Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3060 . 3061 . 3062 . 3063 . 3064 . 3065 . 3066 . 3067 . 3068 . 3069 . 3070 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
zbrnd
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 00:01 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

FifiTak to opravdu velmi zalezi.
je to prostsi, zalezi hlavne na lidech komkretnich a jejich situaci atd .... 98% spolecnosti jsme krdky, tak kolik bude tech lekaru ok?
proste je to v P, bud mas stesti nebo smulu, sam/a ovlivnis minimum

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 06:34
- Nahlásit

Čaute drásalice,
čék se jeden den nezúčastník a tadyk takové nadělení
Esli je tudlencto normální, že v sobotu bylo 9 stupňů a fčera 27.
Bleee, kdo to má jako snášet. Ale v lese bylo docela gut.
Komu jsem mohla a pamatovala poslala jsem email s fotkama
orlího děcka, kdyby měl ještě někdo zájem, ozvěte se.
Četla jsem jen v rychlosti asi dvě stránky, hlavně jsem čekala na zprávy od Fajky, co prouhatice a moc ráda čtu, že je dobře

My si to včera po delší době venku užili (páč vižlák nerad období dešťů). Lítali jsme po lese, našli jsme kováře, lesní brabence ve vykotlaném stomě, potkali jsme lišáka za Starého dubu, hromadu pulcůf v rybníku a dokonce (a to jsem měla velkou radost) v takové velké louži (protejká tam voda z malého rybníčku lesního do velkého) jsem viděla asik 20 čolků.
Prostě ještěrky.... a pod vodou
Pak jsem seděla na kraji lesa v trávě, Bukís se vní válel, lapal mouchy, žral klacky a bylo to prostě krásné odpoledne.
Pak jsme přišli dom a já zjistila, že mám naruby triko

grimmh
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 07:14
- Nahlásit

PetraK
Maminka bude OK, neboj. Ale souhlasím s holkama, že bude dobrý "dohlídnout" na péči a určitě hodit řeč s doktorem.........
A jak to půjde, lifrovat mamku z nemocnice pryč. Bohužel nemám vůbec dobré zkušenosti z naší nemocnice. Ale ta blbá zkušenost vůbec nemusí být plošná. Držím palce, ať je mamka brzy fit.
birma
furt říkám, žes šílenec a teď ještě k tomu zrasovanej. Adámek je pašák a fotky jsou úžasný!!!!
denyk
krásně jste si to s Bukískem užili - závidím, závidím, závidím

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 07:19
- Nahlásit

PetraK
ajaj, čtu to až teď, držím palečky paní

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 07:21 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Nemůžu se dostat do mejlu
Co to je zase za výmysl?

Změna heslaChceme, aby byla vaše schránka chráněna a nedocházelo k jejímu zneužívání např. k rozesílání spamu. Proto vás prosíme o změnu vašeho stávajicího hesla k přístupu do schránky. Na telefonní číslo, které zde zadáte, vám zašleme autorizační kód a poté ho navíc spojíme s vaším e-mailem. V případě ztráty hesla si na toto telefonní číslo budete moci nechat zaslat nové.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 07:24
- Nahlásit

PetraK
kamarád (tak 55) se s ním léčil teď na jaře a dobrý, ani nebyl dlouho doma. Netuším, o kolik je starší tvoje maminka, ale držím moc palce, aby to měla taky v pořádku. Důležitý je, že jí ho diagnostikovali a nebudou se s ní rok tahat co jí je

Držím moc palce, ať je brzo v pořádku, ale s ATB by to měla zvládnout dobře

birma
fotky supr, ste meli krásne na vylete, tyjo. a adamek je v rybniku supr

denyk
to sou pekny kreteni, a co kdyz nemas mobil a jen pevnou linku? jak to chcou jako asi delat?

nemelas moc slaby heslo? snad uz ti to pudese do ni dostat

grimmh
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 07:35 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

Denyk, aby to nebyli nějací hajzlové co kradou hesla....

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 07:48 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Prostě se do mejlu nedostanu, ani náhodou, ikdyž změním heslo, to jejich :"zaslat autorizační sms" prostě nejde, je to pořád šedivé, žádný autorizační kód mi prostě nepříjde.
Tenhle email používám často a je docela důležitý...JDU JIM TAM ZAVOLAT, ŠIKULŮM

grimmh
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 08:06
- Nahlásit

denyk
Tak držím palce a přeju dobré pořízení!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 08:09
- Nahlásit

denyk
tak su zvedava, co vyvolas, s kretenama... jestli to neni nejaka habadura jenom

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 08:10
- Nahlásit

PetraK
teda držím palce ať je zápal plic brzo zažehnán
jinak souhlasím že v nemocnici je nutný to pořádně ohlídat
denyk
kde máš prosimtě mail že si vymejšlej takovýhle ptákoviny?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 08:15
- Nahlásit

Maya
podle me ma bud moc slaby heslo (neco na styl 123456) nebo nejakej virus co se podloudne snazi ziskat cislo a heslo (dneska se to paruje i s telefonama chytrejma kvuli inet bankovnictvi ty viry)

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 08:23
- Nahlásit

ták hotové, volala jsem tam, měla jsem se přihlásit pod starým heslem a pak si jej v mejlu změnit, jj byl to nějaký spam, asi v půl 4 ráno jsem odeslala mejly 58 lidem, na adresy, které vůbec neznám
Maya
kde máš prosimtě mail že si vymejšlej takovýhle ptákoviny?
seznam.cz

cernej caj
heslo jsem měla jen slovo, které mělo 7 písmen
(abych si ho pamatovala, že :lol

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 08:33
- Nahlásit

denyk
tak hlavne, ze uz to funguje

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 08:36
- Nahlásit

denyk
aha, se ti tam natáhnul nějakej spamovej vir a oni ti to blokli, sem tuším o tom někde četla, že se to děje, mě se to teda ještě nestalo

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 08:38
- Nahlásit

Maya
jojo tak nějak m to vysvětlil ten přítel na telefónu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 08:39
- Nahlásit

denyk
tak hlavne,aby to uz bylo OK

dneska du na tu dornovku, tak su dost zvedava

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 08:48
- Nahlásit

cernej caj
dneska du na tu dornovku
tak poreferuj, snad to k něčemu bude.

Já jdu příští týden na reflexní masáž plosky nohy, tak jsem
zvědavá, co mi tam známá vygůgluje na tý haxně

četla jsem něco o Macháči, kdy se chystáte?

grimmh
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 08:54 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

denyk
Tak to to šlo rychle. Gratuluju k úspěšnému vyřešení
cernej caj
Taky jsem na tu dornovu metodu mooooc zvědavá. Hlavně to musí dělat někdo, kdo je opravdu zběhlý. Těším se na referát. Zkus se taky zeptat jestli zrovna u nich to praktikují i na zvířatech.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 08:55
- Nahlásit

denyk
no su zvedava - vzhledem k tomu, ze to je pourazova vec, tak s tim asi moc delat nepude, s kolenem, ale tak aspon prokonzultuju, uvidim...

jee, tak to bude urcite mooooc prijemny.

na machac se chysta fajka na dogtrek nekdy zari/rijen. Hele, bude to nejak realny v lete u vas? s tou dovcou? nebo leto nechces vubec resit

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 09:01
- Nahlásit

grimmh
jojo rychle, ale ty dvě hodiny byly stejně dlouhý

cernej caj
já nad tím létem pořád přemýšlím, chtěla bych ti samo dát vědět co nejdřív předem, navíc super je, že teď mám kámošku, co dělá v dětském domově a má téměř celý červenec a půlku
srpna volnou ..ale proč to vlastně píšu, má auto tak bychom jí mohly zneužít trošku ale ona je fajn, ráda někam vyjede určitě...je to pořád dostupnější v těchto končinách, než se drásat vlakem a pak jít 100km pěšo

Zkusím se s ní přesně domluvit, zeptat se jak má služby atd....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 09:08
- Nahlásit

grimmh
se vsadim, ze nedela... navic bych rekla ze u psa je potreba cvik pro psa a ne pro cloveka... a na webu ani se nezminuje. Myslim, ze ta zvireci ma taky svoje odborniky.

denyk
ok, zeptej ja v lete nikam nejedu, sice leto uplne nemusim kvuli davum, ale rada bych si dala pauzu od prace aspon treba na prodlouzenej vikend

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 09:33
- Nahlásit

cernej caj
to jsem taky zvědavá jaká ta masáž bude

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 09:34
- Nahlásit

jo, dočítám tu knížku Stallo, musím říct, že skvěle napsaný a odteď už pro mě zvířátka nikdy nebudou co byly, zvlášť taková veverka...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 09:44
- Nahlásit

Maya
a o cem ze to je ta knizka? ja si objednala ted nejakou motivacni abych se sebou zacala neco delat ale problem je asi v tom, ze su nejak linejsi nez driv a proste se mi nechce totalne nic delat a moje pocatecni nadseni opadne dycky extremne rychle... ani k tomu pilates, co sem byla na zkusebni hodine sem se proste jeste nedostala, kdyz muzu jen pondeli a pondeli je taky uredni den s delsi dobou

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 09:51
- Nahlásit

cernej caj
http://www.cbdb.cz/kniha-91923-stallo-stallo

mě se teda taky nic nechce, ale u mě už to trvá delší dobu, tak mě to ani nepřekvapuje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 10:03
- Nahlásit

Maya
vypada to zajimave.

no me se taky nic nechce a uz je to fakt poslednich par mesicu uplne desny, tak si rikam, ze kdyz za to vyhodim prachy, treba aspon to me namotivuje, kdyz uz nic jinyho nefunguje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 10:23
- Nahlásit

ghetofest se asi zajdu mrknout

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 10:33
- Nahlásit

cernej caj
tak si rikam, ze kdyz za to vyhodim prachy, treba aspon to me namotivuje,
no nevim, u mě by to asi nefungovalo, zvlášť těch pár korun za knížku

včera jsem zjistila jakej jsem trapič zvířat, že jak nemám morče, který na mě ječí kvůli žrádlu, tak zapomínám krmit želvy, který teda neječej, budu si asi muset napsat ceduli nebo co

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2014 10:35
- Nahlásit

Rumštááááájn
Mááááám zkoušku z demografie a účetnictví. Hnusná hnusná zkouška. Marně přemýšlím, k čemu by mi tak v profesním životě personalisty mohlo být, že umím vypočítat hrubou míru novorozenecké úmrtnosti a index plodnosti? (páč vyšší odborná škola má být zaměřená profesně)
PetraK
Maminku zdravím, ať se brzy uzdraví. Jestli je v Motole, tak by to snad nemuselo být špatné, ne? To v Liberci bych asi byla o poznání nervoznější.
Mamča by asi byla hodně naštvaná, kdybych její zdraví řešila za ní
A pozooor, máme zdravýho peugeota. Prošel dnes technickou, tak doufám, že se to rozšíří i mezi ostatní.

<< 1 ... 3060 . 3061 . 3062 . 3063 . 3064 . 3065 . 3066 . 3067 . 3068 . 3069 . 3070 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání