli budem platit i vzduch kerej dejcháme
tak to z nás asi většina scípne
PetraK
ějaký pozitivní informace pro dnešek jako v plánu nemáš
mám, ale čekaj mě eště dva nechutný pohovory, tož dneska to asi vypadá bledě
ty prezentace mě taaaaaaaaaaaaak, ale táááááááák ...s.....ou
to je nás tu víc.. hergot proč bych měla dvaceti lidem zasírat schránku aby věděli, jak je miluju, dyš sem jinak líná zvednout prdel, napsat jim meil, zavolat, jít za nima a říct jim to do ksichtu?
Jsou lidi, který sou tím nemocný
Bohužel ano, moje spolužačka mi nic jinýho neposílá, přitom bych ráda věděla, jak se má ..
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:26
- Nahlásit
brut
Co je tu nového? Koukala jsem, že někomu prdly céfky, změnily tarify a řvaly jste na nebohé páníčky obzvlášť vychovaných pejsků ..... ještě něco?
eště ste zapomněla na jeden dva zázraky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:30
- Nahlásit
inu
hergot proč bych měla dvaceti lidem zasírat schránku aby věděli, jak je miluju, dyš sem jinak líná zvednout prdel, napsat jim meil, zavolat, jít za nima a říct jim to do ksichtu?
BINGO!
heh, my jsme jediný, kdo posílaj vánoční pohledy (a ještě moje germánská teta, to je fakt), jinak fšichni zveršovaný SMS
Bohužel ano, moje spolužačka mi nic jinýho neposílá, přitom bych ráda věděla, jak se má
hlavy vymytý tydlevízí Znóva , jinak si to vysvětlit neumím. fakt.
dva nechutný pohovory,
přežij to!
brut
nejela
a ví to Ejmydlo? Aby tě zbytečně nečekala s bábofkou a kafem
,
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:30
- Nahlásit
Fifi
koukám, že slečna Sádlo byla zase marod.....hlavně, že už je jí líp a má chuť do života
inu
a tady koukám, že ouško stále není fit..... co myslíš, že by to mimo alergie mohlo být?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:33
- Nahlásit
inu
eště ste zapomněla na jeden dva zázraky
ty jsem nenašla
PetraK
a ví to Ejmydlo? Aby tě zbytečně nečekala s bábofkou a kafem
,
nevííííí, ale snad si to přečte tadýýýýý, páč já si chci ty dvě hoďky opravdu v klidu vychutnat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:35
- Nahlásit
brut
Dik. Jsem si na vas vzpomela, na Denynku.. chjo, svinstvo hnusny. Ale fakt je uz lepsi, tak snad to zvladne.
Leopardi kocky neznam, kamoska si poridila nedavno mainskou myvali a taky narez.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:35
- Nahlásit
PetraK
ví to Ejmydlo? Aby tě zbytečně nečekala s bábofkou a kafem
no tak já se vobětuju a vemu to za Brut..dyž bude ta báábofka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:36
- Nahlásit
Dámy tuhle čičinku chci domů .... jak se vám líbí?
http://www.bohemiabengals.wz.cz/nasekock.htm
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:38
- Nahlásit
PetraK
jinak fšichni zveršovaný SMS
jo, ty už mě taky lezou krkem, stejně jako ty typu: jsem kočička suesse, teď si něco přej a pak to pošli dalším padesáti lidem, protože jseš tak prachatá, že potřebuješ prosázet kredit na koniny.
Pamatuju, že jeden čas ještě chodily takový ty kalhotkový a ponožkový dopisy a taky ta fáma, že stačí na obálku napsat KLRODA 23 a poštovný máš zdarma. Co sem pak měla nevyplacenejch zásilek, to rači ani nebudu psát
brut
co myslíš, že by to mimo alergie mohlo být
jedna autoimunitní choroba, ale jak říkám, zatím nechci psát víc, vono to tady sleduje dost škodolibejch a zlejch vočí, i když sem nepřispívaj
brut
ty jsem nenašla
a co ten vod Fajky?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:42
- Nahlásit
Fifi
Jsem si na vas vzpomela, na Denynku.. chjo, svinstvo hnusny. Ale fakt je uz lepsi, tak snad to zvladne.
Jestliže je lepší, tak to určitě zvládne, ona je bojovnice a není zase tak moc stará.
Jestli ti stále hodně pije, tak jí nech udělat odběr krve kvůli ledvinám..... je tam totiž riziko pomalého selhávání a to se projevuje mimo jiné nadměrným pitím.
kamoska si poridila nedavno mainskou myvali a taky narez
ty bengálky jsou v dospělosti velké asi jako piraňa, nebojí se psů a jsou jim dobrým soupeřem na hraní. Navíc milujou vodu a chození do přírody ( dají se venčit jako pes), milujou výcvik ( takže se naučí běžné triky... "ke mně", "sedni" , "lehni" a pak třeba agility). Jediná nevýhoda je lovení ptáčků, ale i to je lze odnaučit .....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:45
- Nahlásit
brut
no ty jsou čananýýýýý )) ty pruhovaný obzvlášť !!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:47
- Nahlásit
Fajka
se musím kouknout, kdy zase bude nějaký coursing v Kralupech, kde by jsme se mohly vidět a pak budeš mít nejen bábofku, ale i slíbenou dobrůtku za korálky
inu
zatím nechci psát víc, vono to tady sleduje dost škodolibejch a zlejch vočí, i když sem nepřispívaj
klasika, že? Pást se na cizím neštěstí, to u nás umí opravdu každej.... hlavně, ať je to opravdu jen alergie a škodolibci a zákeřníci si můžou trhnout haksnou
a co ten vod Fajky?
ta měla nějakej zásrak? Sem asi přehlídla nebo nebyl dostatečně prezentován
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:49
- Nahlásit
brut
se musím kouknout, kdy zase bude nějaký coursing v Kralupech, kde by jsme se mohly vidět a pak budeš mít nejen bábofku, ale i slíbenou dobrůtku za korálky
no to se těším obzvlášť
ta měla nějakej zásrak? Sem asi přehlídla nebo nebyl dostatečně prezentován
nebyl presentován bo mě to ulítlo a snažím se to tu už třetí den ututlat inu ale že je to někdy těžké
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:49
- Nahlásit
Fajka
no ty jsou čananýýýýý )) ty pruhovaný obzvlášť !!
se mi právě líbi ta úplně první varianta
Moc bych jí chtěla vidět a pozorovat.... zatím jsme koukali na vídejka a moc jsme se u nich bavili. Myslím, že i Brut by byl brzy vychován ke slušnosti
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:51
- Nahlásit
Fajka
nebyl presentován bo mě to ulítlo a snažím se to tu už třetí den ututlat inu ale že je to někdy těžké
tak když už jsi to tak hezky práskla.... tak jaký je ten sásrak? ...a klidně mi to hoď do mejlíku, páč jsem zvědavá jak opice
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:55
- Nahlásit
brut
Myslím, že i Brut by byl brzy vychován ke slušnosti
tyjo kdyby se našla nějaká hooodně držkatá napřevýchovy Fajuš tak si jí snad na dva dny pučím
tyjo ale ty ceny
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:55
- Nahlásit
brut
klasika, že? Pást se na cizím neštěstí, to u nás umí opravdu každej.... hlavně, ať je to opravdu jen alergie a škodolibci a zákeřníci si můžou trhnout haksnou
asi tak. V kuloárech huž o mě blitky kolujou, nestojím však o další výhružný mejly a sračky v návštěvní knize.
Akorátže si ty můry huž beztak domyslely, vo co go..
Fajka
inu ale že je to někdy těžké
co zas!!!! co zas já?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:57
- Nahlásit
brut
týýjofka ta Celestýýýna!!! to je KUS!!!
http://www.bohemiabengals.wz.cz/fotoodch.htm
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:03
- Nahlásit
tyjo ale ty ceny
asi tak...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:04
- Nahlásit
Fajka
tetkon ešče esi bude pruhovaná
brut
Dámy tuhle čičinku chci domů .... jak se vám líbí?
líbí, moc. ale neporadim, do koček nedělám, jen pře útulky
y bengálky jsou v dospělosti velké asi jako piraňa, nebojí se psů a jsou jim dobrým soupeřem na hraní. Navíc milujou vodu a chození do přírody ( dají se venčit jako pes), milujou výcvik ( takže se naučí běžné triky... "ke mně", "sedni" , "lehni" a pak třeba agility). Jediná nevýhoda je lovení ptáčků, ale i to je lze odnaučit ...
NO TY VADO!! TO CHCU!! Asi by mi to ale sežralo Kosťu což? .-)
inu
t KLRODA 23 a poštovný máš zdarma. Co sem pak měla nevyplacenejch zásilek, to rači ani nebudu psá
a pak že se dneska nezasměju
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:05
- Nahlásit
PetraK
a pak že se dneska nezasměju
aspoň vidíš, co mám ve svým okolí tydýtů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:05
- Nahlásit
Fajka
bo mě to ulítlo a snažím se to tu už třetí den ututlat
dneska se zasměju evidentně ne jednou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:06
- Nahlásit
inu
Akorátže si ty můry huž beztak domyslely, vo co go..
helejte venku svítí slunko... elektrárny makaj fest, elektriky je nadbytek ....... děte se projít na frišes luft aby nebylo nějaké zbytečné fooopááááá
Chápu že ste nakrklé ale čerstvej vzduch vám udělá guuut!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:08
- Nahlásit
Fajka
děte se projít na frišes luft aby nebylo nějaké zbytečné fooopááááá
jáký fópá? jakože se tady najednou zničeho nic skácím na pracovní stůl?
|