| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 15:09
- Nahlásit
cernej caj
kdyz se siri od tebe, znamena to, ze nejaky mas tak je laskave pust do obehu [i][/i]
žejo? je to oběživo, tak ať obíhá!
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 15:12
- Nahlásit
Jj. ke KáKá - ta musí koupit výbavu pro buřta, bo mu bude všecko malý, autobus pro rodinku, mrožák, aby byla zásobička, bo otesánek by brzy zožral i KáKá a Brtníka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 15:16
- Nahlásit
koukám, že než bejt slavným muzikantem, mnohem jednodušší by bylo bejt slavným malířem, a vy si tady stěžujete, že neumíte kreslit
http://www.arttattler.com/archivesilviabachli.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 15:21
- Nahlásit
Maya
pokud milá Silvia není ochrnutá a nekreslí nohama, což může i být, tak bych jí zavřela, za tahání peněz z lidí!! a nebo jsem kuldůrní barbar. Tjo jsou lidi, který udělají svůj obrovský autoportrét, mastěj se s tím sto let a po právu vyhrajou cenu.To je pro mě umění, malba. Jak se tahle mazanice, kterou udělám poslepu a za dvě vteřiny a se 4 promilema v krvi může s tím srovnávat??
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 15:38
- Nahlásit
asi to kreslí normálně rukama a my jsme holt ty kultůrní barbaři
http://mestocb.cz/cz/turistika-a-volny-cas/ducb/vy stavy/2006/stranky/silvia-bachli-2006.aspx
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 15:41
- Nahlásit
PetraK
no a tady k tématu pochopitelnější článeček
prigl.cz/jak-se-chlasta/umeni-je-spiknuti-debilu-s -debilama/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 15:44
- Nahlásit
neukazuje se mi to a nemluvíto, tak nevim, ale prej je to dobrý a jelikož je to dojč, tak tu to máte
http://www.youtube.com/watch?v=HAdqvFJiwMk
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 16:36
- Nahlásit
Bilance dnešního výletu
- ujitých cca 35 km
- Adam se pro letošek naučil plavat
- prvně jsem si byla jistá, že vědomě používá konejšivé signály ke zklidnění situace
- všichni cyklisti nás minuli v klidu
- prokopla jsem si podrážkou kůži na druhý noze a fest to bolí, taky se mi udělal a prošoupal puchejř a tak
- ruplo mi v koleni a tak nechodím
- dvakrát jsem sebou flákla do bláta
- opálila jsem se včetně přehozeného vodítka přes dekolt
Tak bych řekla, že jsme toho stihli oba dost
A jdu vás dočíst a na fotky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 16:45
- Nahlásit
birma
Pani, ja nasla sms az ted. Pekne plovani, dalsi druh pohybu na zvyseni Adamitovy fyzicky, nevim, esli gratulovat.
prvně jsem si byla jistá, že vědomě používá konejšivé signály ke zklidnění situace
Fakt? tak slava a v jakych situacich?
ujitých cca 35 km
Silenec ses, v tomhle hicu! Dalsi tvy zraneni ani nekomentuju. Teda krom:
ruplo mi v koleni a tak nechodím
AU!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 17:03
- Nahlásit
Fifi
dalsi druh pohybu na zvyseni Adamitovy fyzicky, nevim, esli gratulovat.
Určitě, protože při tomhle jeho pohybu já můžu klidně sedět
Fakt? tak slava a v jakych situacich?
Jj, byla jsem z toho úplně naměkko šli jsme vesnicí a za plotem se vynořil nečekaně takovej střední vořech. Napřed oba ztuhli a zírali na sebe, pak Adam několikrát pomaloučku odvrátil pohled a pak se párkrát oblíznul, bylo to jak z učebnice
Silenec ses, v tomhle hicu!
Tak podle map 32, ale to bych přísahala, že jsme fakt ušli víc
Měli jsme to většinou lesem Původní plán byl 40, ale jsem dement a nedokázala jsem si spočítat, že na to máme 9 hodin a počítala jsem furt s 10ti, ani nevim proč (hlavně že jsem to počítala asi 5 x )
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 17:14
- Nahlásit
Fifi
Bejkarny vymejsli Skritek
to je trubka podrb jí za mě za uchem kravěnu šílenou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 17:14 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
sikulkyyyy a adamek je nejvetsi kde sou fotky ?
Maya
ale jeden se mi fakt libil docela. ale na to musis byt umelec, abys to mohla delat, ze jo
ten clanek debilu s debilama mi nejde
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 17:19
- Nahlásit
PetraK
držim všechno co mám! Ale to vedro mi přijde jako naprosto reálnej důvod, zvlášť když tlak blbnul už minulej tejden...
cernej caj
kde sou fotky ?
huž f kompu a jdu na ně
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 17:26
- Nahlásit
birma
Ale to vedro mi přijde jako naprosto reálnej důvod, zvlášť když tlak blbnul už minulej tejden...
No ja sem vcera myslela, ze mi skeble praskne, ani prasek nepomoh, odpoledne to zacalo a prestalo az nejak po pulnoci. Dyk to je fakt nenormalni, predevcirem 11 stupnu a dneska 26!
podrb jí za mě za uchem kravěnu šílenou
Podrb proveden, pixla pitoma pri pondelku pomalu panicce privodila prtvici, priste pokrajim predukladne pripravovanou potravu!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 17:42 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
fotos tu!
Fifi
Dyk to je fakt nenormalni, predevcirem 11 stupnu a dneska 26!
Naprosto souhlasim pani!
Podrb proveden
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 18:03
- Nahlásit
birma
Ty ses debilka, s tim svym specialem! Sem se az lekla nejdriv, cos to fotila!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 18:18
- Nahlásit
Fifi
s tim svym specialem!
Se ti jako najednou nelíbí nebo co?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 20:03
- Nahlásit
birma
ty seš teda slušnej masochista a Adam plove, to je super, tak teď už alespoň viš, že se musíš stěhovat akorát do vily s bazénem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 20:22
- Nahlásit
Adam mi tu courá a stěžuje si, že se mu málo věnuju a nikde sme dlouho nebyli. Asi ho zabim
Maya
Jako reálnější vidim rybářskou maringotku někde kde dávaj lišky dobrou noc
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 20:30
- Nahlásit
birma
rybářskou maringotku někde kde dávaj lišky dobrou noc
Ideal, v zime vysekat diru v rybniku a poustet ho pod ledem, to by mu mohlo nadseni z plovani zchladit?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 20:37
- Nahlásit
Holky díky, máma má zápal plic , což v podání našeho zdravotnictví v kombinaci s jejím věkem u mě vyvolává obavy. Ona je v poho, ale..... jak říkám, naše zdravotnictví bohužel občas dokáže neuvěřitelný. tak prosím držte. Kdyby byla pes, strach nemám. je bohužel člověk.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 20:46
- Nahlásit
PetraK
držet palce nepomůže, je třeba převzít iniciativu alespoň v kontrolní rovině.
Mamince vše dobré přeji.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 20:50
- Nahlásit
PetraK
Püüp, důležitý je, že si zavolala pomoc, že se zjistilo, co se děje, a jinak souhlas tady s panem kolegou - kontrolovat, když bude potřeba, tak prudit, a pokud se něco nebude zdát, tak se ozvat a případně zařídit péči jinde.
držíme a nepouštíme!
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 20:55
- Nahlásit
pokud se něco nebude zdát, tak se ozva
spíš teda rovnou zjistit jinde, poněvadž "profíkům" se belbě oponuje, věšinou maj po ruce výmluvu na kterou laik nemá argument
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 20:58
- Nahlásit
PetraK
Teda pani, achjo, takze zustala v nemocnici? Rychle s ni pryc odtama, co to jen pujde a bude se citit lepe, mame svy zkusenosti s babickou nasi...
Ale je maminka docela borka, jiste ji bylo spatne uz dele, az kdyz velky ouvej, tak pipne... A palce drzim dale.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 21:03
- Nahlásit
Rychle s ni pryc odtama,
tady je to samej extremista, rychle pryc ...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 21:16
- Nahlásit
Asi záleží jaká nemocnice, nám naopak dali babičku dokupy tak, že v to zpočátku nikdo ani nedoufal...
Rozhodně držím palce ať je mamince brzo dobře.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 21:20 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
zbrnd
nepomůže, je třeba převzít iniciativu alespoň v kontrolní rovině.
přesně !!
PetraK
hele zajdi hned zejtra za jejím ošetřujícím lékařem a nenech se odbejt! hod s ním řeč, udělej ze sebe trochu stíhačku (to ti pude , vono to dost zabírá v tom smyslu že si pak nedovolej na ní kašlat, kor když tam pak čék každej den zajde kontrolovat stav (já vím je to na bednu ale nedá se nic dělat, my se tam taky točili na střídačku každej den)
ono nikdy se nedá nic zaručit na 100% ale tímhle podstatně snižuješ ten eventuálně možnej laxní přístup !
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 21:26
- Nahlásit
Janiii
jinak souhlas tady s panem kolegou - kontrolovat, když bude potřeba, tak prudit, a pokud se něco nebude zdát, tak se ozvat a případně zařídit péči jinde.
přesněěěě!!!
držíme a nepouštíme!
my taky taky !!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 21:32
- Nahlásit
Fajka
vono to dost zabírá v tom smyslu že si pak nedovolej na ní kašlat
Janiii
pokud se něco nebude zdát, tak se ozvat a případně zařídit péči jinde.
Vsak tak jsem to myslela. Extremisticky, nebot cim dyl tam zustane, tim vetsi riziko dalsich neurcitych problemu, nedejboze infekci.
birma
Asi záleží jaká nemocnice, nám naopak dali babičku dokupy
Tak to opravdu velmi zalezi.
|