| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 15:59
- Nahlásit
wami
trička jsou tady odsud :
http://www.survive.cz/index1.html
teda já ze sebe tak nadšená nejsem, jako byla bych raši, dyby depky už konečně hodlaly natrvalo zmizet úplně ...
to joo, ale nějak se začít muší
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 16:02
- Nahlásit
wami
vzpomínej na mě v dobrém, ale takovýhle tyhle... to je pro mě škoda...
tfůůůůůůůůůůj, to je jako by jsi měla bejt mrtvolou .... tak to ani náhodou. Koukej se pořádně podívat a vybrat, které se ti nejvíc líbí, abych věděla, jestli jsem se trefila...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 16:07
- Nahlásit
StaHi
díííky, krásná písnička
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 16:12
- Nahlásit
StaHi
no pak uz je userlogin nasnade (po ctyrech nebo kolika letech mozny i vicenasobnej
naprosto hororová představa , vstaly mi vlasy hrůzou na hlavě.
Zrovna včera jsem potkala dvě maminy, skrzevá Zrzavohubce jsme se daly do řeči- každá dvojčata!!! Bylo mi jich líto , páč vobě ty dvojky byly hodně, ale fakt hodně akční. Chytat jedno bylo nadlidský úsilí, u dvou šlo o nemožný čin , myslim že v těchto případech by mělo být matkám dovoleno nechati se naklonovat
wami
taky mě moc mrzelo, že jsem nemohla dorazit
šak to někdy klapne, dyk jsi psala, že se asi vyskytneš i v Prahé, je to tak? já hlavně, abys nemyslela, že sme na Tě nemyslely
en prý jí nějak nevyšel kousek bo co
esli myslí tu jízdu na kolobce, tak to jí nevyšlo kvůlivá Zrzavohubci páč na Alouška udělal zpoza stromu: "Kuksemtadytyšmejdezrzavá!", bych ho přerazila smetáka bejvala, jenže tam by to asi ostatní zaskočilo
jinak jim to koloběžkování jde fakt super.
bonzovat nemusíš, já ju viděla, Ali maká jako šílenej. To u nás se zatím jede rychle jen při zpáteční cestě - sem si to taky okusila, ale Ešus už toho měl plný brejle a tak jel rychle jen když jsme jeli zpátky k chatkám, babám, páníčkovi a k autu.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 16:13
- Nahlásit
brut
to je jako by jsi měla bejt mrtvolou
no, huž aby to bylo...
ale jinak dobrý, jen tohle hrabání mě ještě nepřešlo
Koukej se pořádně podívat a vybrat, které se ti nejvíc líbí, abych věděla, jestli jsem se trefila...
Teeeda, teď abych uhádla...
ale pořadí prvních 3 z toho krámku, ju...?
první by teda bylo to s utahaným vlkem a vlčaty, jak po něm hopsají, ale to mám už doma v zelené variantě...
takže:
1
2
3
ale na té třetí pozici už bych váhala u víc triček, skoro u všech, kde vlci nevyjou, já mám vytí ráda, ale je to strašně profláklý, na tričkách mám radši čím víc přírodnější (jen třeba s hezky udělaným světlem), tím líp...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 16:17
- Nahlásit
PetraK
že se asi vyskytneš i v Prahé, je to tak?
no, teťkom 9.6., ale nevím, kolik budu mít času... a pak se uvidí podle toho
bonzovat nemusíš, já ju viděla, Ali maká jako šílenej
hehe, tak to se někdy budem muset slízt aj s kolobkou a se psojc, ti pučím mastodontíka...
halvně já ho nebrzdím, na rozdíl od Peťulky... mám menší pud sebezáchovy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 16:26
- Nahlásit
wami
no, teťkom 9.6.
Jo? A pokud by byl čas, byl by dopo nebo po O?
ti pučím mastodontíka.
nic! Já ten pud sebezáchovy mám ještě větší než Peťa, takže mi ten můj courák docela postačí
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 16:30
- Nahlásit
PetraK
A pokud by byl čas, byl by dopo nebo po O?
určo po O, ale záleží, kolik by ho bylo, páč na jeden den nebudu shánět hlídání a když se sčítá moc hodin, jsem nervní z nevyvenčenejch byťáků...
ale myslím, že by to mělo vyjít jakože ještě nějak kolem O
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 16:36
- Nahlásit
StaHi
helejte s tim vencem... to je Otik Fairy Jablunek ..punk je mutvej
Není mutvej,jen na chvilku pot vjencem lehl,ale uš zase fungá normoš.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 16:45
- Nahlásit
jablunka
mno jo, ale vite jak se musel punkac Otikova formatu s vencem na hlave cejtit? to je jako byste mu sebrala sichrhajcku, pricisla ofinku a nacpala ho do vonavy skrobeny kosile
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 16:55
- Nahlásit
wami
sem se trefila tím druhým tričkem ...ostatníma ani náhodou
no, teťkom 9.6.,
pchchch, budu v Práglu
ale jinak dobrý, jen tohle hrabání mě ještě nepřešlo
tak s tím koukej něco dělat....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 17:02
- Nahlásit
StaHi
mno jo, ale vite jak se musel punkac Otikova formatu s vencem na hlave cejtit? to je jako byste mu sebrala sichrhajcku, pricisla ofinku a nacpala ho do vonavy skrobeny kosile
Taky to pak tomu vjenečku nandal.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 17:04
- Nahlásit
jablunka
Taky to pak tomu vjenečku nandal
ja to tusila
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 18:34
- Nahlásit
to je zas kecu!
Zdrafim vas, byla sem za tetkou v praci, kde sem byla nucena opravovat digi tv, pac ti chlapi sou neschopny a skoda ze sem byla autakem, jinak sem si mohla zadarmo vozrat hubu Ale prej budou zejtra nebo kdy zapojovat este druhou telku, tak mam zas prijit
Jinak jako trika sou uzasny! Tam si vyberu, haz budu mit nejakej narok (treba ze bude pindeli, nebo utery, nebo tak )
A je hnusne
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 18:39
- Nahlásit
Zdař všici, jen nakukuju, nějak nestíhám. Vám jen chci říct, že Gastoňák už je v pohodě, dostali jsme na týden rimadyl a dobrý, zase lítá, musíme ho krotit... Tohle počasí mu celkem vyhovuje, teda když neprší... Nechcete mi někdo shrnout novinky?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 18:49
- Nahlásit
mishi
nejpodstatnější novinka je asi to, že dcéra od brut odmaturovala, její angličtinářka je kráva, takže jí zkazila samý jedničky 4 z Aj
jinak myslim, že jsi o nic extradůležitýho nepřišla
a že je Gastonkovi líp je super!!!!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 18:54
- Nahlásit
mishi
Nechcete mi někdo shrnout novinky?
mala brutova vodmaturovala, jeji mladej napek, velka brutova ma novou lednici, jablunkova ma velkou hlavu a v lete bude mit (na chvilu) dalsiho krta-zenckou, Janiii chysta nakou tajnou svarebni habaduru a kazdou chvili ocekava do rodiny mnoukavyho modryho kretenka, taky se ji ted rika Arnolde, wamijova divoce depkuje s Billem, Esator je seksualne stvanej, kulervouci Mathea ma alkahulovej abstak a fenka jeji kamosky uz se zotavuje.. no a Biluska si prdla (to bylo ale vedle u davitkojc.. dyztak nahlidnete, bo Bilu ma ted i dalsi poctatny novinky)
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 19:28
- Nahlásit
StaHi
tak nevim, já to tu čtu poctivě a v tvým shrnutí se moc nevyznám - chudák mishi
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 19:36 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
Janiii
chjo, zavarim si -povzbuzena uspechem svyho prvniho vycucu (kdysi u davitkojc)- klabosnici.. a takovadle soda ..pecu na to, vycucarka je stejne Esusova
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 19:38
- Nahlásit
StaHi
to že já se v tom nevyznám ale vůbec nemusí bejt tvoje chyba, neboj takže hlavu vzhůru
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 19:52
- Nahlásit
Janiii
vono bude asi kapku matouci, ze vycucavam dve vlakna najednou ..ja jsem ale rada, ze vubec este udrzim vo cem byla rec.. tze bych si pamatovala i kde ta rec byla, to uz po mne nemuzete chtit..
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 08:57
- Nahlásit
brý ráno,
hnusně jako vždycky, jedu si sestavit něco do Ikey
tak se mi tu mezitim moc neupracujte
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 11:17
- Nahlásit
Dobré ránko dámy ( nebo spíš téměř poledne)
Tak od včerejšího večera mám zapnutou novou lednici ... bohužel ( pro chlapa, já s tím počítala) je tak velká, že se bude muset předělat ( nebo konečně udělat ) kuchyň ... bych Vám přála vidět jeho zděšení, když zjistil, že prostoru je najednou nějak míň a že budu brblat, páč nemám skoro žádnou odkládací plochu
Jinak holka už má v ruce vysvědčení a není konečně školou povinná ..... takže v pondělí si budu stěžovat na školským úřadě na angličtinářku a její nefér postup při maturitách, na její zaujatost atd.
Před chvílí jsem zjistila, že se konečně rozhárala Aluška, takže budu mít opět veselo a na prázdniny klííííííd
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 12:09
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek
StaHi
vycucarka je stejne Esusova
tak moment - vy na to ale tušim máte přístroje, ne?
brut
Tak od včerejšího večera mám zapnutou novou lednici
tak ste se pani dočkala? Koukáte do ní jako ste koukali do pračky? To vás ta radost pak ale na eletrickým účtě příde dost draho
stěžovat na školským úřadě na angličtinářku a její nefér postup při maturitách, na její zaujatost atd.
tak doufám, že to taky bude v přímým přenostu pro nás
Před chvílí jsem zjistila, že se konečně rozhárala Aluška
tak vzhledem k současnému stavu Ešusovi mysli, mi je hnedle míň líto, že se nestavíte
Janiii
jedu si sestavit něco do Ikei
budete v děckým koutku jo?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 12:47
- Nahlásit
PetraK
Koukáte do ní jako ste koukali do pračky? To vás ta radost pak ale na eletrickým účtě příde dost draho
se přiznám, že jsem večír měla trošku jiné starosti než čučet do ledničky.... chytly mně totiž záda, a sfině nechtěly za žádnou cenu pustit.... tak jsem jen vše umyla, uklidila a prudila, že je doma bordel, který opět muším uklízet já. Mno, chlap měl opět večír "divadlo", páč do tý lednice vlezl asi 100x , aby vše zkontroloval. Přestal, až když jsem ho upozornila na zvýšenou cenu za elektriku
tak doufám, že to taky bude v přímým přenostu pro nás
vám dám vědít hned, jak vše vymyslím a předám dál
mi je hnedle míň líto, že se nestavíte
by ste mohli trénovat odvolání ..... páč ona je zatím nerudná na mužskou část psí populace
Právě vyhledávám jazykovky, které v dohledné době budou dělat mezinárodní zkoušky z aj ( nejlépe dle rady wami FCE) ... sem nevěděla, že je takový problém zjistit cenu za zkoušku a navíc se dopátrat, zda se musí čék nebo nemusí zůčastnit kurzů dané jazykovky
StaHi
trička jsou bombový... jen bych potřebovala víc korunek na zakoupení těch, které se mi líběj nejvíc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 12:47
- Nahlásit
Dámy, mrsknu to i semka
záznam z našeho soutěžení, kdy párek na nos vložený zda se býti zakázaný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 12:51
- Nahlásit
brut
Mno, chlap měl opět večír "divadlo", páč do tý lednice vlezl asi 100x , aby vše zkontroloval. Přestal, až když jsem ho upozornila na zvýšenou cenu za elektriku
no jo todle se jim nikdy nevochodí. Normoš si lednici pouštěj místo televíze a čučej dovnitř, jak když tam pobíhá Pamela Endrzón, natož když je nová
by ste mohli trénovat odvolání ...
šak jo, ale jako návštěva by to stálo dost za prt národopisný písně a tance v Ešusovým vydání si u kafe klidně vodpustim
Právě vyhledávám jazykovky, které v dohledné době budou dělat mezinárodní zkoušky z aj ( nejlépe dle rady wami FCE) ... sem nevěděla, že je takový problém zjistit cenu za zkoušku a navíc se dopátrat, zda se musí čék nebo nemusí zůčastnit kurzů dané jazykovky
někdy mám pocit, že je problém naprosto všechno
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 12:57
- Nahlásit
PetraK
záznam z našeho soutěžení, kdy párek na nos vložený zda se býti zakázaný
šiškovný.... a hlavně moooc hodný Ešusek ... tak tohle u nás nehrozí, ani po roce pilného trénování. Brut prostě pohne hlavou, vyplázne plajzák a je po párku
Normoš si lednici pouštěj místo televíze a čučej dovnitř, jak když tam pobíhá Pamela Endrzón, natož když je nová
víš, olik bylo keců, že musí otočit dvířka? Pak je chodil kontrolovat, později nakukovat do lednice ( jako by se tam dalo objevit něco jinýho než tam bylo), ve finále poslouchat motor.... fakt tohle nejsem schopná pochopit
národopisný písně a tance v Ešusovým vydání si u kafe klidně vodpustim
dobrá, dobrá... vyřídím pirani, že má smolíčka pacholíčka, žádný tance se holt nenaučí
někdy mám pocit, že je problém naprosto všechno
jen někdy? Já naopak skoro furt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 13:07
- Nahlásit
brut
a hlavně moooc hodný Ešusek
šak sem mu to tam taky furt šeptala do ušisek, páč byl celej víkend fakt suprovej, když teda odmyslím to, že na svýho soukmenovce bafnul hajzlík jeden zpoza stromu a zkazil mu tak produkci
Ale tendle grif má vchovanej po mamičce, vona to taky umí a jak jsem zjistila teď umí i šílenou veverku, jen jí maji jinak pojmenovanou. Aspoň vim,po kom ten čokl je
fakt tohle nejsem schopná pochopit
ne , to nemůžeš ani. Seš holčička totiž
žádný tance se holt nenauč
ale neboj, naučí, esli Ešus zamrzne v tomdle stádiu , co je teď , tak vono mu to bude jedno jestli hára čili nic. Tančit bude stejnak až ju uvidí
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 13:16
- Nahlásit
brut
K FCE muzu podat info, delala sem pred rokem- spatne
stalo me to 4500 zhruba, byla sem sice na jazykovce, ale ucastnit se muze kdokoli a kdykoli bez toho, ze by jazykovkou prosel. Ale je dobry zajistit si aspon par starejch zkousek, aby holka videla, jak jsou ty testy udelany.
|