| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 16:06
- Nahlásit
tak už vim, že hůř jak mokrej pes, smrdí mokrá kočka
ten hňup mi spadnul do vany když jsem si myla vlasy, takže mokrej pupek a ještě na něj normálně tekla sprcha a on si to v klidu vykračoval směrem ke špuntu takže se prošel pěnou ze šamponu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2009 18:45
- Nahlásit
Dobrý večír dámy
Jsem lehce mrtvolná a tak se hlásím teprve teď
Janiii
veliká gratulejšn
Fajka
Sem si na nedávný výstavě na vás vzpomněla... do závěrečnejch soutěží se dostal australáček sice červenej ale úplně celej Brut! Jako myslím velikostí
a kde to bylo? Bych mohla dohledat jméno a rodiče .... v neděli jsm přemýšlela, že se pokusím Brua uchovnit, ale stále jsem na vážkách, páč ta velikost je prostě nepřehlédnutelná a mám obavy, že by se mi akorát vysmáli...
wami
a von řekne dohromady víc, než 5 slov? (hlavně mu to nečti, jak si ho dobírám... )
číst nic nemůže, je na turnaji a mám fofr ...ale zvládá i víc jak pět slov, jen se musí rozkecat
ale jsem moc ráda, že to považoval za fajn strávený den, prostě mu musíš vysvětlit, že má s tebou přiojet na víkend, páč jinak si Lumpa pořádně neužije
neboj, podzimní návštěvu si už zamluvil, moc chce zjistit, jak Lumpík ráno budí
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 13:54
- Nahlásit
zdravím a pozdravuji, nutně potřebuju vědět, kdy se dodovoluje pani Ešusová, páč mi slíbila tipy na dovolenku v Lužických horách - ráda bych tam vytáhla svého chotě a pséka (kocour bude hlídat doma, vrčí líp jak berni ), buď tam, případně vedle do Švýcarska - bohužel "jen" toho Českého ... a nutně potřebuju tipy na ubytko
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 06:59
- Nahlásit
PetraK
vše nejlepší k svátku ,to ti přeje celá moje smečka
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 08:41
- Nahlásit
PetraK
Peťule, všecko nejlepší k svátku!!!!
a tady máš dárek
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 08:43
- Nahlásit
a vlastně, přeju všem Petrám!!! protože jestli se nepletu tak sem nakukujou ještě min. dvě další
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 09:32
- Nahlásit
tak jsem nemohla čekat, až se Ešuska vydovolenkuje, objednala jsem ubytko na víkend v Českým Švýcarsku - a jedeme i s Montíkem
ptala jsem se pána na možnost ubytování se psy a on: bernský salašnicky? co to je, to neznám - je to velký nebo malý??
tak mu řikám - no je to velký, chlupatý ... ale do postelí to neleze a je to vychovaný (hahaha)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 10:24
- Nahlásit
"Váááánoce, Vááánoce přichááázejíííí.
Rolničký, rolničkýýý, dopak vám dal hlááás???
ČŮS BÁBY!!! Jak žijete????
Fajka
Já špatně vidím
ste krtek asi teda, ty prej špatně viděj
Janiii
holkýýýýý, energie zabrala, bude ze mě ZAMĚSTNANEC!!!!!!!
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! ŠIKOVNÁ, ŠIKOVNÁ BÁBA JE TOOOOOO!!!
koukám, že ste se tu teda moc nenudily, normálně zločineckej gang je to tady
Gerda
jako ten Zámek vypálit nejde
brut
StaHi můžu přepadnout na Hlaváku
jako nevim, esli sem ešče budu moct chodit, esi mě mamka pustí, do takovýdle společnosti?????
Díkuju za gratulace k svátku a TAKY PŘEJUUUU BŘEZNOVI ŠÉÉCKO NEJ!!
Lidi- já se nějak nemůžu zařadit do běžnýho života, vůbec teda
Dofča byla v Kérkonoších - hodilo to 85 kiláčkůch a bylo tam nádherně, až přetáhnu fotky, hodím je na rajče. Viděli jsme se s jélenem, krmila jsem motýla z ruky a tak jako podobně a pak byl přesun na Apaluchu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 10:26
- Nahlásit
Janiii
tak jsem nemohla čekat, až se Ešuska vydovolenkuje objednala jsem ubytko na víkend v Českým Švýcarsku
joj, tam je krásnově!! Já tam ale ubytko kontakt ještě nemám. Byli jsme tam tehdy ještě bez Esšálka a to jsme cestovali na blint. Prostě jsme někam přijeli a tam hledali ubytování. No a tehdy nás tam ubytoval v soukromí jeden prima chlap. Pamatuju si sice, že se jmenoval Buben a měl obří rotvici ostrou jako žilétka, ale už vůbec nevím, kde to bylo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 10:35
- Nahlásit
Viděli jsme se s jélenem, krmila jsem motýla z ruky a tak jako podobně
týýjo, no uplná pohádka
měl obří rotvici ostrou jako žilétka
tak to mi jako info stačí tam bych asi nejela to by asi nebyla ideální kámoška pro berni
no a jináč vítej doma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 11:36
- Nahlásit
Janiii
týýjo, no uplná pohádka
no musím říct, že Kérkonoše překvapily. Znám je zimní, v létě jsme tam byli před pár lety na dva dny - dali jsme Sněžku, Pomezky a Portášky a popojéli dál. Brala jsem je vždycky, jako takovej Václavák - mooc tůristů, moooc Germánů a tak. Letošek byl pro návštěvu ideální, lidí moc nebylo, takže jsme hodně často šli úplně sami. A prostě Labskej důl už bude navždycky moje srdcová záležitost. A doufám, že KRNAP fakt sežene ty peníze, aby sejmul tu hnusobu zvanou Labská bouda.
Obří důl, Modrej důl, Rychtrovky- taky dost gůtový- můžu doporučit. Stejně jako cestu z Pece na chatu Na Rozcestí. Ta chata nic moc-komančskej styl , ale ta cesta lesem - to je jak v druhohorách
Hele a co ta nová práce? Kde je, a o čem to je?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 11:46
- Nahlásit
Hele a co ta nová práce? Kde je, a o čem to je?
máš sovu
no a jináč ta dovolenka musela bejt fakt suprová
apropóóó, co se ti nelíbí na Labské boudě? takový skvost??
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 11:59
- Nahlásit
Janiii
Ahojky, tak pán v Českém Švýcarsku nezná berňáka - švýcarské plemeno??? No to si bude muset doplnit vzdělání teda. A zrovna tam do lesů a hor by to berňákovi sedělo nejvíc a nebylo by mu vedro jako je zase tady teď u nás. Ploužím se kolem baráku a umývám okna - kde je zrovna stín.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 12:03
- Nahlásit
worick
ahoooj, no hele pán hlavně zřejmě nebude Čech, alespoň do telefonu to tak znělo tak třeba holt berňáka nezná nebo spíš neví že zrovna tahle obluda je berňák
a byl ftipnej, protože jsem se ho ptala, že chceme přijet 4 dospělí a dva psi - a ona "to chcete 2 2lůžkové pokoje?" a já mu řikám, že je nám to jedno, že klidně i jeden 4lůžák, že to neni problém, hlavně abysme měli kde spát, a on tim svým přízvukem "no to nééé, to je blbý ..."
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 12:07
- Nahlásit
Nazdar ženy, veliká gratulace pani velkonevěstový velkozaměstnancový Janiiiiiiijový! Jak se tu máte u vás na foře?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 12:13
- Nahlásit
Gerda
nazdar ženo,
veliká gratulace pani velkonevěstový
no čkéééj, zas tak velká nevěsta jsem nebyla
já myslim že se tu máme dobře co ty ty ty?
lidi jdu se ponořit do skříně, v kraťasech a vytahaným triku asi do práce jít nemam co? aby si mě nespletli s úklidovou sklužbou ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 12:36
- Nahlásit
Janiii
Jasně že nejsi velká nevěsta, ale jako velkonevěsta, ne? To je jako pani velkotovárníková......mě tloustne pes, i když má dyjetu. je to divné. Asi je inverzní. A proč eště nejsi f práci, to jdeš až na odpolední?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 12:39
- Nahlásit
Gerda
nene, prac.dobu budu mít standard 8-16:30, dneska se tam jdu představit tak mam přijít až ve dvě - asi až budou po obědě a v dobré náladě
a do začátku září tam budu chodit tak jako nahlížet, učit se co a jak ... na smlouvu jdu od 1.9.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 12:50
- Nahlásit
Janiii
dneska se tam jdu představit tak mam přijít až ve dvě - asi až budou po obědě a v dobré náladě
měla bys jim vzít nějakou dobrotu, jak začnou žrát, hned se jim vryješ do paměti jako ta bezva holka, co ví, jak se má chodit představovat do práce. My nejvíc oceňujem moraváky, co přinesou jako zápisný slivovici. A co budeš dělat?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 12:57
- Nahlásit
A co budeš dělat?
asistentku vedení - takže všechno
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 13:06
- Nahlásit
Janiii
takže všechno
to zní dobře )))))) A šéfa už sis proklepla? Nebude to ňákej herodes?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 13:08
- Nahlásit
A šéfa už sis proklepla?
šéfa jsem měla na pohovoru, resp. na obou dvou, dobře jsme popovídali, byla i sranda, tak snad to bude v poho
tak já za chvíli frčim, večer podám hlášení
pěkný odpolůdne přeju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 13:14
- Nahlásit
Janiii
tak ať se ti tam první den mocinky líbí!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 13:43
- Nahlásit
Janiii
Gerda
To jo, ať se ti tam líbí. Hlavně dobrý kolektiv je důležitý. Copak šéf, ale jak si jdou kolegové po krku, je to na prd.
S ,,dobrý šéf" bych to nijak nepřeháněla Na toto téma mám taky zkušenost. Nééé vlastnííí. Moje skorošvagrová se nudila v čistě ženském kolektivu a taky jí práce účetní zašité v kanclu připadala málo atraktivní. Teda ona na ni byla moc atraktivní Tak si našla místo asistentky ve městě, u realitky. Po nějakém týdnu jsme se jí ptali:,,tak co práce, co šéf, dobrý?" A ona jen špitla,,jóó, šéf je hodný". Za 3 měsíce s ním spala, za 5 už byla od bráchy. Po 9 letech chození, podotýkám. No, šéf pochopitelně ženatý, roční dvojčata a .......s tím chodí doteď, budou to už 4 roky. Asi až děti vyrostou....
Takže Janii - bacha na ,,příliš přítulné šéfy!"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 13:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
máš sovu
půjdu se pak číhnout, teď jsem dorazila zpátky
co se ti nelíbí na Labské boudě? takový skvost??
slečinka byla dlouho na sluníčku, což? Teda, mladá pani, pardon, sem zapomněla
dovolenka musela bejt fakt suprov
byla, po tůře koupáníčko v Dolče Vita - tam jsme vždycky doutavili hošíčka zrzavýho-páč on nikdy nemá dost, večer strávený nad dobrým jídlem a vínem v Rusalce.... co nám mohlo chybět??
APROPÓÓÓÓ - KDOKOLIV POJEDETE DO KRKONOŠ, DOPORUČUJU RUSALKU V MALÝ ÚPĚ K UBYTOVÁNÍ A STRAVĚ. A čokl tam může. a na moje doporučení dejte - tohle je fakt extra třída, super obsluha, moc příjemný to tam je.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 13:49
- Nahlásit
Gerda
Asi je inverzní
hlavně, aby pak nezačla bejt taky perverzní?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 13:49
- Nahlásit
worick
Takže Janii - bacha na ,,příliš přítulné šéfy!"
Aaaale prosimtě, janii jako velkonevěsta ho s přítulností pošle do ricinky, nebo z něj může aspoň vymlátit vyšší odměny....no prostě hlavně ať z toho má tu.....výhodu ňákou velkou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 13:50
- Nahlásit
Janiii
tak doufám, že první seznamování dopadlo dobře!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 14:07
- Nahlásit
Gerda
no prostě hlavně ať z toho má tu.....výhodu ňákou velkou
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 20:00
- Nahlásit