| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 12:26
- Nahlásit
brut
bude mu třináct...
to je nářez
Vždycky
jehehe pani, vy nevíte s kym mluvíte
jj, to vím kde j
gůt! Tak to tam zkus a až tam budeš, můžeš sejít kousek dolů, je tam švec a tam maji ty udělátka na paty. A až to koupíš, můžeš mi zavolat, za deset minut jsem tam
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 12:34
- Nahlásit
PetraK
jehehe pani, vy nevíte s kym mluvíte
ale víííím
Tak to tam zkus a až tam budeš, můžeš sejít kousek dolů, je tam švec a tam maji ty udělátka na paty. A až to koupíš, můžeš mi zavolat, za deset minut jsem tam
ok, ale tam do těch míst pojedu, až bude příhodnějí počasí... přece jen se nebudu v tomhle nikde plácat ( a padat jak shnilá hruška)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 13:07
- Nahlásit
brut
ale víííím
mno pani, já vám nechci brát moc iluze, ale abyste věděla, tak to byste se musela zeptat Brtnika a pak byste i tak věděla jen půlku
ok, ale tam do těch míst pojedu, až bude příhodnějí počasí
to dost dobře chápu páč Praha zimní, je Praha zimní
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 13:46
- Nahlásit
PetraK
mno pani, já vám nechci brát moc iluze, ale abyste věděla, tak to byste se musela zeptat Brtnika
jste to na sebe práskla sama ... nepotřebuju Brtníka, ale když mi ho půjčíte ( potřebujeme dodělat plot), tak se zlobit nebudu
Holky, jdu psát mejlík.... rozuzlení
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 14:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
Holky, jdu psát mejlík.... rozuzlení
no to jsem teda žádostiva, páč -a to jsem Ti zapomněla napsat - to co jsem si přečetla mě dost......... cenzurováno.......
Edit - tak to je maso!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 14:56
- Nahlásit
PetraK
je, ale bohužel teď nevím jak dál ...... navíc fakt musím brát ohled ještě na druhou stranu. No, uvidíme, jak se to vyvrbí dál.... nemyslím, že by to právě teď skončilo
Jdu venčit, abych si trochu uklidnila nervíky a hlavně vylítala chlupáče... už k nám jede Králík
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 15:02
- Nahlásit
brut
už k nám jede Králík
vyndej mrkvu z lednice. A vypusť venku páru, já se taky těším, jak tak za hoďku už budu venkůŮŮŮŮŮŮŮůůůů.
čus a háskej víkend všem.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 16:38
- Nahlásit
Zdravim všecky! Gratuluju Fajce ke štěndům a sem zvědavá, esi je zvládne dát všecky pryč (páš já bych si je nechala všechny), Ešusový k botkám, Brutový přeju pevný nervy a jdu se loučit se šéfem (nám ho sebrali, tak to jdem zapít). Tak čůůůůůůs a hezkej víkend!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 20:54
- Nahlásit
zdááááár, pááátééééék, jodleydýýýýý a přijela jsem domu už před půl sedmou!!!
PetraK
ještě jednou díky za telefonát, hned jsi mi rozjařila ráno ... prej "eeee, tady Petra ... to je asi omyl ..."
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 21:54
- Nahlásit
mishi
Gratuluju Fajce ke štěndům a sem zvědavá, esi je zvládne dát všecky pryč (páš já bych si je nechala všechny)
to má bejt provokace????
zatím žádný nejsou..to bylo jen teoretizování...ale asi na třech stránkách pravda
Fuj to bylo odpoledne.. jsme lítali od čerta k dáblu a zařizovali všecko možný, vánice jako blázen......mimo jiné už máme taky koberec do obýváku..můžete třikrát hádat jakej je.......
.....ano správně ...pruhovanej
tak a ted du číst rozuzlení od Brut...
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 22:30
- Nahlásit
brý večír všeci,
nestíhám to číst Jak se máte? Já si přivodila lehký otřes mozku na lyžích a posílám videjo prdlouska
URL
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 22:10
- Nahlásit
Zdravím.... jsem mrtvolná. Celý den u plotny, plyšáci naprosto hotový z Králíčka, páč to je prdlouš na druhou , jdu odpočívat, páč zítra bude pokračování rodinného šílenství
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 18:58
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
miisha
posílám videjo prdlouska
je to.... MAGOOR!!
My jsme prosím zase stahovali dříví:
a včera jsme potkali sličnou babu:
aji na tance došlo- povšiměte si prosím pečlivě, že ač fenka je zachycena celkem ostře u hošíčka se to jaksi ne a ne podařit
čim to asi bude??
ten čokl je nezachytitelnej trotl
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 19:12
- Nahlásit
PetraK
boží výraz na té první foto
hele a tos neviděla, co dělá za cirkus s rampouchama, když je lámem ze střechy...!
viděla jsem teď štěně NO a dělal se sněhem to samý co ta naša
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 19:21
- Nahlásit
miisha
viděla jsem teď štěně NO a dělal se sněhem to samý co ta naša
asi je s tím klonujou??
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 20:07
- Nahlásit
PetraK
no dovol...muj je originál!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 22:14
- Nahlásit
Brý večer, jen na skok procházím. Jsme utahaní z krásného víkendu na běžkách. Čubís si to fakt užila, ač je právě v nejlepším hárání, tak běžky jí sex z hlavy vyhnaly bez obtíží
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 08:30
- Nahlásit
hurá,jsem se sem dostala,nejde mi tohle téma votevírat a ukazuje potíže,jediné téma z celého cézetpsa
elišce obědnávám tažnou šnuru od ZeraDC,sindy musí zhubnout,dasty ten je furt ok,psi si užívaj sněhu,jenom ten led mě štve
holky budu brát na voříškiádu na prahu 8,obědvě
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 09:06
- Nahlásit
bré ráno, tak jsem v rychlosti u kafe projela net a je mi z toho dost smutno. Snad vydrží sluníčko i odpoleden- půjdu to někams čubou rozchodit.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 09:13
- Nahlásit
Hyena
tady už svítí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 10:19
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN RÁÁÁÁM ŠTAJN!
Zduřte lidijové, musim se vám moc a moc pochlubiti:
Krom toho, že jsem se v sobotu zničila na skibobu (juché to je prima jízda a uhoní se tak i čokl, sem, tam,sem tam, nahoru dolu... )a opět si vyhodila záda, když sem se vyklopila, tak fčéra, fčéra jo? sem pekla vynikající bramborový placky se slaninou a co?? a rozpálenej volej mi vystříknul kam?? Do mýho jedinýho koukacího voka . Musím říct, že se mi udělalo hodně nevolno, vlítla jsem do kópelky a proplachovala jako divá. Bála jsem se voko otevřít, že neuvidim, páč to bych byla vskutku v háji, to levý tupozraký neukouká skorem nic . Pak se mi ešče dvě hoďky klepaly ruce jak starýmu alkahůlikovi ale absťákem to teda nebylo . Ale nejdůležitější je, že vidíííím vidííím.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 22:33 - Změnil/a: miisha
- Nahlásit
k poslechu:
http://www.youtube.com/watch?v=Ty78ZNtXPUA&fmt=18
zvířátka v klipu jsou, ale na pejska si musíte počkat do konce až
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 22:42
- Nahlásit
PetraK
no hlavně že vidíš! Nepeklas za úplňku? kejtlin pocem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 08:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN RÁÁÁÁM ŠTAJN!
miisha
no hlavně že vidíš
to mi povídej, brr. orosilo se mi dost čelo. No ale sice vidim, ale zas nemám kus ruky sem si včéra podřízla palec - krve jak z vola, neb jsem krájela mrkev a na nůž (ostrej jak sviňa) dost tlačila. Asi bych se měla nechat vyšetřit na sebepoškozování
Nepeklas za úplňku?
ne-e. teda asi ne-e, páč nevim, žebyl úplněk , kdy?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 08:42
- Nahlásit
PetraK
Asi bych se měla nechat vyšetřit na sebepoškozování
No možná by stačilo, kdyby si Brtníkovi předala kuchyň
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 08:54
- Nahlásit
Hyena
kdyby si Brtníkovi předala kuchyň
hele tak TODLE TO JE FTIP MĚSÍCE a vyhráváš stokorun!! Páč jemu předat kůchňu rovná se - přesně jako včera - DÍVAT SE NA TO JAK VAŘÍ KNEDLIKY V HRNEČKU NA 0.5 L VODYYYYY!! Nikdy bych nevěřila, že se dva můžou pohádat kvůlivá vaření knedlíkůch
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:07
- Nahlásit
PetraK
DÍVAT SE NA TO JAK VAŘÍ KNEDLIKY V HRNEČKU NA 0.5 L VODYYYYY!!
Woe pani, TOHLE je ZÁKLADNÍ chyba !!!!! Prostě předám a NEDÍVÁM SE!!!! Naopak v obýváku si načnu dobré víno nebo začnu provozovat jinou oblébenou činnost a v klidu a se všemi končetinami v celku počkám na výsledek. Pak silně a jasně POCHVÁLÍM!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:12
- Nahlásit
Hyena
TOHLE je ZÁKLADNÍ chyb
no to vim, šak sem taky v tom obýváku byla, jenže jsem musela udělat psoj žrádlo, takže jsem do tý kůchně prostě musela a přehlídnout se to nedalo teda. A představa, jak asi budou chutnat knedliky vařený v cca 0,25 dl vody mi zvedla kufr. Hnusný jídlo mám tady v práci - to jednak a druhak k tomu vynikajícímu goulage, co jsem vyrobila chci taky odpovídající přílohu. To jsme si k tomu mohli dát chleba co nám zplesnivěl a vyšlo by to na stejno
Hele a moje nový milůvaný botinky užs zaregistrovala?? Se musim chlubit, nemůžu se jich nabažit
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:34
- Nahlásit
PetraK
Hele a moje nový milůvaný botinky užs zaregistrovala??
JJ, a kaju se, že jsem je zapomněla pochválit. Jsou úúúžasnýýýý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:38
- Nahlásit
Hyena
že jsem je zapomněla pochválit.
no proto!
Jsou úúúžasnýýýý
viď?? Miluju je,tak jako Ešus žrádlo a to je jako hodně, hodně moc
|