| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2014 18:17
- Nahlásit
cernej caj
bozi foto
zlatej mobil
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2014 19:13
- Nahlásit
skvělý fotky Adama i buřtíkoj
to já zase závidím rozkousaný ruce a zničenej byt
byla jsem odpolko u zubařky, další termín 13.8., služby k nezaplacení a mám si připravit 2 tácy
asi se budu muset naučit taky používat ten úkolovník v mobilu, aby mi to zařvalo pár dní předem, jinak na to zapomenu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2014 19:39
- Nahlásit
birma
sak ja proti mobilu nic nerikam
jen jak psal zbrnd, tak u phonu v cene toho petryk fotaku by to bylo dost zalostny na foceni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2014 20:33
- Nahlásit
jak byste vohodnotili sutr zubni, pokud to de urcit?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2014 20:37
- Nahlásit
cernej caj
řekla bych, že to má horší než Ferinka. Oběma bych jim začala přidávat tu kelpu a podle mě budeš mít po starostech
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2014 21:09
- Nahlásit
Rumštaj ve spolek Holomci, fousatý uslintaný i buřtíkovitý
práce práce práce furt už mě to Se...RE.. nestačím vá vůbec dočítat jen sem shlídla krásný fotééčky
Fifi
Fájuška je naprosto v pohoděěěě, v pátek sem venčila odděleně, aby jí jelito nějak netento (nesral ) a vona si vykračovala jako dáma dáma dáma... málem sem si dala i na držku páč vyrazila za kočkou no prostě lítá, skáče jak jojo, pere se s jelitem, no prostě pohoda klídek tabáček nic se nestalo, to akorát panička je vypsychoušená
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2014 21:12
- Nahlásit
Fifi
na brisko, holy, steneci...
voňavýýý
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2014 21:12
- Nahlásit
nevim jak u vás ale tady byl víkend na ho...no lilo lilo lilo ještě že jsme v sobotu ten pochodák vodpískaly.... stihla sem akurá vyrazit s jelitem včera na delší prochajdu na věž a stihli jsme to tak tak mezi dvouma slejvancema.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2014 21:14
- Nahlásit
Fajka
, skáče jak jojo, pere se s jelitem, no prostě pohoda klídek tabáček nic se nestalo
mám fakt radost, řekni jí to. A ať už nevymejšlí další hovadiny, páč na ní vbrzku čeká Chlapínek.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2014 21:15
- Nahlásit
PetraK
si víc jak jistá, že ten vyvalenej pupek patří Wurstikoj
tyyy voe..esssi jo tak ten vás sežere jak bude mít furt hlad a taky přeroste v megazrzavovobludu...
ale to neva, víš jak je to u chlapů kolikrát čím menčí tím větší auto..no tak ty to béš mít se psem nooo
včera jsme taky potkali jedno zrzavoohařisko, byl na horní černý u věže, fakt hrozně hezkej pef
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2014 21:17
- Nahlásit
Fajka
nevim jak u vás ale tady byl víkend na ho...
ano. akurát jsem do bláta zasadila cukety a v neděli se válela po snídani v posteli, v tý posteli až do půl jedný.
Právě jsme se vrátili z hospody. nevím, kdo je horší obluzovač, jestli Bubice, nebo Ajšadlo. Bubice aspo|ň zvostane slintat tam, kde jsem jí určila . Našly si tam snadnou oběť - dvojici psůmilnejch lidijůch, kravěny
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2014 21:19
- Nahlásit
PetraK
mám fakt radost, řekni jí to. A ať už nevymejšlí další hovadiny, páč na ní vbrzku čeká Chlapínek.
jo jo vyřídím však já ji taky pravidelně hodim drbat kožuch a říkat že je to megerka pruhatá a muší tu s náma ještě dlouho pobejt
ať už nevymejšlí další hovadiny, páč na ní vbrzku čeká Chlapínek
nooo chlapínek essi mu to vydrží tak tu Fáju vo dost přeroste zrovna dneska sem si libovala jak krásně přijala jelito a jak jsou spolu naprosto v poho, tak až povyroste ten váš buřtík tak ho a tuty veme i Fája páč bude pod ochranou špekový královny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2014 21:21
- Nahlásit
Fajka
esssi jo tak ten vás sežere jak bude mít furt hlad a taky přeroste v megazrzavovobludu.
taky si to tak myslim
dneska jsme v polích potkali obrovižlu. Chlapák jak má bejt, ale už fakt kapek moc velkej, i na mě. Nicméně, paničku měl dost v paži, nechápu tu logiku, proč vona volá, volá, volá.................. stále voláááááá a nevadí jí, že pes na ní háže bobka a jediný co ho zajímá jsme my dvě s Bubicí /a moje ledvinka s prasečíma kůžema / nedostal ani Bubici, ani kůži sdělila jsem mu, po krátkém přivítání, že aby šel za paničkou. Chvíli čuměl a pak teda šel.
taky bych šla na horní černou!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2014 21:23
- Nahlásit
Fajka
tak až povyroste ten váš buřtík tak ho a tuty veme i Fája páč bude pod ochranou špekový královny
tím jsem si naprosto jistá, páč ..... už dostala průpravku od Hošíkusa.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2014 21:31 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
co ho zajímá jsme my dvě s Bubicí /a moje ledvinka s prasečíma kůžema /
jste prostě neodolatený
Chlapák jak má bejt, ale už fakt kapek moc velkej, i na mě.
chápu Fája je taky na mě už moc prostě, proto jsme tak ráda za nedorostlé jelítečko
taky bych šla na horní černou
neboj ! pudem
Jo a byli jsme minulej týden na véče na prezidentský na Královce jak jí opravujou jsou ted nový ohrady s dobytkem, ale takovým tím děsně rohatým a chlupatým co vypadá skoro jak bizooon, no čučela sem jak puk dyž sem to viděla ...to budou pséi čučet až tam zas vyrazíme
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2014 21:40
- Nahlásit
zajímavý srovnání
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2014 21:55
- Nahlásit
birma
zajímavý srovnání
hustýýý, a bezva fotky !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2014 22:20
- Nahlásit
Fajka
jste prostě neodolatený
kupodivu to bylo fifty - fifty. stejně zajímavá jako Blaničky zadnice, byla i moje ledvinka
le takovým tím děsně rohatým a chlupatým co vypadá skoro jak bizooon
huž tam byl i v zimě, tuten skot.
.to budou pséi čučet až tam zas vyrazíme
hlavně Blanice asi, dneska jsem cestou do hopsody potkaly zde za barákem dvě volně korzující kachénky, to bylo lákadlo veliký , páč vona Ajša taky přece tam šla! Ale ustály to holky, šikovný byly.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2014 22:27
- Nahlásit
PetraK
huž tam byl i v zimě, tuten skot.
fakt jo??? ..brejle ! nutně potřebuju brejle !!!! tak nic no já to mám jako novinku!
- fifty. stejně zajímavá jako Blaničky zadnice, byla i moje ledvinka
eště že nééé vobráceně
páč vona Ajša taky přece tam šla! Ale ustály to holky, šikovný byly.
pašááákyyyy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2014 22:33
- Nahlásit
Fajka
..brejle ! nutně potřebuju brejle !!!!
a tak asi šest dioptrií , nejsou zrovna nejmenší
pašááákyyyy
jo jsou, páč se tam promenovaly jak na kolonádě a nehodlaly se bát
jdu chrápat. dobrou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 06:56
- Nahlásit
birma
jojo, chcu ju objednat, ale tak sem to nemyslela - spis proste zhodnoceni jako takovy jak moc je to spatny
Fajka
tak supr, ze fajuska je OK
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 07:24
- Nahlásit
Zdravíčko všem
birma
Fotky Adama - suprový a má krásný žuby a srandovně ošlintanoubradu
Fajka
To jsou moc dobrý zprávy, že Fajka už neví, že vytejrala paničku
birma
povedený srovnávací fotky
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 08:09
- Nahlásit
http://www.martinus.cz/?uItem=12718
Neznáte prosím někdo tuto knihu nebo nějaká dílka tohoto autora?
Asi před 8 lety jsme jí pořídili synovi, když mluvil o tom, že koupí psa. Pak se odstěhoval do svého a kniha zůstala u nás. Včera při debordelizaci jsem na ní narazila.
Jak psala včera Čajda, jde mi o oddělení zrna od plev - abych zkrátka nenasávala třeba nějaké blbosti, proto se ptám.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 08:19
- Nahlásit
grimmh
Neznáte prosím někdo tuto knihu nebo nějaká dílka tohoto autora?
Fogla nebrat, tuhle knihu konkrétně neznám, ale znám od něj atlasy a to je jeden nesmysl za druhým, tudiž o tohohle bych předpokládala stejný nesmysly
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 08:21
- Nahlásit
hele, nasla sem dotaznik na miru deprese
grimmh
já mám od něj atlas psů, to ti asi nepomůže a pak měla ségra nějakou péči o psa a tam byli nějaký obecný věci, co pro štěně, jak pečovat o srst, krmení a tak.
ale si to prolistuj a mrkni na to. Zas si myslím, že pokud máš v oku nějaký zásady, tak to poznáš i sama. Já tenkrát věřila, že když budu napřed jíst já a pak pes, nebo že psa nepustím ze dveří prvního, že to má něco do sebe... třeba výcvik spíš přes pamplsky než tresty, to sem tak nějak věděla, ale tohle mi přišlo jako chytrý a ne jako blbost, protože si na tom primárně neviděla nic špatnýho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 08:23
- Nahlásit
Maya
ale je fakt, že to hojně vycházelo snad v 90tých letech a navíc američan (takže možná víc líbivý než užitečný)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 08:26
- Nahlásit
cernej caj
tak osobně si myslím, že to když psa naučíš jíst až po tobě a chodit do dveří za tebou, tak je to úplně fuk, jen holt to nemá ty příčiny a důsledky, co někde píšou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 08:29
- Nahlásit
cernej caj
to hojně vycházelo snad v 90tých letech
jj, snad první takovej ten velkej barevnej atlas kterej tady vyšel, mám ho taky někde doma, na pohled hezký, ale třeba o špicech strašný nesmysly, ono taky co čekat když američan píše o plemeni, který ani nezná ale pak jsem si to pročetla důkladnějc a i jiný plemena a ono to takový nesmyslný bylo všechno
a fakt takový americký, velký fotky, málo textu, jako prostě škoda peněz za to
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 08:31
- Nahlásit
Mayacernej caj
Našla jsem to asi ve 22 hod, tak jsem to ani neotevřela, bo jsem potřebovala douklidit tu skříň.
Teď jsem si našla jeho dílka na netu a vydal asi milion různých knih jak o psech tak i o kočkách. Tak nevím, jestli to není spíš o kvantitě než kvalitě těch dílek. No podívám se do toho a uvidím.
Jinak to jídlo a pouštění do dveří jak píše Čajda, tak tohle jsme taky nějak debilně před 7 lety pobrali a synovo Daren byla takhle vychovávaná. Tak bych nerada nasávala tyhle věci ještě dnes.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 08:33
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek !
Sluní svítí bude tééééplo
cernej caj
Hrubý skór: 31
SDS index: 39
Hodnocení: Normální, nejeví známky deprese.
hned je ta depička menší
grimmh
že Fajka už neví, že vytejrala paničku
to vona dělá celej život akurát ted to bylo ještě vo levl vejš
|