Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 10:04 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Dobré ránko dámy

Tak hlásím maličký pokrok....cérka vyslechla mé argumenty ohledně angličtiny a prohlásila, že bude nad vším přemýšlet ..... ovšem následně dodala, že by potřebovala někoho, s kým by mohla anglicky mluvit, psát atd. aby si trošku zvedla sebevědomí, páč toho se jí jak si nedostává a má díky tomu strach něco zkoušet.
Bohužel moje znalosti angličtiny končí u poděkování ( možná popřání dobré noci), což jí moc nepomůže

Jinak jsem od paní doktorky dostala prášečky, doporučení na pití bylinkových čajíků, hodně klidu, tepla a papání jen samých dobrých věcí..... nevím, jestli to zabírá, ale když jdu ven, tak s sebou potřebuju minimálně balík pemprsek nebo cupitající hajzlík
Mno, čajíky piju neustále a ráda, klid a teplo mám, po práškách mně bolí žaludek a dobré, zdravé věci nejím, páč většina jich je pro mně nepoživatelná.... tak jsem zvědavá, na ko jdu příští úterý

Včera se mi rozhárala piraňa. Je vidět, že si holka vzala k srdci mojí výhružku, že za wami pojedu sama, pokud včas nedohárá

Tfůůůj, tolik chyb jsem nasekala, až se stydím

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 10:10
- Nahlásit

brý dopolůdne, jen prolítávám - bez kukání - frčim směr Praha, utratit nějaký korunky tak tu nezlobte, pilně se uzdravujte a pracujte a já vás zase přijdu zkontrolovat

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 10:11
- Nahlásit

Hlásím, že mám kuchyňského robota . Den poté, co jsem ho objednala, mi odešel šlehač, zjevně pochopil, že jeho čas už došlehal a může odejít do šlehačového nebe. Takže jsem fakt ráda, že nemusím dodatečně kupovat ještě šlehač
Psy mixér i struhadlo pěkně štve, neb nejsou schopni vypreparovat zeleninu z krmení tak pěkně, jako to uměli dříve

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 10:14
- Nahlásit

brut

prohlásila, že bude nad vším přemýšlet
to už vypadá jak gůtofka jarkofská

nevím, jestli to zabírá,

hlavně esli Tě to nebolí?

tak jsem zvědavá, na ko jdu příští úterý

tak se drž, Prťko! Hlavně to neuspěchej,

Janiii

frčim směr Praha,

a že by se stavila na kafe, to nehrozí, co?

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 10:15
- Nahlásit

kachna_
Hlásím, že mám kuchyňského robot

od teď bez robota ani ránu

áá chceš teda hodit rovnou recept na rychlou bůchtu?

Psy mixér i struhadlo pěkně štve, neb nejsou schopni vypreparovat zeleninu z krmení tak pěkně, jako to uměli dříve

sou v hajzlu co? Prďolové!

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 10:19
- Nahlásit

PetraK
a že by se stavila na kafe, to nehrozí, co?
a to ti řžeknu, že budu na Andělu ale až tak po jedný hodině, a mam tam sraz s kámoškou ... a ty bys na mě stejnak neměl čas
ale příště to napravim jo? slibuju na holej pupek

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 10:25
- Nahlásit

Janiii
frčim směr Praha, utratit nějaký korunky
jak se blíží svatba, tak jsi nějaká pilně nakupující

kachna_
Hlásím, že mám kuchyňského robota
jakýho?

to znáááááám .... dobře jim tak, uličníkům chlupatejm

PetraK
to už vypadá jak gůtofka jarkofská
pevně doufám, že opravdu potřebuje jen ten čas a někoho, kdo s ní v klídku anglinu projde a ona si posílí své pokleslé sebevědomí

hlavně esli Tě to nebolí?
bolej mi záda, ale to není nic novýho... ovšem odlišit bolest páteře od bolesti ledviny nějak nedokážu, páč beru dost silné léky na tlumení a tak se to těžko rozeznává

tak se drž, Prťko! Hlavně to neuspěchej
nebóóój, já se mám docela ráda.... jen mi štve, že nemůžu jít ani na delší procházku s čoklíkama, páč bych fakt potřebovala s sebou ten hajzlík.
Tak jim procházky zkracuju, házím jim balonek, frisbíčko a snažím se je utahat natolik, aby jim ta kratší procházka stačila...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 10:32
- Nahlásit

brut

. jen mi štve, že nemůžu jít ani na delší procházku s čoklíkama, páč bych fakt potřebovala s sebou ten hajzlík.
Tak jim procházky zkracuju, házím jim balonek, frisbíčko a snažím se je utahat natolik, aby jim ta kratší procházka stačila.

no a tak co je zapřáhnout do tý butky co vyrobila StaHijová pro Gerdu? Ty bys měla pohodlí, mohla by ses vypustit, kdy bys potřebovala, čokli by se utavili taháním a ešče bys měla jako bonus projížďku po okolí :-D, pokud by někde zblejskli zajocha, tak i cross nějakej

pevně doufám, že opravdu potřebuje jen ten čas a někoho, kdo s ní v klídku anglinu projde a ona si posílí své pokleslé sebevědomí

vono to pude, musí si uvědomit, že je to proto, že jí zpracovala ta čouda profesorská. Chtělo by to , aby zašla do hopsůdky anglický nějaký a tam hodila řeč, pak by viděla že to jde. I bez profesorky.

Sem se chtěla zeptat, esli už se tam chystáš, pak sem si sama sobě odpověděla, že těžko, páč bys jim tam asi vytopila školu, podle toho co píšeš

a tak se to těžko rozeznává

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 10:38
- Nahlásit

Mrsknu to i sem k sobě holky:

Okamžitě mi někdo řeknite, jak dostat vídejo přílohu z emila sem! Přišlo mi něco naprosto bombastickýho a já nemůžu přijít na to, jak to sem dostat. Až to kachna_ uvidí, šlehne jí a ani si nestačí užít toho novýho robota! HILFÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
Tohle fakt musej vidět i vostatní

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 10:50
- Nahlásit

PetraK
zatím jsem jen na školský odbor volala a ptala se, jestli je přípustné, aby se profesorka hrabala studentkám ve věcech, když ty opustily třídu. Bylo mi řečeno, že to přípustné není a jestli mám nějakou takovou zkušenost.... odpověděla jsem, že já osobně ne, páč jsem staršího data, ale moje dcera ano. Vysvětlila jsem o co šlo, kdy k tomu došlo a proč jsem se neozvala dřív a zároveň, že se nechci nikomu mstít, ale nerada bych, aby to samé proběhlo další rok ....
Dostala jsem radu, ať vše sepíši a zašlu jim to, když se nemůžu dostavit osobně.... tak uvidíme

Gerdinu butku necíííííí, ještě bych díky ní přišla k titulu průtokáč... ten ať si nechá sama Gerdička Já raději budu s čoklíkama chodit na kratší, ale častější prochajdy

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 10:52
- Nahlásit

PetraK
áá chceš teda hodit rovnou recept na rychlou bůchtu?
Ještě nemám pečící troubu
brut
jakýho?
AEG AFP 700

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 10:57
- Nahlásit

kachna_
AEG AFP 700
jůůůůů, ten je super... sem na něj taky koukala, ale zase ten náš dědeček stále fungá, tak mušíme šetřit.

Ještě nemám pečící troubu
a máš už vybráno? Já se po nich začala porozhlížet, díky svému "rychlému" výběru dostatečně včas a zjistila jsem, že vnitřky jsou dost malý. Potřebuju troubu, do který se vejdou velký plechy, páč bych jednak musela kupovat nový, druhák bych byla neťastná při pečení, bych musela péct na několikrát .... třeba takovej štrůdl si ani nedovedu představit na malém plechu ...

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 11:11
- Nahlásit

brut
a máš už vybráno?
No, já jsem si myslela, že jsou všechny stejný
Ale mně je to celkem jedno, musí to mít en. spotřebu A (možná B, kdyby to fakt byl nějak extrémní cenový rozdíl), 4 plotýnky a troubu, od sklokeram. desky mě všichni odrazují, ale mně by se líbila.
PetraK
Tohle fakt musej vidět i vostatní
Jestli nic nevymyslíš, pošli mi to na lenka@plivnik.cz, hodim to přes ftp na plivníčkovy stránky (ale nikdy jsem to nedělala, tak výsledek nemohu zaručit)

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 11:57
- Nahlásit

brut
ještě bych díky ní přišla k titulu průtokáč.

obávám se pani, že..... když uš ste to tady nadnesla........... ano! Je to vaše. Od dnešních dní až na věčnost budeme vás zovati PRŮTOKÁČEM. Ale nebojte, budu vám dělat zástupce, páč ani nemusím mít tydle zdravotní potíže a ............ každý křoví je moje

Dostala jsem radu, ať vše sepíši a zašlu jim to

to zní gůt, na tohle Ti budou muset odpovědět, nenechaj to běžet jen tak
kachna_
AEG AFP 700

ofšem to je lukcus!!

Ještě nemám pečící troub

aha, a asi spěchat nebudeš, což?

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 12:11
- Nahlásit

PetraK
zkus vložit vídeo přes www.stream.cz, musíš se zaregistrovat, potom by to mělo jít.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 12:39
- Nahlásit

kachna_
No, já jsem si myslela, že jsou všechny stejný
právě, že nejsou

Ale mně je to celkem jedno, musí to mít en. spotřebu A (možná B, kdyby to fakt byl nějak extrémní cenový rozdíl), 4 plotýnky a troubu, od sklokeram. desky mě všichni odrazují, ale mně by se líbila.
tak ty hledáš vestavěnej sporák a ne jen samostatnou troubu ...... hledej určitě spotřebu A nebo A+, sklokeramickou desku u nás v rodině mají 4 lidi. No a dva si jí nemůžou vynachválit a dva brblaj. Já budu mít plotýnky klasické plynové, páč elektrika je děsně drahá. Navíc už jí mám doma ..... mno a troubu potřebuju velkou, protože je nás jednak dost, druhák puberťáci "žerou" jak prokoplý a třeťák když peču, tak nejraději najednou a ne na pětkrát ( třeba ten štrůdl .... dělám velké, hodně naducané nohavice - min jich musí být 5 - a ty by se mi do mini trouby nevešly, musela bych jich dělat daleko víc, měla bych větší spotřebu energie a navíc bych u trouby vystála ďolík)

PetraK
Je to vaše. Od dnešních dní až na věčnost budeme vás zovati PRŮTOKÁČEM.
to od vás vůbec ale vůbec není hezký ... náhodou sem před chvílí přišla z venčení a nemusela jsem vyhledat žádné křovíčko... ovšem domů jsem to měla tak tak

to zní gůt, na tohle Ti budou muset odpovědět, nenechaj to běžet jen tak
mno, domlouvala jsem se, že tak za 14 dní se ozvu a zjistím, co a jak...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 12:43
- Nahlásit

kachna_

zlatá teta STAHIJOVÁÁÁÁ dobře poradila, tak se běžte číhnout k Davídkojc, ste tetkon celerbríta

brut

ovšem domů jsem to měla tak tak

pani todle já mívám běžně, tim mě nevohromíte. My sme totiž celá famílije PRŮTOKÁČI

mno, domlouvala jsem se, že tak za 14 dní se ozvu a zjistím, co a jak...
jdi do nich do šmejdů. Teda do ní do šmejdky.

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 14:18
- Nahlásit

brut
ne jen samostatnou troubu
Ona existuje samostatná trouba??? Od roku 2005 jsem žila ve šťastné nevědomosti ohledně veškerejch kuchyňskejch vymožeností mimo mikrovlnky a dvouplotýnkovýho vařiče (v současnosti teda jednoplotýnkovýho, protože ta druhá odešla do pryč).
puberťáci "žerou" jak prokoplý
Tak to mám ještě pár let čas
PetraK
Jsem to nestihla

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 14:24
- Nahlásit

brut
PetraK
ovšem domů jsem to měla tak tak
pani todle já mívám běžně

ja taky anep: jak odmykam, curam

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 15:06 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

Jsem to nestihla

máme přeci tetu StaHijů, takže obrásky nám krásně ožijů:

takže víme, jak to vypadá když má kachna dobrý srdce:

http://www.youtube.com/watch?v=R5jREvBSMfE

a zde pro představu, co tak asi naši milou kachnu_ čeká v brzké budoucnosti zde:

http://www.youtube.com/watch?v=rLS8eTfJ4As

StaHi
jak odmykam, curam

ste moc pomalá pani. Já zpravidla čůrám ešče než odmykám

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 15:20
- Nahlásit

PetraK

čeká v brzké budoucnosti zde:
To je poprvý, kdy jsem ráda, že mi nejde zvukovka , panebože dyť já mám ty psy čtyry!!!

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 15:29
- Nahlásit

kachna_
budte facht rada, ten pfek upa kviiiiliiiiii

PetraK
to pak ale mate polulanou chodbu, minimalne (ja mam pred vraty kanalek )

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 15:31
- Nahlásit

kachna_

To je poprvý, kdy jsem ráda, že mi nejde zvukovka

to máte sice pravdu, ale.... tagle byste si to mohla pouštět a postupně si zvykat, jako se čokli zvykaj postupně na hluky, bouřku, střelbu, petardy a tak podobně

StaHi
(ja mam pred vraty kanalek

my před vchodem do paneláku taky

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 15:35
- Nahlásit

PetraK
my před vchodem do paneláku taky
vam reknu, este ze ty kanalci sou
(ja mam ale vlastni, soukromej )

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 15:43
- Nahlásit

StaHi

vam reknu, este ze ty kanalci so

jen mám blbý, dyš na něm parkuje auto

ja mam ale vlastni, soukrome

tydle nabubřelý soukromníky mám ze fšeho nejrači

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 15:58
- Nahlásit

PetraK
pani, vy ste ale fakt jako blpka!

A jinak fsecky moooc zdrafim, pujdu se chvili ucit a doufat, ze utoho neusnu, pac posledni zkouska se blizi...a pak este ven s harajici Bubintouu

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 15:58
- Nahlásit

PetraK
dyš na něm parkuje auto
si tam parknete pojizdnou gerdobutku a mate to poreseny (nebo vedle kanalku instalujte stojanek s toaletakem a cedul 'neparkovat - soukromy pozemek', to uz tem bezvohlednejm ridicum preci musi dojit! )
..jinac s kadikroskama to vypada na dobrej pocinek, takze uz mam i nemotorizovanou verzi, hele:

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 16:16
- Nahlásit

Mathea

a doufat, ze utoho neusn

no to jako doufejte, páč jakmile usnete, zmizí náboje do sešívačky a ste..........tam co vokazuje ten poslední vobrázek vod StaHi
(nebo vedle kanalku instalujte stojanek s toaletakem a cedul 'neparkovat - soukromy pozemek'

tak ofšem todle by chtělo patentovat

, takze uz mam i nemotorizovanou verzi

esi je to do terénu, bude mít Brůtofka dost radost jako

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 16:24
- Nahlásit

PetraK
esi je to do terénu
zatim jen castecne, zbyva doresit 'zpetnou vazbu' pri drncani (esi mate zlepcovaka, dam vam naky procenta z trzby!)

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 16:29
- Nahlásit

StaHi
zbyva doresit 'zpetnou vazbu' pri drncani
do tedka me zadna sra*ka nezasahla v posledni dobe, ale dyz se ted nepo*eru smichy, tak uz nikdy

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání