Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 18:12
- Nahlásit

Mathea
tak jak to dopadlo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 19:05
- Nahlásit

Brý den sportofcííí, ste tu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:06
- Nahlásit

Gerda

Brý den sportofcííí, ste tu?

já jo, ale co vy ešče děláte f práci???

StaHi

'zpetnou vazbu' pri drncani

co zkusit votpružit kolečka? A nebo to udělat jak ve vlaku - pouštět to rovnou důlem ven.

tak jak to dopadlo

to by mě taky jako dost zajímalo. Je zticha, tak možná někde šmudlá potupně spodky.

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:10
- Nahlásit

PetraK
to udělat jak ve vlaku
to beru! (ty moznoste ..tra dyz budete jezdit polema, i pohnojite! )

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:27
- Nahlásit

StaHi
i pohnojite

to si pište!! Já na co sáhnu to dokonale pohnojim zrovna teď o víkendu třeba, honili jsme se s Ešusem a já rozšlápla mámě nandavátko na vodu. Byla celá radostná

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:37
- Nahlásit

StaHi
Já na co sáhnu to dokonale pohnojim
tak...sme rodina, ze.. ale ma to i svy vyhody, zas nam ta blbost pekne kvete

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:46
- Nahlásit

StaHi
tak...sme rodina, ze..

to je fakt, takže v podstatě za to můžou naši rodiče. nevyřídíme si to s taťkou Davídkojc teda?

ale ma to i svy vyhody, zas nam ta blbost pekne kvete

kdyby se to ale aspoň dalo prodávat, jako třeba rozkvetlej bez. Co s tim tagle? Ani do pugétu to nedáte

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:53
- Nahlásit

PetraK
Ani do pugétu to nedáte
a co do truhliku?

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 21:41
- Nahlásit

StaHi
a co do truhliku?

vám nevim. Fšicí budou mít za voknem pelargošky, muškáty a takovej standard a my budem vystavovat blbost?
tak ale někdo začít musí, to je fakt

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 21:42
- Nahlásit

PetraK
StaHi
Pardon, sem byla blejt myslenky u tetky f praci Divny dny todleto zas.
a prezrala sem se vajickovejma topinkama se syrem, tak je este ke fsemu blbe. Ale huz to nejni co to bejvalo, driv zahucely aspon tri krajice..ted taky tri..ale pulkrajicky uzoucky

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 21:53
- Nahlásit

Mathea
Ale huz to nejni co to bejvalo,

jo, stáří je blbej věk.

sem byla blejt myslenky u tetky f praci

co vás trápí?

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 22:45
- Nahlásit

PetraK
jo, stáří je blbej věk
no prave

co vás trápí?
to je sumak, nejdrif potrebuju ukoncit prvak, tudiz udelat posledni zkousku, pak si nehorazne vozrat drzku a pak uvidim. I kdyz ja teda spis vim, jak uvidim no a vubec se mi to nelibi. Ale holt takovej je zivot.. zkurfenej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 22:57
- Nahlásit

Mathea
Ale holt takovej je zivot.. zkurfenej

ne nutně dycky.

jednak - může dycky bejt ešče hůř než je
a druhak - šak ještě nic neni definitivní, dokud nedojde do konkrétního momentu, se může ešče změnit věcí.

dybyste nebyla tak daleko, tak vám s tim vožíráním držky klidně pomůžu. To umim, f tom sem jako dost dobrá

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 23:04
- Nahlásit

PetraK
Pani, jako nerikejte dvakrat, pac f Prase muzu bejt za hodku a kousek a to je hofno dalka!

se může ešče změnit věcí.
to huz je ted spis jako cekani na zazrak, kerej nepride. Ale coz, nejak bylo, nejak bude. Du vykourit klistaky, ne jako klistakum, ale za to du zakourit, bo jinak mi hrkne a nepude to spodem, jako sem dneska vyhrozovala.

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 23:10
- Nahlásit

PetraK
tak ale někdo začít musí, to je fakt
mno neci vam kazit radost, ale 'matka priroda' uz blbost do truhliku nakou dobu sype..

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 01:05
- Nahlásit

PetraK
tak vám s tim vožíráním držky klidně pomůžu. To umim, f tom sem jako dost dobrá
Hele, hele, ruce a pullitry pryc, zadny lakando do Prazice, tetku si pekne zpracuju ja!!!
Mathea
Du vykourit klistaky, ne jako klistakum, ale za to du zakourit, bo jinak mi hrkne a nepude to spodem, jako sem dneska vyhrozovala.
Si smotla brcko, ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 08:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Mathea

Du vykourit klistaky
:eek
tak u toho bejt nemusim.
(a to už nezamluvíš jako)

ac f Prase muzu bejt za hodku

nejsem proti, ale ..... Fifijová nám to zatrhla. Sobec hamižná

StaHi
ale 'matka priroda' uz blbost do truhliku nakou dobu sype

takže to co má na balgóně nejsou Čili papriky, ale blbost? PROČ MI TO NIKDO NEŘEK? LÉTA TO SYPU DO GOULAGE?

brut
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 09:33
- Nahlásit

Dobré ránko dámy

Koukám, že se tu včéra řešila blbost...tak tý máme doma taky fůru. Můžu teda přidat.
Jinak pojízdnou , terénní kadibudku nebo spíš hajzlík nechci. Chci zase normálně žít a ne neustále vyhledávat hajzlík, křovíčko a v krámu se klepat strachy, jestli nebudu potřebovat kanálek ...... ohledně kanálku. Ten před barákem nemáme, ale na rozdíl od vás mám tu výhodu, že bydlím v místech, kde je každému fuk, zda má či nemá suché gatě

PetraK
včéra jsem prospala půl dne (samozřejmě s přestávkama na přeběhnutí k hajzlíku), začala jsem studovat čarodějnou knihu a nakonec v noci dělila játra do pytlíků.

Mathea
klííííííííd ..... všechno bude zasejc dobrý

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 09:41
- Nahlásit

brut
Jinak pojízdnou , terénní kadibudku nebo spíš hajzlík nechci.
nebuď rozcapená a ber co dávaj!

ale na rozdíl od vás mám tu výhodu, že bydlím v místech, kde je každému fuk, zda má či nemá suché gatě

no tak co furt řešíš? Esi je to každýmu fuk, esli si někdo prodojil rajtky, tak můžeš cárat venku vod rána do večera

a nakonec v noci dělila játra do pytlíků

Gdo tě naštval??? Gdo to odnesl? neřikaj Ti Hanibalko? :-D

si tu pouštím Faith no moooor

brut
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 09:49
- Nahlásit

PetraK
nebuď rozcapená a ber co dávaj!
necííííí, když už, tak bych chtěla takovou krásně oplášťovanou, abych si v pohodlí mohla ještě přečíst noviny

no tak co furt řešíš? Esi je to každýmu fuk, esli si někdo prodojil rajtky, tak můžeš cárat venku vod rána do večera
fuk to je, ale jen okolo nás...venčit chodím samozřejmě jinam a přes slušnou část městečka

Gdo tě naštval??? Gdo to odnesl? neřikaj Ti Hanibalko? :-D
myslíš, že ty čtyři a půl kila jater by byly jen z jednoho čéka? Omyl, ty byly z několika prasátek

Jo a jestli mi bude trošku líp, tak o víkendu pojedeme poblíž vaší Apalluchy...tak dám echoooooo

Můžete mi říct, proč u nás mejou silnice pokaždý, když venku prší nebo je po dešti? V horku, kdy je kvanta prachu tu nevidím vůbec nikoho ....

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 09:59
- Nahlásit

brut
Můžete mi říct, proč u nás mejou silnice pokaždý, když venku prší nebo je po dešti? V horku, kdy je kvanta prachu tu nevidím vůbec nikoho ....
To je uplne normalni, ja nedavno potkala silnicare, jak ve slejvaku zalejvaj nove vysazeny stromy podel cesty..

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 10:00
- Nahlásit

brut
tak bych chtěla takovou krásně oplášťovanou, abych si v pohodlí mohla ještě přečíst noviny

rozcapenost některejch fakt nezná mezí. Mohla by mít taky polstrování na prkýnku ne? Aby Tě při čtení těch novin nebrněly nohy snad!

a přes slušnou část městečka

aha a vy bydlíte v tý neslušný. Je to tak?

myslíš, že ty čtyři a půl kila jater by byly jen z jednoho čéka?

třeba je měl voteklý? a nebo si mohla vyvraždit taky celou famíliji, co já vim, jak řádíš, dyš tě to veme

tak o víkendu pojedeme poblíž vaší Apalluchy...tak dám echooooo
tak dej!! Budu lítat se sekačkou jako blbá, opět musíme posekat všechno najednou, takže zahrada, louka.....

Můžete mi říct, proč u nás mejou silnice pokaždý, když venku prší nebo je po dešti?
můžeme - to je jako s tím hledáním aluminijovýho klíčku, ve tmě, kde se ztratil, se blbě hledá, tak je líp hledat ho tam kde je světlo , když budou mejt silnice za sucha, dá to fušku, takhle můžou jen jezdit a předstírat práci.

Mimochodem - pozítří bude pytlikovat do mrazáku já 23 kilíček masíček.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 10:22
- Nahlásit

Fifi
ja nedavno potkala silnicare, jak ve slejvaku zalejvaj nove vysazeny stromy podel cesty..
že by novej způsob? ... zalejeme do foroty a nebudeme muset na to myslet?

PetraK
Mohla by mít taky polstrování na prkýnku ne? Aby Tě při čtení těch novin nebrněly nohy snad!
to vůbec není špatnej nápad.... navíc by mohla mít měkké opěradlo a ještě podnožku, abych si mohla odpočinout

aha a vy bydlíte v tý neslušný. Je to tak?
mno, nějak podobně by se to nazvat dalo

třeba je měl voteklý? a nebo si mohla vyvraždit taky celou famíliji, co já vim, jak řádíš, dyš tě to veme
řádím jak černá ruka, ale v uklízení .... játra mi moc nebavěj, děsně nadělaj bordelu

tak dej!! Budu lítat se sekačkou jako blbá, opět musíme posekat všechno najednou, takže zahrada, louka.....
nebojte... ve chvíli, kdy to bude přesně domluvený, tak posílám sovu nebo spíš smsovu

když budou mejt silnice za sucha, dá to fušku, takhle můžou jen jezdit a předstírat práci.
když ale opravdu kropili

Mimochodem - pozítří bude pytlikovat do mrazáku já 23 kilíček masíček.
bych taky potřebovala .... nějak mám ten mrazák prázdnej

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 11:05
- Nahlásit

brut

navíc by mohla mít měkké opěradlo a ještě podnožku, abych si mohla odpočinout

ty woe to snad aby s tebou nakonec jezdil sám Oryjent Ekspres, ne?

mno, nějak podobně by se to nazvat dalo

eh
játra mi moc nebavěj, děsně nadělaj bordelu

to je fakt, svalovina je čistčí prácička , jenže halt dyš už člověk morduje, ten pajšl tam je

sem včera dotáhla 6 kilíček hovězích velesrdcí - slovy tři srdéčka. To šlo rychle

nebo spíš smsovu

to bude jistější.

když ale opravdu kropili
bodeď by nekropili
dyš sou trotli

nějak mám ten mrazák prázdnej
todle bude do Ešusova mrazáku, náš bude prázdnej furt , ačkoliv je tam ještě kus krůtích kozenek, tak hlady nepomřem

brut
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 11:13
- Nahlásit

PetraK
ty woe to snad aby s tebou nakonec jezdil sám Oryjent Ekspres, ne?
to vůbec nejní špatnej nápad .... bych se měla jak prasátko v žitě... dovedeš si představit, jak jedu v Oryent Ekspresu, okolo mně pobíhaj ti moji pitomci a když by byli jo unavení ( což teda nějak nehrozí), tak je naložím do podvozku a v klídku jedu dom? Super nápad

to je fakt, svalovina je čistčí prácička
o hodně čistší

jenže halt dyš už člověk morduje, ten pajšl tam je
bych mordovala bez pajšlu

sem včera dotáhla 6 kilíček hovězích velesrdcí - slovy tři srdéčka. To šlo rychle
todle bude do Ešusova mrazáku, náš bude prázdnej furt
koukám, že to máte podobně

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 11:33
- Nahlásit

Nazdar ženy, prosimvás, vy ste tu takový šikovný, tak mi poraďte. Teda už ste mi to jednou někdo řikal, ale já to zapomněla. Mám jahody a chci knedle. Tvarohový. Co potřebuju a jak to mám udělat? A prosimvás taky, dyby tam měla bejt jíška, tak mi to ani neřikejte, bo furt nevim, co to je, a k čemu a jak se to dělá. Takže všecko bez jíšky, snadný, rychlý, žádný zlepšováky a vychytáfky, prostě normální jahodový knedliky, kde je zásadní ten vnitřek a potom navrchu tvaroch s cukrem a máslem, jo? Tak čím obalit jahodu? A musí tam bejt taky tvaroch.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 11:44
- Nahlásit

brut

Super nápad

no jasně. Ešče snad abych Ti šla senhat Pijerorotora ne? Vraždu uš si vobstaráš sama?

bych mordovala bez pajšlu

hele, mě když vezme nerf, morduju pajšl nepajlš. Doma by mohli vyprávět. Kdyby se nebáli

Gerda
tak na knedle musíš počkat na Brůtofku, páč to já neumím. Jíška tam neni. To vim naprosto přesně. Máma dělá ešče takovou vychytáfku, že udělá ty knedle bez jahod, jen kuličky, ty po uvaření roztrhne vidličkou a jahodu ve společnosti smetany na to naleje. Odpadá hádání se s těstem, jestli svině bude na tý jahodě držet nebo ne. a taky tam máte víc než jednu jahodůůůů mňáám

brut
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 11:45
- Nahlásit

Gerda
aha, ty chceš receptík na tvarohový těsto ....tak vydrž, musím do svého receptáře a napíšu ti ho

Jinak jíška se dělá na zahuštění převážně polívek a omáček ... a je to máslo s moukou ( nebo sádlo či olej s moukou), který "upražíš" na pánvičce

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 11:51
- Nahlásit

zdar ženy, koukám jdu rovnou do kroužku vaření
číst zpětně vás nehodlám, to jsou story co se naše členská základna rozrostla

knedle s jahodama bych si taky prosím dala, takže kdyby nějak pozbejvalo ... klidně se obětuju a jsem taky pro variantu jak praví Ešusová!!!
mně totiž přijde, že jahody uvařený uvnitř knedlu pozbývají svoji úžasnou chuť, takže o mnóóóógo lepší mi přijde rozmačkat jahody s cukrem a nalejt tu dobrotu na uvařený knédle.
s těstem ovšem taky pokulhávám, páč na knedle jezdím zásadně k mamince

jo! a dostala jsem fotky našeho maličkého Joudy, tak je hodim na net a zazásobim vás tu s nima, s dovolením i bez

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 11:51
- Nahlásit

Gerda

který "upražíš" na pánvičce

až zčerná a ty vyhodíš kaseról a pak jedeš nanovo, dokud nedojde zásoba kaserólů

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání