Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:11
- Nahlásit

inu
jakože se tady najednou zničeho nic skácím na pracovní stůl
inu ste blbka to se nedá svítit

inu
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:13
- Nahlásit

Fajka
to se nedá svítit
a pak že elektrárny sou v nadbytku.. teďkonc mi tvrdíte, že se nedá svítit a zejtra se dovím, že "ta lžíce tu není"

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
elektriky je nadbytek
a to se nedá svítit

hele ty světlonoši, měla by ses teda rozhodnout - eletriky je dost, nebo se nedá svítit??

zasmějůůů se dneskááá, zasmějůůů, sem dokonce i ftipnááááá

Edit - nejsem ftipná sama

inu
to se nedá svítit
a pak že elektrárny sou v nadbytku.. teďkonc mi tvrdíte, že se nedá svítit a zejtra se dovím, že "ta lžíce tu není"

jehehéééé

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:15
- Nahlásit

inu
teďkonc mi tvrdíte, že se nedá svítit a zejtra se dovím
no tak joo dá se svítit dááá ale je tozbytečný dyž svítí puchejř

"ta lžíce tu není"
kerá zas lžíce????
se vám po naší návštěvě velectěné ňáká ztratila??

inu
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:18
- Nahlásit

Fajka
dyž svítí puchejř
mě nevoklameš! trek bude až za dva tejdny

kerá zas lžíce????
tady někdo nekouká na matrix

se vám po naší návštěvě velectěné ňáká ztratila??
kdyby jen lžíce, ale taky zmizlo rodinný stříbro

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:21
- Nahlásit

inu
tady někdo nekouká na matrix
hmmm kouká a taky na stártrek , hvězdný války a podobný podobnosti a furt dokola takže už to bojkotuju a získala sem imunitu.. nevím z dějě ani fň...

trek bude až za dva tejdny
už???

kdyby jen lžíce, ale taky zmizlo rodinný stříbro
hlavně že rodinný zlato vám zůstalo pod střechou

inu
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:24
- Nahlásit

Fajka
a taky na stártrek
ale to je škoda, takovej Návrat domů je těžká gůtofka

už???
no bať, pani, no bať!

hlavně že rodinný zlato vám zůstalo pod střechou
to sme nikdá nevedli, my sme totiž jen druhá liga, víme?!

brut
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:25
- Nahlásit

Fajka
tyjo kdyby se našla nějaká hooodně držkatá napřevýchovy Fajuš tak si jí snad na dva dny pučím
aby pak Fajuška nebyla v šoku a nestala se z ní miloučká mazlifka

týýjofka ta Celestýýýna!!! to je KUS!!!
to je přesně onááááá, vyvolená barevně sladěná, prostě krásná

tyjo ale ty ceny
jj, levné nejsou, ale já bych nechtěla výstavní, páč bych stejně nikam nechodila....spíš tu mazlilku a ty se pohybují okolo desítky, což je sice taky hodně, ale ......

inu
Akorátže si ty můry huž beztak domyslely, vo co go..
domejšlet můžou, pomlouvat taky, ale nejdřív by si měly zamést před vlastním prahem..... tyhle lidi fakt "miluju"

PetraK
líbí, moc. ale neporadim, do koček nedělám, jen pře útulky
já taky ne, ale tohle je prostě sen

NO TY VADO!! TO CHCU!! Asi by mi to ale sežralo Kosťu což? .-)
prý ne, dají se vychovat...alespoň z toho, co jsem si kde přečetla a co mi holka přeložila s cizích webů

inu
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:30
- Nahlásit

brut
tyhle lidi fakt "miluju"
já na ně kašlu, jako fakt, jsou mě buřt. Já su ráda, že Ořech je hodnej a může se mnou skoro fšude. Ešče aby byl zdravej a budu úplně spokojená

ale tohle je prostě sen
na sny bacha, pani, vobčas se vymstěj ale zase je mě sympatický, že rovnou napíšou narovinu cenový rozpětí. To se kolikrát v chovkách ani nedozvíš

brut
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:44
- Nahlásit

inu
já na ně kašlu, jako fakt, jsou mě buřt.
jako jo, ale stejně to člověka pokaždý překvapí... jak jsou některý lidi nepřející, zákeřný a hnusný...

Já su ráda, že Ořech je hodnej a může se mnou skoro fšude. Ešče aby byl zdravej a budu úplně spokojená
to je opravdu nejdůležitější
Která z vás je z Ostravska...ty nebo vlk?

na sny bacha, pani, vobčas se vymstěj
jako bych to nevěděla ... jeden čtyřnohej sen mám doma a pak dva dvounohý

ale zase je mě sympatický, že rovnou napíšou narovinu cenový rozpětí. To se kolikrát v chovkách ani nedozvíš
jo, to se mi taky líbí a nemusíš přemýšlet, kdy je čas se zeptat na cenu a v jak, aby se náhodou někdo neurazil a nemyslel si, že hledáš zvíře jen podle ceny....

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:49
- Nahlásit

brut
tak jí nech udělat odběr krve kvůli ledvinám.....
Vim,vim, jsem domluvena s vetkou, esli se to do stehu neupravi, tak ji vysosne.

Tyvago, to nejsou kocky, to sou mamutiii!!! a nadherny teda, docela z nich jde strach.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:53
- Nahlásit

brut

ale tohle je prostě sen

moc krásnej sen!jen co je pravda. .......... eh jen aby se taky líbil panu Brutikovi, aby po něm neměl potom naopak moc špatný spaní

inu
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:53
- Nahlásit

brut
ale stejně to člověka pokaždý překvapí..
mě by spíš překvapilo, kdyby takový nebyli...

to je opravdu nejdůležitější
jak pro koho, někdo chce rači doma žampijóna

Která z vás je z Ostravska...ty nebo vlk?
Vlk, bo já su vod Brna

. jeden čtyřnohej sen mám doma a pak dva dvounohý
tak to je dobrý, to do toho teda děte

nemyslel si, že hledáš zvíře jen podle ceny....
jo, to je celkem problém, na druhou stranu je to taky pro tebe důležitý, že. Nebudu si zamlouvat zvíře, o kterým pak dodatečně zjistím, že by mě stálo padesát tisíc

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 13:01
- Nahlásit

co ste to zas vytvořili na předchozí straně že mě to tam nechce pustit?

Asi pudu na počtu bo už třetí den čekám že mě náš ajťák dá dokupy účetní program kerej nefungá a bez něj nemůžu dělat daně...

inu
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 13:05
- Nahlásit

Fajka
pomlouváme tě

účetní program kerej nefungá a bez něj nemůžu dělat daně...
to je teda blbý

brut
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 13:08
- Nahlásit

Fifi
Vim,vim, jsem domluvena s vetkou, esli se to do stehu neupravi, tak ji vysosne.
já vím, že ty víš ....ale holt Denynka stále není úplně zpracovaná .....

Tyvago, to nejsou kocky, to sou mamutiii!!! a nadherny teda, docela z nich jde strach.
právě, že jsou veliký, to je na nich to krásný .... a strach? Nééééé, jsou to prý mazlíčci

PetraK
moc krásnej sen!jen co je pravda.

eh jen aby se taky líbil panu Brutikovi, aby po něm neměl potom naopak moc špatný spaní
však by si jednu takovou čičmundu zasloužil, aby ho vytrestala.... i Sviní by pak měla větší klid

brut
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 13:15
- Nahlásit

inu
mě by spíš překvapilo, kdyby takový nebyli...
by jsi měla moc klidné spaní a to přece nejde

jak pro koho, někdo chce rači doma žampijóna
na másle?

Vlk, bo já su vod Brna
áááá,já su vod Znojma...teda původem, teď sem vod Práglu
vlk má šibinky...tak to až pojedu k Ostravě, tak se musím domluvit a šibinky okouknout ..

tak to je dobrý, to do toho teda děte
jen si říkám, že plnění snů je sice hezké, ale nějaké by mi mohly zůstat na pozdější dobu. Abych to jako nepřehnala a pak neměla noční můru místo snu

jo, to je celkem problém, na druhou stranu je to taky pro tebe důležitý, že.
ale vysvětluj to některým chovatelům .....

Fajka
vždyť už by to mělo všechno fungovat bez problémů..... zkusím napsat Víťovi, ať tyhle stránky skoukne...

Asi pudu na počtu bo už třetí den čekám že mě náš ajťák dá dokupy účetní program kerej nefungá a bez něj nemůžu dělat daně...
ještě že tohle nepotřebuju...to je úleva...

brut
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 13:17
- Nahlásit

Dámy odcházím pracovat.... jdu zastříhnout vinnou révu, aby letos bylo hodně vínečka. Pak jdu s plesnivcema na vele procházku a nakonec se musím vrhnout na pečení něčeho dobrého ke snídani....
pokud se tu neukážu večer, tak sem mrknu zase zítra ...zdar chlupatcům

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 13:20
- Nahlásit

brut
ale holt Denynka stále není úplně zpracovaná ....
to nebude nikdy zadnej pesan.. ale nechtela sem te rozesmutnovat, hele, te obveselim, chcees?
Sadylko v pyzamku (Esusova, ty nekomentuj, nebo bude zle!!)

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 13:26
- Nahlásit

Taaak jsem tady

brut
tak pokud tady budeš, tak dej třeba vědět

Malej... No krom toho že není moc malej (typuju, že bude mít tak k 9 kilům ), je celkem v pohodě, snaží se plazit a stavět se na čtyři... a je děsně zvědavej...

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 13:27
- Nahlásit

inu
pomlouváme tě
sem fklidu nejsi první ani poslední

brut
vždyť už by to mělo všechno fungovat bez problémů..... zkusím napsat Víťovi, ať tyhle stránky skoukne
no jo nějakou chvíli to bylo OK ale už zas to vystrkuje růžky a nechce mě to na určitý stránky pustit

Fifi
Sadylko v pyzamku (Esusova, ty nekomentuj, nebo bude zle
a já můžu??? jo?????

Jééééé pruhovanáááááá a ještě modráááá k tomu!!! a stojí na vlastních tak to už snad bude dobrý

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 13:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

(Esusova, ty nekomentuj, nebo bude zle!!)

pozdě, už sem ti to napsala k vám domů. Jen módní ignorant jí může dát VODOROVNÝ PRUHY! Ty rozšiřujou!! Ach bože, ach bože, chudák pes.

brut

však by si jednu takovou čičmundu zasloužil, aby ho vytrestala...

bude velké Brutí podivení

Eimy

a stavět se na čtyři...

je to pef. To je už jasný.

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 09:52
- Nahlásit

Fifi
Sadylko v pyzamku (Esusova, ty nekomentuj, nebo bude zle
JJ, pani zjevně ste pilně studovala naše proslovy o pruhované srsti a vysokém intelektu psa.....ale trikem to bohužel neodženete

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 10:48
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!

Fčera jsem zemřela na vyčerpání organizmu, bylo mi fakt zle, dokonce mě pustili dom dřív, poctivě jsem ležela, a je líp. Ale mám něco s nohama - mám úplně ztvrdlý stehení svaly, hrozně to bolí, ale fakt. Vůbec nevim co toje.??

Hyena

proslovy o pruhované srsti a vysokém intelektu psa.....ale trikem to bohužel neodženete

pozor!! Sádlo je nemocná na pupek, ne na hlavu - i když.... hrdlit se kvůlivá prázdnýmu kemílku vod jórduktu......

brut
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 10:48
- Nahlásit

Dobré rychlé ránko

Mužskej šel dneska brzo do práce, takže mi narušil ranní vstávání a já pak zaspala
Takže jsem tu momentálně na skok a až dorazím z knihovny domů, tak se tu zase objevím.
Pokud nebude echt hnusně, tak o víkendu pojedeme zkontrolovat chatičku a asi tam i přespíme, aby jsme načerpali z lesa sílu a klid.

Včera odpoledne nám chodila jedna čičina po zdi... Brut měl záchvat šílenství ( skákal na tu zeď a nebýt stále ještě zbytků ledové krusty na zemi, tak se na zeď dostal... takhle mu to pokaždé podjelo), piraňa se nechovala o moc líp( jen s tím rozdílem, že po prvním podklouznutí se zaměřila na výskok na strom, ze kterého by se pohodlně dostala na zeď ..... naštěstí jsem jí tuhle cestu zatrhla svým příchodem). Kočka se nedala nijak odlákat, odehnat, prostě nic. Ještě ke mně nastavovala hlavičku na drbání a předla. Takže jsem sebrala plesnivce a šla s nima na procházku s tím, že se snad čičmunda zatím rozhodne zmizet.
Povedlo se, ale musím říct, že nebýt doma, tak byla velká mela.

Fifi
Sadylko v pyzamku
je úchvatná

Fajka
no jo nějakou chvíli to bylo OK ale už zas to vystrkuje růžky a nechce mě to na určitý stránky pustit
já mám zatím vše v pořádku.... emila jsem neodeslala, ale pošlu hned, jak se k němu dostanu

PetraK
bude velké Brutí podivení
jestli bude begálka, tak máš pravdu .... zatím jsem ve stádiu studia a zjišťování chov. stanic, pak je chci objet, zjistit přímo na místě jak se opravdu chovají a teprve potom dospěju k nějakému jasnému závěru..... tohle je se mnou stejné jako s lednicí, pračkou, postelí

Hyena
plesnivci zdraví Hyenku..... jak jsi na tom časově příští středu? Asi se vydám na chvíli do hospody a tak mně napadlo, že bych s sebou vzala piraňu...takže před tím by jsme se mohly sejít a holky vyvenčit, jestli by jsi chtěla ....

brut
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 10:50
- Nahlásit

PetraK
Ale mám něco s nohama - mám úplně ztvrdlý stehení svaly, hrozně to bolí, ale fakt. Vůbec nevim co toje.??
nemáš náhodou borelku? Kamarádka z chaty jí měla před dvěma lety a začátek byl podobnej tomu, co tu popisuješ..... naštěstí dostala velko dávku atb a ty zabraly bez ztráty kytičky ( i kontrolní odběry má od tý doby v pořádku)

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 11:21
- Nahlásit

brut
nemáš náhodou borelku

NE!! NE!! NEMŮŽU MÍT BORELKU, KDYŽ SE BOJIM DOKTORŮ, CHÁPEŠ??? prostě sem asi přepálila start, měla jsem být dýl nemocná a hlavně pak nehonit cizí afghány po poli určitě je to z toho, ne žádná borelka, NEEEEEEEE!!

brut
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 11:27
- Nahlásit

PetraK
NE!! NE!! NEMŮŽU MÍT BORELKU, KDYŽ SE BOJIM DOKTORŮ, CHÁPEŠ???
já sice chápu, ale stejně bych být tebou zašla na preventivku s odběrem krve i na borelku a jiné hnusoty ( čistě pro svůj klid)
Doufám, že o víkendu předáš hošíčka Brtníkovi a budeš hezky zachumlaná v péří léčit si chorůbku.... zkus zázvor ( buď jako čaj nebo ho cucej), hodně pomáhá

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 11:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut
ale stejně bych být tebou zašla na preventivku
ne, fakt bojim.

Doufám, že o víkendu předáš hošíčka Brtníkovi a budeš hezky zachumlaná v péří léčit si chorůbku...

no tak skoro vedle si se trefila, ono totiž:

http://nejhudba.cz/rammstein-1332010-1930-cez-aren a-ostrava

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!

brut
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 11:40
- Nahlásit

PetraK
ne, fakt bojim
se boj ještě víc, pokud si nedáš pozor a nebudeš správně doléčená

no tak skoro vedle si se trefila, ono totiž:
a jééééje, ono je v Ostravě to šílenství

Dámy, loučím se, jdu do knihovny a pak se tu zase ukážu....

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání