| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 10:35
- Nahlásit
jbat
Onen zlaťák byl docela ok, aji si pěkně hráli a moc mi po Blbís nešlapal. Ale pak jsem Blbís hodila klacek, zlaťák ho dohnal jako první, Toby mu ho chtěl vzít, zlaťák pustil klacek, švihl s Blbís o zem a začal ho žvejkat, jako ale normálně ho rval... takže zlaťák dostal pár kopaček a leťel na druhej konec parku, Tobymu letěl klacek a utíkali jsme hledat nějakýho psa, ať nemám doma stresátora
Nojo, jak je ve hře majetek, tak to může bejt riskantní. To se moc nedoporučuje. Ale nechápu, proč to bral ten zlaťák takhle důrazně??? , jako kdyby byl řev a hádka, ale požvejkat ?? Sára tehdy Ešusa zmasila, ale bez ztráty kytičky.
Tohle je pitomý, jak se to stane, ale on JRT není naštěstí taková cíťa, jako ty vižlouni. Hlavně, že ho nevzal na kref.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 10:57
- Nahlásit
PetraK
proč to bral ten zlaťák takhle důrazně???
celkově měl lidi na háku, klasicke přístup "je to zlaťák, netřeba výchovy...".
Hlavně, že ho nevzal na kref.
ucvakl mu kousíček uša, už mu to zartostlo chlupama, ale vidět to jde. má válečný zranění. taky na bříšku měl škrábance. ale chudáček nebyl. nebylo mu to dovoleno.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 11:16
- Nahlásit
jbat
klasicke přístup "je to zlaťák, netřeba výchovy..
ucvakl mu kousíček uša
jau, až takhle? A co voni na to?? myslim ty majitele od zlaťáka
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 11:18
- Nahlásit
PetraK
myslim ty majitele od zlaťáka
tak především z nich vylezlo, že majitelé nejsou!!!! že ho komusi hlídaj. tak jsem byla naprosto neasertivní a sprostě je sjela, jak si můžou kur** dovolit o čoklovi, kterýho neznaj, tvrdit, že je OK a ještě ho mít navolno. odpověď mě odzbrojila: "vždyť je to ZLATÝ RETRÍVR!!!!" s velkým důrazem na název plemene. což je asi tak jediné, co o něm věděli...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 11:21
- Nahlásit
PetraK
no a abyli vytřepaní, vůbec na nic se nezmohli, kopačku dostal ode mně a manažéra... lekli jsme se dobře, ty jo, přece jen 30kg valchujících mojeho Blbís není hezkej pohled...
snažila jsem se pak ještě nechat je aspoň očuchat na vodítkách, ale už k němu nešel, třepal se jak osika. hnusný vzpomínky, fuj, pak jsem chvíli byla trochu... no... opatrná. stavěla jsem se mezi něho a všechny psy, co k němu letěli...
ale už je to zas ok:
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 11:31
- Nahlásit
jbat
přece jen 30kg valchujících mojeho Blbís není hezkej pohled.
jo tomu rozumim. Když mi pit držel Ešusa pod krkem, myslela jsem, že mám po psovi. Od tý doby miluju řetízkový obojky. A nerada na to vzpomínám. Stejně jako ten čokl. Musela jsem se nutit do těch míst jít znovu. A nejhorší ale bylo následný chování těch dvou šmejdů, co jim patřil. nevím jestli se jako větší kretén narodila ta pipina co čokla venčila a von jí vůbec nevnímal a nebo její přítel, majitel psa. Brrr, fuj. Když tenkrát na nás napochodoval rýžbejk Archie, nebyla jsem tak vyklepnutá jako s tím pitem. Nic proti nim nemám, kámoška má dvě, ale když vidíš, že Ti ta past na medvědy, drží tvýho psa pod krkem, je Ti zle. Navíc s Archiem, jsem měla možnost určitýho manévrování, ten pit to vzal z první vteřiny a navostro a nečekaně. A vůbec -fuj, nebudu na to vzpomínat. Ale jedná ftipná scénka tam byla, to je fakt. Když jsme do psa mlátila lžící na boty (pochopitelně naprosto zbytečně) a do toho řvala:"Tak kurva udělejte si s tím čoklem něco, vy krávo nebo vás zabiju!"
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 13:15
- Nahlásit
PetraK
:"Tak kurva udělejte si s tím čoklem něco, vy krávo nebo vás zabiju!"
Vy krávo!!!!!!
No z pitů kolem mýho psa (myslím z pitů navolno a s nějakým vytuněným obojkem s ostanama a páníčkém s prošpikovanou držkou...) taky nejsem zrovna nadšená. A je mi jedno, kolikrát mi majitelé budou tvrdit, že on nic neudělá, protože JAK mám poznat, že jsou to fakt kynolózi...? Včera zrovna jsme šli kolem zahrádky u hospody a zpod stolu začal najednou nějakej pit vyjíždět a řvát jako kretén. blbís nic, ale já jsem se málem pos*ala.
Jako nic proti nim, ale furt si myslím, že jsem schopná setřepat ze psa zlaťáka než pita. Pár "hezkejch" videjí už jsem viděla a netuším, jak ten jejich zákus sundat...
Jinak pity miluju a bully ještě víc, ale prostě ti psi maj sílu a jsou jinak nastavení, než třá JRT si myslím... já bych si na ně nikdy netroufla, myslím pořídit si hok, i když je bull můj sen.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 13:31
- Nahlásit
jbat
Vy krávo!!!!!!
no tomu se tleměj fšicí, stejně jako tý nesmyslný lžíci na boty, kterou jsem měla s sebou na noční prochajdě
Mám to taky tak, normální pit je skvělej pes. Zrovna včera jsme se o tom bavili s Waldou. řikala jsem , že je škoda, co z nich člověk vytvořil, protože jinak by to byl asi nejdokonalejší pes. nebo jeden z nich- jak velkostí, vzhledem, povahou, prostě vším. Ale... to jejich původní poslání je prostě handicapuje, člověk neví, jestli se to někde neprobudí. . Já bych si ho pořídit taky nemohla, měla bych strach, že něco po...ru ve výchově, nebo se mu něco stane (třeba tak jako Ešusovi) a já pak nebudu umět pořešit následky. Chci být za svýho psa maximálně zodpovědná a taky chci aby mohl být co nejvíc navolno. No a to bych prostě třeba nemohla. No lidi vždycky s prominutím po****ou každou dobrou věc, kterou vytvořej. protože pit je dobrej. Je to nespravedlivý, co jim lidi udělali.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 13:38
- Nahlásit
PetraK
no skoda to je, vo tom nic
ale vynikající čilipárečky me nevohromi, bo jsem vegos
jbat
me v plzni zlatak pozvejkal mufatko, upa z nicehoz nic se vyritil z poza rohu-vysoky travy, s matyskem se v poho vocuchal (mat je kontaktnejsi) a pak hned trhnul mufatko (ten si opodal procital pesemesky) ...HODNE jsem se zvetsila a dyz se (ca po 5ti minutach) dokohatal panicka s klasickym 'jeeee, to on jeste nikdy' (pri akci jejiho milace tam vubec nebyla a povazte, BALA se si svyho zmitajiciho se nunynka prevzit -ja ho drzela vyvesenyho za vobojek, no vyvesenyho , predni mel ve vzduchu), to jsem se ZVETSILA este mnohem vic.. von ten adrenac dokaze dost....... po jejich odchodu jsem se samo zhroutila, klasika kardiozachvat... mufatko to neresilo nastesti vubec, kouk na me jako: 'co jee? nedelej sceny a dem delat nakou srandu nee?'
Vy krávo!!!!!!
..no.. mam podobnou ze stredni.. jedna starsi, romanticka a velmi preneznela profesorka jednou na chodbe pocastovala spoluzaka hlaskou: "pane prochazka, vy jste snad ozraly?!"
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 13:42
- Nahlásit
PetraK
jo a este... radovala jsem se predcasne, dneska uz poctive bolim (ale jinde, ted mi bolej stehna shora ..prtkomozol nastesti funga )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 13:50
- Nahlásit
StaHi
ale vynikající čilipárečky me nevohromi, bo jsem vego
no aco? Je tam čili, ne? To neni maso!
mufatko to neresilo nastesti vubec,
ukažte mi něco, co frbula rozhodí? Oni jsou pevný v kramflecích jak nikdo.
pane prochazka, vy jste snad ozraly?!"
ale jinde, ted mi bolej stehna shora
až žijou čutňáci!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 13:50
- Nahlásit
StaHi
von ten adrenac dokaze dost.......
povídej mi o tom. když mně ex šáhl na psa, letěla po něm žehlička (to už jsem tu psala) a roztrhla mu stehno. ex byl hovado veliký, co se nebál ztřískat mě do stavu, kdy nemám ani obraz ani zvuk...
když mi švagrova obézní debilní bíglice vyjela po psovi, když žral ze SVÉ misky, dostala tou miskou (plechovou) po hlavě.
když se mi u koní na Blbís rozběhl nějakej parchant (8, 9 let) s bičíkem, dostal facku přes celou tlamu a jeho matku jsem poslala velmi hluboko.
ale pak, když to odezní, tak jsem schopná se aji třepat...
"pane prochazka, vy jste snad ozraly?!"
mně takhle nabídl tykání šéf, co teď nedávno odešel , říkal "Jituško, radši mi tykejte, to vy vole nezní nejlíp..."
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 14:00
- Nahlásit
PetraK
Je tam čili, ne? To neni maso!
jakoze je tam jenom cili?
ukažte mi něco, co frbula rozhodí
no.. mata celkem dost rozhazuje, ze ho byba ce vojizdet, bo von se s tim jako nemazli.. ale sebevedomi, to voni maj VELKY
jbat
to vy vole nezní nejlíp...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 14:14
- Nahlásit
Dobrý den, dámy
Jsem tu jen na skok,páč velkej počítač ještě není a tak musím somrovat u synka nebo u mužskýho na notbůku.
Buřt se zatím nevyřešil, takže neusále hlídám psy venku. Malá na tlapku nešlape, zítra jde na ko. Cérka se dostala na Evropskou a od včerejška chodí zase do školy, stejně jako synek. Já měla jít včera do hospůdky, ale dostala jsem zánět spojivek, tak jsem nechtěla jít do zakouřeného. Jinak močák mám už v pořádku....
Tak dámy končím a zase se ozvu... pokud vše dobře půjde, tak večír
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 14:22
- Nahlásit
StaHi
jakoze je tam jenom cili?
to jako úplně ne, ale mám plán. Rozdělíme se, vy si dáte čilí a já párečky .
to voni maj VELKY
jo to je fakt, voni sou bombarďácký. Škoda, že přes ty placatky maj potíž občas něco udejchat a že Brntik je nerad, páč voni se mi líbijou.
brut
Jinak močák mám už v pořádku....
juhůůůů a četla jsi to jak jsem Ti psala o tom libečku?.
dostala na Evropskou a od včerejška chodí zase do školy,
taky gůtofka
ale to vostatní je teda na prt
večír tu nebudu , budu zavařovat. šišky asi
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 14:23
- Nahlásit
brut
vyridte alusce pofoukani a cerce gratulac! (tomu burtaroj bych fskazala kulkou mezi voci )
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 14:28
- Nahlásit
PetraK
budu zavařovat. šišky asi
mam tu porad ten literarni zazrak, 'Receptar na kazdy den' od Premka Podlahuch... a verte neverte, i na vas myslel! 10. kapitola se jmenuje (prisaham na holej pupek!) : 'Zavarujete i borove sisky?' ..ma to 25 stranek, scete to voscanovat?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 14:30
- Nahlásit
StaHi
25 stranek, scete to voscanovat
ani ne, bylo by mi to na prt. Páč já mám smrkový
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 14:35
- Nahlásit
PetraK
jsem to v rychlosti prolitla... jsou tam recepty na mnoho, ale smrkovy sisky ne uvodni odstavec vam ale voskenuju, at vite, do ceho dete ..momenticek
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 14:40
- Nahlásit
PetraK
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 14:50
- Nahlásit
StaHi
PetraK
ne ne!!!! vám dát do ruky sušičku, tak nevim nevim, jak by to dopadlo...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 15:00
- Nahlásit
StaHi
shodnu se s nima na jediným. Že zavařování jest proces podobný tajemným pokusům z dílny alchymistů na dvoře Rudíka 2. V mým podání je to naprosto totožný a výsledek je stejně nejistej
neumim to totiž, víme? Jen mě z neznámejch důvodů něco přepralo a donutilo natrhat pytel švestek. A dostala sem pytel vokurek. Švestky byly jednoduchý-vyloupat, nandat prosypat, uvařit - vosírek teda to vylupování. Ale ty vokurky, kerý mě čekaj v lednici- to už jako nevim. tam se dělá nálef!!! to neumim. a dyš třeba navrch nepřivezou gumičky, budu ho muset vylejt!!
jbat
sušičku
tu mám!! Tu mám!! našušila sem seník kopřif, půl seníku marjány, žížaly ze třešní a z rozcabenosti sem i zkusila usušit rajský. Co s těma suchejma rajčatama budu dělat ale nevim
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 15:14
- Nahlásit
PetraK
alchymii zdar! ..boooze jak ja bych si dala babicciny vopravdovsky vokurky! s mrkvou, cibulou, koprem, horc. seminkem.... ne jak ty sizeny suprmarketofky (znojemsky se este daj, ale taky delaj 'nalef chudejch'.. tusim ze tam snad davaj jen to horcicny seminko?)
..mam vam pohledat recepis?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 15:16
- Nahlásit
PetraK
Co s těma suchejma rajčatama budu dělat ale nevim
suseny rajcata se nakladaj do korenenyho voleje a zavarujou.... fakt ..a sou mocinky dobrouci, ja je rvu skorem do vseho
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 15:22
- Nahlásit
PetraK
tu mám!! Tu mám!!
chraň bůh tvé okolí. floru i faunu...
půl seníku marjány
kdy můžu přijet?!?!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 15:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
StaHi
.mam vam pohledat recepis
pani ne, prosimvásnedělejteto!! Vono se mi to stejnak nepovede, to já jen tak, aby se neřeklo, že sem se nesnažila. Sice nevim, kdo by to řek, páč je fšem putna, esi to zavařim, nebo ne, ale UDĚLAT TO MUSIM!! Puzení nějaký. Ale - přiznám se, že nálef mám koupenej právě. Páč vim jak by to nedopadlo
suseny rajcata se nakladaj do korenenyho voleje a zavarujou.... fakt ..a sou mocinky dobrouci, ja je rvu skorem do vseho
to usušim a pak to jako zas naložim?? Co to je za logiku? Já někde kdysi v recepisu četla- dejte tam suchý rajčata. Sem je neměla, tak sem nemohla vařit. Tak sem chtěla bejt připravená, kdbych někdy zas na něco podobnýho narazila, abych mohla říct :"Ha! Mně sušenejma rajčatama nezaskočíte! ty mám!".... "ale nevim kde "
jbat
kdy můžu přijet?!?!
tý druhý myslim. Tamtu já ne-e. Stačí mi, jak sem musela zabojovat s cigárama, todle bych nevošéfovala.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 15:24
- Nahlásit
jbat
chraň bůh tvé okolí. floru i faunu.
vono mě to pustí, až budu hledat psa a najdu z něj sušenou placku!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 15:27
- Nahlásit
PetraK
ono mě to pustí, až budu hledat psa a najdu z něj sušenou placku!
nebo zavařenou sračku...
tý druhý myslim. Tamtu já ne-e
"velmizklamanýsmajlík"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 15:29
- Nahlásit
jbat
nebo zavařenou sračku..
jako že se z toho po....? No to rozhodně. Páč sem hrozně vospalá, jak sem dneska v noci musela na toho čézetpsa a tak budu hrozně steklá u toho zavařování
"velmizklamanýsmajlík"
no zas tadle je dobrá třá do bramboráku, taky neni k zahození.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 15:33 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
PetraK
no zas tadle je dobrá třá do bramboráku, taky neni k zahození.
to tamta taky ...
|