Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2862 . 2863 . 2864 . 2865 . 2866 . 2867 . 2868 . 2869 . 2870 . 2871 . 2872 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2014 21:38
- Nahlásit

na hydrolizovanej kolagen musim mrknout zda je to i pro lidi?

Vero
Urco bude uz buldozer ok, drzime pracicky

birma
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2014 21:54
- Nahlásit

cernej caj
zda je to i pro lidi?
je. Dokonce ho můžeš dlabat se psama z jednoho pytle, protože ten psí je stejně lidskej

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2014 21:56
- Nahlásit

cernej caj
já kupovala Kimovi i normálka hyalgel v lékárně, ono to vyjde levnějc ty lidský

birma
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2014 21:58
- Nahlásit

Maya
ono to vyjde levnějc ty lidský
fakt? Já brala kilo v nějakym petshopu okolo 200-300,- o moc levnějc už si to snad ani nedovedu představit, když vezmu na jakou dobu to máme...

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2014 22:01
- Nahlásit

Vero
pokud máš možnost koupit v Německu, tak super je toto
http://www.canina.de/Produkte-fuer-Pferde/Equolyt- Horse-100.html
je to 100% přírodní, nějaká řasa a zabírá to super a když se dávkování přepočítá na psa, tak to vydrží fakt dlouho, my tu pikslu měli asi na 3 roky

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2014 22:03
- Nahlásit

birma
tak na kila se asi prodává ten kolagen? ten samotný už by Kimovi asi teď nestačil a hyalgel nebo alavis apod. jsou pro psy mnohem dražší než to samý pro lidi

birma
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2014 23:04
- Nahlásit

Maya
tak na kila se asi prodává ten kolagen?
jj jsem rychlejc púsala než přemýšlela
hyalgel nebo alavis apod. jsou pro psy mnohem dražší než to samý pro lidi
to určitě, Alavis jsem pak kupovala pro koně, ten byl cenově nejpřijatelnější.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2014 07:00
- Nahlásit

birma Maya
a jak se to ji a je to teda hlavne na podporu chrupavek bez tech dalsich veci, co sou v beznych chondrech?

Vero
kde bys rekla, ze byly sklenicky, co muz nenasel? tam, kde sem mu do sms napsala, ze sou

uz dva dny me docela rezou a pali oci, ale dneska je to takovej extrem, ze nevim, jak budu pracovat... achjo. opthalmo septonex nepomaha

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2014 07:34
- Nahlásit

birma
jo a s enyky denyky to nakonec v kvetnu asi nevyjde, tak sme to odlozili na leto, coz nam zrejme prinese i lepsi dopravu do nemec, takze bych byla klidne na zacatku kvetna pro tu sumavu, protoze ctvrtek je svatek a stacilo by min dovolene?
a vyrazit bysme mohli ve ctvrtek?

akorat by to chtelo asi sledovat pocasi, kdyby mel byt chcanec tak do toho nejdu

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2014 08:10
- Nahlásit

cernej caj
a jak se to ji a je to teda hlavne na podporu chrupavek
je, je to na chrupavky a tím zlepšení hybnoti kloubu, pokud máš na mysli ty práškový, tak psům se to sype do jídla, jak u lidí by to bylo nevím, protože vůbec teda netuším jak to chutná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2014 08:15
- Nahlásit

Maya
tak hlavne si rikam, ze i pro me by bylo lepsi jen kolagen bez vseho tocho v chondrech, ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2014 08:30
- Nahlásit

cernej caj
tak asi jo, tak pro lidi se prodává v pojídatelný formě jako Colafit, ale holt to vyjde dráž

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2014 08:31
- Nahlásit

Maya
aha kolafit je taky jen ten kolagen?

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2014 08:50
- Nahlásit

cernej caj
v podstastě jo http://www.lekarna.cz/colafit-120-kosticek/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2014 08:56
- Nahlásit

Maya
a kdyz ted mam na 3 mesice chondra, ten kolagen se nevyplati pak nasadit hned, ze? muzu taky ty tri mesice do dalsi kury pockat akora tmisto chonder kolafit?

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2014 09:02
- Nahlásit

cernej caj
no podle mě je to jedno, i mamce na artrozu doktor řekl, že se chondrama předávkovat nedá a že se to klidně může brát i dlouhodobě nepřetržitě a kolagen bude tím spíš to samý, podle mě se to může brát i s chondrama dohromady, ale je to zase asi zbytečný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2014 09:15
- Nahlásit

Maya
no ono je i zbytecny brat ty chonda furt, pac 3 mesice beres a 3 mesice to jeste funguje... takze to taky nema moc smysl

grimmh
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2014 09:28
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Myslíte, že by někdo mohl poradit s výchovou psa tomu klukovi 1980, co bije psa v diskuzi ve výchově?
To že nemá psa mlátit bych napsala i já, ale poradit mu neumím. Ale bít - to neeeee!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2014 09:28
- Nahlásit

cernej caj
tomu moc nevěřím, vidím to na Kimovi, jak to přestanu dávat, do tejdne pajdá

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2014 09:30
- Nahlásit

grimmh
no si myslím, že si všichni myslí, že je to vtip a nebo provokace a proto se tam nikdo nehrne

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2014 09:32
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

mám nový lodičky:

hnedle jsem si je naleštila a vyrazila do prasé. Blanička opět ráno operovala a operantně dávala bumeranga na židlu, pak se radostně pomátla, dala na židlu sebe a udělala mrtvý péf. Odhopikala do předsíně popadla misku a udeřila mě s ní operantně do kolene. Tudíž budu asi muset vyhledat nějakého skutečného operátora, aby mi operantně zoperoval to rozšmelcovaný koleno je to debil ve psím kožichu Sedím tu a řehtám se, jak je potrhlá.

Vero

taky dávám kolagen v čistý sypký formě + Phytovet mobility. Koupila jsem to Ešátorovi, jak začal v některých situacích pajdat - mimochodem zkoukni POŘÁDNĚ drápky. Teď to dávám Blanici, že coby stará bábrdle to jistě při jejím životním rytmu ocení :-.)

Fifi
chci oddriftovat nekam do ksa, nemit stresy a nezit v konzumni spolecnosti (vseobecny povzdech).

KDY SE JEDE??????????????? MÁM UŽ SBALENO!

zni obcas jak malamutk

ať se dobře hojí mahutka naše

Vero
přidávám se na pátek s držením palcůch!

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2014 09:34
- Nahlásit

Maya

protože vůbec teda netuším jak to chutná

já to jedla v těch kostičkách co vypadaj jak polystyren, nemělo to chuť žádnou, ten prášek jsem nechutnala, ale je to děsně lepivý, myslim, že by to slepilo hubu na dost dlouho

Jo Vero - určo bych se vrhla taky do vaření vepř. nožiček a vyráběla šulce, obzvláště teď, když má potíž s bobkem by se to mohlo navíc šiknout a nemusela by ses bát, že se poto.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2014 09:35
- Nahlásit

grimmh

poradit s výchovou psa tomu klukovi 1980,

klid pani, tohle nejni reál, to je provokace, sešlo se tam snad všechno negativní co se sejít může a pěkně namíchaný.

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2014 09:39
- Nahlásit

cernej caj
de bys rekla, ze byly sklenicky, co muz nenasel? tam, kde sem mu do sms napsala, ze sou

neva, zas příště

kolagen je i pro lidi, kámoška ale tvrdila, že levnější je pro zvířata, tak si kupuje ten. tak nevím.

oči si zkus spíš pořádně prokapávat třeba Hyal-dropem, to by na pálení mělo ulevit. a neuškodí, kdyby to byl zánět nebo tak...

Maya
tomu moc nevěřím, vidím to na Kimovi, jak to přestanu dávat, do tejdne pajdá
a to dáváš s něčím proti bolesti, nebo bez?

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2014 09:40
- Nahlásit

PetraK
mám nový lodičky:
joooo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2014 09:41
- Nahlásit

PetraK
pekny lodickyyy

Vero
poznacim si, diky

Maya
Člen
- Nahlásit

PetraK
to jsou kráááásný botky
a Blanice je teda super

Vero
Člen
- Nahlásit

PetraK
Koupila jsem to Ešátorovi, jak začal v některých situacích pajdat
a zabralo?
a od čeho to měl on?
drápky jsou ok... (a už mi přišlo, že to je možná už dobrý)

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2014 09:43
- Nahlásit

Vero
a to dáváš s něčím proti bolesti, nebo bez?
bez, jen chondra, ale takový co už mám vyzkoušený že i na tu bolest Kimovi zabírají

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2014 09:43
- Nahlásit

cernej caj
jsou taky různý "vizíny", ale to prý není tak ideální- dle očního.

<< 1 ... 2862 . 2863 . 2864 . 2865 . 2866 . 2867 . 2868 . 2869 . 2870 . 2871 . 2872 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání