Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3060 . 3061 . 3062 . 3063 . 3064 . 3065 . 3066 . 3067 . 3068 . 3069 . 3070 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 09:34
- Nahlásit

PetraK
kdyby mě pes zpřelámal haxny jen proto, že musí nutně vyletět ze dveří jak špunt ze žampuňskýho. Kdo se neuklidní, tomu se dveře neotevřou
ale tak mě to vyhovuje, že psi lítaj z baráku jak špunty, když otevřu dveře a zařvu Mazejte ven, tak sou venku ve vteřině jak má bejt a teda představa, že pokaždý musím chodit na dvůr před nima nejni moc lákavá
ale vážně jako jo, chápu jak to myslíš, jen my to holt máme s brankou ze dvora ven a řešit takhle i dveře v baráku by bylo dost nepraktický, tudíž pokud to někdo dělá jen proto, že si někde přečet že ho jinak pes sežere, tak je to samo trochu kontraproduktivní
vlk
super že je u vás všechno v cajku, tady taky azuro, dneska už snad nebude taková zavlhlá prádelna jako včera

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 09:35
- Nahlásit

grimmh
sluší ti to když se smeješ a jsi bez depky
jo, to je fotos z občanky...takže se usmívám vstříc lepčím zítřkům....

PetraK
hm, seš si jistá, že teda pumpička v cajku? Nejsi mrtvá?
no spíš jsem uvažovala esli si už nemám po měsíci vyměnit pemprzku a jít se okoupat....

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 09:38
- Nahlásit

Maya
tady taky azuro, dneska už snad nebude taková zavlhlá prádelna jako včera
u nás už bylo krásně i včera, navíc fučál takový teplý vítr takže většina toho mokrýho docela proschla.... esli to vydrží je to do pátku suchý všecko....

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 09:39
- Nahlásit

vlk
nevim, od čtvrtka furt vytrvale hlásej déšť
ale teda až takovýhle vedro bez předchozí přípravy teda taky nemusím

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 09:42
- Nahlásit

Maya
nevim, od čtvrtka furt vytrvale hlásej déšť
koukala jsem na windguru a v našem regionu by mělo sprchnout až v neděli...

já vedra nesnáším vůbec, ale teď je to praktický, aspoň nezačne plesnivět chalupa.... loni v létě mi někdo poradil chladící zlepšovák a s tím se to vedro dá přežít...

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 09:43
- Nahlásit

PetraK
včera si blbnu na spotify a vidím raaamštajn Spring a říkám si ó hošíčci zapěli anglicky, to si poslechnu a zradaaaa, ani prt, jakože co to má bejt takhle mást posluchače a potencionální fanoušky??? to nevyžehlej ani kdyby si bubeník nechal znova narůst dlouhý vlasy

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 09:44
- Nahlásit

vlk
jaký chladící zlepšovák? sem s ním
taky vedro nemusím, ale tak když přijde postupně, tak se do těch 30 tak nějak adaptuje, ale tyhle skoky jsou děs

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 09:44
- Nahlásit

Fajka

v druhý půlce srpna, dorazíme tak kolem třetí ráno

no počkej, počkej,ale tak to by se dalo nějak prokombinovat, ne? Když ty se budeš placatit na kolonádě, kterou asi tak 600x protneš, krzevá zabloudění, tak ČÍÍÍÍF by se mohl placatit u nás, ne?? a pak Tě může vyzvednou? COOOOOOOOOOOOOO??? CO VY NA TO?? FAJFKO?? ČÍÍFEEEE?? Jooo, to je geniální!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 09:48
- Nahlásit

Fajka
tak to je supr ten machac by se mi taky libil, uvidime podle dovoleny a financ

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 09:48
- Nahlásit

Maya

a zařvu Mazejte ven, tak sou venku ve vteřině jak má bejt

táák to je ale akce pod povelem

no ono v paneláku to musí bejt jinak. SOusedi mají kočky. Bubiška je kdo? Bubiška je kočkovrah. Když jí mám v klidu, dá to, kdyby vylítla z bytu a kočkour za dveřma jako tuhle.......... mohly by mi prdnout plíce a vysklila bych okna, jak bych asi musela zařvat . Kočky ešče nemáme stopro pod kontrolou.

že pokaždý musím chodit na dvůr před nima nejni moc lákavá

dobrá představa
tož já ale taky nechodím před. jen prostě vyjdou z bytu až se řekne. .
n my to holt máme s brankou ze dvora ven a

fšak jo, víme vo čem je řeč

tak je to samo trochu kontraproduktivn
přesně, buzerace ještě nikdy k ničemu nevedla. Je ale bohužel pravda, že z toho co a jak bylo podáváno, začátečník prt ví.

vlk

si už nemám po měsíci vyměnit pemprzku a jít se okoupat....

čéče, možná i jo, když tak nad tim přemýšlím

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 09:49
- Nahlásit

Maya
jaký chladící zlepšovák? sem s ním
narvu do mrožáku petky s vodou, zmrazím a jednu si vždycky nosím sebou a chladím se o ni... koupila jsem si v Kiku za 20 Kč pytlíček, flanděra se tam akorát vleze a není vidět... vydrží mě chladit i tu hodinu, co jedu do práce... v práci ji zase hodím na mrožák a použiju na cestu domů... když je vedro, tak ji tahám všude...vydrží to pomalu 3 hodiny, než to rozmrzne úplně....

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 09:54
- Nahlásit

vlk

esli to vydrží je to do pátku suchý všecko..

gůůt, gůůůt, zupr gůůt!

Maya

taky mám problémy teda, včera to se mnou málem fláklo

hošíčci zapěli anglicky, to si poslechnu a zradaaaa

s tím slovem jsem na startu germánštiny měla taky problémy , stejně jako Herbst furt jsem tam místo podzimu strkala bylinky .

j ani kdyby si bubeník nechal znova narůst dlouhý vlasy

ani Tilda na blonc?

škoda, že tu nejni brůtka, ta by tuhle fotku ocenila

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 09:54
- Nahlásit

PetraK
asi tak 600x protneš, krzevá zabloudění, tak ČÍÍÍÍF by se mohl placatit u nás, ne?? a pak Tě může vyzvednou? COOOOOOOOOOOOOO??? CO VY NA TO?? FAJFKO?? ČÍÍFEEEE?? Jooo, to je geniální!

genijální to je to určitě i dík za návrch aaaale, asi to uplně neklapne, pááááááč :
jednak už tam jedem ve čtvrtek večer a vracíme se v neděli v poledne, ale problém je že beru ještě sebou naše věrně spolušlapky tudíš budeme v autě dvě, dva pséci, stan a bagáž na 4 dny...uplně nevím kam bych dala čífa a kdybych už ho někam nacpala tak už by musela jet i Fajuška kerou nemůžu nechat 4 dny doma bez nás... ale autobus si fakt pučovat a řídit nehodlám
zatím fakt nevím ale je možný že třeba si udělá výlet nebo nám pojede naproti a třeba se staví
eventuálně by se možná dalo až pojedem z bádu se zastavit u vás na kafééé (vytuněný nééé bo řídim :lol ale že by jsme se s kámoškou od Kazíka a s jelitem koukly jak vám roste pupek buřtovitej a zase pokračovaly dom ... pokud teda ten long přežijem

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 09:57
- Nahlásit

vlk
jako jak chladíš o ní? to jí nosíš na břiše nebo tak nějak? ale nezní to jako blbej nápad

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 10:01
- Nahlásit

cernej caj
ten machac by se mi taky libil, uvidime podle dovoleny a financ

tak přemejšlej rychle, jsme dvě a chatky jsou pro čtyři, eventuálně bys teda mohla bejt s náma když se známe

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 10:02
- Nahlásit

Fajka
s ferinou v jedny chatce s jinym psem? to asi nee

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 10:03
- Nahlásit

Maya
když sedím v autobuse, tak si ji dám na břicho, klidně i na čelo, chladím se kde potřebuju... se tak daj přežít ty úmorný vedra, co občas uhoděj... i doma nejlíp se chladí u telky, co mi umřel větrák, obkládám se zmrzlejma flaškama i psi se tak dobře chladí... do pelíšku na dno zmrožený láhve, na to deka aby to nebylo tvrdý a pes si lebedí...

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 10:07
- Nahlásit

PetraK
s tím slovem jsem na startu germánštiny měla taky problémy
jakože spring je německý slovo??? to už ale ti němci fakt přeháněj
ani Tilda na blonc?
jako růžovoblonc Tilda je rozhodně nepřehlédnutelnej

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 10:08
- Nahlásit

vlk
aha, no jestli budou takový vedra jako loni a vzpomenu si na to, tak to určo vyzkouším

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 10:09 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

cernej caj
ferinou v jedny chatce s jinym psem? to asi nee
no Kazík je pes a fenky má rád a je bez problému, tak třeba by ho Feri dala, já budu mít jelito v autě.... eventuálně bych ti mohla půjčit bednu velkou, ale je jen látková, nesměla by mě jí rozebrat na molekuly, bo jelítko ji miluje, to by byl načtvatej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 10:10
- Nahlásit

vlk
toje dobrej napad hlavne pro ty psiska

Maya
no treba nejenom nemecky,
jakym jazykem bys rekla ze je "information" ? treba anglicky "informejsn" nebo francouzsky "infrormasion" ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 10:18
- Nahlásit

Fajka

ale že by jsme se s kámoškou od Kazíka a s jelitem koukly jak vám roste pupek buřtovitej a zase pokračovaly dom ... pokud teda ten long přežijem

Musíme to nějak vymyslet. aji s Čííífem, to by nešlo, že by přijel v sobotu třeba, přespal, udělali bychom si mejdan - BEZ TEBE , vožrali bychom ho konečně a vy byste se stavili cestou zpátky?cooo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 10:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya
jakože spring je německý slovo??? to už ale ti němci fakt přeháněj

no ano! ano. Spring - čteno špring - je v germánštině skoč! Springen = skákat. Nic společnýho s jarem

jako růžovoblonc Tilda je rozhodně nepřehlédnutelnej

že jo! velmi efektní

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 10:24 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
Musíme to nějak vymyslet. aji s Čííífem, to by nešlo, že by přijel v sobotu třeba, přespal, udělali bychom si mejdan - BEZ TEBE , vožrali bychom ho konečně a vy byste se stavili cestou zpátky?cooo?

Ale tak to by jako teoriticky šloooooo asi )) si myslím ))
zkusim mu to navrhnout ale budeš mě ho mušet vyfotit (dyž už máš ten novej foťák) bo já ještě nikdá neviděla vožralýho čífa...šéfa teda jo ale čífa nééé

voe jak to bez tebe vypíchla !!! to mě došlo až teď

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 10:27
- Nahlásit

cernej caj
toje dobrej napad hlavne pro ty psiska
je, loni jsme tak chladili Ašopesa.... když už moc funěl...

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 10:32
- Nahlásit

Fajka

Ale tak to by jako teoriticky šloooooo asi )) si myslím ))

JOOOO!! Uděláme si mejdan se čífem!! to zní gůt.
ebe vypíchla !!! to mě došlo až teď

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 10:37
- Nahlásit

PetraK
JOOOO!! Uděláme si mejdan se čífem!! to zní gůt.
ebe vypíchla !!! to mě došlo až teď

seš prakticky mrtvá už !

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 10:41
- Nahlásit

Fajka
seš prakticky mrtvá už !

nene, nikde žádná masařka

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 10:43
- Nahlásit

PetraK
nene, nikde žádná masařka

... protože všecky masařky světa mají mejdan u mě....

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2014 10:45
- Nahlásit

vlk
protože všecky masařky světa mají mejdan u mě....

mrkni pod stůl někde se tam bude válet i mrkvolná Petra káááá

<< 1 ... 3060 . 3061 . 3062 . 3063 . 3064 . 3065 . 3066 . 3067 . 3068 . 3069 . 3070 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání