Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 13:33
- Nahlásit

Mathea
díky ... kde jsi je dělala? Zatím jsem narazila ve všech jazykovkách na nějaký základní test, kde si můžeš zjistit kvalitu znalostí a jestli na danou zkoušku máš či ne. Tohle myslíš?

Můžeš mi, prosím, napsat, jak probíhaly a co tam bylo? Že bych to dala holce přečíst...

Mathea
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 13:45 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit

brut
uf, no esli si na neco vzpomenu)
Delala sem v Hradci Kralove, ale testy jsou vzdycky vsude stejny, pisou se v uplne stejnej cas a tak, proste oobr akce.
Ne, to nemyslim, teda ja vubec dneska nemyslim, ale vona to neni zmena vod fcera, ani predfcera...
Jsou k sehnani vyslovene stary testy, co se uz delaly. Na tech je nejlepsi to zkouset. Pak jsou ucebnice primo k FCE zkouskam, snad bych je tu kdyztak este vyhrabla i s cd s poslechama (esli tam nejaky sou, ja to nejak "nemela cas" zkoumat ).
No a jinak je to rozdeleny na nekolik casti - reading, listening, speaking a writting a myslim, ze samostatne este grammar.
Reading - clanky, pak k nim otazky, ruzny doplnovani
Listening - klasickej humus, bezi ti kazeta, kde mluvej rychle a navic anglicky doplnujes, zaskrtavas
writting - psani neceho kratkyho na dany tema (vzdy je na vyber z nekolika), ale musi to bejt presny, je tam zadany, co ma text obsahovat, rozsah, a hlavne dodrzet danej styl
speaking - ten je naprosto v pohode, nebo aspon ten se mi zdal proste nejjednodussi - je to ve dvojicich, daj ti obrazky, ktery popisujes apod.
grammar - klasika doplnovani do textu, vse co si dokazes predstavit na urovni FCE

Kdybys chtela, mrknu po tech ucebnicich

Mathea
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 13:48
- Nahlásit

Jo a je to myslim tak, ze to musis udelat na 60 nebo 65%, to uz si nepamatuju presne. Co si myslim, ze si pamatuju (ale znas to, von uz je to rok ), ze nemusis udelat vsecky casti na dany procenta, ale dohromady. takze kdyz se neco nepovede, tak to nevadi, kdyz to dozenes v tom ostatnim A ahoj Jitko)))

wami
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 14:35
- Nahlásit

brut
hojky,
tak ti to jdu najít já... Mezinárodní Cambridgské zkoušky, kam FCE patří, zajišťuje pro ČR Britská rada - odkaz na stránky pro dcérku : http://www.britishcouncil.org/czechrepublic

Když se podíváš semka, najdeš veškeré informace - od typů zkoušek, po jejich organizaci, termíny i ceny...
http://www.britishcouncil.org/cz/czechrepublic-exa ms.htm

ještě se ti mrknu na ty jazykovky v Praze...

wami
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 14:37 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

brut
Šla bych třeba do Caledonian School, pro ně jsme dělali subdodavatelské výuky na sev. Moravě, zdáli se mi být fakt profi...

http://www.caledonianschool.cz/cambridgeske-zkousk y.html

Jo a ještě... Kdyby to FCE přišlo cérce moc těžký, ať si udělá aspoň PET (včera už na mě bylo pozdě, na tenhle zkouškový mezistupeň jsem plně zapomněla ) - budou jí ho uznávat taky... PET by měli zvládat i lidi s jednoletým pomaturitním studiem, což myslím, že ona je na tom moc moc líp

info od Caledonianu k PET: http://www.caledonianschool.cz/mezinarodni-jazykov a-zkouska-anglictina-cambridgeska-zkouska-pet.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 15:08
- Nahlásit

holky prchám, přeju krásnej víkend u kamen s něčím dobrým v hrnku/skleničce

Pááčko f pindělí

brut
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 15:38
- Nahlásit

Mathea
Díky moc....

Kdybys chtela, mrknu po tech ucebnicich
chtěla

wami
ještě že tě mám , díky moc ....jdu studovat, co tam píšou
Jinak o Calledonian jsem přemýšlala jako o první ....

PetraK
holky prchám, přeju krásnej víkend u kamen s něčím dobrým v hrnku/skleničce
sice neprchám, ale přeji totéž

StaHi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 16:33
- Nahlásit

brut
s tema trigama.. to bylo na nekoho jinyho, ne?
a ke zkouskam, neni moc co dodat.. snad jen jeste jeden link:
http://www.helpforenglish.cz/certifikaty/c20070811 03--I---Statnice---vs.-First-Certificate.html
..je tam srovnani FCE a SJZZ

Mathea
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 17:23
- Nahlásit

brut
chtěla
No, ucebnice njaky mam, i nejaky matrose z pripravy ALe na ucebnici se mi kdysi asi neco vylilo, takze nekolik prvnich a nekolik poslednich stran jsou jaksi slepeny Ale vona je tlusta dost, takze co s nepodari oddelit mne a ani vam, to se ztrati
CD s poslechama najdu tez, nejak to dam o vikendu do kupy a pak se kdyztak domluvime na predani? Muzskej jezdi denne do Prahy, takze budto by to mohl predat on, nebo se svezu s nim a udelam si vejlet Klidne vezmu fsecko, co jsme meli, ale je toho dost popsanyho a tak, esliva to jako nevadi

brut
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 18:03
- Nahlásit

Mladá nechce dělat žádnou zkoušku .... prý o angličtině nechce ani slyšet , hrozně se bojí, že nic neumí a zase to zvorá ...ach jo a to měla anglinu děsně ráda
Co teď? Žádná pořádná motivace mně nenapadá... ani vztek nepomáhá .....

Mathea
prosím, najdi vše, co máš... snad dostane rozum a půjčíme si to ..

brut
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 18:06 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Myslela jsem její vztek... mně je to jen hrozně líto ...

StaHi
s tema trigama.. to bylo na nekoho jinyho, ne
ste psala, že trika jsou pěkný... nebo ne? Začínám asejc blbnout na kvadrát a půjdu přemýšlet k plotně... upeču něco mocinky dobrýho, ve velkým množství a třeba dostanu nápad, co s tou bláznivou kozou udělat, aby to alespoň zkusila....

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 18:12
- Nahlásit

brut
Motivuj jí fstekem na tu píííííííííšťalu a nenásilně ji vysvětli,co by to s ní udělalo(s pí),gdyby Jituš s tou anglinou uspěla.Třá se ti to povede.

Mathea
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 18:14
- Nahlásit

brut
vona musi zase ziskat trochu jistoty a sebevedomi pani.. Nejlip kdyby si s ni nekdo pokecal v klidu po anglicku, nebo fakt jit na rok na tu anglictinu...ale ja ji chapu, taky mam furt este ze stredni na anglictine bloky...az ted na vejsce to vodbouravam tim, ze vse v klidu zvladam a jako jedina z nasi skupiny komunikuju s kantorem..Jenze to je holt vo tom, ze na vejsce uz maj jinej pristup a mame fajnovyho kantora (navic mladyho, peknyho a deesne milyho )..
Hlavne si musi uvedomit, ze musi mluvit, mluvit a mluvit, tim se nejlip nauci a hlavne se z toho otrepe.

mishi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 18:36
- Nahlásit

Brut: Tak dodatečně cérce gratulíruju k matuře! Na známkách nesejde, se mně na ně nikdy nikdo neptal...Krom rodičů. A řekla už angličtinářce, co si o ní myslí?

Janiii: co tajnýho plánuješ?

Jinak v tom ostatním jsem se trochu ztratila. Jak se člověkovi stane, že má najednou velkou hlavu?

wami
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 18:42
- Nahlásit

brut
Mladá nechce dělat žádnou zkoušku .... prý o angličtině nechce ani slyšet
toho jsem se bála...

mi neříkej, že tohle by ji nenakoplo...? http://www.britishcouncil.org/cz/czechrepublic-exa ms-gift-voucher.htm

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 18:51
- Nahlásit

brut
nech jí pár dní na rozmyšlenou, třeba ji ty hloupý myšlenky, že anglicky neumí, přejou
a že jí vzkazuju, a´t si kouká udělat na jazyk nějakej papír, dokud je zvyklá ho používat a nezapomíná - já to takhle udělala rok po gymplu, už bylo skoro pozdě, začala jsem zapomínat, tím že jsem němčinu nepoužívala ... teď sice už skoro nic neumim, ale papírem se můžu ohánět
jo a co se těch zkoušek týká (FCE), kolegyně zpráce si dělala taky zkoušku, na podzim, protože teď už jsou prej nějaký nový pravidla nebo co ...

brut
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 19:11
- Nahlásit

Mathea
vona musi zase ziskat trochu jistoty a sebevedomi pani.. Nejlip kdyby si s ni nekdo pokecal v klidu po anglicku, nebo fakt jit na rok na tu anglictinu
pokud se nedostane na vejšku, co si vybrala, tak ta angličina byla jako další alternativa.... jen se obávám, že teď bude vymejšlet ptákoviny, aby na ní nemusela....

mishi
děkuje

A řekla už angličtinářce, co si o ní myslí?
ne, angličtinářka po anglicku zmizela dřív, než k rozhovoru mohlo dojít... holka si oddechla, že s nima nešla ani na slavnostní oběd, tak moc jí ta ženská vadí...

wami
toho jsem se bála...
já taky....

mi neříkej, že tohle by ji nenakoplo...?
ne ... domlouvala jsem se se ségrou, že by jsme jí poslaly na zájezd do Anglie... nechce, prý pojede raději k nám na chatu nebo na hory

Janiii
nech jí pár dní na rozmyšlenou, třeba ji ty hloupý myšlenky, že anglicky neumí, přejou
asi mi nic jinýho nezbývá ...... jen doufám, že se vzpamatuje

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 19:14
- Nahlásit

brut
pěkně ji sem pošli a my ji zpracujem

anglina je v dnešní době strašně důležitá, přece si nebude komplikovat život, kterej může mít díky znalostem lehčí, kvůli tý krávě nebeský!!! ať si představí, jakou by z toho měla ta píííííííííšťala radost, kdyby zjistila, že se jí podařilo Jitce ten jazyk znechutit - to přece nemůže dopustit!!!
a zkouška je od slova zkusit! a nevěřím že by se jí to nepovedlo!!!!! a pak bych naskenovanej certifikát poslala pánčtelce aby jí zrak vypadnul, čůze jedný zamindrákovaný učitelovský!

mishi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 19:16
- Nahlásit

brut
Na kurz přeci může jít, i když anglicky neumí ani kváknout... Jsem šla na jednoletý pomaturitní studium a kámoška šla se mnou, i když se celou dobu učila němčinu. Snad jí to přejde...

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 19:25
- Nahlásit

mishi
ohledně tajnosti jukni na brms do Jablonce

StaHi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 20:18
- Nahlásit

mishi
Jak se člověkovi stane, že má najednou velkou hlavu?
to nevim pani ..mozny to ani nebylo najednou, jen to o jablunce zrovinka vyslo najevo

brut
hele to nejhorsi z holky casem spadne, tra potka o prazdninach nejakyho fesnyho Anglana ..i dyz, vona je vlastne zadana, coz? ..tak novyho kamose/kamosku z Anglie.. pancelka ji zrejme stresla slusne , tak ji dej chvilu, at se vzpamatuje.. muze tra jen polehoucku, krz anglicky filmy (na 'prolomeni ledu' je dobry juknout nejdriv na filma, kteryho uz videla v Cj ), dvoujazycny knizky a v neposledni rade anglicky a jemericky zajmovy fory (tam se zas cek dobre otrka pres pismenka a pochyti neco z hovorovy reci), k zahozeni nejsou ani myspace nebo facebook (tam si zas 'pokeca' s lidma z celyho sveta, ktery kolikrat mluvej daleko hur jak ona, coz taky povzbudi ) ...mno a nakonec, co vam budu poudat, vubec nejlepsi na pocatecni ostych v reci je opit se s cizincema.. to ja pak plyne konverzuju i japonsky

Mathea
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 21:38
- Nahlásit

KDE MAM NABOJE DO SESIVACKY????
Nemuzu zit a uz vubec se ucit, dyz nemam cim sesivat!!!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 21:58
- Nahlásit

Janiii
pěkně ji sem pošli a my ji zpracujem
od pondělí bude v práci... tak se můžeš na ní přijet podívat

anglina je v dnešní době strašně důležitá, přece si nebude komplikovat život, kterej může mít díky znalostem lehčí, kvůli tý krávě nebeský!!!
to já vím ... proto vymýšlím různý alternativy, aby se vzpamatovala a měla chuť zase komunikovat a učit se ... chjo, by člověk řek, že budu už mít klid a ono je to snad ještě horší

mishi
Jsem šla na jednoletý pomaturitní studium a kámoška šla se mnou, i když se celou dobu učila němčinu.
pokod se nedostane na vejšku, tak tohle byl původní plán na příští rok ...

Snad jí to přejde...
doufám

StaHi
pancelka ji zrejme stresla slusne
víc než slušně ......

tak ji dej chvilu, at se vzpamatuje..
dám .... do konce příštího týdne, páč bude mít dlouhej tejden v práci

dvoujazycny knizky a v neposledni rade anglicky a jemericky zajmovy fory (tam se zas cek dobre otrka pres pismenka a pochyti neco z hovorovy reci), k zahozeni nejsou ani myspace nebo facebook (tam si zas 'pokeca' s lidma z celyho sveta, ktery kolikrat mluvej daleko hur jak ona, coz taky povzbudi ) .
výbornej nápad .... zaúkoluju jí, aby mi našla a přeložila stránky o australácích ( potřebuju najít novou krev pro Al)

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 23:10
- Nahlásit

Mathea
A sou f prdelííííííííííííííííííííííííííííííííííííí..........

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 11:52
- Nahlásit

jablunka
A sou f prdelííííííííííííííííííííííííííííííííííííí......
Jo, musela sem si potupne pujcit pritulakovou, ktera lezela na stole 2metry vode me! A ted mi rano dal svoje naboje, abych si mohla sesivat Proste tragedie fcera

mishi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 15:21
- Nahlásit

Mathea
By člověk neřek, co provede jedna sešívačka za průšvih...

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2009 21:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek

Sem prosim profi výrobce překážek. Dneska odpolko jsem si vzala Brtníkovu vrtačku a vyrobila svou první z mnoha budoucích překážek, abychom mohli trénovati hopikyhop. První pokus byl teda kapek zašmodrchanej, nicméně žádná trága, která nejde pospravit, jen jsem otočila bočnice a - gůtofka. Takže jsme odpolko s Ešusem trénovali profi skoky. Jak jsem se totiž dočetla, neni skok jako skok, třebas nesmím dávat odměnu ve výšce, aby byl skok správný a hlavně účinný v tom celkovým běhu, musí jít pes jakoby hlavou dolů, takže odměnu dávat dole u země. Tagle jí sem prosim zdělaná
Minule jsem práci s vrtačkou natrénovala na výrobě chlapa, takže dneska už to bylo ruk-cuk hotový

brut
co s tou bláznivou kozou udělat, aby to alespoň zkusila

tak hlavně co nejdál od pana Bendy, páč von zásadně má s timdle zvířetem problém a dycky ji někde ztratí

a vyřiďte tý kozuleně pani, že Jablůnka má pravdu!! Může tý čoudě debilní profesorský ukázat, jak je naprotá mimoňka

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2009 21:39
- Nahlásit

jablunka
Mathea

vona už je jak ten Benda, ani náboje do sešívačky neuhlídá , to je konec

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 07:19
- Nahlásit

PetraK
Se mnou uz je konec davno

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 08:45
- Nahlásit

Mathea

Se mnou uz je konec davno

bylo,
nebylo,
dávno tomu
co nastal konec pro Matheu
dnes už neuhlídá ani pro sešívačku žrádlo,
páč z učení je blbá uš jak tágo

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání