| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 21:08
- Nahlásit
cernej caj
jaktoze tim i na tucnejsich granclich ma pekne 18kg a je stihlej a ferina na min tucnejch nez ma vokoun je 15kg beckoun??
jiný spalování. Já teď po kastraci Adamovi furt ubírám a ubírám a ubírám a on je furt trochu špekáček
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 21:16
- Nahlásit
tak to vypada, ze se mylne domnivam, ze kastrat je tim no snad to na leto bude lepsi...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 21:53
- Nahlásit
cernej caj
neříkej mi,ž e Ferina je s 15 kg špekoun, to by musela měřit 30 cm
rybí jsou míň tučný jen některý, nejlepší je kontrolovat si procento tuků, to ti nehubne ani po taste nebo wolfsblut?
já mám teď ty essential, ale zatím jen pár dní, tak nevím, co to udělá, Kim se mi zdá taky voplácanější než dřív, ale v těch chlupech těžko říct, uvidím, až ho ostříhám, zatím jsem zvládla jen nohy o víkendu a prej vypadá jako prase, je fakt,. že jak jsem mu přistřihla vzadu ty kalhoty, tak jak to má hustý mu to trčí do stran a zezadu to vypadá jak vykrmený prasečí kejty
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 21:57
- Nahlásit
cernej caj
jinak hlásím, že bacily se přestěhovaly od tebe ke mě, začíná mi bejt pěkně blbě
a kocour přitáhnul 3 klíšťata
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 22:07
- Nahlásit
birma
Tak to je hodně dobrá teda!
jo je, naučila se dost ovládat
cernej caj
a s linkou si pobavila
jo to vona umí, pobavit, nemohla jsem jinak, než se smát. S ní prostě nejde moc být přísnej kynológ
jaktoze tim i na tucnejsich granclich ma pekne 18kg a je stihlej a ferina na min tucnejch nez ma vokoun je 15kg beckoun??
páč protože Brtnik sežere vagon čekulády, vosumnáct knedliků a nic to s nim neudělá. Já jsem teď jen co jsem napsala slovo čekuláda, přibrala asi vosum kilo. Prostě každej máme jiný spalování. Co s tím neporadím, já bych na mase prostě vysadila přílohy - což je plnidlo granclí a dávala jen maso a zeleninu. Ale jak s granclema nevím.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 22:22
- Nahlásit
cernej caj
tak to vypada, ze se mylne domnivam, ze kastrat je tim
tak ono to nemusí bejt jenom kastrací, prostě každej to má jinak. Holt Ferinka umí využít to jídlo co dostane do mrtě a všechno si z toho uložit. Kdyby přišla krize, bude se jí to hodit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 22:25
- Nahlásit
birma
Kdyby přišla krize, bude se jí to hodit
aneb: Hubený budou studený a tlustý budou hubený nebo jak se to řiká.
Jdu hnípat, mám germánštinu a tak musím ráno kapek dřív.
brou.
Jooo a Blanička při venčení dováděla s přerostlou divokou labradůrou černou, takže snad dobrý bych řekla.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 22:26
- Nahlásit
PetraK
Hubený budou studený a tlustý budou hubený
jojo to říkala moje babička tohle
dováděla s přerostlou divokou labradůrou černou, takže snad dobrý bych řekla.
no hurááááá
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 22:28
- Nahlásit
PetraK
Jooo a Blanička při venčení dováděla s přerostlou divokou labradůrou černou, takže snad dobrý bych řekla.
tak to je super, že to pobrala takhle bez následků
taky jdu hnípat neb v krku vohňostroje a již se mi přitížilo, ráno asi nevylezu z postele
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2014 06:53
- Nahlásit
Maya
ona má fakt špek na zádech
po tastech hubli az moc, po wolfsblutu (kachna, 9% tuk) trochu zhubla ale tak sem si rikala, ze canidae (14%) tuk by nemusela aspon pribirat... protoze ten wolfsblut je dost drahej.
zezadu to vypadá jak vykrmený prasečí kejty
s bacilama to nezavadidim. Jinak sem rikala, ze uz dam piperu, o mesic driv...
PetraK
jenze muz je toho masa desnej odpurce, o to vic kdyz nemame tu linku nebo vic kuchynskyho nacinni, ze by psi a lidsky byli striktne oddeleny... a to si myslim, ze nez bude normal kuchyn tak v tomhle bude boj... ale je fakt, ze na mase s tim problemy nikdy nemam, ale to proto, ze prilohu davam minimalne, vetsinou bud zeleninu nebo smes s vlockama, ale rejzu/testoviny nedavam vubec...
tak to je supr, ze blanicka dobry
birma
to ja rikavala ve skole, kdyz se mi na zakladce smaly, pac sem byla skoro nejtlustci ve tride, tak to byla moje berlicka
hele - u nas mrzlo v noci, ne moc, ale pod nulou bylo stopro... kde je tech slibovanejch 5stupnu ?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2014 07:37
- Nahlásit
Zdravíčko všem
S Blankou výborný zprávy. Je skvělá, že se z toho zážitku nak otřepala.
Mathea
Držím palce jak zlaťáčkům, tak i tobě, abyste tu srajdu brzy zažehnali a bylo líp.
Maya
Víkend má být krásný, tak se koukej vykurýrovat!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2014 08:07
- Nahlásit
grimmh
Víkend má být krásný, tak se koukej vykurýrovat!
snad joo, stal se sasrak, včera když jsem šla spát, jsem myslela, že chcípnu, ale nacpala jsem se práškama a dneska kromě rýmičky skoro nic, tak snad to tak zvostane
cernej caj
ze canidae (14%) tuk by nemusela aspon pribirat
to by mohlo bejt dobrý, podle mejch zkušeností ten tuk tak do 15% je v poho
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2014 08:10
- Nahlásit
Tak hlaseni Je to neuveritelny, ale ani ne po 24 hodinach ustal prujem (klepu!!!), Balous rano pomerne solidne tvrdy hovno, Dyda bez srani zatim, ale ona na tom vcera byla hur o dost. Zabira to teda megarychle, mam radost velikou!
PetraK
No super, jsem rada, ze Blance P(r)otrhly je dobre a nenese si nasledky z ataku! A starenky si proste prisnyho kynolooga nezaslouzej, kdyz nejsou jebnuty spatnym smerem.. Coz teda Blanicka je pipinka nejlepsi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2014 08:11
- Nahlásit
Maya
to neni, protoze po tom 20ti kg pytli canidae ma toho pul kila, kteryho sem se predtim snazila 4mesice zbavit, zpatky ale jako taky sem si rikala, ze by to mohlo byt OK.
a jinak k tomu pytli jak sme meli canidae na jare a ferine zrezla drzticka tesne nad pyskama, tak to urco nebylo tim, protoze ju mirne rezavou mela pak snad az do zimy a ted po tom pytlu ju vic zrzavou nema, takze to muselo byt necim jinym
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2014 08:12
- Nahlásit
Mathea
ale ani ne po 24 hodinach ustal prujem (klepu!!!)
Klepej dukladne!
A ja preji dobre rano a zaroven dobrou noc.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2014 08:36
- Nahlásit
cernej caj
to neni
no tak to nevím, kolem 10% už maj málokterý normální granule, tuším právě ten rybí taste a nějaký wolfsblut, jinak už bys musela kupovat lightky, což se mi teda zdá blbý
jedině snad dávat jí menší porci a doplnit jí to nějakou zeleninou
|
cernej caj
Člen |
- Nahlásit
Mathea
s tim prujmem to je skvele
|
Mathea
Člen |
- Nahlásit
Fifi
No ty kjavo.. Huf, tak se vyspi.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2014 08:37
- Nahlásit
Mathea
tak to je skvělý, že už je líp
hele ale zase na druhou stranu musím říct, že lepší toto než ucpaný střeva
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2014 08:43
- Nahlásit
Maya
Ale tak to zas asi jo, ucpani se nam teda jeste nepostestilo (a doufam, ze ani nepostesti!). Ale jsem fakt rada, ze je jim lip.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2014 09:07
- Nahlásit
Dnes je zázračné ráno plné uzdravených psích i člověčích jedinců. Gratuluju!!!!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2014 09:18
- Nahlásit
rumštajn, nestíhací....
cernej caj
středa by šla, akorát je už asi pozdě?
my zatím používáme odvlhčovače ty tabletkový.. vezmou vody docela hodně moc. ale stejně nám to nestačí pro případ, když je pod nulou a musíš zavřít mikroventilaci možná by elektrickej byl konečně řešení.... kdyžtak dej vědět dlouhodoběj, jak jste spokojení.
PetraK
hroznej zážitek ale hlavně žeje Blanička ok.
Mathea
chudáček koštřička pejsek, ale hlavně, že už je jim dobře!
máš recht, že dívat se na psa, co se najednou nemůže vykadit, není nic moc, čék by bral radši normální průjem....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2014 09:23
- Nahlásit
Vero
mozna neni, napisu muzi, a dam ti vedet sms?
ten nas je na 0.5l/24h, a fakt myslim, ze to dava. vcera za necely 2 h zas bylo neco pod pul deci, ani to neni nejak extra hlucny, i kdyz vis o tom, ze to jede, pri spani by to mohlo vadit ale pri beznym domacim provozu ne.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2014 09:28
- Nahlásit
cernej caj
napisu muzi, a dam ti vedet sms?
jestli to pro vás není komplikace, tak třeba jo a stačí na mail.
vypadá ten vysoušeč dobře, uvidím na příští zimu. pokud teda budou ještě nějaký zimy.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2014 09:48
- Nahlásit
Vero
maji jeste za litr s polovicnim vykonem, o tom sme puvodne zvazovali taky, ale nakonec sem si rikala, ze to je supr i pri suseni pradla a tak, tak se to vyuzije. prece jen z toho taky vznika nova vlhkost...
jestli je muz doma, tak to problem nebude
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2014 09:57
- Nahlásit
cernej caj
u nas mrzlo v noci, ne moc, ale pod nulou bylo stopro... kde je tech slibovanejch 5stupnu ?
netušim. Schovávaj se na víkend?
Mathea
ani ne po 24 hodinach ustal prujem
tak to je skvělý, že je to netrápilo dlouho
Vero
pokud teda budou ještě nějaký zimy.
nestraš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2014 10:07
- Nahlásit
birma
pocasi idnes rika na vysocine v sobotu asi -1
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2014 10:19
- Nahlásit
birma
Vero
nestraš
my, co věříme na posun teplého golfského proudu se nebojíme
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2014 10:23
- Nahlásit
kachna_cernej cajbirma
nestraš
my, co věříme na posun teplého golfského proudu se nebojíme
tak nevim, esi se bojíte, že zimy budou, nebo nebudou?
my máme nový běžky. minulou zimu už jsme je nestihli, páč jsem měla vymklej kotník, a letošní zimu nebyl nikde sníh
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2014 10:29
- Nahlásit
Vero
máme nový běžky. minulou zimu už jsme je nestihli, páč jsem měla vymklej kotník, a letošní zimu nebyl nikde sníh
zase jsou ale furt jako nový
|