Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
vlk
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 09:54
- Nahlásit

Fajka
Zdravim pani ....u nás je minus deset
...u nás mínus vosum, ale po sněhu naštěstí ani památky.... jak nemám ráda léto, tak letos budu šťastná až mi bude valit slunko na hlavu, já se budu potit jako kráva, ale bude mi teplo...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 09:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

dyby jen zasněžený ale hodně mrazivý taky..u nás je minus dese

jo, klendra je tady taky vydatná. Jen nevím přesně kolik, zemřel nám teploměr na stáří, od té doby jsme bez něj. Takže jen odhaduju. Ale v noci se mi venku lepily nozdry

vlk

jak nemám ráda léto, tak letos budu šťastná až mi bude valit slunko na hlavu, já se budu potit jako kráva, ale bude mi teplo.

ehm, tohle si vytiskni, zarámuj a v létě vylep tak, abys na to viděla

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 09:59
- Nahlásit

vlk
...u nás mínus vosum, ale po sněhu naštěstí ani památky.... jak nemám ráda léto, tak letos budu šťastná až mi bude valit slunko na hlavu, já se budu potit jako kráva, ale bude mi teplo...
Brý ránko ... u nás teda je momentálně tak že kdyby takhle bylo celou zimu tak mě to ani vadí páč je azuro sluníčko sněhu tak do půl metru sice mrzne až praští ale díky tomu je sníh tvrdej a nechá se chodit po loukách po lesí prostě všude takže pohoda klídek jazz..prostě takhle může klidně bejt ještě 2 3 tejdny a pak přes noc roztát a uschnout a zelená travička

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 10:01
- Nahlásit

PetraK
Ale v noci se mi venku lepily nozdry
tak to mám vyzkoušený že jak se mě lepí nozdry tak je kolem desítky už

zemřel nám teploměr na stáří
normálně já bez teploměru nemůžu žít bo ráno votevřu voko a první pohled je na teploměr bo podle toho usuzuju kolik vrstev mám navrstvit abych při ranním venčení nehumrzla nebo se nepřehřála

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 10:05
- Nahlásit

Fajka
. u nás teda je momentálně tak že kdyby takhle bylo celou zimu tak mě to ani vadí páč je azuro sluníčko sněhu tak do půl metru sice mrzne až praští ale díky tomu je sníh tvrdej a nechá se chodit po loukách po lesí prostě všude takže pohoda klídek jazz..prostě takhle může klidně bejt
..takovádle zima by mi taky nevadila, ale já s mojí (nad)váhou sem se fšude propadala po prdel, pořád jen fičelo, šiby neměly kde kadit bo na cestu se nevykadí a kolem cesty metr a půl mantinely z odhrnutého sněhu...no huš se těším aš rozkvetou kytičky a já se budu na vycházkách kochat pohledem na něco veselejšího, než nekonečné sněhové pláně....

inu
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 10:43
- Nahlásit

vlk
huš docela dlouho máme extra šiba klub.....zas už nejsme tak málopočetný..
huš abysme se taky trhli

PetraK
[i]Páč to je sedmičková láhev [/i]
zbytek dočůráš, ne?

Fajka
[i]šiš paní, vy ste to přežila?????
sem měla strach jestli sme vás nedorazili
[/i]
tsts, já su nesmrtelná Navíc sem si huž tak dobře dlouho nepokecala a krom toho sem dostala výýýbornej nápad.

Pani, jakoužeto má Pája voblíbenou barvu? Snad dneska nemáte fšecko rudý

brut
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 10:49
- Nahlásit

Dobré ránko milé dámy

Sem zde.... ale jen na chvilku, páč pak mi vstane synek a musím se o něj postarat....chudák chytil s*ačkobličku a tak mu vymýšlím dietku

Jinak u nás nic nového není. Dneska čekám telefonát od cajtů ohledně čubinky.
Piraňa se naučila novej trik .... vyskočí na zbytek zdi, popojde až na její okraj, kde navazuje zeď do ulice, tam se postaví na zadní, předníma se zapře o druhou zeď a čumí do ulice. Každého, kdo projde, tak vyděsí svým "milým" řevem Brut se několikrát zůčastnil též, jen se neopírá o druhou zeď, jemu stačí, když zvedne hlavu a vidí přes vrátka

Hlásím, že zde svítí slunko, teplota ráno byla na -9 a teď se vyšplhala na jen -5. Zbytky sněhu doplňují bordel, který zde po zimě vznikl... zkrátka takové normální předjaří

Neznáte někoho, kdo má doma bengálskou kočku leopardí? Sem se zamilovala do téhle kočičky a chtěla bych jí domů. Ovšem musím nejdřív zjistit, jak se chová k dalším kočkám v domácnosti ( se psama je v pohodě)...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:31
- Nahlásit

brut

čůs osobo - na s*atkobličku sem těď machr, sice u psa, ale v čem je pes jinej než člověk, že jo

Každého, kdo projde, tak vyděsí svým "milým" řevem

ešče, že kolem vás nechoděj obchodníci s hrncema

Fajka

tak to mám vyzkoušený že jak se mě lepí nozdry tak je kolem desítky už

jojo, taky to tak podle toho vždycky otipuju a taky plus, jak moc křupe sníh , no my bez teploměru si musíme takhle vystačit , blbý je to v létě, to se mi teda nozdry nelepěj

inu

zbytek dočůráš, ne?

hm, to by zas nestačila. Sem koroptef

inu
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:44
- Nahlásit

PetraK
Sem koroptef
a co? Já su reverzní velbloud koroptfe nečůrají?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 12:02
- Nahlásit

inu

koroptfe nečůrají?

no právě že moc. Moc čůrají. A furt.

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 12:11
- Nahlásit

inu
huš abysme se taky trhli
tak se trhněte.... se domluvte s hagískovejma a dalšíma co by do toho šli a založte si akití klub.... ale stojí to podle mě i tak dost nervů a počítám i peněz....

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 12:13
- Nahlásit

PetraK
ehm, tohle si vytiskni, zarámuj a v létě vylep tak, abys na to viděla
..to rači nee, bo v létě zase budu s gustem klnout na hnusný vedro a těšit se na zimu....čovék je holt tvor nespokojený....

inu
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 12:17
- Nahlásit

PetraK
A furt.
si můžeš votevřít výčep

tak se trhněte
vono to bohužel není tak jednoduchý, hlavně, pokud si to dobře pamatuju, hází klacky pod nohy ČMKU nebo tak někdo, čiliže není problém založit klub, problém je pak protlačit bonitace apod.

A mimochodem, jdeš na tu procházku?

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 12:20
- Nahlásit

inu
problém je pak protlačit bonitace apod
... tý vogo, vidiš, tak todle všechno šlo zatím mimo mě..... tak to měli teda šibaři odvahu se do toho pustit.....

A mimochodem, jdeš na tu procházku?
Myslíš ten Frenštát ????

inu
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 12:23 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

vlk
tak to měli teda šibaři odvahu se do toho pustit.....
tak americký akity maj taky vlastní klub, že..

ono je totiž vždycky lehčí jet už v něčem, co je zaběhnutý.. bohužel když klub přestane plnit svou funkci a nedá se na tom interně nic změnit, tak je potom otázka, co s tím dál..

Myslíš ten Frenštát ???
EDIT Von je to Rožnov

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 12:30
- Nahlásit

inu
Von je to Rožnov
...uf...no to je kousek vedle......zatím fakt nevim, uvidím až co Jumča,bo samotnou ji celej den doma nechat nemůžu....

inu
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 12:36
- Nahlásit

vlk
uvidím až co Jumča,
klidně ji vem s sebou, přinejhorším ti ji celej den poneseme

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 12:40
- Nahlásit

inu
klidně ji vem s sebou, přinejhorším ti ji celej den poneseme
... jojo na to huš sem taky myslela, stejně by to asi všechno neušla, ale vona asi ještě nebude ani doočkovaná.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 12:49
- Nahlásit

vlk
.čovék je holt tvor nespokojený...

já ne, já su spokojená v zimě, myšleno v kvalitní zimě, jako je letos.Nebo když je doopravdický jaro, nebo háskej podzim, či normální léto. Ale nejvíc teda v zimě, to je fakt

si můžeš votevřít výčep

no spíš bych mohla někde pracovat jako průtokovej ohřívač

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 13:18 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Děcka, jestli nevěříte na sasraky tak věřte, bo se podařilo něco co by se za sasrak dalo považovat
A bude jaroooooooooooo

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 13:24
- Nahlásit

Fajka
Děcka, jestli nevěříte na sasraky tak věřte, bo se podařilo něco co by se za sasrak dalo považovat
...šiš co to je, co to je ????????????????????????

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 13:28
- Nahlásit

vlk
...šiš co to je, co to je ????????????????????????
paní nezlobte se ale víc zatím říct nemůžu ani dyby ste mě mučili sem vám jen chtěla nalít energii do žil že zázraky se ještě dějí
Ale nebujte vo nic nepříjdete

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 13:30
- Nahlásit

Fajka
paní nezlobte se ale víc zatím říct nemůžu ani dyby ste mě mučili sem vám jen chtěla nalít energii do žil že zázraky se ještě dějí

...šišma, mě zas prdne céfka a toho jara se nedožiju, a vy pani mě máte na sfjedomi....

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 13:31
- Nahlásit

Fajka

FAJFKA PORODILA!!

Taky chci vědět co to je!!! Hned.

A bude jaroooooooooooo

a už se ví kdy?

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 13:35
- Nahlásit

PetraK
FAJFKA PORODILA
no někdy mám pocit, že porodím dřív já z ní i bez nakrytí

a už se ví kdy?
letos

vlk
...šišma, mě zas prdne céfka a toho jara se nedožiju, a vy pani mě máte na sfjedomi....
to bych nerada

No asi takhle ... něco jako když slepý holoubek najde zrno... nebo zmatený Goro v Tokiu našel domov...tak takový nějaký sasrak

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 13:39
- Nahlásit

Fajka
No asi takhle ... něco jako když slepý holoubek najde zrno... nebo zmatený Goro v Tokiu našel domov...tak takový nějaký
...hmmm, to ste mi toho řekla....no prostě mě klepne a vám zbytek mý rodiny pošle tři šiby sirotky......

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 13:42
- Nahlásit

Fajka
no někdy mám pocit, že porodím dřív já z ní i bez nakrytí

i kuš, šak je to roztomilá dáma!

letos

se mi ulevilo hnedle

slepý holoubek najde zrno.

co je todle za blbou nápovědu???

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 14:00
- Nahlásit

vlk
....no prostě mě klepne a vám zbytek mý rodiny pošle tři šiby sirotky.....
dyby to bylo bez toho že by vás kleplo tak beru, bo jsou roztomiloučký šecky

co je todle za blbou nápovědu
náhodou je sqvjeláááá

Kuš kuš ani dyby mě mučili dočkejte času jako husa klasu... v případě Ešusky by se dalo říct i kvasu

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 14:06
- Nahlásit

Fajka
v případě Ešusky by se dalo říct i kvasu

mám dneska dlouhý vedení- mám se urazit, nebo se těšit, nebo co???????? Sem zmatená jak Goro v Tokiu se slepym holubem bez zrna!

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 14:12
- Nahlásit

Fajka

pani PetraK
má pravdu i já som volaká zmetěná jak slepý Goro se zrnem v oku a holubem v Tokiu..... kuš babo vybal to bo huš se mi začíná zvedat tlak ......

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání