| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:33
- Nahlásit
PetraK
Stejně jako Ešús ježka?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 11:40
- Nahlásit
Hyena
Stejně jako Ešús ježka
JO!! taky bych je před zajícem bránila
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 17:01
- Nahlásit
Zdravím dámy
Jsem měla trochu hektickej včerejšek i dnešek. Teď jsem se vrátila z venčení a jsem mrtvolná. Jdu odpočívat k dobrému vínku. Zítra dopolko se tu objevím )
Jak je s Fajfkou? Už mají osmerčata?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 17:31
- Nahlásit
PetraK
Sem si na tebe vzpoměla. Dneska jsme potkali super vižláka... Čirou náhodou a jen proto, že na něj panička volala typicky fenečkovským jméněm. A já až po doběhu k nám zjistila, žeje to "Y". Brouček byl platonickej milovník natolik, že dostal důvěru a mohl si chvilku hrát s Hyenou, i když je v nejlepším,
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 18:22
- Nahlásit
Hyena
bylas včera na vychajdě,jak jsi plánovala?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 18:51
- Nahlásit
brezen2008
bylas včera na vychajdě,jak jsi plánovala?
Jasně , to by mi Hena neodpustila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 19:05
- Nahlásit
Hyena
Brouček byl platonickej milovník natolik, že dostal důvěru a mohl si chvilku hrát s Hyenou, i když je v nejlepším
jojojo, vižlouni se vyznaj v tlačenici
brut
k je s Fajfkou? Už mají osmerčata?
no neni tu, tak třebas jo!! A třebas už má doma dvanáct malilinkatejch žíhanejch sviní a ty jí sežrali za živa
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 19:08
- Nahlásit
PetraKk je s Fajfkou? Už mají osmerčata?
no neni tu, tak třebas jo!! A třebas už má doma dvanáct malilinkatejch žíhanejch sviní a ty jí sežrali za živa
Tý vole,že bych se sekla vo štyři???
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 19:10
- Nahlásit
PetraK
A třebas už má doma dvanáct malilinkatejch žíhanejch sviní a ty jí sežrali za živa
Velmi pravděpodobně, žíhané svině toto dělají od narození. Nemohou za to, bo to mají ve své prouhaté přirozenosti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 19:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jablunka
Tý vole,že bych se sekla vo štyři???
to asi ne, to se jen probudily moje ruský geny, kdy všechno musí být balšóje
Hyena
Velmi pravděpodobně,
chudák Fajfka, tetkon tam leží někde jen jako vohlodaná kostřička měla sem jí ráda, těšila sem se, že se s ní za tři neděle uvidim a tetkon todle, to je den, děti moje, to je den!!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 19:56
- Nahlásit
jablunka
Hyena
PetraK
chudák Fajfka, tetkon tam leží někde jen jako vohlodaná kostřička měla sem jí ráda, těšila sem se, že se s ní za tři neděle uvidim a tetkon todle, to je den, děti moje, to je den!!!!
Velmi pravděpodobně, žíhané svině toto dělají od narození. Nemohou za to, bo to mají ve své prouhaté přirozenosti
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa baby jedny já se z vás poseeeru
ste mě zvedly náladu až mě přešel bolavej čék
Tak mimina budou akurát si na ně budem muset eště chvilu počkat nooo
Tož takhle aspon můžem dát s Ešusovic nějakou tu zimní vychajdu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:17
- Nahlásit
Fajka
jedny já se z vás poseeeru
ten tvůj porod ze sněhu je nějak vodfláknutej!! co já vim, dycky před porodem, dávaj klistýr, takže by ses po....at neměla myslim
Pro neinformovaný-když jsem Fajfce psala, ešivá už porodila, tak řikala, že dneska díky shazování sněhu ze střechy skorem porodila sama.
Tak mimina budou akurát si na ně budem muset eště chvilu počkat nooo
Fajka má víc rozumu než vy, páč ví, že v létě haranty vyhodí na zahradu a má vystaráno, kdežto teď by je měla v pelechu
Tož takhle aspon můžem dát s Ešusovic nějakou tu zimní vychajdu
fajkýš bude litovat, že radši 3x neporodila
hele tak mě napadá předběžně (ukorigovat to i podle počasí) - co úterý?? To je třetí a kritickej den, se řiká. Mohlo by se to pospojit třebas zas s Dášenkou, (kdyby se některý teda voblíkli ). Je to jen takovej momentální nápad.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:33
- Nahlásit
PetraK
m, dávaj klistýr, takže by ses po....at neměla myslim
čeče osobní zkušenost nemám ale dyž to řikáš ty tak asik jo
ale tudle řikali něco že u porodu můžeš i jít tak ten klistýr nějak pozbejvá smyslu ne?
Fajka má víc rozumu než vy, páč ví, že v létě haranty vyhodí na zahradu a má vystaráno, kdežto teď by je měla v pelechu
no asi jo čéče
fajkýš bude litovat, že radši 3x neporodila
ehm no spíš aby toho nelitoval Ešusek... ale to už zas budem před háráním, takže bude milá...možná i bude cenit zuby jako aligátor
To je třetí a kritickej den, se řiká. Mohlo by se to pospojit třebas zas s Dášenkou, (kdyby se některý teda voblíkli
OK dám dohromady nějaký věci pro ně zase ... a nevoblíknutý nechám doma
Normálně už mám v mailu nabídku na jiný štěnata, když prej nebudem mít vlastní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:55
- Nahlásit
Fajka
že u porodu můžeš i jít
ale to mluvěj vo chlapovi, kterej u toho porodu přičumuje ne? Bych chtěla vidět, jak rodíš a deš u toho třeba nakoupit , to zas psal nějakej rozumbrada chytrej, ne?
takže bude milá...
už mu to du říct, ze zbytek vynechám
OK dám dohromady nějaký věci pro ně zase ...
no už taky začínám syslit, ale nedávno jsem dávala pro Kralupy, tak teď toho moc nemám, musim prubnout sousedy
nevoblíknutý nechám doma
ale tak třeba by jim to bylo líto, esi by nestačilo dohlídnout na to jak se oblíkne? Jako to děla ve školce, když jdou děti odpoledne na zahradu?
Normálně už mám v mailu nabídku na jiný štěnata, když prej nebudem mít vlastní
, jako abyste se pocvičili, jo,?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 21:05
- Nahlásit
PetraK
ale to mluvěj vo chlapovi, kterej u toho porodu přičumuje ne? Bych chtěla vidět, jak rodíš a deš u toho třeba nakoupit , to zas psal nějakej rozumbrada chytrej, ne?
JÍÍÍÍÍSSSSSTTTTTTT tam mělo bejt
pardon
ale tak třeba by jim to bylo líto, esi by nestačilo dohlídnout na to jak se oblíkne? Jako to děla ve školce, když jdou děti odpoledne na zahradu?
néé na to nemám a hlavně by furt remcal že je zima a že chce domu.. takhle budem mít klííít
jako abyste se pocvičili, jo
noooo aby nám to nebylo líto že jako nic
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 21:10
- Nahlásit
Fajka
PetraK
Přečetla jsem něco o klistýru a porodu a musim vám říct, že kamarádka minulý měsíc rodila a přísahá že už nikdy rodit nebude, porod prej dobrý, ale dávají povinně klistýr a to už nechce zažít
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 21:45
- Nahlásit
Fajka
a hlavně by furt remcal že je zima a že chce domu
panebože, ty si fakt nemusíš dítě pořizovt, huž jedno máááš
JÍÍÍÍÍSSSSSTTTTTTT tam mělo bejt
jehehehééé takže něco ve stylu Vódka íli vóda - adná bůkva i kakája ráznica, jak by řekli rusáci
malej sice, ale rozdíl to je
noooo aby nám to nebylo líto že jako nic
někdo je ftipnej?
ankaras
ale dávají povinně klistýr a to už nechce zažít
no vidiš, tak jí řekni, že příště musí rodit u Fajky, páč tam žáden nedostane a navíc u toho může jít a jíst zároveň , takže v podstatě brnkačka
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 08:38
- Nahlásit
PetraK
čau paní,jak se vede ešuskovi?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 08:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
brezen2008
čau paní,jak se vede ešuskovi?
brýtro pani. No daří se mu dobře, páč narozdíl ode mne se váli v pelechu a chrápe , ráno aktivně sám od sebe natahal obsah svojí hračkárny do vany a s výrazem :"To sem dobrej, co?" se dožadoval piškotu , pak si to zas musel nanosit všecko hezky zpět a uklidit po sobě, páč já sem dělala natěračský práce na xichtě a neměla čas uklízet jeho bordel. I tak jsem přišla pozdě, protože mi nešly zavázat moje epesrádes nový boty .
Co Sindy huž hubne do plaveK ?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 09:24
- Nahlásit
PetraK
hubne,elis musí přibrat a dasty je akorát,akorát nejde na ZZO ale jenom na ZOP,bo já na to nemám nervy
já peru hračky jednou jak je potřeba v pračce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 09:34
- Nahlásit
brezen2008
elis musí přibrat
jo? já nevim mi přišlo, že právě ne-e?
ZOP,bo já na to nemám nervy
já nemám nerf na žádnou zkoušku
já peru hračky
sem je neprala, von je tam nosí jen tak, jako že pro zábavu. Začal kdysi s tenisákama- nosil prostě tenisáky do vany, teď už tam nosí šécko. Každý ráno musíme něco dělat, aspoň chvilku. a když nic, tak nanosí hračky do vany
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 09:41 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Chce někdo sníh????? Má někdo málo sněhu?????
Doručím zdarma a ještě dáme něco navrch
Dneska ráno sem od šesti házela aby měli řemeslníci kde zaparkovat...jen to dodělám a čekám že do 10 minut přijedou tak v tom mezičase přejila ta stvůra hnusná oranžová s radlicí a nahrnula mě zpátky na to vyházený ještě víc než tam bylo předtím
normálně už mě to leze krkem asi mě už z toho taky brzo prdne céfka
....ještě že už aspon ty řemesníci dokončujou dílo a zítra a v pátek příjdou jen na chvilku natírat
PetraK
panebože, ty si fakt nemusíš dítě pořizovt, huž jedno máááš
jj tak nějak
no vidiš, tak jí řekni, že příště musí rodit u Fajky, páč tam žáden nedostane a navíc u toho může jít a jíst zároveň
jo jo u nás stačí jít vyhazovat sníh a rodička to bude mít i bez klistýru a v podstaně hned bo z toho množství sněhu by se jeden ....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 09:45
- Nahlásit
Fajka
Doručím zdarma a ještě dáme něco navrch
klidně to sem val. Nám tu prší, takže ...... . Stačí do víkendu
normálně už mě to leze krkem asi mě už z toho taky brzo prdne céfk
to chápu. Co nechápu, proč města nevydávaj nějakej hrubej rozpis v kolik tak (baj voko) se kde prohrnuje.
a v podstaně hned bo z toho množství sněhu by se jeden ..
sněhovej klistýýýýr
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 09:49
- Nahlásit
Dobré ránko dámy
Fůůůůůj, venku je tak hnusně..... jak řekl jeden klasik "ch*ije a ch*ije..." ... to ať raději napadne sníh, než to co tu máme... přes noc to zase umrzne a ráno budu mít všude ledofku, brrrrr
Fajka
žijééééé, hurááááá ..... štěňátka nejsou? Holt Fajuška není hlupák a ví, že zimní štěňátka mají daleko horší začátek než ty letní
PetraK
Fajka
ankaras
Přečetla jsem něco o klistýru a porodu a musim vám říct, že kamarádka minulý měsíc rodila a přísahá že už nikdy rodit nebude, porod prej dobrý, ale dávají povinně klistýr a to už nechce zažít
musí rodit na poslední chvíli, to pak klistýr nedávají.... mají strach, aby se prcek nenarosit do hajzlíku ... z vlastní zkušenosti
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 09:50
- Nahlásit
Fajka
Co to tady na vás čtu, pani? Člověk sem půlrok nejde a vy se tu takhle rozšupujete
Jinak snížek pošlete, ale muší to bejt takovej, z jakýcho se daj plácat huhuláci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 09:55
- Nahlásit
brut
to ať raději napadne sníh, než to co tu máme
No!! Jako bych to neřikala, takže prosim Tě, ešče skákni k Davídkojc a tudle větu tam zopákni. Jinak sem na to sama
... z vlastní zkušenosti
i ty chůdě naše malý! Vona se narodila v hajzlíku!!!
inu
vy se tu takhle rozšupujete
tak já nevim, esli by se to dalo nazvat zrovna rozšupováním, dyš si dává sněhovej klistýr
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 09:56 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
klidně to sem val. Nám tu prší, takže
ty nic! tobě to tu štosuju na to až přijdete
brut
venku je tak hnusně..... jak řekl jeden klasik "ch*ije a ch*ije...no tak to rači ten sníh teda
Holt Fajuška není hlupák a ví, že zimní štěňátka mají daleko horší začátek než ty letní
no jo no chytrá je to holka chytrá tak aspon nám nezdemolujou byt a budou hezky lítat na zahradě v trávě
inu
Co to tady na vás čtu, pani? Člověk sem půlrok nejde a vy se tu takhle rozšupujete
jooo to já su rozdávačná ádnej skrblík
Jinak snížek pošlete, ale muší to bejt takovej, z jakýcho se daj plácat huhuláci no z tohodle se právě nedaj je to sypký studený a na prd
dneska snad bude chvilka udělat nějaký fotečky tak to sem pak večer hodím ...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 09:56
- Nahlásit
PetraK
tak já nevim, esli by se to dalo nazvat zrovna rozšupováním, dyš si dává sněhovej klistýr
pani, kombinace klistýru a sněhu... co jinýho by vás líp rozšouplo?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 09:59
- Nahlásit
Fajka
hoho, my se taky někdy slezem online? To už se dlouho nestalo
jooo to já su rozdávačná ádnej skrblík
to jako rozdáváte těch dvanáct pruhatejch?
je to sypký studený a na prd
tak pošlete taky, z takový konzistence má zasejc radost náš Vořech.. a my taky, neb to překreje tu hromadu exrementů, co tu různě svítěj po sídlišti a "pejskaři" můžou zasejc vyrábět novou vrstvu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:00
- Nahlásit
inu
Člověk sem půlrok nejde a vy se tu takhle rozšupujete
jo a máte tu jako pěkný áčko teda za tenpůrok!!!!
|