| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 16:49
- Nahlásit
vlk
no, tak smečka se musí porovnat, to je jasný... ještě padesát dalších shib a vsadím se, že Árčí huž ani víčko nezvedne, až přijde nějaká nová
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 16:55
- Nahlásit
inu
ještě padesát dalších shib a vsadím se, že Árčí huž ani víčko nezvedne, až přijde nějaká nová
... Arčí huš bude devět, takže dalších 50ti šib se asi nedožije... počítám ještě tak nejvejš tři......
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 16:58
- Nahlásit
vlk
počítám ještě tak nejvejš tři.
Yume, Yume a Yume!!!
Arčí huš bude devět
no co, to je ještě mladice!
dalších 50ti šib se asi nedožije
dyš si trošku mákneš...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 17:03
- Nahlásit
inu
Yume, Yume a Yume!!!
....šiš, eště že ty dvě už maj zamluvený jiný....
no co, to je ještě mladice!
není, já ji právě kdysi kupovala k starýmu ofčounovi a huš bych nikdy takovou blbost neudělala.... ovčák sice kapku omládl, ale Arčí mi vedle něho strašně rychle zestárla.... myslím co se chování týká....
dyš si trošku mákneš...
nemáknu...huš nejsem nejmladčíííí.... brzo si otevřu domov důchodců pro přestárlé šiby, které nikdo nechce.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 17:09
- Nahlásit
vlk
eště že ty dvě už maj zamluvený jiný....
ty máš přednost, seš stálej zákazník
ale Arčí mi vedle něho strašně rychle zestárla..
jakože je líná a pomalá?
brzo si otevřu domov důchodců pro přestárlé šiby, které nikdo nechce.....
?? další budou útulkáči?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 17:19
- Nahlásit
inu
ty máš přednost, seš stálej zákazník
..nejen já...jsou i jiný a stálejší....
jakože je líná a pomalá?
to taky, ale už tak od tří let má takový divný chování starýho psa.... nevim jestli to odkoukala vod Jeremiáše, nevim jak to přesně popsat....ale je to tak
?? další budou útulkáči?
nevím jestli zrovna útulkáči, ale až budu ve věku kdy pořízení štěněte by bylo mooooc optimistické, chci se věnovat starejm šibám, aby mělyšanci slušně dožít..... takové, na kterejch už se třeba nechová a čekalo by je utracení....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 17:33
- Nahlásit
vlk
nevim jestli to odkoukala vod Jeremiáše, nevim jak to přesně popsat.
to je zvláštní.. Bondy na Mikyho takovej vliv neměl.. ale je fakt, že spolu žili pouhopouhej měsíc....
takové, na kterejch už se třeba nechová a čekalo by je utracení....
neříkej, že si vod takovýho člověka bereš štěňata
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 17:45
- Nahlásit
inu
neříkej, že si vod takovýho člověka bereš štěňata
nee, moje chovatelka taková není.... a vlastně ani zatím nevím o nikom ze šibařů kdo by to dělal.... ale co kdyby...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 17:52
- Nahlásit
vlk
nee, moje chovatelka taková není.
ufff
zatím nevím o nikom ze šibařů kdo by to dělal.
no, to já huž cosi zaslechla a doufám, že to není pravda
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 17:59
- Nahlásit
inu
no, to já huž cosi zaslechla
...vono já se v těch výstavních a chovatelských kruzích moc nepohybuju, takže zatím fakt nevím, ale netvrdím, že se to neděje..... a nejen u šib.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 18:03
- Nahlásit
vlk
vono já se v těch výstavních a chovatelských kruzích moc nepohybuju,
a dobře děláš tvoje céfky ti srdečně poděkujou
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 18:13 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
inu
tvoje céfky ti srdečně poděkujou
..no právě, esli mě má klepnout, tak ať je to z něčeho užitečnýho a ne z cizejch lidí..... já mám psy pro radost a né abych si huhnala trojitej bajpás....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 18:16
- Nahlásit
Zdravím dámy
Ještě žiju a zase mizím....snad zítra už bude klíííd a budu mít dost času se tu objevit
Takže zatím páááápáááááá
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 18:18
- Nahlásit
vlk
já mám psy pro radost a né abych si huhnala trojitej bajpás.
tak prosimtě v životě nevstupuj do klubu, nechovej a nevystavuj!!!
A to fakt myslím vážně...! Nebo vo tu radost dočista přijdeš
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 18:26
- Nahlásit
inu
tak prosimtě v životě nevstupuj do klubu, nechovej a nevystavuj!!!
.... v klubu jsem už skoro 9 let a pravidelně jezdím jednou za rok na dvoudenní klubovku ve Zbraslavi u Brna abych se tam viděla se stejně postiženejma lidma jako já..... nechovám a nevystavuji.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 18:32
- Nahlásit
vlk
v klubu jsem už skoro 9 let
a to vám to tam vedou stejný existence, jako nám? Jestli jo, máš teda výdrž!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 18:38
- Nahlásit
inu
a to vám to tam vedou stejný existence, jako nám? Jestli jo, máš teda výdrž!
..vaše existence neznám, ale myslím, že třeba naše poradkyně chovu je přes šiby machr.... jinak klubovku máme vždycky bezva zorganizovanou, nemůžu si stěžovat.... jestli se děje ještě něco jiného někde v zákulisí,to fakt nevim a ani mě to vlastně nezajímá.... právě skrz ty moje céfky....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 18:43
- Nahlásit
vlk
naše poradkyně chovu je přes šiby machr.
myslíš Jenikovou?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 18:49
- Nahlásit
inu
nee, Petrusovou, spousta lidí ji nemusí kvůli tomu jak posuzuje, ale mě se zdá poměrně spravedlivá....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 19:41
- Nahlásit
Lide dobrý, přišla jsem vás pozdraviti, ještě dříve než zemru na vyčerpání z prvního pracovního dne a hlavně z další hodiny germánštiny. Já jsem dneska nějak mrtvá, obávám se, že se nepopasuju ani s der-dý-das-psí-vocas.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 20:20
- Nahlásit
Brý večer,
vítám po dvou měsících prázdnin Brut
PetraK
Lide dobrý, přišla jsem vás pozdraviti, ještě dříve než zemru na vyčerpání z prvního pracovního dne a hlavně z další hodiny germánštiny. Já jsem dneska nějak mrtvá, obávám se, že se nepopasuju ani s der-dý-das-psí-vocas.
já dneska taky asi zemru..celej den čučím do oučetnictví a už mě z toho taky hrabe takže u mě je to ein cváj dráj
No jináč pruhatka je dnes velmi laškovná...rozhycovala za plotem sousedovic psa...jakmile nabral nejvyšších herních obrátek tak hodila prdelí udělala vuf a se zvednutým čumcem odkráčela směr domov ...souseduv čuvač jsa rozhycován hulákal za plotem ještě půl hodiny
je to prostě pako... to řikám furt že ženský (potvory) maj lehčí život
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 20:25
- Nahlásit
Fajka
...rozhycovala za plotem sousedovic psa...jakmile nabral nejvyšších herních obrátek tak hodila prdelí udělala vuf a se zvednutým čumcem odkráčela směr domov
tak tohle nemůžu hošíčkovi ani říct, to by ho kleplo
ein cváj dráj
jehehéé, to je námětem dneší lekce a už mažu!!! přežij účto.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 08:42
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
Slunečný zasněžený brýtro vinšuju.
Jak se daříte?? Já jsem si včera přepisovala slovíčka a aby mi to lépe šlo, špuntla jsem si k tomu láhvinku růžového chilského. Nápad dobrej, ale zapomněla jsem na to, že jsem tělo oslabila virem, takže ač jsem měla enem dvě sklénky, tak se dnes cítím pod pséka , jsem zkrátka evidentně z formy
|
inu
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 08:59
- Nahlásit
vlk
spousta lidí ji nemusí kvůli tomu jak posuzuje
v tomhle ohledu se taky počítám mezi její antifanklub.
mě se zdá poměrně spravedlivá....
nevím, jak posuzuje shiby, ale u akitářů si některý kecy, který vůbec nesouvisí s posuzováním, by si mohla vodpustit..
Fajka
že ženský (potvory) maj lehčí život
Díky moc za fčerejšek!
PetraK
ak se daříte?
dneska huž je to lepčí, fčera sem strávila drahně času na drátě s pruhovanejma a to mě zvedlo hlavu a náladu.
jsem zkrátka evidentně z formy
esli si tu lahvinku vyslopala sama, tak se ani nedivím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 09:12
- Nahlásit
inu
s pruhovanejma a to mě zvedlo hlavu a náladu.
to je gůt, to je very gůt!!
esli si tu lahvinku vyslopala
NÉÉÉÉÉÉ! řikám, dvě skleničky!!! Byly to teda ty velký (moc ráda piju z háskej skleniček), ale bylo tam vždycky jen po dně. V láhvi ešče zbylo dost a dost. Nejsem jébat, tý sice alkahůl nic neřiká, ale je furt v lihu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 09:16
- Nahlásit
inu
nevím, jak posuzuje shiby, ale u akitářů si některý kecy, který vůbec nesouvisí s posuzováním, by si mohla vodpustit
blbý hemzy maj i jiný a vede to Hořák, navíc nevystavuju tak neřeším... ale jako poradkyně chovu se šibám věnuje fakt maximálně, na klubovce vždycky má zajímavý přednášky ohledně plemene takže já na ni koukám i trochu jinak .....
jinak zdravím pracující i nepracující lid......
|
inu
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 09:23
- Nahlásit
PetraK
řikám, dvě skleničky!!! Byly to teda ty velký
to je jasnej maskovanej půllitr
jen po dně
jo, to říkaj fšici a pak se válej pod stolem
vlk
a vede to Hořák
jo, sem si říkala, estli ti dva nejsou příbuzní
šibám věnuje fakt maximálně
tak aspoň že tak, i když mi to pořád neleze do palice, na KCHMPP je jako poradce psaná Jeníková???
Vy máte nějakej solo klub?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 09:26
- Nahlásit
inu
Vy máte nějakej solo klub?
jojo huš docela dlouho máme extra šiba klub.....zas už nejsme tak málopočetný.....loni na klubovce bylo kolem 80ti šib, to byl bóží pohled....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 09:34
- Nahlásit
inu
to je jasnej maskovanej půllitr
no to nejni teda. Páč to je sedmičková láhev a kdybych odebrala půllitr, bylo bo toho v láhvi málo. A je tam toho náhodou dost. když to dneska zopáknu, zase se vožeru , kdepak jsem zkrátka z kondice
sem se neválela pod stolem. Způsobně jsem odešla, vyvenčila hošíčka - tentokrát jsem se ani nebála jít ven /ono totiž já jsem se v neděli dozvěděla, že u našeho zadního vchodu, kudyma já chodím nejvíc, přepadli v neděli ráno mladou holku . Mladá sice sem už jen duchem, ale i tak se bojim/ a šla v půl dvanáctý do duchen. Usnula jsem okamžitě. Jenže jak už sem stará, přichází asi stařecká nespavost a před šestou už jsem byla auf
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 09:48
- Nahlásit
PetraK
Slunečný zasněžený brýtro vinšuju.
dyby jen zasněžený ale hodně mrazivý taky..u nás je minus deset
inu
dneska huž je to lepčí, fčera sem strávila drahně času na drátě s pruhovanejma a to mě zvedlo hlavu a náladu
šiš paní, vy ste to přežila?????
sem měla strach jestli sme vás nedorazili
|