| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 13:44
- Nahlásit
jablunka
Fajka
ááá, koukám, že jich bude fakt osum
PetraK
přijď na školení, nebyla bys první, koho jsem vyškolila
školení už mám za sebou... jen se od té doby trochu pozměnila stabilita a těžiště
a jak by jí jako mohli zavřít, když tam vůbec nebyla? Celou dobu byla se mnou na kafi, tady dole na Andělu.
tak to jóó
uvařte si hluchafkovej čaj, ten je dobrej na vodkašlávání
piju jitrocelovej, je lepšejší a střídám ho se zázvorovým... ten moc miluju
dobře tedy, jen - můžete na to někdo šetrně připravit Brtnika???
žádný připravování, spadne do toho rovnou
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 14:13
- Nahlásit
PetraK
to mu zpívat taky nebudu, ale z jedné ukolíbavky mu zpívám "paskvil", kterej byl v MASHi "Spi děďátko spi, zavři očka svý, nebudeš-li rychle spáti, tatínek tě hrozně zmlátí, spi děťátko spi" To zpíval Hawkey korejci, kterej měl v ruce odjištěnej granát na operačním sále
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 14:16
- Nahlásit
Jooo jinak se musim pochlubit, že včera jsem konečně dodělala poslední zkoušku (na druhej pokus, ale co už, na první jsem šla jen proto, že jsem se z něj nestihla odhlásit včas )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 14:31
- Nahlásit
Eimy
prcek je úžasnej .... to bude opravdu vymazlený děťátko
Ke zkoušce gratuluju ... však je vcelku jedno, jestli byla na první nebo druhej pokus, hlavně, že je doma
PetraK
jablunka
Fajka
máte mejlík.... zatím si to nechte, prosím, pro sebe
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 15:59
- Nahlásit
brut
otevřela jsem to, ale nestíhám přečíst, dostanu se k tomu až záftra nejdřív
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 16:01
- Nahlásit
brut
otevřela jsem to, ale nestíhám pořádně přečíst, dostanu se k tomu až záftra nejdřív
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 16:03
- Nahlásit
PetraK
buď v klidu.... to nespěchá, stejně čekám další pokračování a pak následnou dohru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 16:09
- Nahlásit
brut
sem to asi chtěla zdůraznit či co, a tak je to tu 2x
chci si to přečíst v klidu. Za chvíli padám, pak cvičení a germánština a to už budu mrtvá.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 16:10
- Nahlásit
PetraK
sem to asi chtěla zdůraznit či co, a tak je to tu 2x
sem si říkala, proč píšeš dvakrát
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 16:46
- Nahlásit
šůůůsšici
jen probíhám, jinak nestíhám...
ale udělám vám zimní náladičku, chcete? jsme byli o víkendu v Jeseníkách
http://www.youtube.com/watch?v=etfxuoUokSE
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 17:33
- Nahlásit
Tu se řeší sono?
Tak já vás z dovolením dezorientuju našema počtama. První březí čuba, první sono - jedno, možná dvě štěňata. Ve skutečnosti - sedm setříků .
Druhá březí čuba - na sonu (týden před porodem) čtyři, možná i víc. Narodili se dva
Třetí čuba - na sonu čtyři, narození dva
Takže já už sono beru hodně s rezervou, spíš jenom pro určení zda je či není březí
wami
Co prudíš, ty bílé sračky jsou tu furt, netřeba je ještě fotit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 18:12
- Nahlásit
wami
fotečka i videjko supééér
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 18:49 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
brut
zbytek foteček pod odkazem "v Jeseníkách"...
a nebo je hodím i tady: http://wami.rajce.idnes.cz/Horni_Mesto_-_leden_201 0/
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 19:11
- Nahlásit
wami
tééééda, lítací Lumpík a ksychtící se Banuška nemají chybku ( teda všechny jsou nádherné, ale pár z nich naprosto jasně vede .... navíc to okolí je prostě parádní)
I když je všude hafo sněhu, tak se mi fotky psů řádících na sněhu nebo krásné fotky přírody hrozně líbí
U nás je hrozně moc přemrzlý sníh a Brut má rozřezané tlapky. Mám radost, že opět padá, snad se zítra bude dát někam jít.... jinak můžu max. na silnici, všude jinde je ledofka
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 19:19
- Nahlásit
wami
já ty tvoje fotky prostě žeru
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 19:34
- Nahlásit
Lidojové, zdravím, nějak nestíhám...nechete dělat výcvu jako u Davídkojc...
wami
Super fotečky.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 22:45
- Nahlásit
omlouvám se, vím že mám jedno velké Áčko
z práce jezdívám kolem půl osmé osmé, konec měsíce je svině snad příští týden bude klidnější ... navíc jsme likvidovali plíseň na stěnách v ložnici, takže spíme v obýváku na zemi, ložnice bude smrdět savem asi až do rekonstrukce no prostě fakt se neflákám
Fajka
pani máš sovu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 08:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!
RAM-ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
MÁME PÁÁÁTEK! YOOODLEYYYYDÝÝÝÝÝ
A já mám puchejře na nohouch jak sviňa. Jsem zvědavá, kdy začnu chodit jak kulhavej ďábel
a včera sem se strhla na rotoprdu a pak se dodělala činkama
Janiii
SAVO NEEEEEEEEEE!! to to nepořeší, to tu plíseň enem zakreje, respektive vybělí. Potřebujete - si teď kurnik nemůžu vzpomenout!!! Pošli mi prosím večer SMS, abys mi to připomněla a já Ti to napíšu.
Sakra, teď mi došlo, že to asi číst nebudeš, jdu Ti cinknout.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:14
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Je sice pátek, ale také mají harantíí prázdniny.
Takže je doma nejen synek, ale včera večer přijel i nejmladší. Přivezl ukázat výzo a měl na něm mimo jiné 3 z těláku. Když jsem se ptala, co neumí, tak mi oznámil, že jen jeden cvik, jinak vše zvládá ( dovolím si upozornit, že má problémy s koordinací pohybů, nemá téměř žádné pořádné svaly... vše ochablé, atd.), navíc je v pubertě a ksychtí se, občas odsekává.... Holt tohle je následek Snad se poučí
Mladej se taky "vytáhl".... už se těší, že příští rok nebude mít biologii a fyziku, který ho vůbec nebavěj a je to na tom výzu pak vidět
Navíc odpoledne přijede Králíček, mladá s přítelem. Ufff, to bude šílenej víkend Jediné pozitivní vidím v tom, že se piraňa vyřádí s Králíkem
Hyena
nějak nestíhám
áá, další v pořadí
nechete dělat výcvu jako u Davídkojc...
v podstatě nic nového pod sluncem.... Ešuska má nové botííí ( ty stěma xy dírkama) a děsně je miluje, Fajka bude mít osm štěňat, jablůnka je vědma a já se vztekám kvůli jedné červené feňulce v útulku ( teda ne kvůli ní, ale kvůli majiteli útulku) ... toť vše
Janiii
navíc jsme likvidovali plíseň na stěnách v ložnici, takže spíme v obýváku na zemi, ložnice bude smrdět savem asi až do rekonstrukce
použili jste savo na plíseň? S tím máme dobrou zkušenost, ale musí se po zaschnutí ještě jednou vše vystříkat..... jinak zase plíseň ožije
PetraK
A já mám puchejře na nohouch jak sviňa.
to není dobrý .... hlavně teď zjistit z kterých bot
a včera sem se strhla na rotoprdu a pak se dodělala činkama
paní, ste normální?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:25
- Nahlásit
brut
Takže je doma nejen synek, ale včera večer přijel i nejmladš
tolik dětí najednou - to Tě zabije
trojku z těláku? Co za kreténa je učí na tělák?
paní, ste normální
ne, nikdy jsem tohoto stavu nedosáhla
.. hlavně teď zjistit z kterých bot
vyprošuju si hloupý narážky na moje krásný bagáně
to k tomu prostě patří no, navíc jak mám hubený nohy /kdybych měla tak hubený břicho jak nohy!/, tak ten přechod nahoru trochu dělá problém, musí se to vochodit. Ale u mě je fučik jestli mám boty takový a nebo makový, pokud to má patu, mám problém.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:51
- Nahlásit
Nemám rád pluh... když projede hned potom co sem pracně vyházela grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Připadlo nám 40-50 číse sněhu...cestu ke garái sem odhrabávala 2 hodiny kdy že to přijede ten Ešus do hor???? Já aby sme ty 2metrový závěje stihly
PetraK
paní co že to používáte na tu plísen??? já to taky potřebuju vědít. KUJU
Janiii
pani máš sovu
Pani dekuju.. přestávám řešit co bude a nebude a prostě o víkendu posílám přihlášku i peňonze )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 10:01
- Nahlásit
Fajka
Nemám rád pluh... když projede hned potom co sem pracně vyháze
jo todle neni domyšlený, ani trochu
Připadlo nám 40-50 číse sněhu..
vim. Brtnik hlásil. Je právě v Liberci, když mi psal, muselas škytat
už jen tři nedělky a sme tááám!!
No to právě nevim, co používáme na tu plíseň. Se musim zeptat Brtnika, nemůžeš mě večír prozvonit?? (jen prozvonit, aby se mi to připomnělo, já se znám, mám v hlavě průvan - přijdu domky, popadnu Ešusa, povalím na tři hoďky ven, vyperu si hlavu a domů přijde dutohlávek obecný )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 10:04
- Nahlásit
PetraK
tolik dětí najednou - to Tě zabije
no právě.... víš, kolik toho musím uvařit a upéct? Všichni jsou jak žíravina....
trojku z těláku? Co za kreténa je učí na tělák?
netuším.... tohle je starost mámy, která bydlí 5min od školy... ale ta má jiný starosti, kor, když si pořídila další dítě ( to víš, pak na toho nejstaršího nezbývá žádný čas)
ne, nikdy jsem tohoto stavu nedosáhla
ale věta je to souvislá, k pochopení... holt ste alespoň trošku normální, jen to dobře maskujete
vyprošuju si hloupý narážky na moje krásný bagáně
to k tomu prostě patří no, navíc jak mám hubený nohy /kdybych měla tak hubený břicho jak nohy!/, tak ten přechod nahoru trochu dělá problém, musí se to vochodit. Ale u mě je fučik jestli mám boty takový a nebo makový, pokud to má patu, mám problém
já mívám taky dost velký problém.... jednu nohu mám po prodělaný tromboze stále oteklou ( navíc během dne oteče ještě o kousek víc a tak jí večer mívám jak soudek), takže kupuju boty tak, aby na tu bolavou seděly... jenže pak jsou mi trošku větší na tý druhý noze a mívám z toho taky puchejře
Fajka
Nemám rád pluh... když projede hned potom co sem pracně vyházela
nám takhle dneska projel traktor ..... mohla jsem začít znovu
Připadlo nám 40-50 číse sněhu...cestu ke garái sem odhrabávala 2 hodiny
nám naštěstí připadlo tak 7 cm a i tak mi to k "velké" radosti stačilo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 10:27
- Nahlásit
brut
no právě.... víš, kolik toho musím uvařit a upé
teď je to hodně blbý, to je nemůžeš ani poslat se napást
další dítě ( to víš, pak na toho nejstaršího nezbývá žádný čas)
hm, no co na tohle říct než
holt ste alespoň trošku normální,
nestraš!! To by mě zabilo!!!
jenže pak jsou mi trošku větší na tý druhý noze a mívám z toho taky puchejře
jo přesně, jen to teda nemám až tak tolik jako Ty, ale v devítce jsem si rozmašírovala nóženku trošku, ne moc, ale od tý doby je prostě levá, která už tak jako tak byla větší (páč prostě jedna vždycky větší je, že jo), ještě větší, takže... podstata problému je podobná a blbě řešitelná
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 11:31
- Nahlásit
PetraK
teď je to hodně blbý, to je nemůžeš ani poslat se napást
poslat můžu, ale vrátí se hladový
hm, no co na tohle říct než
ještě horší je, že si mladej zvykl na to, že za něj vždycky myslí někdo okolo .... proč by si myslel na rukavice ( když je venku zima.... on mu to nikdo nepřipomněl), léky? ( máma měla návštěvu, tak mi je zapomněla připomenout), boty ( ty máma uklidila a neřekla mi, že si je mám zbalit), brýle ( sem je zapomněl na stole .... má je nosit neustále na frňáku..... máma mi je při odchodu nepřipomněla), kontrola u doktora ( odjíždí od nás a připomínám mu jí s tím, že datum a čas musí říct mámě hned jak dorazí domů .... zapomněl, protože cesta trvá půl hodiny) atd.
S mluvením ( teda snahou vyslovovat správně slova a písmena, která umí) je to v bledě modrém.... na logopedii slyšíš, že vše vyslovovat umí, ale je línej
Bohužel, ho máma k nějakému samostatnému myšlení a soustředěn se nevede....
nestraš!! To by mě zabilo!!!
to zvládneš
podstata problému je podobná a blbě řešitelná
jj, zkoušela jsem preventivně oblepit nohu leukoplastí, ale nepomáhá to
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 11:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
Bohužel, ho máma k nějakému samostatnému myšlení a soustředěn se nevede.
eee??? No to je teda síla, kolik mu je??
to zvládneš
NIKDY
zkoušela jsem preventivně oblepit nohu leukoplastí, ale nepomáhá to
ešivá to neznáš, tak Ti poradim - radit já umim, na to sem dobrá hele prodává se takový mechový udělátko do bot,který se nalepí do boty v místě paty - stojí to asi tak 45.- nebo 50,- káčé a je to bezvadná věc - jsem to nahodila do těch svejch černejch třídírek a vypadá to, že by mi to mohlo pomoct. Zkus to. Je to takovej jako koženej měkkej oblouček, nevim jak se ten vyxlajvant jmenuje, ale u ševce vědět budou, určo to maj v opravnách obuvi a v obuvnictví asi taky.
JOO A TA FIRMA S DŘEVĚNÝM NÁBYTKEM se jmenuje DOMESTAV MASIV ZDRAVÉ SPANÍ ZKUSÍM sem hodit odkaz na satelitní mapu - je to Plzeňská 98
http://maps.google.cz/?ie=UTF8&ll=50.071478,14.386 106&spn=0,359.999483&t=h&z=21&layer=c&cbll=50.0714 78,14.386106&panoid=S6G_1oLOm_hKi3c3UUMhEQ&cbp=12, 7.73,,0,8.48
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 11:51
- Nahlásit
PetraK
čau paní,jenom v rychlosti:
nejak se nám tu množej vyžlí slečny,jdu zapřáhnout smečku,jdu se klouzat na igelitu,eliška bude tahat pamlsovník,venku sneží a fouká větříček a dastík musí začít se zas připravovat na zkoušku,bo zas ráno nervil,když jsem mu dala povel k noze,začne se klepat a začně doslova vít a pištet a klepe se jak vosika a to mu nic nedělám,však waldík ví co dělá,ale cvičáček není kvulisněhu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 11:52
- Nahlásit
brut
ještě horší je, že si mladej zvykl na to, že za něj vždycky myslí někdo okolo .... proč by si myslel na rukavice ( když je venku zima.... on mu to nikdo nepřipomněl), léky? ( máma měla návštěvu, tak mi je zapomněla připomenout), boty ( ty máma uklidila a neřekla mi, že si je mám zbalit), brýle ( sem je zapomněl na stole .... má je nosit neustále na frňáku..... máma mi je při odchodu nepřipomněla), kontrola u doktora ( odjíždí od nás a připomínám mu jí s tím, že datum a čas musí říct mámě hned jak dorazí domů .... zapomněl, protože cesta trvá půl hodiny) atd.
S mluvením ( teda snahou vyslovovat správně slova a písmena, která umí) je to v bledě modrém.... na logopedii slyšíš, že vše vyslovovat umí, ale je línej
Bohužel, ho máma k nějakému samostatnému myšlení a soustředěn se nevede....
no hustý!!!!!!!!!!...přesně vím proč se mě do dětí nechce ..asi bych na to neměla nervy a přizabila ho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 12:03
- Nahlásit
brezen2008
nejak se nám tu množej vyžlí slečny
Ešus v tom ale nejede
eliška bude tahat pamlsovník,
okamžitě to natoč!!!
ale cvičáček není kvulisněhu
no a ešče dlouho asi nebude.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 12:19
- Nahlásit
PetraK
eee??? No to je teda síla, kolik mu je??
bude mu třináct... a tenhle postoj má od malička... u nás musí makat, přemýšlet, snažit se, ale holt u mámy ne, tam je ta pohodlnost...
NIKDY
Vždycky
hele prodává se takový mechový udělátko do bot,který se nalepí do boty v místě paty - stojí to asi tak 45.- nebo 50,- káčé a je to bezvadná věc - jsem to nahodila do těch svejch černejch třídírek a vypadá to, že by mi to mohlo pomoct
zkusím zjistit a zakoupit, až si půjdu koupit nový trekovky ....díííík za radu
JOO A TA FIRMA S DŘEVĚNÝM NÁBYTKEM se jmenuje DOMESTAV MASIV ZDRAVÉ SPANÍ
jj, to vím kde je ... jezdím okolo do Motola
Fajka
no hustý!!!!!!!!!!...přesně vím proč se mě do dětí nechce ..asi bych na to neměla nervy a přizabila ho
to není dítětem, ale postojem mámy.... když byl malej, tak na něj prděla ( a dělá to doposud...), je totiž pro ní pohodlnější vše mu naservírovat pod frňák, než ho nějak motivovat k činnosti a samostatnému myšlení. No a mladej si tak zvykl, že se nemusí o nic starat, že vše nějak dopadne, že holt teď není schopnej samostatně udělat skoro nic
Co já se sním natrápila, když měl střídavou péči a byl týden u nás... denně cvičit mluvení, rehabku, uvolňovací cviky rukou, motoriku jak jemnou tak hrubou..... a výsledek? Po týdnu u mámy jsme začínali pokaždé od začátku....
Dneska už to moc neřeším... oni totiž musej chtít i ti druzí, jinak je to boj s větrnýma mlýnama...
|