Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 14:52
- Nahlásit

tady jeste britka hleda domov, ale nevim jak je to aktualni
http://ifauna.cz/rubriky/diskuse/vypis.php?r=8&the ma=877735

vlk
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 15:00
- Nahlásit

lucYnka XIII
nejde o to aby je vyloženě chytala spíš aby myši cítily že je v chalupě kočka a nebyly tak drzé..... jinak máme čtyři obyčejné mouraté venkovní, ale ty nechtějí být doma.....

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 15:25
- Nahlásit

lucYnka XIII
vlk

http://ifauna.cz/rubriky/diskuse/vypis.php?r=8&the ma=877735
týjo vlku ber to přiblížej ti ji až do Holomoca!!!

nejde o to aby je vyloženě chytala spíš aby myši cítily že je v chalupě kočka a nebyly tak drzé..... jinak máme čtyři obyčejné mouraté venkovní, ale ty nechtějí být doma.....
jj to chápu to je fakt když nemužou bejt myši venku tak lezou domu kde kočky nejsou

inu
jestli vono to tak nebude le

vlk
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 15:29
- Nahlásit

Fajka
ta huš je pryč, někdo ji dokonce nabízel i tady... ale pak psali, že už má nové majitele....

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 15:30
- Nahlásit

Fajka
lucYnka XIII
vlk

http://ifauna.cz/rubriky/diskuse/vypis.php?r=8&the ma=877735 týjo vlku ber to přiblížej ti ji až do Holomoca!!!

ty jo todle vypadá gůt!!

Vlků - zkusíš to?

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 15:32
- Nahlásit

vlk
... ale pak psali, že už má nové majitele....
hmmmm škoda ... tak budem hledat dál

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 15:43
- Nahlásit

vlk

ta huš je pryč, někdo ji dokonce nabízel i tady... ale pak psali, že už má nové majitele....

aha, tak prt.

Hyena
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 19:18
- Nahlásit

PetraK
Jsouůli z kůže a to bezesporu dle obrázku jsou, tak o něco povolí. Já mívám zase problém na špičce, kde se při chůzi ohybá bota podle prstů. Pan doktor rozhodně dycinyk nakonec povolil a přizpůsobil se. Akorát to chvíli dost bolelo. Tozšlapávala jsem ej doma s teplejma fuskama, abych si v kotli nerozedrala pacičky do krve.
Fajka
Mocinky pěkná pruhatá sfiňka, mocinky atak jak to tu čtu má rozhodopádně i kvalitní pruhovaný GAME a to je taky důležité.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 19:24
- Nahlásit

Hyena

Jo jo, z kůže jsou, jinak bych do toho nešla, je to v místě kde jakoby "končí" bota a zvedá se to nahoru, tak se to jakoby "láme" a ten lom mi tlačí na úchylovku. Dneska huž to bylo fakt maso. Měla jsem je na sobě 4. den a chodila odpolko jak kulhavej ďábel . Jak dlouho kurnik budu trpět??

Sem si dycky myslela, že Sado-maso neni nic co by mě mohlo zajímat. Evidentně jsem se sama v sobě spletla, páč jinak si nedovedu představit, že se takhle dobrovolně mučim jo, láska je láska

Pan doktor rozhodně dycinyk nakonec povolil a přizpůsobil se

pan doktor?? Mi to dneska nějak nepálí

Hyena
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 19:29
- Nahlásit

PetraK
pan doktor?? Mi to dneska nějak nepálí
No Dr.Martens, přecivá...můj jediný lékař na nohy

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 19:38
- Nahlásit

Hyena
No Dr.Martens, přecivá

grrr, řikám, že mi to nepálí. Jo ten kluk v prodejně mi taky řikal, že to bude v cajku,ale se bojim, esli nemám divný nohy, nebo chůzi nebo tak, páč je to zatim enem horší, tak se bojim, abych to nějak blbě nerozchodila a netlačilo mě to huž nafurt. Na ten koncík to musim zmáknout.

Hyena
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 19:50
- Nahlásit

PetraK
Jetšě to můžeš zkusit zevnitř promazat čistou vazelínou, kůže by měla trochu zmeknout. Ale pak si do toho ze začátku neber čistý fusky.

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 20:09
- Nahlásit

lucYnka XIII
jako mozna nakou chytne asi jako penikez rafne do figuranta, ale nebude to uplne vono.
škoda,že už to nemůžeš vysvětlit naší Sarah,britka s předkama až do 19 století,rozmazlovaná v paneláku,vážila 8 kilek a po přestěhování do baráku byla nejlepčejší myšilof,i potkana mi donesla.

Jo a jinak na bazos.cz jsou i britky k darování.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 20:27
- Nahlásit

Hyena

Jetšě to můžeš zkusit zevnitř promazat čistou vazelínou, kůže by měla trochu zmeknout. Ale pak si do toho ze začátku neber čistý fusky.

gůůt! stačí taková ta vazelína na ruce z drogošky?

Hyena
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 21:21
- Nahlásit

PetraK
stačí taková ta vazelína na ruce z drogošky?
JJ, jde o to, aby promastila, ale pak ti nebarvila nožky

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 21:30
- Nahlásit

Hyena

prima, takže půjdu na to. Mně už to teda taky napadlo, ale sem se bála, abych něco nepoto. Tak fajn, fajn.

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:23
- Nahlásit

čau flákači

už mám odházenou metrovou vrstvu sněhu z garáže huráááá..
se mě do toho faaakt nechtělo ještě že mě u toho nikdo neviděl bo sem si taky pěkně natloukla kokos jak to klouzalo tak mě skončila plná lopata sněhu na kebuli
už ten sníh nesnáším ale svítí tu aspon sluníčko tak je tu krásně
a vod příštího tejdne už zas budu makat z kanceláře buu já ci bejt domáááá

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:26
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!

Fajka

už mám odházenou metrovou vrstvu sněhu z garáže huráááá..

právě projel pluh!!

ale svítí tu aspon sluníčko tak je tu krásně

Tady kulový jen je namrzlý to, co včera s radostí Davídková rozpustila

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:31
- Nahlásit

PetraK

právě projel pluh!!
Randále.....vodkdy jezděj pluhy po STŘECHÁCH????????
sem v klidu tak vysoko mě to nenahrne

Tady kulový
A tu je krásně svítí sluní modrej obloh a +1 stupen héééééééééééč

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:35
- Nahlásit

Fajka

Randále

sem v klidu tak vysoko mě to nenahrne

a to víš, že jo. Tetkon si di v klidu udělat kafe a pak........ můžeš začít hledat garage

(to máš za to hlášení počasí u vás )

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:41
- Nahlásit

Je tu někde ešče Vlk

tady má kočku, která by se jí mohla šiknout.

http://www.novinky.cz/koktejl/191097-kocka-ktera-z ahnala-medveda-se-stala-hitem-internetu.html

wami
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:54
- Nahlásit

šůůůs šici
zabalte mě do koule a zahoďte.

jsem dnešní ráno nemohla vstát, migréna jak prase, do práce jsem jen posílala sms, ani mi nepřišlo potvrzení, že to přijali, tabletku jsem musela brát nadvakrát, bo tu první jsem vyhodila ven aj s vodou, jak mě bylo zle... ta druhá teda trochu zabrala, tak sedím jak oukropeček u compu, se*e mě den zbytečný dovolený z práce, potřebuju to na zkoušky, ani učit se nemůžu, neb mi hlava třeští jak rozbitá sklínka.

mě to neba

brut
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:11
- Nahlásit

Dobré ránko dámy

Včera jsem se už na net nedostala..... přijela na návštěvu Aknah s Fredíkem, pak jsme jeli vyřešit nový odhad baráku kvůli refinancování hypotéky a mezitím jsem upekla 220 koláčků velikosti 5cm v průměru a ještě mi zbylo těsto na dnešek.... ovšem přitom celoodpoledním pečení jsem si hnula s nohou a nemůžu chodit ( zkrátka mám půl chodidla bez citu a hrozně mně bolí kyčel). Takže dneska odpočívám a urguju kontroly v Práglu.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:18
- Nahlásit

vlk
huš sháním kočku nějakou britskou modrou
Ale to je dalekoooo.... potřebuju nějakou micku ze severu Moravy..... nepojedu pro ňu přes půl republiky....

sem ochotná jí přiblížit z Práglu na Ostravsko, až pojedu s piraňou za wami

brut
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:23
- Nahlásit

wami
to bereš ten prášek co já? Potřebuješ k tomu klid, teplo a tmu .... což teda nevím, jak s mrńavou pirańou zvládneš ...

Jinak naše kočka je mix čistokrevný bílý chlupatý a čistokrevný bílý málo chlupatý a většího blbce co se týká lovení myší jsem neviděla..... většinou se jich bojí a nebo na ně jen zírá ( z výšky), i když musím říct, že tu poslední umlátila o krabici a dveře

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:24
- Nahlásit

wami

jsem dnešní ráno nemohla vstát, migréna jak prase

a do..... háje

brut

220 koláčků velikosti 5cm v průměru

je to magooooooooor, je to magor, je.

wami
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:24
- Nahlásit

brut
relpax, nic slabšího by mi dneska nezabralo... akorát je mi po tom ponekud zle...

ale aspon jsem schopna chodit, to je vyhra...

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:25
- Nahlásit

impact
Člen # Zasláno: 4 Úno 2010 11:24
Citát

Lucinkooooooooooooooooooo nevim ten nick.
Oni maj i číči.

> Dobrý den,
>
> doneslo se k nám, že rušíte svůj chov RT. V případě, že byste chtěli pomoci s
> udáváním takového množství pejsků, rádi se toho ujmeme. Podmínkou však je, aby
> psíci byli dáváni zdarma.
>
> S pozdravem, Gabča

Dobrý den,
děkujeme zatím se lidé ozívají v případě nouze se ozveme.
Máme Brické 6 měsíční koťata které daváme zdarma z důvodu rušení chovu a rými.
S pozdavem
Jana

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:28
- Nahlásit

jablunka

jéjejéé, jablůnka přišlaaa -sem si říkala, povidám, půjdu jí pozdravit, a říct, ať sem mrskne foto nějaký, a koukám....

jsi mě předběhlá s tou britkou

Fajfkoooooooooooooooo - sežeň prosim Tě VLKA a pošli ju sem

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:30
- Nahlásit

PetraK
jéjejéé, jablůnka přišlaaa -sem si říkala, povidám, půjdu jí pozdravit, a říct, ať sem mrskne foto nějaký, a koukám....
Jen na skok,už zase ženu do školky........a fotky nebudou,dokud po tom blbým stěhování nenajdeme nabíječku a káble k foťáku.

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání