Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 15:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

wami

ale těm ksichtům se nedalo odolat

já jsem nadšená z týhle svý vodní fotky

jinak dneska koukej na Nóvu na hl. zprávy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 15:25
- Nahlásit

wami

wami
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 15:38
- Nahlásit

PetraK
jinak dneska koukej na Nóvu na hl. zprávy.
nemám TV... a tou dobou budu asi ještě na tréninku

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 15:47
- Nahlásit

wami

to neva. já na Znóvu blbou zpravidla nekoukám, ale dneska udělám výjimku, bude to tam, tak snad to k něčemu pomůže.

wami
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 16:06
- Nahlásit

PetraK
doufejme... asi se jinak neví pořád nic, co... a s časem ubývá naděje...

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 16:10
- Nahlásit

wami

ne, bohužel ne . Víš, kdyby aspoň kuwa člověk věděl, že se to štěndo má dobře a bude s ním dobře nakládáno, strávil by to asi líp

wami
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 16:15
- Nahlásit

PetraK
Víš, kdyby aspoň kuwa člověk věděl, že se to štěndo má dobře a bude s ním dobře nakládáno, strávil by to asi líp
tak na tom hledej to pozitivní:
- kdyby jim šlo o masakr, měli možnost, ale třebaže Darlu zmlátili, je naživu
- když si s tím dali takovou práci, tak těžko jenom proto, aby pak mrněti ublížili

tak snad aspoň to pomůže k doufání, že se malej bude mít dobře...

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 16:20
- Nahlásit

wami

- kdyby jim šlo o masakr, měli možnost, ale třebaže Darlu zmlátili, je naživu
- když si s tím dali takovou práci, tak těžko jenom proto, aby pak mrněti ublížil

jo, tyhle dvě věci si říkám taky.
copak já, hlavně Li,ale prostě , vím, že to je nesmysl ale kdyby mohl člověk dát nějakou "jistotu". Takhle Ti prostě vždycky do hlavy skočí něco ne moc pozitivního

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 18:10 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ahojky,
žíhaňákovic pruhovaný bábofky hlásí návrat z akitího tábora. Hlásíme že jsme si to mooc užili a za celou dobu jsme neprovedli žádnej průser
Byli jsme tam od neděle a dneska se vrátili. Až bude chvilka tak vám sem hodím nějaký fotečky, a vídejka ze cvičákování a taky vás konečně dočtu bo vůbec nevím co je u vás kde novýho

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 20:53
- Nahlásit

Fajka

žíhaňákovic pruhovaný bábofky hlásí návrat z akitího tábora

nazdar Táboriti! už ste tu pani chyběla! Doufám, že jste si to užili
jsme neprovedli žádnej průser

proč taky jo? nejste průseráři, víme?

No my byli na dofče v Kérkonoších, tak nehrozilo, že příjdeme návštěvou

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2009 16:42
- Nahlásit

Je tu pani wamgistrová? V pondělí budu mít zámek! Tzn v zářijové hospodě mohu předat paní brutofkové.

wami
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2009 16:48
- Nahlásit

Gerda
jeeee, jupíííííí!

Mathea
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 18:26
- Nahlásit

Pani Esusova, chci se vam srdecne omluvit..dneska jsem sezrala pohar "Medved Brtnik"...tak preju uprimnou soustrast

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 21:25
- Nahlásit

Pani Esusova, chci se vam srdecne omluvit..dneska jsem sezrala pohar "Medved Brtnik"...tak preju uprimnou soustrast
šiš to jsou věci ...
nevim jestli přát dobrou chuť nebo upřímnou soustrast

lidi vrátili jsme se z naprosto špičkovýho víkendu zážitků milijóóóóny, sepíšu to na web, ale až v úterý, páč v šest jsme přijeli, 10min. poté už jsem tu měla návštěvu a zítra přijdou další ... a jdu do práce už na celý den. ale máte se na co těšit.
a snad jen podotknu, že máme novou míru - 1čškm - 1 českošvýcarský kilometr, a rovná se 3klasickým km páč ty jejich rozcestníky s kilometrama jsou uplně zcestný do těch kopců čék nafuní 3x tolik než je psáno

apropóóó, žíhaná, jak jste došli dogtrek????

Mathea
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 22:08
- Nahlásit

Janiii
nevim jestli přát dobrou chuť nebo upřímnou soustrast
No snat voboji, neee? Jen to nesplet, abys Esusovy neprala brou chut a mne uprimnou

do těch kopců čék nafuní 3x tolik než je psáno
Smarjaaa, tak nemate chodit, neee? To je snad jasny, muz dneska tkay lezl v Jicine na vez a ja s kamosem radsi zustala sedet v kavarne nad Brtnikem a klabosili jsme o utulcich

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 22:42 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ahojda
Janiii
lidi vrátili jsme se z naprosto špičkovýho víkendu
týýýjo se někdo mááá a já dneska celej den hákovala v práci

apropóóó, žíhaná, jak jste došli dogtrek???? [/i
trek byla naprostá bomba zatím uplně ten nej co sem zažila ale nožičky bolej, byl to samej kopec, cesta samej šutr nebo bahno ale naprosto špičkovej zážitek

[i]PetraK

proč taky jo? nejste průseráři, víme?
paní ještě málo nás znáte... fakt musíme někdy domluvit nějakou prochajdu v Práglu aby ste nás poznala ze všech stran.. a né jen z té z které se děláme lepčí

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 09:25
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek

Chcete jít s námi na dofču??

Tak můžete
http://neviditelnypes.lidovky.cz/psi-esusi-dovolen a-0ap-/p_zviretnik.asp?c=A090822_163604_p_zviretni k_dru

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 09:26
- Nahlásit

Fajka

paní ještě málo nás znáte... fakt musíme někdy domluvit nějakou prochajdu v Práglu aby ste nás poznala ze všech stran.. a né jen z té z které se děláme lepč

a děte do háje, nedělejte z ní vlkodlaka. Lidi taky musí respektovat, že se pes prostě třeba kámošit nechce a nevnucovat se, počkat, až se ten pes rozhodne sám. Já taky nesnášim, když mě na ulici otravujou cizí lidi.

Mathea
Pani Esusova, chci se vam srdecne omluvit..dneska jsem sezrala pohar "Medved Brtnik"

CO MI ŽERETE MÝHO BRTNIKA??? NO???

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 09:28
- Nahlásit

Janiii
lidi vrátili jsme se z naprosto špičkovýho víkendu

jo tam je dooobře!!

ty jo já mám někdy pocit, že to není jen tam, že si s kilákama hrajou na víc místech. Třeba taková Milešovka, ta taky moc neubejvá

Mathea
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 09:50 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit

PetraK
CO MI ŽERETE MÝHO BRTNIKA??? NO???
Se fakt vomlouvam, ale vostatni pohary byly divny, treba s cernym peprem...

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 10:22
- Nahlásit

Mathea

a byl aspoň dobrej? Brtnik? Měl by bejt!

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 10:30
- Nahlásit

PetraK
a děte do háje

paní kdykoliv jindy pudu mile ráda ale dneska NE prosim NE páč to je dneska pro mě trest boží někam jít
Mě tak bolí jeden sval na noze o kterým ani nevím a nikdá sem ani nevěděla že existuje někdo mě ho tam musel přidělat jináč to ani nejni možný nechápu na co je sval mezi kotníkem a patou možná jenom proto aby mě dneska příšerně bolel

Lidi taky musí respektovat, že se pes prostě třeba kámošit nechce a nevnucovat se, počkat, až se ten pes rozhodne sám. Já taky nesnášim, když mě na ulici otravujou cizí lidi.
paní vy ste můj čék! kéž by vás takovejch bylo víc !!

Janii
sem ted nějak postřehla že huž nebudeš provokovat pracující lit hurááá vítej mezi naše řady pracujících hlavně aby se zas nevoběvila nějaká taková ...víš jaká

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 10:51
- Nahlásit

Fajka

Mě tak bolí jeden sval na noze o kterým ani nevím a nikdá sem ani nevěděla že existuje někdo mě ho tam musel přidělat jináč to ani nejni možný nechápu na co je sval mezi kotníkem a patou možná jenom proto aby mě dneska příšerně bolel

nemusela ste to popisovat tak barvitě, tetkon to mám kvůlivám taky - stačilo mi to minulej tejden! V pinděli jsem si vzala svý nový elegantní botičky, který jsem koupila v nevím jakým záchvatu a který mají OBŘÍ PODPATKY . Celej den v tom chodila a v úterý ráno už nechodila vůbec. Krom všeho jinýho mě bolely i kyčle. Chodila jsem jako ....jeden tučňák.... no StaHijová bude vědít, jakýho tučňáka mám na mysli

paní vy ste můj čék! kéž by vás takovejch bylo víc

ale dyk je to pravda!!! Já nevím, proč si lidi myslej, že KAŽDEJ pes nutně musí bejt kontaktní a to kontaktní na celej svět. Nemusí. Nemusí. Nejdřív se zeptám pánika, pak se zeptám aji psa- páč jejich názor se nemusí dycky shodovat a když dá svolení i péf, tak pak teprv jdu hladit , ne?

Kolik jste toho šli? A kde?

Mathea
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 10:57
- Nahlásit

PetraK
byl vybordelnej!

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 13:00
- Nahlásit

Mathea

byl vybordelnej!

taky vim, ne?

wami
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 13:08 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

šůůs a Ešůůůs šici
Lidi, já měla fajn víkend, fakt jsem si to užila. V sobotu jsem prohnala psáky za střapečkem. Lumpík tentokrát nezafrajeřil, neb opět sparingovi prostě utek a flákal se Zato Banuška prosím pěkně vyhrála 1. místo ze všech v kategorii Sprinter - hehe, celkem mě překvapilo, že na tý krátký startovací rovince to časově natřela i chrtům!
A v neděli jsem (pro Ešusku - s Ap, jak jinak ) koníkovala, až mě dneska bolí nohy a chodím jak káčátko . A eště jsem si užila bájo agi trénink s přáteli, a Melišátko zkoušelo přeřadit na vyšší rychlost, až začla poštěkávat, že jí nožičky nestíhaj...

Akorát si tam chudák moje černá princezna na coursingu zalomila a strhla drápek, až jí z toho kouká jenom to živý lůžko, takže je teď chudina za pajdu a dohopsá se tak akorát vyvenčit...

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 13:48
- Nahlásit

wami

Lidi, já měla fajn víkend, fakt jsem si to užila.

vim, vim, šécko vim, že si byla Půůnciiit! Závidím

zalomila a strhla drápek, až jí z toho kouká jenom to živý lůžko,
áááááááááááááááuu. Chůdě malý!

wami
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 14:55
- Nahlásit

PetraK
Závidím
jj, škoda jen, že teď nemůšu častějc... ony ty cajdací pokecy z koňskýho hřbetu jsou úpa úžo

Janiii
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 21:36
- Nahlásit

ahoj lidijové, zdraví vás pracant
další kolo návštěv za mnou, a dostala jsem huš i dárek od mužíčka, novou raketu na squash co tím chce asi naznačit?
sepsala jsem na web k Berni povídání o víkendu, na fotky už nemam sílu, ikdyž k té jedné části povídání jsou jako fakt potřeba ufff, to byl adrenalin, no počtěte si dámy

Janiii
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 21:47
- Nahlásit

PetraK
teď jsem přečetla vaše pdovolenkové story a měla jsem taky operaci jako Ešus!!!!!
ta svině vosí mě štípla v pátek na túře, do kotníku, a nohu mam ještě teď jak baňku estlivá já nebudu alergická naštěstí jsem nohu vždycky zpevnila do trekovky a šlo se pochodovat to, že po zutí z bot noha natekla dvakrát tolik, nevadilo do rána měla čas na regeneraci - a šlo se znova

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání